Hello & Welcome to our community. Is this your first visit? Kayıt ol

User Tag List

Toplam 3 adet sonuctan sayfa başı 1 ile 3 arası kadar sonuc gösteriliyor
    Üye sigma - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    9
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

JoKeR'i İçimde Hissetmek İstiyorum

Ben de joker gibi olmak sürekli ortam ayarlayabilmek popüler olmak istiyorum. Bunun için full şarj öğrenmek lazım dediler. Yapmaya çalıştım. Baktım sohbet muhabbet etmekte zorlanıyorum. O zaman sohbet yetenegimi geliştireyim dedim Başladım geliştirmeye. E sadece okuyarak öğrenerek olmaz dediler uygulaman lazım dediler. Ben de gittim uyguladım yazıldım kızlara açılış yaptım red yedim üzüldüm. Olur öyle devam dediler. Devam ettim. En sonunda birilerini açabildim. Sonra sordum nasıl duygusal bağ kuracağız. Cevap alamadım. O kız kaldı öyle. Başka bir kızla aynı seviyeye geldim buluşmayı erteledi. Napayım dedim cevap alamadım. Birileri laf attı birileri de hakkımda ahkam kesmeye başladı.

sonuç olarak dayı. Bu siteye üye olduk bir şeyler öğrenmeye geldik. Aklımdaki soruları sormayayım da napayım. Soracağım tabi.

Çünkü:

Ben de JoKer olmak, olamasam da en azından JoKeR'i İÇİMDE HİSSETMEK İSTİYORUM.

Üye DickWhitman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Rome
    Tebrik
    Konular
    26
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    joker de isterse neden olmasın

-sormak hakkın tabii ki
    Suskunluğun merak uyandırmalı onda; konuşman ise merakını asla doyurmamalı...
    -Peçorin

3. HELAL BRO sigma HELAL BRO dedi
    Üye sabanseckin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    19
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dostum joker kadınlardan Hoşlanıyor diye biliyorum ben bak şimdi soracaksın ama araştırmadan sormayacaksın. Konu başlığı açmadan önce o konu başlığı daha önce açıldı mı açılmadı mı diye bakacaksın. Basit SORULAR sormayacaksın. Senin şu sordun SORULAR çok basit ve cevabı bir kitap kadar uzun olan SORULAR. Eğer ki baktın araştırdın sorunun cevabı forumda veya makalelerde yok o zaman sorduğunda herkes içten gelerek cevaplar zaten. Güzel bir yola başlamışsın ama önce araştırman gerek ve uygulaman

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

5. HELAL BRO sigma HELAL BRO dedi