User Tag List
Toplam 8 adet sonuctan sayfa başı 1 ile 8 arası kadar sonuc gösteriliyor
Konu: Değişimim ve Kızlar
-
08/03/2018, 04:15 #1
Değişimim ve Kızlar
merhaba üstadlar. murat ben 17 yasindayim. daha once cevremde asosyal-ezik bi tip olarak bilinirdim fakat bayagi degistim eski halimden eser yok diyebilirim ve tum cevrem de bunun farkinda. artik kizlarin gozune hos geliyorum, insanlarla muhabbetlerimi arttirdim, kendimi ezdirmiyorum yani tam olmasi gerektigi gibiyim. hatta cok alfaliklarim oldu degisimimden bu yana. kendimde gordugum kusurlarin hepsini duzeltiyorum.
yalniz bugune kadar hic sevgilim olmadi. eski halimle sevgilimin olmamasi cok normal. ama artik degistim ve yine de eski sosyal durumumu goz onunde bulundurdugumda kizlarin bana bakacagini sanmiyorum.
sizce ne yapmaliyim? tek cozumu baska sehire falan tasinip gitmek mi sizce? nasil bi yol izlemeliyim?
edit: kizlarin dikkatini cekiyorum olumlu yorumlar aliyorum hatta beni sevdigini dusundugum kizlar da var artik. ama hedefteki kizi almak onemli.
Kızlar iç güzelliğinize falan bakmaz, tipe, özgüvene ve paraya bakar. Dost acı söyler.
-
08/03/2018, 04:22 #2
edit: katma değerim yüksek. geçmişim batırıyor beni sadece...
Kızlar iç güzelliğinize falan bakmaz, tipe, özgüvene ve paraya bakar. Dost acı söyler.
-
08/03/2018, 04:35 #3
- Nereden
- istanbul
- Tebrik
- Konular
- 46
- Mentioned
- 31 Post(s)
- Tagged
- 0 Thread(s)
sana bakan kızlarla fazla güzellik gözetmeden çık .. üniversite soracağim ama gidecek gbi durmuyosun
avlanmayı seven adam ..
-
Tebrik - 1 HELAL BROverdict HELAL BRO dedi
-
08/03/2018, 06:11 #4
- Tebrik
- Konular
- 168
- Mentioned
- 23 Post(s)
- Tagged
- 0 Thread(s)
öss çalış. (şimdi ki ismi neyse artık) Elinde fırsat var siktiri boktan bi bölüme gitme. Adam gibi çalış iyi bir üniversitenin iyi bir bölüme gir. Bu seni çoğu erkeğin önüne geçirir.
İngilizce bilmiyorsa öğrenmeye başla. Şimdi başlarsan 5 seneye anca öğrenirsin zaten. 17 yaşında nasıl kız tavlıyordum ? Sataş onlara makara yap. Bu kadar kafi
-
Tebrik - 1 HELAL BROArsle HELAL BRO dedi
-
08/03/2018, 10:45 #5
Açılış yapmanın zamanı gelmiş.
Kadınlara, Aşka ve Sevgiye İnanmayı Bıraktığım Günden Beridir Mutluyum. Yoksa Sen Hala Bu Zırvalara İnanıyor Musun?
-
Tebrik - 1 HELAL BROProtokoL HELAL BRO dedi
-
10/03/2018, 06:39 #6
@valera777 üni okuyacam aga. @herşeyibilenadam ingilizce biliyom baskan, üni konusunda da sıkıntı yok dersler iyidir. tipim de var hatta vücut geliştiriyorum. @BuminKaganTR aynen oyle.
tip konusunda sıkıntı yok beyler, sosyal acidan da zaten artik on plandayim. sadece gecmisim beni geri cekiyor. yani benim değiştiğimi bilmeyenler icin muratla çıkıyor denildigi zaman o kiza gulerler amk. eski halim o kadar vasat ki. neyse ki eski halimden eser yok. pualık yönünden kendimi takdir ettiğim çok davranışım oluyor, yavaş yavaş.
bunları göz önünde bulundurarak ne önerebilirsiniz?Kızlar iç güzelliğinize falan bakmaz, tipe, özgüvene ve paraya bakar. Dost acı söyler.
-
10/03/2018, 06:39 #7
@JoKeR sen de baksan be reis
-
12/03/2018, 06:34 #8
- Tebrik
- Konular
- 168
- Mentioned
- 23 Post(s)
- Tagged
- 0 Thread(s)
Tamam yapılacak şeyler belli ozaman. Kızlarla konuşacaksın. Selam vereceksin. Eğleneceksin. Dalga geçeceksin. Kızları dışarı davet edeceksin. Öpüşeceksin vs
Yani tavsiyeye şu aşamada ihtiyacın yok. Kızlarla iletişime ihtiyacın var. Bu süreç zarfında yaşadığın sıkıntıları yazarsın
-
Tebrik - 1 HELAL BROBuminKaganTR HELAL BRO dedi