User Tag List
Toplam 52 adet sonuctan sayfa başı 1 ile 10 arası kadar sonuc gösteriliyor
Konu: Alfa olmaya önemli bir +
Konulanmış Görüntüleme
-
21/12/2011, 08:45 #1
- Tebrik
- Konular
- 168
- Mentioned
- 23 Post(s)
- Tagged
- 0 Thread(s)
Alfa olmaya önemli bir +
Sevgili cemiyet üyeleri.Alfa erkek nedir hepimiz biliyoruz.Bugun Alfa olmakla ilgili başka bir konudan söz etmek istiyorum.
Oturmasıyla,kalkmasıyla,giyinmesiyle her yönden bir alfa düşünelim ama kedi tırmalaması gibi yumruk atıyor.Tam bir çelişki oldu.Evet ortamı kontrol altına almak başka birşey ve kendine güvenmekte gerekli ama bu güvenin arkasını boş bırakmamak lazım.+ larla çevrildiyse etrafımız bir + daha neden olmasın?
Amaç her kavgayı kazanmak değil amaç kavga çıkmamasını sağlamak.Bununda güvenle alakası var.Bilmezsen güvenemezsin.Benim için çok değeri olan bir eğitmenim söyle söylerdi \"Şiddete karşı olmak şiddete maruz kalmaya engel olmuyor.\"
E tamam güzel de napalım? diye soruyorsunuz.Yine maddeler halinde yazıyorum
1)En azından yakınlardaki bir boks kursuna yazılıp 5-6 ay temel boks vuruşlarını öğrenin.şampiyon olmanıza gerek yok tabi olacak olan varsa destekleriz
2)Wing-Tsun ile ilgilenebilirsiniz.Sistematik ve sokağa yönelik bir sistemdir.Türkiyede iyi eğitmenler ve organizasyonlar var.Emin Boztepe,Cemil Uylukcu ilk aklıma gelenler.Özgüven ibreniz 100 e vurur.
3)Bunlarla ilgilenmiyorum derseniz bir atletizim okuluna kaydolun sigarayı bırakın ve iyi koşmayı öğrenin Kaçarken lazım olur.
Sigarayı nasıl bırakim amk alışmışım keyfimden mi içiyorum derseniz de \"Allen Carr\" sigarayı bırakma yöntemini deneyin.Kitapları,videoları,seminerleri var.Kitabını tavsiye ederim daha etkili.800 lira bayılırım diyorsanız terapi merkezinede gidebilirsiniz ama gerek yok gitmeye kitabı anlatıyorlar zatenKesine yakın bir oranla bırakırsınız.
-
Tebrik - 2 HELAL BROBerkayhitchens, exclusive789 HELAL BRO dedi