-
yeni gelenlere ödevler
geldin, burayı buldun.
kolay olacak sandın
ne umdun ne buldun?
1) buradaki makaleleri oku. bu makalelerde bazı şairlere, bilim adamlarına filan rastlayacaksın. bunlar kimmiş öğren. internetten biraz araştırma yap.
2) daha önce bilmediğin kelimeler duyacaksın. ne anlama geldiklerini öğren. oku.
3) bazı teknikler göreceksin. beden dili, ses tonu, akseuarlar, imza, alıntı yapmak, full şarj... burada gördüğün konularda kitapçılarda dünya kadar kitap var, al oku
4) iş hayatında başarılı olmak için, öğrenciysen bunun gereği için çalış. bir yandan bilgili becerikli kültürlü bir adam, bir yandna başarılı biri olmalısın ki çekiciliğin artsın. kendini geliştirmeye vakit ayırdığın kadar, mesleğinde iyi olmak içinde vakit ayır.
5) eğlenmesini bil. yeni ve farklı insanlarla tanış. sevdiğini sandığın şeylerden bir kaç tanesini denemeye çalış. bunun için para ayır. paran yoksa internetten araştır. ne yapabilirsin yap. bahane üretme. git bir yerde biraz çalış çalıştığın para ile gitmek istediğin kursun parasını öde. ne bok yersen ye. mazaret üretme. erkek adam \'taşı sıkar, suyunu çıkarır\' icabında.
6) uçkurunun peşinde her gördüğüne sarkan mal tayfasından ayrıl. arkadaşların senin kim olduğun hakkında ipucu verir. bunu unutma.
çünkü bu sadece \'sen\'inle ilgili...
ne kadar ileri gideceğine sen karar vereceksin.
nerede duracağına ise hayat!
iyi oyunlar!
-
Cvp:yeni gelenlere ödevler
sert olmuş..
aynı şeyleri biraz daha teşvik edici sölesen daha iyi olmazmıydı :)
hani taşı sıkıp suyunu çıkarıyorsa zaten adam :laugh: :laugh: :laugh:
-
Ya Wonder,
sahra talimatnamesi gibi olmuş biraz ama :lol
bunların hepsini uyguladığımı ve uyguladıkça geliştiğimi hissediyorum.
Teşekkürler.
-
JoKeR yazan:
Alıntı:
sert olmuş..
aynı şeyleri biraz daha teşvik edici sölesen daha iyi olmazmıydı :)
hani taşı sıkıp suyunu çıkarıyorsa zaten adam :laugh: :laugh: :laugh:
biliyorum.
ama bunu ben yazdığım için o kadar da sert gelmez belki:):
bir umut!
ama bir daha yazacağım.
çünkü sözü pek sevdim.
ne kadar ileri gideceğine sen karar vereceksin.
nerede duracağına ise hayat!
-
Wonder\'ın sertliği hoşuma gidiyor.
Sanki gerçek hayatta gerektiğinda çat çut diye lafı koyan bir tipe benziyor :)
-
Sıkıntı yok. Wonder kitlerken dinleyene sanki iltifat ediyormuş gibi geliyor. Ha, anlayanı daha çok acıtıyor orası ayrı.
Benim tavsiyem ise \"Belgesel izle!\" olacak. Kurtların hayatlarını anlatan belgeselleri izleyin. Alfa kavramı kurt sürülerinin liderlerine sürünün \"Alfa\"sı denmesinden gelir. Sürübaşının davranışlarını izleyin, analiz edin, insan ilişkilerindeki yansımalarını çıkarımsayın ve kendi karakterinize adapte etmenin yollarını düşünün.
-
Tam da bununla ilgili bir konu açacaktım imdadıma yetişti wonder women :)
Buradan bakınca basit gibi görünüyor asla diyemem, kendi adıma söylemem gerekirse alacağım çoook yol var. Boynum ağrıyana kadar forumda vakit geçiriyorum okuyorum okuyorum bir okuduğumu bir daha okuyorum... neg mi o ne bi daha bakayım... seri neydi ya... ili\'ye bi daha bakayım... offf... bunu okumuş muydum okumuştum heralde, neyse bi daha bakayım... yine unuttum bak terimi... benden alfa falan olmaz ya... hangi kitabı demişler, nerden alsam... (gülümseyerek) piçlerde ne cesaret var vay be...
Yazıları okuyalı yaklaşık 4-5 gün olmuştur ve gerçekten kıvrak bir zekaya sahip olmak gerektiğini anladım. Alfalıkta Laf cambazlığı\'nın ne kadar önemli olduğunu gördüm. Ben ki bazen iki lafı bir araya getirmekte bile zorlanırım :dry: ,sohbet tıkanır siyasete girerim tıkanan sohbetlerin baş kahramanı olmaktan sıkıldım. Tam olarak elbette bommboş değilim ama eksiğim çok ...
Bu yolda rehberlik edenlerin ve bana göre altın değerinde olan bilgileri verenlerin sözlerinden dışarı çıkmaya hiç niyetim yok :)
-
Lynx yazan:
Alıntı:
,sohbet tıkanır siyasete girerim
Ne olurla olsun siyaset ve din konularına girme. (Kızla bir kaç kere seks yaptıktan sonra girebilirsin)
Dünyanın en aptal en boş muhabbeti yap ama siyasete girme dostum :)
Yakın zamanda yaşadığım bir örnek. Bir iki saniyeliğine bir sessizlik oldu ve ben \"Var ya şu an canım accayipp erik çektii...off böle yeşil sert sert ekşi olacakkk onu hışır hışır ısıracaksın böyle offff-\" ve konu erik ve sonrasında çiğ köfte hakkında dönmeye başlar.
Bir de aklında olsun konuşurken, bir şeyler anlatırken beş duyu organından aldığın verileri kullan. Yani dokunduğunda hissettiğin hissi, aldığın kokuyu, duyduğun sesin detayını, tattığın bir şeyin tadını vs anlat.
Sayısal ayrıntılardan kaçın.
Başına gelen bir olayı anlatırken erkeklere farklı, kızlara farklı bir biçimde anlatman gerekiyor. Erkeklere anlatırken ne olup bittiğini anlatırsın, sayısal detaylar verebilirsin, kızlara anlatırken 5 duyu organına hitap ederek anlatırsan en dandik konu hakkında konuşurken bile bayılırlar.
Şimdi yukarıdaki erik örneğini bir daha oku, ne demek istediğimi çok iyi anlayacaksın :)
-
bok yazan:
Alıntı:
Lynx yazan:
Alıntı:
,sohbet tıkanır siyasete girerim
Ne olurla olsun siyaset ve din konularına girme.
Ben de bunu yeni anladım. Aslında 5 duyu organını kullanmayı biliyorum. tasvir yeteneğim biraz var ama erkeklerle kadınların bu yönden farklı olduklarını bilmiyordum
Teşekkürler :)
-
TEsadüfe inanmayan biri olarak;
Bugün bi hatuna gıcıklık yapıp takılıyorum arkadaş ortamında 8lik bi hatunnn :P neyse yaaa dedim seni götürmek için ne yapmam lazım :woohoo:
Ciddiye aldı vee
VALLAHİ taşaklı Wonderin söylediklerinin aynısını süledi..++sıda var;Azıcık maço olacan dedi.Tuttunmu kopartacan dedi.Sert olceksin dedi.Her karıya bakmican öle dedi.Ben böle :unsure: aşkııımm die miyavlayan adamlardan nefret ediyorum dedi.
tabii GAZa geldim aq bunun üzerine kollundan tuttup sert bi şekilde çekince maymunumsu reflekslerim olmasa az kalsın tokat yiyoduk.hehehe ama sonucta kollarımın arasına düştü 1 kere :lol: :blink:
Dipnot;Bu sertlik bağlamında;Mahalle pazarının önünden geçerken Küfürlerle dolu duvarda anlayamadıgım kocaman harflerle yazılan bir aforizma nakletmek isterim efendim; Her Türk Kadın Biraz Budisttir...Çünkü Mutlaka Bir Öküze Tapmışlığı Vardır.imza;Anarşist KAdınlar(Amazon gibi bişeyler galiba :huh: )
-
KENDİNİZE ŞIK BİR CEKET EDİNİN.
dar kesim, tek düğme çift düğme, kadife, keten bilmem.
tek bildiğim şık bir ceketi olmalı her erkeğin
-
Zayifsaniz dar kesim kadife olsun!
Hehe
-
Wonder Women yazan:
Alıntı:
Zayifsaniz dar kesim kadife olsun!
Hehe
şerefsiz :woohoo: :woohoo:
-
Ya ne var ya ;) xxxx
Ama yakisana ne yakışıyor di mı? Oy oy oy yakıyor ;)
Hehe
-
Wonder Women yazan:
Alıntı:
Ya ne var ya ;) xxxx
Ama yakisana ne yakışıyor di mı? Oy oy oy yakıyor ;)
Hehe
sanırım lacivert kadife ceketimden bahsediyorsun ( yarı parlak kadife)
( fitilli olan kadife değil - diğeri )
-
Wonder Women yazan:
Alıntı:
Oy oy oy yakıyor ;)
Hehe
Evvet yakıyoo... Bu sıcakta kadife giymeyin cayır cayır yakar :D
Kış için iyidir amma..
-
turquoise yazan:
Alıntı:
Wonder Women yazan:
Alıntı:
Oy oy oy yakıyor ;)
Hehe
Evvet yakıyoo... Bu sıcakta kadife giymeyin cayır cayır yakar :D
Kış için iyidir amma..
gece lemanda üşümeyesin sonra :)
-
Laci güzeldir be;)
Alsın iste cocuklarda iki ceket !!!
-
Ben bir de saat mevzusuna takılmış durumdayım.
Sakın ola sakın böyle minik tefek
sar marı
eski püskü
antin kuntin saatler takmayın .
saatiniz çükünüzü gibidir.
ne kadar büyük o kadar iyi ;)
-
Bak iste ya!
İnadına yapıyorsun di mı ?
Saat kıymetli ama cukunuzun aksine büyüklüğü o kadar da elzem değildir !
Kıyafetle uyumlu sık ve ağır olacak
-
Wonder Women yazan:
Alıntı:
Bak iste ya!
İnadına yapıyorsun di mı ?
Saat kıymetli ama cukunuzun aksine büyüklüğü o kadar da elzem değildir !
Kıyafetle uyumlu sık ve ağır olacak
yani şöyle demek istedim. kadınların kolunda olan ince ve küçük saatler varya onları düşün.
hani bazı erkekler \"benim bileğim ince\" gibi sikintoro bi savunma ile böyle saatler takarlar..
kolunda şu saat olan bir adamla beraber olma ihtimalini bir düşünsene :)
http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:A...UlIr7TcjUw&t=1
-
Hahaha
Allahım yazık ama ya! olsun yine de kinamayalim kardeşimiz o bizim;)
-
Wonder Women yazan:
Alıntı:
Hahaha
Allahım yazık ama ya! olsun yine de kinamayalim kardeşimiz o bizim;)
Kinayalim ki adam olsunlar
-
Krem renkli dar kesim keten ceketin altına buz mavisi pantolon favorimdir.
-
siyah ve mavi ceketim var :) daha 20 yaşımdayım ama hala ceket almayı düşünüyorum..bu arada fume ve siyah takımda var :)
ulen kendi paramı kazanmaya başlıyım ilk yıl yarısını kıyafetlere ve takıya zarta zurta harcıyacam :cheer:
-
-
Yeap !! Hem de cok!
Güneş gözlüğünü kötü secmiş adam ile beyaz çorap giymiş adam arasında fark yoktur
Bır de parfüm ! Kendi kişiliğine uygun olanı secmemiş biri !!! Kötü !!
-
Beyaz peynir renginde ten kötüdür. Acilinden bir güneşlenmek veya bikaç seans solaryuma girmekte fayda var
-
Utangeç ve heyecanlı olanlar:
Yolda giderken broşür dağıtanlardan broşürü alıp biraz inceledikten sonra ilerde kızlara vermeyi deneyebilirler. Broşürle alakalı bikaç cümle vs söyleyip konuşmayı uzatabilirler.
-
\'Utangeç ve heyecanlı olanlar:
Yolda giderken broşür dağıtanlardan broşürü alıp biraz inceledikten sonra ilerde kızlara vermeyi deneyebilirler. Broşürle alakalı bikaç cümle vs söyleyip konuşmayı uzatabilirler.\'
Geçen sene uyguluyordum çok faydalı çoook
Şiddetle tavsiye ediyorum
-
BLACK yazan:
Alıntı:
Utangeç ve heyecanlı olanlar:
Yolda giderken broşür dağıtanlardan broşürü alıp biraz inceledikten sonra ilerde kızlara vermeyi deneyebilirler. Broşürle alakalı bikaç cümle vs söyleyip konuşmayı uzatabilirler.
İlk fırsatta deneyeceğim gerçekten güzel bir fikire benziyor.
-
Çevrenizde kimsede bulunmayan bir aksesuarınız olsun. İnsanlar o aksesuarı gördüğünde aklına siz gelmelisiniz. Biraz tavuskuşu olun.
-
toluen10 haklısında bi kaç örnek verebilirmisin?
Mesela saat diyeceğim yada künye veya kırmızı spor ayakkabılar vs...herkes takıyor sonuçta bir erkek farklı olarak nasıl bir aksesuar takabilirki?
-
Alıntı:
haklısında bi kaç örnek verebilirmisin?
Emre öncelikle benim adım Rüzgar
Şuradan bir kaç fikir edinebilirsin. Edindiğin fikirler doğrultusunda kendine uygun bir şeyler yaratabilirsin.
http://www.puacemiyeti.com/index.php...sesuarlar.html
Alıntı:
Mesela saat diyeceğim yada künye veya kırmızı spor ayakkabılar vs...herkes takıyor
Eşsiz bir şey bulamazsan, farklı bir şey kullan. Saat, yüzük, bileklik, ayakkabı bağcığı, şapka... Hepsinin adı aynı ama sadece adları aynı. Onlarca şapka çeşidi var, yüzlerce bileklik çeşidi, binlerce yüzük var... Uygun kombinasyonlarla kendini bir tavuskuşuna çevirebilirsin.
-
Ben eskiden bankaya gittiğimde bir sıra numarası fazla alır. Sonra bankadan içeri giren acelesi olduğunu düşündüğüm birine(kadın erkek yaşlı genç farketmez)bir kaç cümle söyleyip verirdim.
Çoğu banka kartlı sisteme geçti artık ama hala sıra numarasıyla çalışan yerler var
-
-güzel bir cüzdan edin giyimine göre deri süet yada spor olabilir. Hepsinden olması daha iyi
-mahalledeki bakkalın, büfenin, kantincinin, servis yapan garsonun vs. ismini öğren ismiyle hitap et.
-Gideceğin yerle ilgili az bir tereddüt yaşıyorsan adres sormaktan çekinme.
-Gittiğin mekanda doğumgünü kutlaması varsa kalkarken git yanlarına kimin doğumgünüyse kutla.
-Kendine veya bir başkasına bir şey alırken ordaki tezgahtar haricinde bir kadının fikrini almayı dene(tezgahtarın görevi zaten sizinle ilgilenmek o yüzden bana adil bir dövüş gibi gelmiyor)
-herhangi bir sorun olduğunda müşteri hizmetlerini ara ordaki kişinin senle soğuk ses tonundan sıyrılıp konuşmasını sağlamayı dene(gülümsediğini hissedebilsen bile yeter)
-
Harika yazılar var bu başlığın içinde, sık sık güncellenmeli.
-
JoKeR yazan:
Alıntı:
KENDİNİZE ŞIK BİR CEKET EDİNİN.
dar kesim, tek düğme çift düğme, kadife, keten bilmem.
tek bildiğim şık bir ceketi olmalı her erkeğin
Kesinlikle katılıyorum!!! Geçen gün kıyafetlerim çoğu kirlide olduğundan 1-2 kere giydiğim bir ceketi giydim tabi ona göre de uydurdum bir şeyler :D . Çalıştığım yürüyüş ve beden dillerini de denedim veee sonuç inanılmaz okulda taş gibi hatunlarla kesiştim içimden ulan bilseydim daha önce giyerdim gibi cümleler geçti. Bu bana iyi bir ders oldu. :)
Eskiden dikkat çekmemek için giymezdim ceket,gömlek vs şimdi ilgi manyağı oldum resmen herkes bana baksın istiyorum artık kimse bana spor ayakkabı,tişört giydiremez tabi spor yaptığım vakitler hariç :D