Hello & Welcome to our community. Is this your first visit? Kayıt ol

User Tag List

Toplam 6 adet sonuctan sayfa başı 1 ile 6 arası kadar sonuc gösteriliyor
    Üye ttfunstar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Tebrik
    Konular
    6
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Eski ilişkimle alakalı sorularım var cevaplarsanız çok iyi olur

Herkese selam.1.5 yıllık bir ilişkim vardı her şey güzeldi aramızda sorunlarımız olmazdı sadece dış etken aile gibi konulardan dolayı tartışmalarımız olurdu.Ankara da kızılayda bir cafede tanışmıştık bakıştık ve peşinden gittim aldım instasını sonra 1.5 yıl sevgili olduk 2019 aralık sonunda ayrılmak istedi dışardaydı şarjı azdı merak ettim kıskandım ailesiyle birlikteydi bir de üstüne ailevi sebepler oldu ve ayrılmak istedi kabul ettim ama her gün mesaj attı,benden gitmem dememi bekliyordu bende istediğini yapmadım. sınavlarımda vardı,sert yaptım ağır konuştum koptu iyice.Aynı şehirde oturuyorduk Ankara’da ama ben farklı şehirde okuyordum gittim konuştuk sonra ağır ağır devam ettirmeye çalıştık ama değişik geliyordu sert yapıyordu sonra 3,4 gün whatsapp da full çevrim içi oluyrdu telefonu hep akşam saat 8-9 arası hep mesgul oluyordu.Bir gün staj çıkışı kız arkadaşı ve babasının bırakacağını söylemişti gittim kapılarının önüne bekledim bırakan kız arkadaşı ve kızın sevgilisydi yalan söylemişti.Akşam evlerinden görüşecektik geç geleceğimi söyledim annesi ve kız kardeşide vardı.Sonra yine aynı saatlerde aradım tel meşguldü.Evine dediğim saatten önce gittim telefonunda birinin aradığı düşmüyordu zile bastım hala o ara bile tel meşguldü annesi actı kız arkadasım tuvalete kacmıştı cıktı telefonu saklamıştı buldum arama kaydını silmişti bana video izliyordum ve arkadasımla konuştum dedi söyledikleri örtüşmüyordu sarılmaya çalıştı ben bağırdıkca annesi sakinleştirmeye çalıştı dinlemedim çektim gittim ona aldığım fanusu kırdı ve sinir krizi gecirdi sonra cıktım gittim bana mesajlar attı orosbu yerine koydun diye bakmadım 1 hafta sonra hikaye attı arabadaydı evlerinin önüne gittim annesi ve kız kardeşi birde bu indi aradım dedim annen yapıyor sizide alıştırıyor bende aldatıyor sanmıştım ama o araç annesinin kuzeninmiş tanıyordum onuda ama aracını bilmiyordum sonra işler iyice koptu anneside istemedi sizden cevaplamanızı istediğim aldatılmış mıyım evet bence aldatıldım ama kendime söylemek zor oluyor aldatılmış mıyım derken araba olayı değil ev basma olayında olanları dikkate alın çok uzun oldu ama gerçekten çok doldum kusura bakmayın dahada soracağım var onlarıda cevaplayınca devamında yazarım.

Nereden
    Ankara
    Tebrik
    Konular
    6
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu arada herhangi bir arama kaydı,mesaj,biriyle basma bu tür net bir kanıt elime geçmedi.

Üye valera777 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    istanbul
    Tebrik
    Konular
    46
    Mentioned
    31 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bütün kızlar yalancıdır ben yalanı sevmem ama konustugu yalan benim çıkarlarıma zarar vermiyorsa görmezden gelebilirim .. fakat bir kız durup dururken arama kaydını silip neden tuvalete kaçar ?

ben bugüne kadar erkeğin kadınlar hakkında şüphelenipte yanıldığına pek rastlamadım .. bu yaşananlardan sonra aranızda birşey olacağını zaten sanmıyorum

sende bir karar ver ,

sen orospu olan kıza bile sen orospusun der de sonra geri vites yaparsan sikilen sen olursun haberin olmaz ..
    avlanmayı seven adam ..

Nereden
    Ankara
    Tebrik
    Konular
    6
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hocam haklısın geri vites yapmak birazda içimde olan sevgiyi öldürememekten oldu sonra 1 ay görüşmedim farklı şehire gittim tatile sonra geldiğimde ya ben ona gittim ya o bana.Başka kızla oturup bir şeyler içtik onu hikayeme attım.Çıldırmış kardeşimin kız arkadaşıyla arası iyiydi onu çağırıp içmiş sonra beni çağırdı gittim bana cazladı yattın mı o kızla dedim yok dedim sonra beni çekti öpüştük sonra gittim bir kaç gün daha konuştuk sonra annem istemiyor dedi yine konuşmayı kestik.Aradan bir ay daha geçti arkadaşlarda içmiştik onların oradan geçerken aradım 1 saat konuştuk sonra kız bulamadıysan ayarlayım dedi unut dedi her şeyi sil dedi ama bir yandanda eski güzel günleri yad etti.Sonra bir daha yazmadım her şeyi sildim.Şu an 2 ay oldu onu görmeyeli bakmayalı ama kız kuzenim geldi görüşme istediğini söyledi eski sevgilimle bende okay dedim.Bugün mesaj attı kabul etmiş ama bir kaç gün sonraya attı hafta sonu boluya gidecekmiş flörtüyle, bu akşam hikayelerde atmış bazı hediyeleri elemanın aldığı ama bilmiyorum böyle birisi var mı yok mu.Salı günü kuzenim görüşecek.Ya yok beni gazlıyor ya da var ama hiçbir şey yapmadım o benden bir şey yapmamı tepki vermemi beklemiştir kesin.AMA ŞUNU ANLADIM BENİM İÇİN NE UYGUN BİR AİLE NE DE DÜZGÜN BİR KİŞİ.

5. HELAL BRO valera777 HELAL BRO dedi
    Üye valera777 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    istanbul
    Tebrik
    Konular
    46
    Mentioned
    31 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ttfunstar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    r ama hiçbir şey yapmadım o benden bir şey yapmamı tepki vermemi beklemiştir kesin.AMA ŞUNU ANLADIM BENİM İÇİN NE UYGUN BİR AİLE NE DE DÜZGÜN BİR KİŞİ.
    Bazen en doğru şey hiç bir şey yapmamaktır ,..

burada tecrübesiz hayatında 3 kızla yatmamış insanlar bile akıl veriyor sen sonunda kendi içinde doğruyu bulmuşsun senin adına sevindim çizgini asla bozma rota yeni kızlar
    avlanmayı seven adam ..

Nereden
    Ankara
    Tebrik
    Konular
    6
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İkinizede çok teşekkür ederim.İyi ki bu cemiyete girmişim,daha öğreneceğim çok şey var buradan.