Hello & Welcome to our community. Is this your first visit? Kayıt ol

User Tag List

Toplam 10 adet sonuctan sayfa başı 1 ile 10 arası kadar sonuc gösteriliyor
    YAZAR herşeyibilenadam - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    168
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Kaybolan Adamlar

Cok sevdigim bir arkadasim var. Tam bir alfa erkek. Hep guclu, neseli, umut dolu bir adam. Pardon adamdi. Kizlar cevresinde pervane oluyorlardi. Istedigine eline uzatsa kafiydi.

Ta ki kaybolana kadar. Adam gozlerimizin onunde eriyor, kayboluyor ve ben bunun nedenini goren bir dostu olarak ona soyleyemiyorum.

Bende o farkina varsin istedim. Cunku kendisi biliyor icsel olarak bir yerde. Sorunlarinin nerede basladigini nerede boka battigini bulmasini saglarken "he dedim fark edecek" ama yine topu taca atti.

Ya fark etmeyecek kadar salaklasti ( sanmiyorum) ya da kabul edemeyecek kadar boka batti.

Bu arada kiz birlikte olunabilecek en iyi kizlardan biri ama boyle bir kiz bile boyle bir adami bu hale dusurebiliyor. Bu nedenle 21.yy turkiyesinde ask iliskilerini yeniden gozden gecirmek gerekiyorm

Ayrica, ikisi de ne oldugunun farkinda degil. Suc yok, suclu yok ama bu birine muhtemelen bizimkine patlayacak gibi.
    Umarim bu sefer yanilirim

2. HELAL BRO Nightless, BuminKaganTR, Giacomo HELAL BRO dedi
    Üye Arsle - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    8
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sıkıntısı ne @herşeyibilenadam ?

Üye candela - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    7
    Mentioned
    35 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sorunları görebilmek için yere bakabilmek lazım.

Bazı insanlar kafalarını aşağı indiremeyecek kadar yara bere içinde olabiliyor(kendimden biliyorum).Bazıları rahatça bakabiliyor ama diğerlerinin bakabilmeleri için kendilerini yere yaklaştırmaları gerekiyor.

Dost olarak elinden geleni yapmışsın bence.Ancak şu taraflara bakmalısın denilebilir bu adama
    Konu candela tarafından (06/01/2018 Saat 08:54 ) değiştirilmiştir.
    Hareket adamı gibi düşün,düşünce adamı gibi hareket et.

Üye verdict - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    1
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hbanin yılbaşı mesajına geliyoruz sanırım dönüp dolaşıp

6. HELAL BRO Giacomo HELAL BRO dedi
    Üye Javert - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Eskişehir
    Tebrik
    Konular
    8
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Benimde samimi olmasamda bir arkadaşım var, o da aynı durumda.

Edi-büdü değiller, hala eğlenceli davranıyor falan ama bir şeyler değişti çocukta, dışarıdan ezik bir profil görmüyor kimse ama ben analiz ediyorum, dediğin gibi ya onda patlayacak ya da bilmiyorum, umarım bende yanılırım.
    İnsanlar iki çeşit: aldatılanlar, aldatıldığının farkında olmayanlar

Üye thewomanizer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    3
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı herşeyibilenadam Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Cok sevdigim bir arkadasim var. Tam bir alfa erkek. Hep guclu, neseli, umut dolu bir adam. Pardon adamdi. Kizlar cevresinde pervane oluyorlardi. Istedigine eline uzatsa kafiydi.

Ta ki kaybolana kadar. Adam gozlerimizin onunde eriyor, kayboluyor ve ben bunun nedenini goren bir dostu olarak ona soyleyemiyorum.

Bende o farkina varsin istedim. Cunku kendisi biliyor icsel olarak bir yerde. Sorunlarinin nerede basladigini nerede boka battigini bulmasini saglarken "he dedim fark edecek" ama yine topu taca atti.

Ya fark etmeyecek kadar salaklasti ( sanmiyorum) ya da kabul edemeyecek kadar boka batti.

Bu arada kiz birlikte olunabilecek en iyi kizlardan biri ama boyle bir kiz bile boyle bir adami bu hale dusurebiliyor. Bu nedenle 21.yy turkiyesinde ask iliskilerini yeniden gozden gecirmek gerekiyorm

Ayrica, ikisi de ne oldugunun farkinda degil. Suc yok, suclu yok ama bu birine muhtemelen bizimkine patlayacak gibi.
    Ya da acaba sana mı öyle geliyor? İkisi de ne olduğunun farkında değil demişsin belki de yanılıyorsundur. Gerçi hepsinin sonunu gördük, hiç de iyi gitmedi ama iyi gideni de görmüştüm.

Üye Gökhan X / bok - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    57
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hayatla ilgili düşünmeye zaman ayırmak gerekiyor bazen. Son 1 haftadır tam da bunu yapıyorum.
    FLÖRT KOÇU - Görüştüğün Kızların Sayısını İkiye Katla

WWW.FLORTKOCU.COM

Üye sabanseckin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    19
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bazı insanların tecrübe etmeden sağda solda okuduğun bilgileri doğru olsa bile burada tavsiye olarak Adatma sonra doğru bulmuyorum. Buna rağmen insanların uygulamaya çalıştığı bazı şeyleri arasıra başaramasa bir de bir de bunun üzerine pazarlanması sağda solda yazdık denmesi hiç mantıklı değil bence.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Üye sabanseckin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    19
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı sabanseckin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bazı insanların tecrübe etmeden sağda solda okuduğun bilgileri doğru olsa bile burada tavsiye olarak Adatma sonra doğru bulmuyorum. Buna rağmen insanların uygulamaya çalıştığı bazı şeyleri arasıra başaramasa bir de bir de bunun üzerine pazarlanması sağda solda yazdık denmesi hiç mantıklı değil bence.

Arkadaşlar kusura bakmayın cevabı yanlış yere verdim

Üye verdict - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    1
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı herşeyibilenadam Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Bu adama ne oldu merak ediyorum