Yasalar her zaman tıbbi ve ilmi gerçeklerle hazırlanmıyor. Çünkü ülkeden ülkeye suçlar cezalar değişmektedir.

Amerikada bildiğim 16 yaşında ehliyet, 21 yaşında içki serbestliği vardır.

teknik olarak 14 ve 15 yaşında biri araba kullanabilir. 16 yaşında ise gayet iyi kullanabilirsiniz.

Doğu coğrafyalarda küçük yaşta evlilikler doğal karşılanır. ( dinle ilgisi yok )

Bizde herşeyi 18 yapmış, kapatmışız meseleyi

Bu olaya tecavüz diyemeyiz. belki istismar. belki de güzel bir deneyim oldu bilmiyoruz.

Eğer kadın, çocuğu kendine seks kölesi yapar, para ve başka menfaatler alıp ailesine, arkadaşlarına, okuluna karşı kullanır veya hard seks, uyuşturucu, sado mazoist ilişki, seks ilaçları, oyunları, fantezileri vs. benzeri ileri yaşlardaki insanlar için bile sakıncalı olacak bir takım sapık yönelimler olursa o genç arkadaş olumsuz etkilenebilir. Bu yüzden içimiz rahat olamaz.

yukarıdaki olumsuz durumlara kapılma ihtimali yüksek. ama iyi bir cinsel deneyim kazanmış bir aslan parçası olduğunu da düşünmüyor değilim.

Çünkü 16 yaşlarındayken kendinden yaşça büyük hatunlarla ilişkiye girmiş tanıdıklarım var. Şimdi olgun yaşlarında bu arkadaşların psikolojilerine de hiç bir bok olmadığını görüyorum. şimdi ah bana da o yaşlarda bir abla düşseydi ne iyi olurdu diyorum iç çekerek. 10 yıl heba oldu

Belki sizde bilirsiniz. yetişkin tipi sayesinde genelevlere kaçak giren 15 - 16 yaşında çok sözde çocuk vardır.