Hello & Welcome to our community. Is this your first visit? Kayıt ol

User Tag List

Toplam 5 adet sonuctan sayfa başı 1 ile 5 arası kadar sonuc gösteriliyor
    Üye ogrenilmisbetalik - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Angry Number close tamam da, gerisi neden böyle oldu ?

Arkadaşlar özel bir hastanede güvenlik müdürlüğü yapıyorum.

Bir yakınlarıyla tartışma yaşamış bir bayan ve kardeşi olay sıcaklığıyla bir kenarda dururlarken farkettim noldu felan diye sordum. Biraz konuştuktan sonra yetkilileri çağrıcaklarını beyan ettiler. Havada aşırı bir sıcaktı tam öğlen vakitleri. İnsan ister istemez susuyor. Düşündüm ki centilmen bir bey olarak bu gergin kadınlara da su vermem lazım. Ben genç olana yakınlaşmak istiyordum . Olayı ablası yaşamıştı o da onun yanında duruyordu sadece. Suları aldım kendime ve 2 tanede onlara. Yavaş yavaş ilerledim ve suyu büyük olana yani ablasına vermem gerektigini düşünüp 2 sinide ona verdim ki kardeşine de zaten verir diye. Sonra biz bu kızla göz göze geldik uzunca birbirimize dik dik bakarken ben göz kaçırmadım yani yenilmedim o yenildi ve gözünü kaçırdı . Arada bir kaçamak bakışlar falan derken . Bunun ablası biryere kayboldu bende yakındım bana sordu sigaran var mı diye ? Bende var dedim. Verdim paketi komple çakmakla beraber .Bu kızda aldı bi güzel içine çekerek içti rahatladığını hissettim.

Bir kaç dakika daha geçti ablası geldi gitti yetkililer geldi gidecek felan derken tam buna bir hamle yapmam gerektigini hissettim ve kızı birdaha göremeyeceğim diye bir kağıda numaramı yazarak sigara şeklinde onu kıvırıp pakete diğer sigaraların yaına koydum dedimki bende 1 paket sigara daha var istersen sen bunu al ve çakmagıda al felan dedim yok felan dedi başta yok al ya felan yaptım aldı bu .

Ben Jokerin tabiriyle numaranı verdigin bir kız yazmaz diye aklıma koymuştum.

2-3 saat sonra bir mesaj.
    Merhaba
    Merhaba
    Bugün sigara için sağol numarayı neden verdiniz?
    Rica ederim bende 1 paket daha vardı vırt zırt

ondan sonra bir kaç kıytırık muhabbet ve hepsinde şu bildigimiz wpdeki gıcık gülümseme diyorum ben ona ağzı yanlara kadar tebessüm ve kızarık iphonede böyle bundan atmaya başladı her cümle sonuna.

Dedim neg deniyeceğim

Heee falan diye konuşuyordu
    Dedim hee diye konuşan kızlara alışkın değilim pek ama konuşurkende söylemiştim sana yakıştırdım güzel geldi dedim
    orda bi güldü

başkada gülmedi

mesajlara gitgide geç yazmaya boş yazmaya başladı

ben onunla ilgili birşey soruyorum nerelisin vs . tarzı
    o bana karşılıgında hiçbirşey sormuyor

Ancak benim sorularıma cevap veriyor sadece

Bu kız napmaya çalışıyor
    Madem öyle neden numarama yazdı ? Bilmiyor mu isteyen yazar

Tebrik
    Konular
    2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Makaleler bitti forum kısmına yoğunlaşacağım artık,Kendini kadınlardan altta bir yerde konumlandırmak değilde tam olarak yardımsever cana yakın biri gibi gözükmek 1 tllik su nerde 15 tllik kahve nerde hesabı , maddi değil manevi değeri ön plana kullanmaya çalıştım , Belki de böyle konuşarda direkt olarak niyet belli olmalı , makalelelerdeki kanca duygusal kanca vs. yani karşı tarafla belli bir esprili gülmeli aşamaya gelme meselesi her kızda olmamakla beraber olsada bazen işe yaramayabiliyor

Üye valera777 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    istanbul
    Tebrik
    Konular
    46
    Mentioned
    31 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    eziklik

. . .
    avlanmayı seven adam ..

Tebrik
    Konular
    2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hmm puanlamanız gibi sizi yansıtacak tavsiyelerinizi de biz ezikler ile paylaşında öğrenelim Üstad bey

Üye candela - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    7
    Mentioned
    35 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Şöyle düşün markete gittin sigara alacaksın. Yanında çikolata veriyorlar. Tekel çıldırdı. Yedin ama fazla şekerli geldi. Bir süre sonra damağına yapıştığını hissediyorsun. Olay o yani.

Sagol ve Verdi-niz hmm

Direkt böyle attıysa mesaj ablan yanında diye rahatsız bir durum oluşturmak istemedim. Tekrar görememe ihtimalini göze alamazdim vs derdim şahsen. Savunmaya çekildikten sonra bu devam ediyor. Hiç yapmamak lazım. Olduğun yerde kalmak ama savunmaya çekilmekten daha iyi.

Her neyse sosyal hayatta bağı olmayan bir durumda olduğunuzdan mesaj olayını uzatmak kaybetmekten korkmak anlamına geliyor.

He ne yapılır bu durumda? Ben görüşmeye cagirmaktan başka bir yol goremiyorum. O da şansa.
    Hareket adamı gibi düşün,düşünce adamı gibi hareket et.

6. HELAL BRO Zala HELAL BRO dedi

Bu Konu için Tagler