User Tag List
Toplam 6 adet sonuctan sayfa başı 1 ile 6 arası kadar sonuc gösteriliyor
Konu: wonder is back and black
-
19/07/2018, 01:12 #1
- Tebrik
- Konular
- 128
- Mentioned
- 0 Post(s)
- Tagged
- 0 Thread(s)
wonder is back and black
napiyonuz ise yaramazlar ðŸ˜
bin yıldır girmemisim az biraz etrafa bakalım.
kimler buralarda dertler ne alemde bilemiyorum.
bana gelince başımdan neler geçti neler? bu ara inanılmaz bir genç kuşak gözlemi yaptım. yeni hayatlar kurdum. sonra bir daha yıktım bir daha kurdum. oyunu hep gözledim izledim. ben oynamam genelde. o oyunları sürekli bozan olup erkeğin ağzına sicmayi seviyorum ben.
yeni şeyler denedim daima
..
korkmayın yaşayın
bolca sevişin
...
herşey çok güzel olur herşeyin boka sardığı anlarda
...
hayat kısa
kadınlar için daha da kısa
...
Feminizm adı altında kaltaklığın pazarlanmasına karşıyım!
-
Tebrik - 2 HELAL BRO
-
19/07/2018, 02:12 #2
- Nereden
- Ankara
- Tebrik
- Konular
- 371
- Mentioned
- 50 Post(s)
- Tagged
- 0 Thread(s)
hakikaten yıllar oldu. senin zamanındaki cemiyet üyelerinin yarısı evlendi biliyor musun ?
"Cemiyet Sıçmayı Önlemek içindir, sıçtığınız boku temizlemek için değil" - JoKeR
Cemiyette YAZAR olmak ister misin ? TIKLA ( Makale Altına Nickinizi yazın piliiz)
-
19/07/2018, 02:30 #3
- Tebrik
- Konular
- 128
- Mentioned
- 0 Post(s)
- Tagged
- 0 Thread(s)
e geçmiş olsun diyelim o halde... merak etme çocuk yapar sonra evliliklerinden şikayetler başlar sonra boşanırlar hiç olması boşanayım mi diye düşünmeye başlarlar.
hayat bir döngü kaçınılmaz bazı şeyler sevgili dostumFeminizm adı altında kaltaklığın pazarlanmasına karşıyım!
-
19/07/2018, 02:43 #4
- Tebrik
- Konular
- 128
- Mentioned
- 0 Post(s)
- Tagged
- 0 Thread(s)
sevgili dostum,
biraz dertleşelim. biliyorsun artık yaş kemale erdi. şaka şaka. insan ruhu kaçınılmaz yenilik sever.
bir kaç gözlemimi seninle paylaşayım izninle.
erkekleri daha korkak kadınları daha cesur görüyorum bu süreçte. belki öyle denk geldiği içindir ama bir dönüşüm var bunu hissediyorum
pek takılmam biliyorsun ama Instagram diye bir şey çıkınca ortalık pek karıştı. teknolojik yeniliklerin getirdiği sosyal bir dönüşüm var.
sonra erkekleri seks konusunda daha beceriksiz görmeye başladım. ereksiyon problemi yaşayan bir sürü genç var. öz-güven eksikliği de hat safhada.
bir yanında ise sürekli bir goy goy. kuşak farkı diyip geçemeyeceğim bir dönüşümü izliyorum.
kadınlar hem daha kolay hem daha zor.
sevişmek kolaylaştı ama kadın kafasının yaygınlaştığını gözlemliyorum. bu beğenilme için fotoğraf koymanın yeterli oluşu ve buna olan ihtiyaç kadını dönüştürüyor
ilginç olan bir başka şey ise kadınlardaki deneyim cesaretinin artması. bu tuhaf bir şekilde erkeklerin daha mülayim olduğu bir yapıyı getiriyor sanki.
neyse özlemişim seni. senle arabada bira içtiğimiz saatlerce konuştuğumuz günlere ...zamanın bize getirdiklerine selam olsunFeminizm adı altında kaltaklığın pazarlanmasına karşıyım!
-
Tebrik - 1 HELAL BROvalera777 HELAL BRO dedi
-
19/07/2018, 10:31 #5
- Nereden
- istanbul
- Tebrik
- Konular
- 46
- Mentioned
- 31 Post(s)
- Tagged
- 0 Thread(s)
şarabın yıllanmışı iyi derler de kadının bilemedim )
avlanmayı seven adam ..
-
23/10/2020, 10:20 #6
- Nereden
- Ankara
- Tebrik
- Konular
- 20
- Mentioned
- 0 Post(s)
- Tagged
- 0 Thread(s)