Hello & Welcome to our community. Is this your first visit? Kayıt ol

User Tag List

Sayfa 1 Toplam 3 Sayfadan 123 SonuncuSonuncu
Toplam 22 adet sonuctan sayfa başı 1 ile 10 arası kadar sonuc gösteriliyor
    Senior Member kubilay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    23
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Pua adayları neden yeteri kadar başarılı olamaz?

Hba bir ara sizin bildiklerinizin 10 da 1 ini bilmeyen adamlar orada burada hatunları çatur çutur sikiyor demişti.Siz hayla \"öyle mi yapsam, böyle yapsam ı irdeliyorsunuz\" diye devam ediyordu yazısı.

Sizinde tahmin edeceği üzere daha fazla bilgisi olanın daha önde olması gerekeceğini düşünmüş olmalısınızdır.Çünkü bir yanda on kat daha bilgili pua adayı varken diğer yandan elin adamı vardır.

Ancak durum çoğu zaman bunu sağlamaz.Peki saçmalığın sebebi nedir? Neden o elin adamı daha başarılıdır.

Sebep oyun adı altında çokca kavram olması ve pua adayının bu kavramları diğer her şeylerden soyutlayarak sadece onlar üzerine odaklanmasın da yatar.

Durumu bir örnekle daha net açıklayayım: Mesela sahada bir çok yaptığınız davranışın DLV ve DHV olmak üzere ikiye ayrıldığından bahsedilir.\"Bunlara dikkat edin ki karizmayı çizmeyin, gerektiği yerde de farkınızı koymak için bilinçli bir şekilde kendinizi gösterin\" denir. Pua adayı bu iki kavramı öğrenip sosyal ortama girdiğinde sadece bu ikisine odaklanır.Acaba yaptığım hareket DLV mi DHV mi?

Bir müddet sonra onun kafası sadece bu iki kavrama odaklanmış olacaktır ve pua adayı için artık yapılan her anlık hareket ya DLV dir ya DHV dir.Ortası,yakını yoktur mına koyim,sadece ya DHV dir ya DLV dir.

Bu şöyle sonuçlara neden olur. Mesela üzerinize yeni,güzel bir şey aldığınızı farz edin.Doğal olarak bunu fark eden arkadaşlarınız kimi size iltifat edecektir,kimisi size takılır \"bir gün bana verde takılayım\" diyerek.Hatta bazıları beğenmesine rağmen \"la bu ne biçim tişört,küpe,... git değiş gözüm görmesin seni\" diyerek takılır.

Siz onun yaptığı bu hareketin üzerinize yapılmış bir DLV olduğunu düşünürsünüz.Çünkü kafa sadece DLV ve DHV ye odaklanmış ve doğal olarak onun beğeni şeklini anlamadınız ve kabaca size DLV yaptığını varsayarak kötü davranış grubu içine aldınız.Zaten sonraki aşamalarda da size DLV yaptığını düşündüğünüz için saçma bir tepki gösterip iyice sıçacaksınızdır.Bu kaçınılmaz.

Halbu ki sizi gerçekten çekememiş olsalar dahi bu iyidir,bırakın uzatsınlar.Çünkü siz fark yaratmayı başarmışsınız,uzatarak sizin lehinize oynuyorlar.Ayrıca kızların hisleri çok kuvvetlidir. Onlar size katlanamayan herifleri gördüğünde kızların gözünde değeriniz artacaktır.

Ama siz ne yaptınız?DLV olur diye onların sizin üzerinize olan ilgileri kısa kestirip attınız,susturdunuz.Belki de adamla aranızı bozdunuz.

Sadece kavramlara,terimle odaklanıp diğer şeyleri göz ardı etme yoluna sakın gitmeyin.Sosyal ilişkilerin birbirine bağlı bin bir türlü parametresi olup karmaşıktırlar.

İnsanları özelliklede kadınları basit bilgisayar komutlarına benzer biçiminde çalıştıklarını zannetmeyin.İf,and, else, döngülerden çok daha fazlasıdır hayat.

Sonuç olarak:

-Yapılan her şeyi sadece DHV veya DLV olarak değerlendirmeyin.

-Not sistemi vardı değil mi?Bir kadının vücuduna on üzerinde not verip,sadece bu kıstasa göre davranmayın.Düşün mına koyim kız 10 üzerinde 5.5 ama içi wonder women.Sizin itin götüne sokar alim allah.Daha önce bu da başıma defalarca geldi,bide o kızlara tutuldum iyi mi

-Sataşma bir çekim yaratma türüyse bile \"neden olmuyor mına koyim dur bide şu kızın gözünü çıkarıyım\" diye üstelemeyin.Belki de o kıza sadece bir şeyler anlatarak çekim oluşturulabiliyordur.

-Hatta hep oyun oyun diye diretmeyin mına koyim.Bazı karılara yemiyor işte bu teknikler.Hayatı kendi kurallarına göre yaşayan,bireysel,özgür,akıllı kızlar var kanmıyorlar işte...

İşte dostlarım pua adayları bu nedenlerden dolayı başarısız olur .Ta ki kendi kuralları ile oynamak isteyene kadar.Ta ki kendi metodunu oluşturana kadar.

Başkalarının kurallarına göre de oynayabilirsiniz ancak onların kurallarının sınırlarını bilemeyeceksiniz.

Kadınları tavlamanın en iyi yöntemi onları tavlamaktan daha iyi bir şey yapmak olduğunu hatırlamaktır.

2. HELAL BRO sabanseckin, verdict HELAL BRO dedi
    Üye Wonder Women - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    128
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Cvp: Pua adayları neden yeteri kadar başarılı olamaz?

Bu yazıyı dosyalarınıza kaydedin beyler

Bir süre sonra dha iyi anlayacaksınıZ
    Feminizm adı altında kaltaklığın pazarlanmasına karşıyım!

YAZAR herşeyibilenadam - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    168
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Cvp:Pua adayları neden yeteri kadar başarılı olamaz?

Kadını istemek hariç her şeye kafa patlatanlar

Sadece kadını iste

Cesurca

Güvenle

Mutlu edeceğine emin olarak

Mutlu olacağına emin olarak

Bırakın bu işleri

Gördüğün zaman içini titreteni

Kendi moduna getir

Seni görünce içim titriyor diyebil

Ama bunu erkekçe söyle

Sıkıntıyı söylim

Bizde sadede gel derler

He işte oyun moyun ayağına sadede gelemiyorsunuz

Ben söylim size

Fazla uzatmayın

Sadede gelin

5. HELAL BRO sabanseckin, verdict, Expelliarmus HELAL BRO dedi
    Üye Full Nano - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    iyilerden taraf
    Tebrik
    Konular
    31
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

En güzel pualık sosyalleşmek..
    Yorum yazmadan önce lütfen okuyun ...
    1- N-ok...tala,!!ma +işar:etlerine "dik"(kat ed?in.
    2- BüYük hARf kÜçüK haRf OlayıNI atlAMAyın.
    3- Bu "Dolar" i$areti de size i$ çıkarmasın artık.
    4- Veenönemlisisözcükler arasındaboşlukbırakın.
    5- A ma g erek siz bo şluk lar d an k açının.

Senior Member rainman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    40
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Yazan Wonder Woman

Bu yazıyı dosyalarınıza kaydedin beyler

Bir süre sonra dha iyi anlayacaksınıZ
    Aynen;yazı kozmik dosyamda Wonder.

Değerli arkadaşlar,
    hayatta başarılı olmak için su gibi akıcı ve şekilsiz olmamız gerekir. Yani önümüze çıkan engelleri etrafından dolanıp aşacağız.

Hayatın her yeni durumuna uyum sağlamak, olayları kendi gözlerinizle görmeniz ve çoğu kez insanların size satmaya çalıştığı tavsiyelere aldırmamanız anlamına gelir. Sonunda diğerlerinin nutuk çektiği yasaları ve size ne yapmanız gerektiğini söyleyen kitapları ve yaşlıların bilgece tavsiyelerini bir kenara bırakmanız anlamına gelir.

\'\'Şartları idare eden yasalar yeni şartlarla ortadan kaldırıldı.\'\' diye yazmıştı NAPOLYON.

Bu demektir ki, her yeni durumu ölçmek size bağlıdır. Başka insanların fikirlerine çok fazla güvenirseniz sizin olmayan bir şekle girersiniz. Diğer insanların akıllarına çok fazla saygı göstermek kendi aklınızı yıpratır.
    Başka birinin birinci sınıf bir taklidi olmaktansa, kendimin ikinci sınıf hali olurum demişti bilgenin biri.
    Okuduklarınızı içselleştirin. tabi ki burda yazılanlar çok önemli. Ama Hayat her dem kendini yeniden üretir. AN KENDİNİ DAYATIR.
    İnsiyatif kullanmaktan korkmayın. Hiç bir insan diğerine benzemez.
    Zekan hırsına yetmiyorsa bir gün mutlaka fıkra olursun.

Üye Kardeşim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Tebrik
    Konular
    20
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Bugün kızla hiç oyun oynamadan öpüştüm aq. kendimden şüphe ettim hatta düzenli ilişki bişileri unutturdu mu sana diye Tek sorun kolay lokma değilim ben havası var. bak hele. sikerun hepinizi.
    Ahahahaha

Member Scout - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Kayseri
    Tebrik
    Konular
    11
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

herşeyibilenadam yazan:

...
    He işte oyun moyun ayağına sadede gelemiyorsunuz

Ben söylim size

Fazla uzatmayın

Sadede gelin
    :whistle:

Senior Member Max_Payne - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    41
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Son zamanlarda bana tercüman olan başlık.Reserved.

Bazen cidden işin boku çıkıyor yahu.Hatun orada git ve al demek yerine beyne.

Saçma sapan yol haritaları çiziyoruz.Pua olaylarının yan etkileri hep bunlar.

Çevre, güven katıyor.Güven de karıları getiriyor.Saf güven yeter cidden amk dhvlerin
    Başkalarından ne kadar birşeyler almak istiyorsan kendine de o kadar katmalısın.

Senior Member Muscle - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Tebrik
    Konular
    22
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Bu konuyu hep kafamda geciriyordum asinda.

Hele ben,bircogunuzun bildigi uzere son zamanlar bi hedefim var onu elde etmek istiyordum.kizin karakteristik ozellikleri biraz farkli diye kendimi sekilden sekile soktum hic asil,siradan hedeflerime ulasmak icin kendime has metodumu kullanmadim bu kiza\"bu kizin karakteristigi farkli abi olmaz hic farkli biseyler denemeliyim\" dedim kendi kendime.bin bir turlu sekle girdim en sonunda asil kendi has metodumun en iyisi oldugunu kavradim.

Cok derin dusundum kizin da bana dedigi gibi cok kastim,kasmaktan ziyade bu kizi yapacam lan dedim kendi kendimi zorladim cok farkli seyler denedim.hepsi bosaymis en iyi stil yine normal kizlarda kullandigim cikti amk.kiza gosterdigim o cok fazla yanima kaldi.

Gerci kaybetmedim kizi,hala bana mesajlar atiyor ama simdi ben iplemiyorum.sira bende maymunun gozu acildi.

Ama olsun tecrube katti bu bana,farkli bi tecrube.
    Ayrica bu kizin bu okulu bitirene kadar asagi yukari her okul gunu aklinda olucam,omru boyunca da unutmaz beni,oyle guzel capaladim.ayrica 3-5 gune yengeniz sayilir artik
    *

Üye Scorpion - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Tebrik
    Konular
    15
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Tecrübeeeee kardeşler tecrübeeeee

bu sitede her bok var ama yeni başlayanlar genelde sıçıyor

Neden ?

Lack of experience

Deneyeceksin, kendine en uygun olan stili, trick i, set açma yöntemini kendin göreceksin

El sikiyle gerdeğe girilmez

El sana nereye girmen gerektiğini söyler kafanda canlanır az çok bişeyler

Kendin girmeden bilemezsin...

EŞEĞE BİNMEDEN ATA BİNMEYİ ÖĞRENEMEZSİN