User Tag List
Toplam 10 adet sonuctan sayfa başı 1 ile 10 arası kadar sonuc gösteriliyor
Konu: onların istediği şey...
Konulanmış Görüntüleme
-
09/04/2010, 04:59 #1
- Tebrik
- Konular
- 128
- Mentioned
- 0 Post(s)
- Tagged
- 0 Thread(s)
onların istediği şey...
ben bu kadınları anlamıyorum abicimmmm!
hayatımda duyduğum en sıkıcı en sıradan cümle. kendimi klişenin dibine batmış gibi hissediyorum bir anda.
oy oy oy!
kadınları anlamak mümkün müdür, bilemem ama gerekli olmadığını bilirim. aslına bakarsanız, insan ancak kendisini tam anlamı ile tanıyabilir, o da şanslıysa!!! kadınları anlamaya çalışmayın.
buraya her gün bir sürü adam geliyor. uzun zamandır site açık. herkes aynı amaç etrafında toplanmış. kimi zaman aynı rutinleri dahi oynuyorsunuz. ama siz de birbirinizden farklısınız. yorumlarınız, kafanıza taktığınız şeyler, aldığınız reaksiyonlar, hepsi birbirinden farklı.
bir kadın pekala dönüp, ay ben bu erkekleri anlamıyorum şekerim diyebilir o halde!
o halde, konu başka?
kadınlar ne ister? bunu bilmek anlamak ve uygulamak yeterli! ne iççin? oyunu oynamak için aslına bakarsanız. elbette ilişkiler içinde başka gelişmeler başka süreçler vardır. ama onları şimdilik girmeyelim.
kadınlar ne ister? bu konu hakkında yüzlerce şey yazıldı.
ama kadın- erkek ilişkilerinde kadınlar tek birşeyi kesinlikle isterler. daima aynı şeyin hayalini kurarlar. o da şudur:
...
kadınlar \' ay nasıl yapıyor bilmiyorum ama ona hayır diyemiyorum! şekerim\' demek isterler. kendilerini ikna eden erkekler isterler. bu kadar basittir!bu kadar nettir!
kadınlar bütün o oyunlardan rutinlerden neden etkilenirler!
daha önce kimse onlara bunu yapmamıştır da ondan!
bu hikayedeki kadına düşen rol, kandırılmaktır.
kadınlar kandırılmak isterler!
\'nasıl oldu anlamadım, valla kendiliğinden oldu!\' diye kahve içerken arkadaşlarına anlatmak isterler!
arkadaşlarına anlatacak bir hikayeleri olsun isterler!
..
erkeklerin farkına varması gereken en önemli şey ise şudur: kadınların bu yöndeki istekleri tavlanıncaya kadar geçerlidir. sonra zapdetmek isterler, hapsetmek isterler, testler, sınavlar, hesaplar, faturalar... sonrası uzun bir liste.
ama oyun oynarken aklınızda tutmanız gereken tek şey bu. kadınlar ikna edilmek isterler! oyundan çekinen yada tedirgin olarak tüm arkadaşlar, bunun üstüne düşünün, lütfen!
o zaman çok daha rahat olacaksınız.Feminizm adı altında kaltaklığın pazarlanmasına karşıyım!