Hello & Welcome to our community. Is this your first visit? Kayıt ol

User Tag List

Sayfa 2 Toplam 3 Sayfadan BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu
Toplam 25 adet sonuctan sayfa başı 11 ile 20 arası kadar sonuc gösteriliyor
    Üye greenway - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    6
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tum ilişkiler çıkarlar uzerine kuruludur

mesela araban veya çevrende kızlar yokken selam vermeyen insanlar birden sana selam vermeye başlayabilirler

çok basit bir örnek vermem gerekirse çevremizde ukraynalı kızlar olunca erkekleri geçtim kızlar bile daha da yakınlık kurmaya başladılar

aslında toplumsal olarak öğretilen çoğu şey tamamen yanlıştır

yok hep başkalarını düşünün kendinizi beğendirmeye çalışın etkileme oyunları ıvırzıvırlar hepsi toptan safsata şeyler

insanların çıkarı varsa çevrene uşuşurlar yoksada kaçışırlar

açıkcası erkekleri fazlada odaklama derim erkeklerde en az kızlar kadar çıkarcıdırlar ayrıca rekabette devreye girdiğinden sıksık dışlanmalar kötülenmelerle karşılabilirsiniz

kıstasını kızlar olsun sallayın erkekleri onlar zaten herdaim çıkarı varsa kokuyu alan köpekler gibi çevrenize dolacaklardır

çekiciliğin kıstası erkek arkadaşlarınız değil kız arkadaşlarınız flörtleriniz vslerdir

ayrıca butun insanlar egoisttir kimse kimse için ölmez kimse kimsenin mutluluğunada bakmaz

herkes kendi çıkarına bakar

çıkarın yoksa uzaklaş bu tarz şeylerle de pek uğraşma

beğenenede beğenmeyenede eyvallah demek gerekiyor

yoksa şizofreniye kadar yolu var

dunyada çeşit çeşit insan var ve her kafadan farklı ses çıkar

2. HELAL BRO Expelliarmus HELAL BRO dedi
    Üye DickWhitman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Rome
    Tebrik
    Konular
    26
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aslında onun daha çok çıkarı var benimle. Siyasi sosyal konumum gereği aramızı iyi tutmak zorunda

Benim çıkarımsa şu: Yepyeni bir ortamdayım, ortamın getirdiği zorlukları aşıyorum, gearlarla mücadele gibi. Fakat aynı ortamın içinde olduğumuz ve konum olarak çok yakın durduğumuzdan bunun gearları ayak oyunları büyük engel Çocuk tam bir esnaf

Bunun negatiflerini (gear, pasif dışlama) pozitif yaparsam işim çok kolay olacak

Biraz daha fulşarj yapıcam İşim daha çok zorlaşacak böyle yaptıkça daha fazla oyun oynayacak ama bunları aştığımda tamam bu iş.

Thx Gway
    Suskunluğun merak uyandırmalı onda; konuşman ise merakını asla doyurmamalı...
    -Peçorin

Üye verdict - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    1
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı DickWhitman Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Verdict sen de az psikopat değilmişin he

Samimi olcaz bakalım

Onu hiç bilmiyorum işte sadece müzik setleri
    yok be yaw

o kadar zeki değilim bu bir, o kadar soğukkanlı değilim bu iki (bu ikisi de göreceli ve bir yere kadar geliştirilebilir şeyler gerçi)

bir de bende bi vicdan var anasını satıyım kötülük yapsam bile üzülürüm sonra, çok da vicdanlı olmamak gerek. gerçi dengeyi yakaladığımı sanıyorum ama biraz daha vicdansız biraz daha piç olmak isterdim.
    Konu verdict tarafından (02/11/2017 Saat 03:09 ) değiştirilmiştir.

Nereden
    Rome
    Tebrik
    Konular
    26
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Valla bilemiüm yani adamı işinden et falan diyorsun

Denge zor şey çok takılmıyorum hani zamanla oturcak şeyler yaşaya yaşaya
    -Peçorin

Üye greenway - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    6
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    çok ayrıntıya girmeden ne ne demek basitçe tanımlanırsa

çekici demek çeken itici demek kaçıran demektir de diyebiliriz

yani basitçe birilerini çekiyorsanız çekici olmuş olunuyor

heleki çekici olmak için çabalamak aslında itici olmaktır ki çaba gerektirsin

öte yandan herkes tarafından çakici görünmek mumkun olması diyede bir durumda tabiki utopik bir düşünüş tarzıdır

yani basitçe çekici olan insan çevresine insanları çeker bunun için çabalamaz

aksine çekici olmayan insan çabalar

zaten oyun kavramıda buradan çıkmştır

bazı insanlar kimseyi çekemediği için birtakım etkileme numaralarını girişirler ki bir nebze çekici olsunlar daha doğrusu çabalasınlar diye

aslında çekici olmak için ne kadar çaba varsa o kadarda duşuk bir çekicilik var demektir

peki çekicilik katsayısı dersek bu nasıl hesaplanır

buda basittir insanlar sizin çevrenize olmak için çabalıyorsa çekici olan sizsinizdir ama siz çabalıyorsanız sorun vardır orada

7. HELAL BRO sabanseckin HELAL BRO dedi
    Üye denondj - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    32
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    @verdict mention atınca maili gelmiş, koptum geldim beyler.. Hayatımda yine yeni kararlar vermenin eşiğindeyim ve kafam çok dolu 5-6 aydır kız arkadaşımla olan uzaktan ilişkim ve eski buddylerimden bir iki tanesi dürtme dışında, hiç bir hareketim olmadı.. Malum bu işler zaman gerektiren işler..
    @denondj nasılmış ki ..

şimdi dostum senin olayını şöyle değerlendiriyorum, sende büyük suç ve pay var bu konuda.. öyle bir izlenim alıyorum..

Görüntü olarak soğuk biriyim az konuşurum.. --- soğuk ve az konuşan bir adamla kimse zorla muhabbet etmek istemez, hele somurtkan ve nemrut bi yüz ifaden varsa böyle bir adamla muattap olmak ister misin sen? Sosyal olmayan bir adam grupta neden kabul edilsin ki?

Çocuk seni arabayla evine bırakacak kadar nazik, belki diğer çocuklar seni istemiyor? Ya da senin muhabbetin maçtan sonra sarmıyor onları..

Şöyle bir örnek bile verebilirim, çok yakın lise arkadaşları grubum var 7-8'den fazlayız, 10 seneyi aşkındır canciğer kuzu sarması, maşallah diyelim nazar değmesin.. Mesela bir arkadaşımız vardı, 3-4 kişi çay içerdik, sonra gece mekana gitmek istiyoruz. Bu adam ne zaman gitsek enerjimizi sikiyor(ora böyle,şura şöyle, amaan o kızlarla mı buluşcanız falan, ben yoruldum), ama can dostun yani.. Onu bahanelerle evine bırakırdık, hadi dağılıyoz falan deyip, sonra biz kalanlarla gecelere akardık.. Ya işte x gaza getirdi bi anda gelişti kankaa derdik..

Yeni bir ortama girdim iki ay önce. Benden dört beş ay önce giren bi arkadaşım var. -- Ee senden uzun zamandır adamlarla ahbap, senden samimi olması ve ortama adapte olmuş olması normal değil mi? Ne bekliyorsun, oooo verdict gelmiş beyler, yer açın.. Sandalye verin kardeşime..

Okul bittikten sonra özeli devleti yok bu işin.. Sen bir bireysin ve bir değerin var, o da yaptıkların, gördüklerin, yaşadıkların ve atlattıkların..Özel okumak ayıp mı, ana-baba memur benim ben de özel okudum.. Şu an kolayca iş bulabiliyorum, yüksek maaşlarla anlaşabiliyorum..
    Sadece adam eğitimi için para ödemiş yani.. Bu kadar basit, parayı ödeyim derslerden geçeyimmm ooh özel böyle bir şey mi zannediliyor acaba? söyleyeyim özel okulda daha da çok bırakırlar, kalan öğrenci o kadar para demektir.. genelde iyi hocalara da yüksek maaş verip, kendilerinde çalıştırdıkları için eğitim kalitesi de tartışılır- devlete kıyasla iyi bile olabilir.. Neyse bunu önyargılarını kırman açısından söylemek istedim. Onun babası saçma bi övünme göstermiş, senin baban da ayıp etmiş bu arada ve farketmişsin sen de.. Egolarınız pederlerden geliyor herhalde..

Çekici kılan özelliklerin nelermiş merak ettim ilk 3 şey dedin ya..

Şu an bu özetten, önyargılı, kibirli, soğuk, az konuşan ve yeni ortama girmiş garip biri olduğunun çıkarımını yapıyorum. İnsanlar seni sosyal ortamına zaten iyi anlaştığın taktirde otomatik olarak çekerler, ya verdictin muhabbeti de çok iyi onu da arayalım olursun..

Gear falan da göremedim ben.. Herifin biri durduk yere laf sokar, der ki bu verdictin siki 5 santim beyler hahahhahaha.. durduk yere bozar ezer seni.. böyle bir durum da yok..

Grubu şarjlamak dediğin de insanlarla sohbet edip, bir şeyler paylaşıp zevkli vakit geçirmenin adı yani.. Konuşmak istediğin yakın olduğun elemanlarla kaynatacaksın, zamanla zaten arkadaşların belli olur.. Baktın ortamı sevmiyorsun seviyeli bir şekilde takılırsın, mutlu olduğun bir ortam arayışına girersin..

Kimsenin sana oyun oynadığı falan yok, kafanda garip şeyler kurup durumu garipleştirme.. gittiğin ortamlardan ve sohbetlerden keyif almaya bak ve bunu içtenlikle yap... Zaten ondan sonra bir sürü arkadaşın olacak..
    Wake Up
    Kick Ass
    Repeat!

Üye sabanseckin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    19
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı greenway Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    çok ayrıntıya girmeden ne ne demek basitçe tanımlanırsa

çekici demek çeken itici demek kaçıran demektir de diyebiliriz

yani basitçe birilerini çekiyorsanız çekici olmuş olunuyor

heleki çekici olmak için çabalamak aslında itici olmaktır ki çaba gerektirsin

öte yandan herkes tarafından çakici görünmek mumkun olması diyede bir durumda tabiki utopik bir düşünüş tarzıdır

yani basitçe çekici olan insan çevresine insanları çeker bunun için çabalamaz

aksine çekici olmayan insan çabalar

zaten oyun kavramıda buradan çıkmştır

bazı insanlar kimseyi çekemediği için birtakım etkileme numaralarını girişirler ki bir nebze çekici olsunlar daha doğrusu çabalasınlar diye

aslında çekici olmak için ne kadar çaba varsa o kadarda duşuk bir çekicilik var demektir

peki çekicilik katsayısı dersek bu nasıl hesaplanır

buda basittir insanlar sizin çevrenize olmak için çabalıyorsa çekici olan sizsinizdir ama siz çabalıyorsanız sorun vardır orada
    Peki çekici olmak için gösterdiğimiz çaba bunun neresinde? Yani çekici olan insanlar da çaba gösterir ama farkettirmeden yaparım diye düşünüyorum

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Üye karahisarlı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    44
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Şu an bu özetten, önyargılı, kibirli, soğuk, az konuşan ve yeni ortama girmiş garip biri olduğunun çıkarımını yapıyorum.

Aynı ben

Atın bu özellikleri üzerinizden
    Ne yapın edin, atın

Üye verdict - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    1
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı denondj Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    @verdict mention atınca maili gelmiş, koptum geldim beyler.. Hayatımda yine yeni kararlar vermenin eşiğindeyim ve kafam çok dolu 5-6 aydır kız arkadaşımla olan uzaktan ilişkim ve eski buddylerimden bir iki tanesi dürtme dışında, hiç bir hareketim olmadı.. Malum bu işler zaman gerektiren işler..
    @denondj nasılmış ki ..

şimdi dostum senin olayını şöyle değerlendiriyorum, sende büyük suç ve pay var bu konuda.. öyle bir izlenim alıyorum..

Görüntü olarak soğuk biriyim az konuşurum.. --- soğuk ve az konuşan bir adamla kimse zorla muhabbet etmek istemez, hele somurtkan ve nemrut bi yüz ifaden varsa böyle bir adamla muattap olmak ister misin sen? Sosyal olmayan bir adam grupta neden kabul edilsin ki?

Çocuk seni arabayla evine bırakacak kadar nazik, belki diğer çocuklar seni istemiyor? Ya da senin muhabbetin maçtan sonra sarmıyor onları..

Şöyle bir örnek bile verebilirim, çok yakın lise arkadaşları grubum var 7-8'den fazlayız, 10 seneyi aşkındır canciğer kuzu sarması, maşallah diyelim nazar değmesin.. Mesela bir arkadaşımız vardı, 3-4 kişi çay içerdik, sonra gece mekana gitmek istiyoruz. Bu adam ne zaman gitsek enerjimizi sikiyor(ora böyle,şura şöyle, amaan o kızlarla mı buluşcanız falan, ben yoruldum), ama can dostun yani.. Onu bahanelerle evine bırakırdık, hadi dağılıyoz falan deyip, sonra biz kalanlarla gecelere akardık.. Ya işte x gaza getirdi bi anda gelişti kankaa derdik..

Yeni bir ortama girdim iki ay önce. Benden dört beş ay önce giren bi arkadaşım var. -- Ee senden uzun zamandır adamlarla ahbap, senden samimi olması ve ortama adapte olmuş olması normal değil mi? Ne bekliyorsun, oooo verdict gelmiş beyler, yer açın.. Sandalye verin kardeşime..

Okul bittikten sonra özeli devleti yok bu işin.. Sen bir bireysin ve bir değerin var, o da yaptıkların, gördüklerin, yaşadıkların ve atlattıkların..Özel okumak ayıp mı, ana-baba memur benim ben de özel okudum.. Şu an kolayca iş bulabiliyorum, yüksek maaşlarla anlaşabiliyorum..
    Sadece adam eğitimi için para ödemiş yani.. Bu kadar basit, parayı ödeyim derslerden geçeyimmm ooh özel böyle bir şey mi zannediliyor acaba? söyleyeyim özel okulda daha da çok bırakırlar, kalan öğrenci o kadar para demektir.. genelde iyi hocalara da yüksek maaş verip, kendilerinde çalıştırdıkları için eğitim kalitesi de tartışılır- devlete kıyasla iyi bile olabilir.. Neyse bunu önyargılarını kırman açısından söylemek istedim. Onun babası saçma bi övünme göstermiş, senin baban da ayıp etmiş bu arada ve farketmişsin sen de.. Egolarınız pederlerden geliyor herhalde..

Çekici kılan özelliklerin nelermiş merak ettim ilk 3 şey dedin ya..

Şu an bu özetten, önyargılı, kibirli, soğuk, az konuşan ve yeni ortama girmiş garip biri olduğunun çıkarımını yapıyorum. İnsanlar seni sosyal ortamına zaten iyi anlaştığın taktirde otomatik olarak çekerler, ya verdictin muhabbeti de çok iyi onu da arayalım olursun..

Gear falan da göremedim ben.. Herifin biri durduk yere laf sokar, der ki bu verdictin siki 5 santim beyler hahahhahaha.. durduk yere bozar ezer seni.. böyle bir durum da yok..

Grubu şarjlamak dediğin de insanlarla sohbet edip, bir şeyler paylaşıp zevkli vakit geçirmenin adı yani.. Konuşmak istediğin yakın olduğun elemanlarla kaynatacaksın, zamanla zaten arkadaşların belli olur.. Baktın ortamı sevmiyorsun seviyeli bir şekilde takılırsın, mutlu olduğun bir ortam arayışına girersin..

Kimsenin sana oyun oynadığı falan yok, kafanda garip şeyler kurup durumu garipleştirme.. gittiğin ortamlardan ve sohbetlerden keyif almaya bak ve bunu içtenlikle yap... Zaten ondan sonra bir sürü arkadaşın olacak..
    Her tagleyişimde gelecekseniz ben summonlarım sizi sürekli

şu denon "gibi" muhabbeti senin sevgilinin ev arkadaşını konuşarak kazanmandan geliyor. çok sevdiğim bir hadise. bu sakinlik örnek olmalı hepimize.

bu arada uzun mesafe ilişkisini, tarihi belirli bir zamanda bir araya gelinmeyecekse nasıl devam ettiriyorsun, katlanmak zor değil mi yada mantıklı mı?, şu zaman gelecek bir araya gelicez birlikte yaşıyacağız diye bir plan var mı ?

hala yurtdışındasın herhalde...

Nereden
    Rome
    Tebrik
    Konular
    26
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    @denondj hoşgeldin @verdict sağolsun seni etiketlemiş ben de o sayede güzel bi yazı okuyorum

Abi demişsin ki sende büyük kabahat var. Bak ona katılıyorum işte. Eskiden kasıntı, eksiklerini saklayan, çok bilmiş bi adamdım hem de bir şey okumadan bilmeden. E bu hareketler de eski arkadaşlarımın bazılarını rahatsız ediyordu. Kimse böyle birini yanında istemez. Bu çocuk da onlardan. Şimdi bunları bir iki yıllık süreçte aştım. Fakat değişsen de eskiye dair izler taşırsın. Hiçbir şey taşımasan, geçmişine dair bi şey kalmasa dahi insanların aklında hatrında kalır Bu durum antipati yaratmıştır Hala devam ediyor olabilir.

Özel okul konusunda yanlış anlamışın. Özel okul kötülemiyorum. Ha kötülencek okullar var mı ? Hem devlette hem özelde çokça var. Bu kadar üniversite da olmasını politik buluyorum. Bu konuda rahatsız oluyor olabilir çünkü ben trde ilk beşteki okuldan o ise son beşteki tabela ünilerinden (resmi sıralamaya göre) birinden mezun. Çoğu kişi okulun adını bilmiyor. Bi Beykent Koç Ekonomi vs değil yani. Kıyas yapıyor bundan rahatsız olabilir.

Görüntü olarak soğuk duruyorum @denondj Ve az konuşuyorum demiştim. Bunu doğru ifade edememişim. Şöyle: Eskiden pek gülen ve tepki veren biri değildim. Soğuktum ve konuşmazdım. Şu an sık sık gülümseyen kahkaha atmaktan çekinmeyen biriyim. Hala az konuşuyorum ama şöyle: Daha çok dinliyorum. Seni dinlediğim gibi. Ha uzun uzun bir şeyler anlatmıyorum Masadaki muhabbeti ara ara yönlendiriyorum ama boş yapmıyorum. Bunları Samimi söylüyorum. Ha unutmadan: Soğuk yüz ifadem var ama gülüyorum dedim. Hani aynaya baktığımda kendimi soğuk buluyorum Kastettiğim o. Genel yüz ifadesi.

Çekici kılan özelliklere geleyim @denondj : Mesela mis gibi parfüm kokarım. Parfümdene.com diye bir site var yakinen takip ediyorum site sağolsun Takım elbisem ya da iş dışında giydiklerim asla ütüsüz olmaz. Fazlaca atkım şalım saatim vardır ve uyumlu giyinirim. Dik dururum. Yakışıklılık olarak da şöyle anlatiim: Bakan bir daha bakar Allah vergisi. Demek istediğim şuydu: Kimse kendinden iyisini istemez. Kendimi övüyorum gibi oldu sadece açıklamaya çalışıyorum. Doğal olarak yine de ego diyebilirsin fakat görsel bir şey sunabilsem ego demezsin Samimi söylüyorum... Makalede @JoKeR in anlattığı 60puanlık üç özellikte açık ara öndeyim, 40puanlık sosyal yeteneklerde o daha iyi. Çocuğun çenesi gerçekten iyi. Fakat kadınlar bana dönüp bakıyor. Bana ilgi gösteriyor. Bundan mı rahatsız diye düşünüyorum. İlk üç de tek başına yeterli değil ama oyunu bilmiyorsa bunu kafasına takıyor olabilir mi? Babalarımız arasında geçen saçma diyalogu da duyduysa ...

Arkadaşından örnek verdin Baya düşündüm. O tanıma uymuyorum. İeskiden evet uyuyordum hatta o durumları da yaşadım. İyi ki de yaşamışım abi. Şu an farklı mesela: İnsanlar onları samimice dinlediğim için seviyorlar beni. Kimseyi eleştirmiyorum olayları görüşlerini rahatça anlatıyorlar. Can sıkmıyorum şikayet etmiyorum. Onlar da bana güler yüzle yaklaşıyorlar. Hatta yeni tanıştığım çocuklar beni yolda görünce sağa sola sapacaklarsa da bekliyorlar konuşuyoruz

Arabayla almasını ben de nazik buluyorum. Eskiden samimi değildik şu an biraz daha samimiyiz. İki üç oldu arabayla alıyor mesela. Uzun uzun muhabbet de ediyoruz. Ama işte o akşamki hareket olmadı. Bugün duyduğum: Akşam herkes yemek yiyelim demiş Ben o ara orada değildim. Haberim yok. Biz oradan ayrılırken biri seslendi ona. Nereye gideceğimiz belli mi vs dedi. Benim arkadaş da dedi ki: Onu x ile konuşun. Hani bir çok kişinin gittiği yemek. Öğlen yemek yerken bir arkadaş erkenden ayrıldın seni göremedim dedi mesela. Çocuk Beni eve bıraktı işim var dedi. Oraya gitti. Bir sorun var ama dediğin arkadaştaki gibi değil...

Yazdığın için sağol daha dikkatli olacağım. Anlattığın şeyleri umarım yakalayabilmişimdir.

Parfümdene'ye de yeni yazılarını bekliyorum Ha bir de yakalamışken sorayım: D&P ya da EYFEL denenebilir mi? Ben parfüm kokusunu anlayamıyorum. İlla orijinal mi almalı ? Mesela Tom Ford Noir de Noir 1200lira. Orijinaline param yetmiyor...Ne diyorsun
    Konu DickWhitman tarafından (03/11/2017 Saat 05:58 ) değiştirilmiştir.
    -Peçorin