Hello & Welcome to our community. Is this your first visit? Kayıt ol

User Tag List

Toplam 5 adet sonuctan sayfa başı 1 ile 5 arası kadar sonuc gösteriliyor
    Üye Style18 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    6
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Merhabaallarrr . Sorunu cozemiyorum nedir olay ?

merhabaaaa kendimi tanıtmıştım(iyi giyim,bakimli,sportmen bir, başarılı vs vs) en son...

lise 4 deyim(yeni bir okul) başımdan geçenleri anlaticam ve sizden yanlışlarımin neler olduğunu açiklamanizi istiyorum

Kızın biri bana vizeyi veriyordu sürekli, ben de gidip tanışmadım. Geçen hafta yeni açtığım insta hesabımi bulup eklemiş . İnstada da daha foto bile atmadim " vay amk bu kim xxxx takipçisi var beni eklemiş" derken 3 gün sonra sabah 4-5 kişilik kız grubuyla bahçeden geçerlerken bana baktılar, öküz gibi gulustuler . hani - Ahmet su seninki değil mi lan muhaha tarzı :d

O gün (dün)mesaj attı . Giydigim ceket üzerinden yorum yapmış ve abartı yorumlar vardi sonuna da - eğlence amaçlı yazmış .

Bugün sabah bahçede arkadaşla oturuyorum , uzağımızdan geçtiler bana bakarak arkadaşıyla beraber. O ders ben de bunun giyimiyle ilgili yorum yaptim , botunun fotosunu atıp " insanları dış gorunusuyle yargılayan , on yargili
    , sınıftan çıkmayan kezo kız itemi . - eğlence amacli " . Bu tekrar benzer bir şey yaptı.

Öğle arasında arkadaşla giderken bu birden arkadaşımi durdurdu " bir şey sorabilir miyim bla bla bla " ben bu sırada tam arkadaştan ayriliyordum takmadan ilerledim. Sigaran var mı demiş :d

Baktım bu kız surekli "gel gel gel" diyor. hoşuma da gitti. yine bir-iki teneffus sonra teneffus bitimine yakın onumuzden geçiyor bunla arkadaşı.Arkadasindan ayrıldı ; arkadaşım " kız bilerek ayrıldı seni bekliyor"dedi . Baktım kız artık yeşil yaka yaka hulk oldu amk. gittim daldım

elimde kagit kalem vardi , sahte msn açılışına benzer bir şey yaptım hatta aynısı. önce "trolluyor musun dalga mı geçiyorsun" dedi "halinden memnun , ve gerçekten keyifli bir halle" .

+:ben
    - : kız

----kağıda yazıyorum bunları---

+ gulusunden-cesaret-alan-xxxx@hotmail
    com seni ekledi --- kabul-red ?

halinden memnun ve gulerek

- kabulu işaretledi

konuşma.paneli cizdim

+ zil çaldı gitmem gerek.

- neden konuşmuyorsun sesli ve hali keyifli ( iletişim bitene kadar halinden memnun , beden dili çok iyi ama 2-3 kez gitmem gerek , gidebilir miyim dedi .fakat dediğim gibi halinden memnundu ben de devam ettim)

+onlar bizi mi izliyorlar gibi bir şey dedi , baktım goremedim benim elemanları ( onlarin bizi izlemesi hataydı ve arkadaşi uyardım)

konuşma panelinde ismimi gosterek , işaret parmağımla kendimi gosteriyorum , sonra onun kısmını gosteriyorum bir şekilde ismini sordugumu anlamıyor amk salagi.

+ konusmayi nasıl devam ettirebilirm ( gitmem gerek zil çaldı üzerine yazıyorum bunu , tabi o sesli konuştuğu zaman elimle ağız kapatma işareti yapıyorum. o gülüyor ben guluyorum çok iyi gidiyor egleniyoruz)

numarasını istediğimi de anlamadı

dedim s***iyim senin beynini . bir şey demeden sınıfa gittim

öbur teneffus dışarda oturuyorum arkadaşla , koseden çıktı kız ve bunun arkadasi. beni görür gormez 180 derece döndü. diğer kapidan çıkıp gideceği yere gitti

az önce de instadan mesaj attı
    "dalga geçmek için daha farklı yollar bul bence - tavsiye amaçlı "

görüldü attım , kız geri zekalı mı benim anlamadıgim bir şey mi var ?nedir hatalar , sorunlar ?

Üye greenway - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    6
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu kadar dolambaça ne gerek varki
    Konu greenway tarafından (10/11/2017 Saat 07:55 ) değiştirilmiştir.

3. HELAL BRO verdict HELAL BRO dedi
    Üye dede - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir/İstanbul
    Tebrik
    Konular
    8
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ilgi istiyor canım kardeşim. Sen niye dolandırdın, tamam eğlenmişsin ama kız bağıra bağıra yeşil ışık yakıyor diyip te neden msn oyunu oynuyorsun numarasını alıp romantik bir ortamda peçete oyunu oynamak varken. Kasma ililer bariz zaten yanına gidip yine gülüşünden etkilenen ama ses tonundan da etkilenirse kapında yatmaktan korkan style pes etti de. Numaranı verirken sesinin tınısı nasıl çıkacak onu merak ediyor galiba şuan de. Al numarasını bak yoluna.

Edit: isntadan da cevap atma bence şuan biraz düşünsün seni gece. Yarın direk çık karşısına.

5. HELAL BRO verdict, Style18 HELAL BRO dedi
    Tebrik
    Konular
    6
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Oysaki ben fazla ilgi verip kacirdigimi bile düşündüm, bu kızın hala olumlu dusunup dusunmedigi anlaşılır demi beden dilinden

Tebrik
    Konular
    6
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İlgi nasıl verilir :d

Bunla ilgili yazı bulamazsam donucem tekrar