Acaba nasıl davransam düşüncesi
Selam Cemiyet;
Cemiyete katılalı yaklaşık 4 ay oldu ve cemiyete ilk girdiğim zamanlarda kendimde devrim gibi değişiklikler hissediyordum. Lakin üçüncü ayın başlangıcından beri gerileme dönemine girdiğimi hissettim. Depresyonun ucundan kıyısından birkaç tur attıktan sonra yavaş yavaş toparlamaya çalışıyorum. Bu toparlanma aşamasında birkaç haftadır kendimde fark ettiğim ve değiştirmek istediğim bir tutumum var.
Benim sıkıntım şu ki sosyal çevreye girdiğimde çekici bir erkek olmak için nasıl davranacağımı sürekli hesap etmeye çalışıyorum. ‘’Acaba bu ortamda çekici erkek neler yapar, çekici olmak için şu an neler yapmalıyım?’’ gibi düşüncelerin arasında buluyorum kendimi.
Çözüm farkındalıkla başlar diye alıntılar görüyorum okuduğum kitaplarda. Nedense farkındalık aşamasından sonra neler yapılması gerektiğini yazmıyorlar. Bu durumu aşmam için neler önerebilirsiniz bana? İnsan kendini gözlemlemeli fakat ben bu gözlem aşamasını çok abarttım sanırım. Cemiyetteki bilgileri uygulamayı çok mu kafama taktım bilmiyorum. Sürekli ortamlarda cemiyete anlatılanlara uygun şekilde davranmaya çalışıyorum ve bir yerden sonra beynim yanıyor. Bunun ayarı nasıl olur acabaïŠ Tavsiyeleriniz benim için çok önemlidi
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi