Hello & Welcome to our community. Is this your first visit? Kayıt ol

User Tag List

Toplam 2 adet sonuctan sayfa başı 1 ile 2 arası kadar sonuc gösteriliyor
    Üye alican - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    1
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Onla aramızdaki çekimi tekrar kazanmak istiyorum

Merhaba arkadaşlar. Kızla instagramdan tanıştık. Gün aralıkları koyarak onunla samimi sohbetler ettik. Buluştuk kahve içtik bir daha buluştuk ve bir daha o esnalarda bol bol yazıştık. Sonra birden bana karşı soğuk davranmaya başladı ben de bir kaç gün yazmadım sonra tekrar yazdım biraz konuştuk sonra mesajlarıma geç cevap vermeye başladı. 14 şubatta okuluna gittim orda başka arkadaşlarımda vardı onlarla görüşcem bahanesiyle burdayım dedim ona kitap almıştım bilerek 14 şubatta verdim tepkisini görmek için kitabı verdim. O gün okulda hem onunla oturdum hemde arkadaşarımın yanına da gittim sınıfında derslerine girdim sonra çıktım mesaj attım okuldayım hala diye kız kimi bekliyorsun dedi bende gelecek cevaptan çekinip seni bekliyorum demek yerine başın döndü otuyorun dedim kız geçmiş olsun dedi bende istersen birlikte gidelim mi dedim oda arkadaşlarımla gitmem lazım kusura bakma dedi. Dün akşam dayanamayıp mesaj attım neden farklı davranıyorsun diye konuşmak istersen konuşuruz yazmamamı istersende yazmam dedim kız insanların çizgilerini zorladığını söyledi herkese mesafe koymak istediğini söyledi ama konuşuruz tabikide dedi bende seni istediğin zaman dinlerim dedim teşekkür etti konuşmayı bıraktık sizce bundan sonra nasıl bir doğru adım atmalıyım 3 4 gün yazmamayı düşünüyorum ondan sonra hafta sonu buluşup konuşmak istiyorum bu konuyu yüzyüze sizce doğru mu düşünüyorum daha iyi nasıl bir yol izlemeyim. Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Üye valera777 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    istanbul
    Tebrik
    Konular
    46
    Mentioned
    31 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu kızla aranızda bir şey olmaz boşuna ugrasma en fazla yazdiklarina cevap verir o kadar .. kadinlar hakkinda bilgi edinmen lazım yaptiklarin hep hata yazsam uzar baya
    avlanmayı seven adam ..