Giriş yapıyorum tarayıcı yönlendiriyor diyor tekrar aynı sayfaya atıyor cevaplayabilirmisiniz ?
Yazdırılabilir Görünüm
Giriş yapıyorum tarayıcı yönlendiriyor diyor tekrar aynı sayfaya atıyor cevaplayabilirmisiniz ?
Bendede aynı sorun var kardeşim giriş yapamıyorum
neden ilgilenmiyorsunuz acaba cemiyet yöneticileri ?
Herkese Merhaba
Yeni üyeyim vip üyelik de aldım fakat bende makaleleri görüntüleyemiyorum
Site yöneticileri bu konuyla ilgilenebilir mi ?
İnstagramdanda yazdım mailde attım 2 gündür cevap gelmiyor
İnstagramdanda yazdım mailde attım 2 gündür cevap gelmiyor
mail atanlar veya yazanlar sonucu buraya yazabilir mi
Arkadaşlar makaleleri okuyabilen var mı?
Yok okuyamıyorum kardeşim bende vip alıcaktım vazgeçtim
Unvarelling vip üye olduğun için konulara öncelikli cevap alma hakkın var diye biliyorum vip foruma yazdın mı kardeşim ?
Yeni üyeyim Vip forum olduğunu bilmiyordum vip forumu nasıl bulabilirim?
Buradaysam eğer sayın admin ve yöneticiler bu problemle ilgilenebilirler mi? yaklaşık 1 haftadır makaleleri okuyamıyorum burada aynı sıkıntıyı yaşayan başka üyeler de var
bunun dışında mail de gönderdim instagramdan da yazdım telegramdan bile yazdım hiçbir dönüş yapılmadı
ben de kardeşim yeni 1 aylık aldım belki hiç okuyamadan üyeliğim dolacak
https://puacemiyeti.com/ozel-uyelik/?tabid=46 bu sayfaya gidiyorsunuz sağ üstte giriş yapılı olduğunuzu görmeniz lazım tabi daha sonra fare imlecinizi makalelerin üstüne getiriyorsunuz ve bir kategoriye sağ tıklayıp yeni sekmede açıyorsunuz. daha sonra makaleleri düz tıklayarak açabilirsiniz. bunların dışında gizli makale var ise bilgim yok bu konu hakkında ben de 1 hafta önce aldım üyeliğimi kendi çabalarımla bu kadar çözebilidim.
Teşşekürler peki mobil için önerin var mı ?
Beyler aynı sorun bende de var.Makaleler görüntüleniyor ama tekrar giriş yapmamı söylüyor.Yapıyoruz tekrar başa atıyor.Çözüm bulunsa iyi olacak.Öpüldünüz:D
Anladığım Vip bronze herkeste aynı problem var heryerden yazdık cevap gelmiyor maalesef jokerin yoğunluğundan olabilir
Artık petreon dan üyelik sistemi ayarlamış galiba ordan ilgileniyor artık
Ben giriş yapıyorum ama tekrar giriş yapmamı söylüyor forumda problem yok
Problem olmadan önce giriş yaptığınız bilgisayardan girince makaleler görüntülenmekte. İki bilgisayarımdan birinde görüntülenirken diğerinde görüntülenmiyor.
Jokere haber verildi.
Valera'ya dua edin í*½í¸€
gençler jokere ulaştım en kısa zamanda ilgilenecek ..
Teşşekürler velara
Makale kısmı çalışmaya başlamış. fakat hala giriş yapılamıyor sizde sorunlar devam ediyor mu cemiyet üyeleri ?
Giriş sorunu hala devam ediyor
Valera ulaşmış ama bir tarih öğrenebilen var mı örneğin bir haftaya düzelecek gibi
Eklenti 54
bu eşşek rüyalarıma girmeye başladı hahahahhahh
Aynı sıkıntı bende de mevcut, makale tarafında sürekli üyelik girişi istiyor. Nazar oldu diyelim, umarım en kısa sürede düzelir. :)
Ben de giriş sorunu yaşıyorum.Makaleler çalışmıyor.Bu sorun ne zaman düzelecek bilgisi olan var mı ?
Makaleleri göremiyorum.Bu sorunu yaşayıp düzeltebilen var mı ?
giriş yapılamıyor hala
Arkadaşlar jokere ulaştım yazılımcı ile konuşmuş halledilecek dedi
Hala giriş olmuyor üzücü mail attım cevap yok :(
Sorunumuz düzeldi :))