MrCavalli yazan:
Wonder Women yazan:

en çok da birşeye güldüm. bir ardakaşımız sevgilisi ile bir anlaşma yapmış. güya kız demiş ki, bizim cinsel hayatımız olmayacak o yüzden gidip başkaları ile sevişebilirsin yeterki kalbin ben de olsun
Daha toy diyebilirim kendim için bu konuda düşe kalka hata yapa yapa neyin doğru neyin yanlış olduğunu öğreniceğim kanaatindeyim. Okuyarak pratik yaparak geliştirmeye çalışıyorum kendimi. Bi olayın içindeyken ne olduğunu anlamaya başladım ona göre davranmaya başladım.

Anamızın karnından bu işleri bilerek doğmadık tabi gelişiyoruz yavaş yavaş Bu konuyu söyleyip benide bilgilendirdiğin için teşekkürler wonder hanım
elbette cavalli,

sakın ha bu durumu bir komedi gibi gördüğümü zannetmeyin. tecrübe ancak zamanla ve düşe kalka olacak. bu noktada bir şeyi daha söylemeliyim belki de. ben meseleye iki taraflı baktım. bir kadının böyle bir cümle kuracak kadar kendini zorlamasına baktım, insan gençken boyunu aşabiliyor... çok istiyor ama yapamıyor ve bulduğu çözm bu. bu durum zamanla kaltaklığa dönüşüyor falan filan. uzun hikaye.

öğrenmeseydik, yazıyor olmazdık. demek ki vakti zamanında çok hata yapmışız

bizi burada \'ahkam\' sahibi yapan şey, hatalarımız