Hello & Welcome to our community. Is this your first visit? Kayıt ol

User Tag List

Toplam 8 adet sonuctan sayfa başı 1 ile 8 arası kadar sonuc gösteriliyor
    Üye denondj - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    32
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Kadınların zeki adamlardan hoşlanmaması

Zeki adamlara kadınların bakmadığı daha piç tiplere gittiği hakkında yazılar yazılıyor. Neden okuldaki satranç oynayan tiplere, bilgi yarışmalarına giden tiplere değil de piçlere gittikleri, zeki adamı tercih etmedikleri konusunda üzücü yazılar okudum. Böyle basket-futbol takımı kaptanlarına veren kızlar zeki olduğunu düşünen insancıklarımızın zoruna gitmiş..

Başka bir platformda bu konuda bir tartışmaya girdim,düşüncelerimi siz yakışıklı kardeşlerimle de paylaşmak istedim.

Bu konuya bir açıklık getirmek istiyorum.. Zekanın yorumunu yanlış yapıp üzülmeye gerek yok,
    kadınlar zeki erkek seviyoruz derken tutarlılar.. Belki sen yeterince zeki değilsindir?

Bir insan yeterince akıllıysa, cesaretli ve özgüvenli olmalı değil mi?

Yani kadınlara çekici gelen şey özgüvense, zeki adam bilgisini konuşturarak sahip olduklarını bilerek o şekilde yaklaşırsa zaten diğer adamları ekarte edecektir.

Kadınlar "zeki" erkekten ziyade güçlü erkeği arıyorlar. Yani çocuklarına iyi bir baba arıyorlar diyebiliriz. Bu genel anlamda bir paket, maddi güç, fiziksel güç ve görünüm, zeka vs.. Girişkenlik, özgüven gibi şeyler de var bunun içinde tabiki..

Kadınların özgüvensiz olan bir insanı eş olarak seçmemeleri aşırı mantıklı bir hareket değil midir? Daha adam kendine güvenemiyor..

Zeki insan zaten ilişkileri sebep-sonuç süzgecinden geçirerek, buna göre adımlar atan ve girişken olan insana denmeli. Pısırık bir model iyi bir baba adayı değil, veya çekici değil..

Biz de erkekler olarak, kadınların bilgi yarışmalarına katılanlarına değil, güzellik yarışmalarına katılanlarına daha çok ilgi gösteriyoruz. Poposuna,memesine bakıyoruz. Daha güzel vücutlar, daha sağlıklı bir anne, daha iyi doğurganlık, daha sağlıklı bir çocuk aslında bilinçaltımızdaki..

Bu anlattıklarımı toplarsak zeki insan "piç" ve çok çekici olabilir ve olmalıdır da..

Wake Up
    Kick Ass
    Repeat!

2. HELAL BRO valera777, verdict, candela HELAL BRO dedi
    Senior Member Muscle - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Tebrik
    Konular
    22
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

aciklayici bi yazi olmus dj denon tesekkurler

aynen bu yakinmalari ben de cok duydum.istedigin kadar zeki ol veya oyle oldugunu san.hatta mesela universitede dersleri en iyi olan cocuk sen ol 'inek misin yaa' falan diye sorsun millet, o derece iyi olsun derslerin. bunu bile bir firsata cevirip kiz bulabilirsin. cekim yarattiysan, kendine guveni olan eglenceli biriysen kizlar sirf bu ders islerini bile bahane edip seninle muhabbet acmaya gelebilirler. denendi, calisiyor :lol:

zeki adamlardan degil abi sıkıcı adamlardan hoşlanmıyorlar bu kadar basit
    *

VIP Richy Pich** - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    42
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Sosyal zeka var, matematiksel zeka var, duygusal zeka var, sanatsal zeka var;

kisacasi zeka var, zeka var :cheer:
    Talking makes people friends, kino makes them lovers.

Member Bulut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    istanbul
    Tebrik
    Konular
    1
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Zekadan kasıt iq ise, özgüven ve duygusal zeka ile bir bağlantısı yok. İnsanların özgüveni, karakteri, düşünce tarzı yoğun olarak ilk 3 yaş içerisinde oluşur ve 15 yaşında çok büyük bir oranda tamamlanmış olur. Bunu da belirleyen bir miktar genetik ve yoğun olarak çevresel faktörler ( yetiştirilme tarzı, kişisel deneyimler vs.). 15 yaşından sonra bunları değiştirmek ciddi emek gerektirir. Ancak pes etmeyenler sonuca ulaşabilir.

Kadınların ne istediği sır değil: bknz: The Evolution of Desire: Strategies of Human Mating / David M. Buss. Bunları bilmekte yetmiyor tabi, ne kadar zeki olsak da kullanabilmek için pratik yöntemleri keşfetmiş rehberler bulmamız gerekiyor bknz:

Fetvacı Başı - Reyizz JoKeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Tebrik
    Konular
    371
    Mentioned
    50 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Kadınlar zeki erkek sever kardeşim. NET

Ama dediğimiz gibi zeka nedir. bir de tek başına yeterli midir ?

Erkeğin çekiciliğini belirleyen 4 unsuru yazmışız.

1-Fiziki görünüm ( yakışıklılık-giyim-beden dili)

2-Maddi güç

3-Kariyer ( Örn: Odtü’lü – Sütçü İmam’lı farkı)

4-Sosyal Yetenekler (Alfa olma potansiyeli-iletişim yetenekleri-kadınları tanıma vs. )

Kariyer ve sosyal yetenekler zeka ile bağlantılıdır. Yarrak kafa satrançda 20 hamle ilerisini düşünecek kadar prarik yapıp açılış vezir gambiti ezberleyip kızla ilgili 2 hamle sonrasını düşünecek kadar kafa çalışmıyır ve pratik yapmıyorsa ona zeki değil.

İNEK DENİR
    Hatta ben ÖKÜZ derim
    "Cemiyet Sıçmayı Önlemek içindir, sıçtığınız boku temizlemek için değil" - JoKeR

Cemiyette YAZAR olmak ister misin ? TIKLA
    ( Makale Altına Nickinizi yazın piliiz)

7. HELAL BRO codespy, exclusive789 HELAL BRO dedi
    Üye candela - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    7
    Mentioned
    35 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Zeka en büyük güç,beyin denilen şey de hayatta kalmak için sorun çözme aygıtı.Sorun çözmeyi de örüntüleri algılayarak yapıyor.Ne kadar hızlı algilarsan o kadar zekisin.

10000 saat kuralı diye geyik var bilirsiniz.Hani ufacık bir zeka kırıntısı varsa 10000 saat çalışarak bir işte çok iyi olabilirsin.Gel gelelim yaşadığımız dünyada her şey olan kazanır,geniş bakan.100 işe 100er saat ayırmayı 10000 saat 1 işe ayırmaya tercih eden adam öndedir bana göre.

Zekanın parçalara ayrıldığını düşünmüyorum bu arada.Sinirsel süreç sonuçta.sen kasa toplayıp linux atarsan ona göre çalışır,Windows atarsan ona göre.Ne olursa olsun hızlıdır.

Yöntem farketmez.Hayatta kalmakla ilgili bir seyler yapan adam zekidir.Psikolojik sorunu olan çözmek için yirtiniyorsa zekidir.spor yapan adam zekidir.gelecek potansiyeli olan işi yapan adam zekidir.ugrasinin hakkını fazlasıyla alabilecek adam zekidir vs.

Kadınlar zeki değil kurnazdir diye savunuyorum.Altinda yatan sebeplerden biri de bu.Kadin olsaydım sadece potansiyele bakardım.Sonra agliyorlar Erkek gücü aldimi siker geçer anlamıyorlar.

Nihayetinde zeki adamın bahanesi yoktur.İster,bedelini öder,alır.
    Hareket adamı gibi düşün,düşünce adamı gibi hareket et.

9. HELAL BRO valera777 HELAL BRO dedi
    Üye valera777 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    istanbul
    Tebrik
    Konular
    46
    Mentioned
    31 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kadinlar çıkarcıdır , sırtlandır

dünyadaki tüm kadınlar icin gecerlidir .. boyner'de çalışan kasacı ebru ile boston'da konser veren j.lopez aynı yazılıma sahiptir
    avlanmayı seven adam ..

11. HELAL BRO candela HELAL BRO dedi
    Üye candela - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    7
    Mentioned
    35 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı valera777 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kadinlar çıkarcıdır , sırtlandır
    Kolay mı öyle genleri alabilmek sevgili valera hele ki kaliteyi

Bazıları da kadın alsın diye can atıyor.kim kimi sikiyor ben anlamiyorum ahhaha neyse alfa ya hep önden gidiyor bunlar
    Hareket adamı gibi düşün,düşünce adamı gibi hareket et.

13. HELAL BRO valera777 HELAL BRO dedi