Uygulamalı Özel Ders ve Gentleman House
Herkese hayırlı akşamlar. Uzun bir süredir takip edip, siz değerli cemiyet üyelerinin yorumlarını okuyordum. Bu işe seneler önce yurtdışında başlamış bir kardeşiniz olarak İstanbul'da yeni bir topluluk kurduk. Grubumuzun adı ismimden de anlaşıldığı üzere Gentleman House. Yolu daha evvel bizlerle kesişmemiş, Pick Up Sanatından bir haber, yoldan geçeni içeri almaktan ziyade; referans usulü ve tanıdık vasıtasıyla ailemizi büyütme kararı aldık. Hiç bilmeyip, bu işin teorisini; pratiğini, gündüz oyununu, gece oyununu cüzi rakamlarla İstanbul'un her yerinde uygulamalı olarak göstermeye başladık. Yazılı ve sözlü sınavlar koyduk. Role-play ile canlandırmalar yapıp, yalnızca başarılı olanları aramıza alıp kulübümüzü kaliteli bir hale getirdik. Bundan yaklaşık 5 sene önce saygı değer Joker'e uygulamalı göstermek, dersler verip, Türkiye'nin her yerinde atölyeler düzenlemeyi teklif ettiğimde, mevcut işleri ve puacemiyeti.com'un yoğunluğu sebebiyle malesef teklifimi kabul edememişti. Ancak kendisi bana forumda bir portföy oluşturup bu işi yapabileceğimi söylediğinde pek sıcak bakmamıştım lakin yıllar sonra ilk önce kendi etki çevremde, şimdi ise siz değerli cemiyet üyelerinin arasında böyle bir oluşuma kucak açmış bulunmaktayım. Önümüz ilkbahar, yaz. İstanbul'un sokakları, kulüpleri, üniversite kantinleri ve birbirinden güzel arkadaş ortamları hayırlısıyla bizleri bekliyor. Öğrenmenin sonu yoktur. Hiç bir zaman ben oldum dememeli.. Benim de hala sizlerden öğreneceğim çok şey varken kendi adıma derin bir heyecan içerisindeyim. Sizin de kendinizde eksik gördüğünüz bir yerler varsa, bizlere size yardım edebilme fırsatı verirseniz çok seviniriz.
Gentleman House Genel Başkanı
İstanbul 2019