Hello & Welcome to our community. Is this your first visit? Kayıt ol

User Tag List

Toplam 7 adet sonuctan sayfa başı 1 ile 7 arası kadar sonuc gösteriliyor
    Üye matador - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    3
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

BACK to the EX

Selamlar gönül dostları Nasılsınız, keyifler nasıl? Umarım harikasınızdır...

Bir problemimi siz kardeşlerimle paylaşmak istiyorum. Pua işlerine yaklaşık 4 sene önce başladım. İlk 3 senemde hem mental hem de saha performansım iyiydi diyebilirim. Yolda, sokakta her gördüğüm kızı tavladım diyemem ki bu şekilde tanışmak benim tarzım değil pek. Kendi sosyal ortamımda ya da yeni tanıştığım insanlarla iyi ilişkiler kuruyor, elde etmek istediğim dişiyi elde ediyordum.

Günün birinde yine aynı kampüste okuduğum bir hatun kişiyi gözüme kestirdim. Kızla 6 ay sevgili kaldık. İlişkimiz boyunca ilk günden son güne hep belli bir düzeyde tutku ve çekim vardı. Ne o benden soğudu ne de ben ondan soğudum. Tek problemimiz benim, onun arkadaş grubuyla fazla kaynaşamamamdı. Onun arkadaşlarıyla aynı ortama girince nedensiz şekilde geriliyordum, kendim gibi davranmaktan kaçınıyordum. Buradaki sıkıntının büyük kısmı bende olsa da onun arkadaşları da sanki ben yokmuşum gibi kendi aralarında muhabbet çeviriyorlardı. Yani o ortama sonradan gelen kişi olarak dahil olmakta zorlanıyordum.

Bunu kafamda çok büyütmüş olacağım ki, kız arkadaşımdan ayrılma kararı aldım. Sanki onun istediği erkek arkadaşı, onun arkadaşlarıyla içli dışlı olmalıymış ve ben bunu başaramamışım gibi geldi. (Ki sevgilim bu konuyu çok da problem etmiyordu.) Ayrılırken de artık onunla yapacağım şeylerden daha fazla zevk almayacağımı düşündüğüm için ayrıldığımı söyledim. Nasıl olsa rahatlıkla yeni birini bulup böyle bir ilişki yaşayabilirim diye düşünüyordum.

Ayrıldıktan sonra kız arkadaşımla bir daha hiç konuşmadık. Bu süreçte benim 2 3 tane uzun süreli ve belki onlarca tek gecelik ve kısa süreli ilişkilerim oldu. Oyunun sahadaki kısmında bir problem yaşamıyorum yani. Ama ayrıldığım eski sevgilimden sonra diğer hiçbir kızla duygusal çekim hissetmedim. Beni onlara götüren şey sadece cinsel ihtiyaçlarımı tatmin etmek oldu.

Şimdi sizlere şu soruları sormak istiyorum:

a) Eski kız arkadaşımın arkadaşlarıyla kaynaşmam bir zorunluluk muydu? Sağlıklı bir ilişki için sosyal çevrelerin iç içe girmesi gerekir mi?
    b) Bu konuda zorlanan ben ve benim gibi arkadaşlara verebileceğiniz tavsiyeler nelerdir? Bir arkadaş grubuna nasıl dahil olunur?
    c) Eski kız arkadaşımı unutamamam normal mi? Bunun üstesinden nasıl gelebilirim?
    d) Duygusal olarak çekim hissetmediğimiz bir kadınla uzun bir ilişki yaşamak ne kadar ahlaki? Duygusal çekim başta yokken ilişki sürecinde oluşabilir mi?
    e) Ex'ten next olur mu? Olursa nasıl olur?

Karantina döneminde bolca vaktimiz vardır diye düşünerek hikaye ve soruları uzun tuttum Hep beraber tartışalım!!

Üye valera777 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    istanbul
    Tebrik
    Konular
    46
    Mentioned
    31 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    -hoşuna gitmezse girmezsin olur biter girsen daha iyi ama herkesi sevmek ve beraber olmak zorunda degilsin

-unutamaman normal onun gibi birini bulana kadar unutamıyacaksın

-karşı tarafı sömürüyorsan bu dogru olmaz , iki tarafta aynı kafada ve netse problem yok
    avlanmayı seven adam ..

3. HELAL BRO matador HELAL BRO dedi
    Tebrik
    Konular
    3
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Peki hoşumuza gitmese bile "onun için" bir şeyler yapmak ne kadar doğru? Yani kendimizden verdiğimiz bu tavizler ilişkiyi mi güçlendirir yoksa çekimi mi ortadan kaldırır? Elbette ne kadar ve neyden taviz verdiğinin önemi çok büyük. Ama kendimizden taviz vermek her zaman kötü bir şey değil sanırım?

Üye Federal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Hatay
    Tebrik
    Konular
    6
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kendimce yorumlarımı yapayım.
    Ex'ten Next olmaz dostum, ben çok denedim o işi dedim ki seviyorum bu sefer her şey farklı olacak ama inan bana olmuyor bir ilişki bir kere ex olmuşsa birdaha diriltmek çok zor..
    Üstelik arada 2-3 uzun ilişkim oldu diyorsun senin içinde artık o hanimefendiden eski tadı alman zor..

Taviz vermek konusuna gelirsek. İki çeşit taviz vardır. Birincisi ilişkinin yürümesi için iki tarafında vermesi gereken taviz(belli konularda), ikincisi sadece sen sürekli kendinden taviz veriyorsan bu kerizlige girer ilişki yürütmeye girmez. Bunun pirincini sen ayarlayacaksin.

Unutamamak konusunda şunu söyleyebilirim benimde kendi saçıma sürebileceğim bir ilacım yok şu an bu konuda,senin saçına ilaç oneremem bundan dolayı. Ama zaman dostum,..
    YESTERDAY İS HİSTORY, TOMORROW İS A MYSTERY BUT TODAY İS A GİFT.

6. HELAL BRO matador HELAL BRO dedi
    Tebrik
    Konular
    3
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Haklısın dostum. Taviz kelimesini duyunca hemen bizden eksilen bir şey olarak düşünmemek lazım. Ex meselesine gelirsek de exten next olmaz lafı çok klişe geliyor bana... Belki seninki benimki olmayabilir ama bir başkası bunu yaşayıp mutlu olabilir. Kesin konuşmamak daha iyi bence

8. HELAL BRO valera777 HELAL BRO dedi
    Üye alwa1ce - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    5
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    forumda yeniyim abi ama, bu konuda ben de iki kelam etmek istiyorum, sorularına cevap minvalinde.
    eğer aynı okuldaysanız hepiniz, ister istemez bir kaynaşma olmalı bence. ortamdaki herkesle olmasa bile, demirbaş 1-2 kişiyle.
    2. soruya verecek net bi cevabım yok, ilk girdiğim ortamlarda genelde arkama yaslanıp rahat tavirlarla çevreyi gözlemliyorum. kafamın uyacağıbi tip varsa cümle arasinda ben de bikaç cevap veriyorum muhabbete başliyoruz.
    3. sorundan ben de muzdaribim, zaten seninle yazıstıgımızda konuşmuştuk bu konuyu. exten daha iyi, onu aratmayacak biri gelmedigi sürece, bu böyle devam edecek gibi duruyor bu durum.
    4. soruya gelince, bence ahlaki. çünkü zamane ilişkilerine bakınca çogunlukla arkadaşligin seks ile süslenmiş halini görüyoruz. çogu insan nihai bir ilişki aramiyor. iki tarafın da fazla bir beklentisi yoksa, sadece kafamiz uyusuyor iyi anlasiyoruz diye takılınabilir bence. ve evet hisler sonradan oluşabilir.
    5. bence olur, ama çevremden duydugum kadariyla eski tadi vermiyor diyorlar. nasil ayrildiginiza da bagli bu tabii.

10. HELAL BRO matador HELAL BRO dedi
    Üye soğutucu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    0
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Benim düşüncem şu ki beraber olduğum kız benimle aynı kalitede bir insan olmalı ki onun sosyal çevresine ısınayım. Çünkü arkadaşlar, uzun vadeli ilişkiler her ne kadar iki kişi arasında olsa da eğer bir insanla güzel anılar biriktirecek seniz onun arkadaşlarına da dokunmanız gerekiyor bence. Sonuç olarak arkadaşlarıyla iyi anlaşamadığın kız ile ileride de iyi anlaşman zordur çünkü insan en çok vakit geçirdiği kişilerin ortalamasıdır.AYRILIRDIM.

Diğer dediğin şeylere tek bir cevap vereceğim : Biri ruhuna dokunana kadar , takıl ve kadınları tanı. Acaba asla sevemeyecek miyim diye düşünme çünkü dostum hayat devam ediyor ve bizim beklentilerimiz olgunluk seviyemiz günden güne değişiyor. Bir gün hayat seni değiştirir ve aslında şu an ki düşündüğün kızın sana iyi gelmediğini , hayatında olan kadının asıl istediğin olduğunu anlarsın belki )

12. HELAL BRO valera777, matador HELAL BRO dedi