User Tag List
Toplam 78 adet sonuctan sayfa başı 1 ile 10 arası kadar sonuc gösteriliyor
Konu: Yeter artık bunaldım aq
Konulanmış Görüntüleme
-
11/01/2012, 02:26 #1
- Tebrik
- Konular
- 3
- Mentioned
- 0 Post(s)
- Tagged
- 0 Thread(s)
Yeter artık bunaldım aq
Şu siktiğim kızları bi türlü ayarlıyamıyorum. Kafayı yiyecem aq. Kafamı siktiler bıraktılar. Böyle okuyarak bi bok olmuyor amk. Uygulamaya çalışıyorum hep batırıyorum amk.
Bu bi kişilik meselesi.
2 3 rutin öğrenerek bi sikim olmuyor. Duyguları okuyarak nasıl öğrenebilirsin ki. Genel olarak kişiliğimiz nasıl olmalı bu amk dünyasında. Kızlarla tanışıyorum konuşuyorum ililer alıyorum doğru şeyleri yapsam sevgiliye dönüşeceğini biliyorum ama o doğruların ne olduğunu ve onları nasıl yapmam gerektiğini bilmiyorum. Kıza ilgimizi ne zaman nasıl belli edecez. İlgimi belli edemiyorum. Çok güzelsin mi demek gerekiyor bi anda amk. Onu da yapamıyorum. Bu bi teklif mi gibi anlamaz mı o zaman ?
Sanaldan hiç bi sikim öğrenilmiyor. 10 km hızla gideceğimize 2 km hızla gidiyoruz böyle. Çok dertliyim be. Bu dünyanın çilesi hep bize mi amk ?
Dersanede aynı sınıfta olduğum 8 lik bi kız var. Derslerim iyi olduğu için Seninle her gün beraber ders çalışalım mı dedi geçen hafta. Onun da dersleri iyi benden sonra sınıfta en çalışkan o. Bende olur dedim. Geçen hafta her gün dersten sonra ders çalışmaya başladık. Aramızda böyle güzel bi hava olşuturdum gülerek eğlenerek. Dhv yaptım neg attım. Kino desen diz boyu. Zaten aynı sırada oturuyorduk. bacaklarımız hep birbirine değiyodu. Soru çözerken birbirimizin sıcaklığını hissediyorduk.
Diğer kızlarla da konuşup onu kıskandırmaya çalışıyodum arada. Bütün kızlarla aram var sınıfta sadece sınıfta deil nerdeyse bütün dersanedeki kızlarla. Dedim ya kızlarla gidip bi şekilde saçmalasam da tanışabiliyorum artık. O riski alıyorum. Arkadaş oluyorum hepsiyle. Zaten muhabbet hep ders fazla zorlanmıyorum tanışmakta. Neg atarak tanışıyorum hiç utanmadan. Ne konuşacağımı da hiç düşünmüyorum. Doğaçlama dhv filan yapmaya çalışıyorum. Kendi kafamdan hikayeler anlatıyorum derslerden bahsediyorum bi şekilde tanışmış oluyorum. Bazen mal gibi ortada kalıyorum ama sonra tanışmış oluyorum. hatta bazılarıyla sahile kadar dışarı çıktım.
İşte o kız benim telefon numaramı aldı. Beni msnden ekledi. Bana numaranı türksel yap mesajlaşalım dedi ben o kadar tanıdğım var senin için deiştiremem dedim.
2 3 gün sonra öğrendim ki bi sevgilisi varmış ve yeni ayrılmış. bunu kendisi bana söledi. Hafta sonları dersaneye gel çalışalım dedim. Kabul etti bu hafta sonu cumartesi geldi pazar ekti ama sonra geldi. geçen hafta cuma günü benle çalışması gerekirken hemen çabuk kaçtı. Başka bi sınıftan bi erkekle çalıştığını gördüm ses çıkarmadım. Ondan telefon numarasını almış. Hafta sonu benle çalışırken onla mesajlaşıyodu. Ne demem gerektiğini bilmiyordum. Bende ses çıkarmadım. Kızıp bozmak istemedim.
Bugün yine ders çalışacaktık. Bana eve gidecem dedi. Hemen çıktı gitti kaçtı resmen. Ben sinirlendim ama tamam olur dedim bi şey demedim. Sonra etüt salonuna ders çalışmaya çıktım baktım ki o çocukla ders çalışıyor yine. Beni gördü hemen gözünü kaçırdı.
Sinir küpü oldum. gittim sıraya oturdum ders çalışmak için. Sinirden moral bozukluğundan ders çalışamadım. Hiç bi şey yapamadım. Dersaneyi terkedip çıktım. Gidip ona kızıp batırmak istemedim o sinirle. Çıkarken beni gördü kızdığımı hissetmişti sanki.
Attım 2 bira içtim. Çok dertliyim be. Yarın dersaneye gittiğimde ona bi daha seninle ders çalışmayalım demek istiyorum Ama bu doğru bi şey mi bilmiyorum. Ne yapmalıyım be dostlar. kızı o çocuğa mı bırakmalıyım. Çok sinirliyim ona. Benden sonra o çocukla çalışmaya başladı. Benle daha çok çalışıyor o çocuğa göre. Ama beni kandırıp o çocukla çalışmaya çıkması çok moralimi bozdu.
Ben nerde hata yapıyorum arkadaş. Neden her seferinde her şey iyi giderken kızları bağlıyamıyorum. Lütfen birileri akıl versin be dostlar.
-
Tebrik - 1 HELAL BROAdmin HELAL BRO dedi