User Tag List
Toplam 3 adet sonuctan sayfa başı 1 ile 3 arası kadar sonuc gösteriliyor
-
17/10/2017, 07:28 #1
gelişme var ama daha da gelişebilirim
buraya geldiğimle şu yazıyı yazdığım an arasında dağlar kadar fark var ama olay şu:
kızlarla dışarı çıkıyorum,öpüşüyorum,geziyorum,tozuyorum
AMA muhabbeti cinselliğe ne zaman ve nasıl getireceğimi ya da bu işi nasıl yatağa götüreceğimi düşününce tıkanıyorum.Her kız , her olay farklıdır ama bunun için tavsiyelerinizi bekliyorum.Bir tane kızla kaç kere dışarı çıktım hatta kız bence takılmayı seven biri gibi ama ben daha muhabbeti oraya getiremedim bile.Yardımlarınızı bekliyorum
-
17/10/2017, 21:47 #2
Elliycen, dokunacan, avuçlayacan dasdas
Konuş konuş nereye kadar. Birinin adım atması gerek, o kişi de bil bakalım Kim olacak?
-
17/10/2017, 22:49 #3
Bro sana tavsiyem süreki kino.. eline koluna yüzüne saçına bacaklarına kısa kısa dokunursun önce alışsın sana hele bi
Zaten rahatsız oluyosa belli etmiyorsa doğru yoldasın..
Kafe olur yemek olur bir aktivite olur farketmez yanyana oturunca daha da kolaylaşıyor..
Bir anımı anlatayım; bir defa bir kızla ankara bigosa gittik yemek için.. akşam vakti gs gençler maçı var.. sırtım tv ye dönüktü önce sonra maç başlayınca geçtim oturdum yanına. Yan yana oturunca çok rahat kino yapılıyor ve futbol takip etmezdi mesela beraber gayet güzel bi maç izlemiştik.
Kinolar bağ oluşmasını kolaylaştırıyor bence. Eğer ilk öpücükte zorlanıyosan akşam ayrılırken yaklaş öp direk veya kulağına bişey diycem de.. cesaretini topla ve düşğnmeden öp..
bu şekilde öpüp sonra daha sevgili değiliz diyen iranlı bi kız arkadaşım olmuştu. Daha konuşmadık sonrasında.. en azından vakit kaybetmedim..
Bak hiç cinsellikten bahsetme olayına değinmedim. Cinsellikten konuşuyosun diye kızın sana verecek hali yok sonuçta. Bahsetmene getek yok. Önce alışsın sana sonra öp öpüş naparsan artık yeteneğine bağlı.. sonra cinsellik gelir..
Tabi burdaki pualardan ilk buluşmada öpüşüşenler de vardır ama ben daha o seviyede değilim
-
Tebrik - 1 HELAL BROverdict HELAL BRO dedi