User Tag List
Toplam 4 adet sonuctan sayfa başı 1 ile 4 arası kadar sonuc gösteriliyor
-
08/07/2019, 14:40 #1
- Nereden
- Ankara/İstanbul
- Tebrik
- Konular
- 2
- Mentioned
- 0 Post(s)
- Tagged
- 0 Thread(s)
2 haftalık bir ilişki ve arayış içindesin denilerek terkediliş
*_*
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildiKonu dtristo26 tarafından (08/07/2019 Saat 22:06 ) değiştirilmiştir. Sebep: Gizlilik
-
Tebrik - 1 HELAL BRO
Yigitx34 HELAL BRO dedi
-
08/07/2019, 20:33 #2
- Nereden
- istanbul
- Tebrik
- Konular
- 46
- Mentioned
- 31 Post(s)
- Tagged
- 0 Thread(s)
hayatında tek takip ettigin kız o mu olmaliymış
muhtemelen altında başka sebepler vardır ( belki gelecegini dusunuyodur , senden istedigi ilgiyi görmuyordur vb )avlanmayı seven adam ..
-
08/07/2019, 22:41 #3
Üzülme evlat, kaybettim sandıkların, kurtulduklarındır belki.
@verdict ahahah sevmeye başladım bu adamı
Geçenlerde bir arkadaşla muhabbet ediyoruz. Kız arkadaşına ezikce hareket yapmış. Biliyorum yapmaz normalde. Sadece şunu sordum. Yanlış olduğunu bildigini biliyorum. Neden yaptin? Bilmiyorum dedi. Ben biliyordum ama bitirmek istiyordu. Kendine soyleyemese de. Nitekim birkaç hafta sonra ayrıldılar. Cemiyeti filan da bilmiyor hee. Erkek terketmez,farkında.
Neden anlattım?
Aklı başında erkek bu şekilde ilerlerken kadın bam güm ilerliyor. Aslında altinda yatan sebep şu. Suç kimde kalırsa unutamayacak olan odur. Erkek için sorun yok gider başkasını bulur fakat kadın için durum öyle değil. unutulmamak,gururunun intikamı vs birçok nedenden erkeğe suçu yuklediginde rahat ediyor. E zayifsiniz diyince de kiziyorlar. Erkek izin verdiği ölçüde etki edebilir erkeğe. Çünkü ortalamaya vurduğunda kadın daha güçsüz ve erkek istediği zaman kadın bulabilir.
Yine daliyordum derinlere dur geldimArtık yemeyin böyle şeyleri. İz bırakmak istiyor. Sik anasını. Buldun cemiyeti geliş!
Konu candela tarafından (08/07/2019 Saat 22:47 ) değiştirilmiştir. Sebep: Sanane cinim
Hareket adamı gibi düşün,düşünce adamı gibi hareket et.
-
09/07/2019, 00:27 #4
- Nereden
- Ankara/İstanbul
- Tebrik
- Konular
- 2
- Mentioned
- 0 Post(s)
- Tagged
- 0 Thread(s)