arkadaşlar selam , cemiyet son günlere çok haraketlendi ve ben cidden zevk almaya başladım :)
bugün size okuldaki sosyal ortamdan ve Valera Şarj'dan biraz bahsetmek istiyorum .. içinde yararlanacağınız fazlasıyla nuanslar olacak :)
sabah 07.10 gibi okula gittim , uçak gibiydim ..
sikici bi parfüm , siyah bileklik , vücudumu saran kırmızı bir tişört , siyah eşofman altı , siyah spor ayakkabı ve kaliteli bir güneş gözlüğü ..
okulda pek kimseyle muhattap olmam .. öğretmen camiası gerizekalı camiadır .. salaklardır , yaşamları boktur ..
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Z'ye şarj :)
çok iyi anlaştıgım Z die bir bayan arkadaşım var .. dışardan bakan herkes bizi kanka sanıyor , hatta biz de kankayı oynuyoruz ama ikimizde birbirimizden deli gibi hoşlanıyoruz ve Z'nin yıllardır süren kaliteli bir çocukla ciddi ilişkisi var , benimde hayatıma sürekli kızların girip çıktıgını biliyor , bazılarınla tanısmıstı bile ..
bodrum katındayım eksi 1.ci kat .. ıp ıssız .. yukarı çıkmak için asansörü çağırdım , asansör geldi içinde Z tek başına :)
valera:v , Z:z :D
kapı açılıyor ve ...
h:yalnız ben burda inicem
v:e bende yukarı çıkıcam napalım yani ? :))
bu ara göz göze bakıyoruz kitlenmiş gibi ve hatun asansörün kapısını tutuyor
v:bu asansörün stop tuşu çalışıyor mu ! ? :))))))
hatunun bakışları çok acayip değişiyor , bi tuaf oluyor , garip oluyor ,bir kaç sny bi sessizlik oluyor , kendini toparlayıp
h:ya yorgunum valera hiç uğrasamam senle :)
v:yorgun olman senin için bi avantaj :))))
hatun şuan tafsir edemedigim bi şekilde bana bakıyor ve cümlesini derken asansörden çıkıp bana omuz üstünden bakıp
h:nası yani neden ? :)
v:ilerde anlarsın :)
kapı kapanıyor ..
--------------------------------------------------------------------------------------------------
İkili küme'ye şarj :)
okulda 2 stajer var .. ergenler .. bi tanesi taş gibi tam bir at , 25 yaşında gibi , mükemmel bir fiziği var , rahat 1.72 boylarında saçları beline kadar uzun ve maşayla düzleştirilmiş , seksepalitesi yüksek ve çok zeki ve mega özgüvenli
( kendince :D )
dieri klasik ergen ama güzel .. bunlarla bi zamandır sohbetim var .. ortamda yaptıgım konuşmalarda insanları şarjlarken şahit olup şarjlanmışlar ..
ben merdivenden aşağı iniyorum dier merdivene basmak için sola dönüyorum bu ikili küme alttan geliyor , kendi aralarında sesli sesli kikirdeyip bi çocuktan bahsediyorlar ve çocugun yakışıklılıgından konuşurken karşılaşıyoruz ..
ve ben agzımı açmadan reflex olarak bana.focuslanıyorlar .. ( üstümde vucudu gösteren , dozunda dekolteli ve dikkat çekici kırmızı tişört ) ..
dipnot :konuşmalar olurken 2'li küme ve ben yürümeyi sürdüyoruz durmuyoruz
At:a ,Ergen:e , Valera:v
v:çok yakışıklı oldumu biliyorum :)))
e:yakışıklı diyoruz :D
a:senden bahsetmioruz :P :)))
bu dialogdan 1 saat sonra falan .. at ile çay ocagında karşılaşıyoruz .. çay ocağında , at , ben ve X abla var .. gidip at'ın tam karşısına oturuyorum .. ayaklarımı dier sandalyenin üzerine atıp yavşak gibi yayılıyorum :D
gözlerinin içine bakıp piç piç sırıtıyorum :))))))) göz temasım asla kaybolmuyor .. at bana bakıp gülerek ,
a:ne gülüyosun sen ? :))
v:sen de gülüyosun farkındaysan :))))))
a: :D :D
o ara ergen içeri geliyor , Türk kahvesi yapıyor
v: ergen bana bi kahve yap bakim :)))
ergen sinirleniyor :D :D :D
e:yapamam şuan başkalrına yapıyorum zaten
v:iyi işte banada yapıcaksın o zman :D
a: :D :D :D
e: ( sinirleniyooorrrrrr :D :D )
nyse ergen bana kahve yapmıyor o ara at telefonda birine diyete başladıgından bahsedip teli kapatıyor
v:diyete başlamak senin için harika bi karar :)))
at ergene dönerek
a:duydun mu bana ne dedi :) bana şişko dedi :)
v:benim agzımdan öyle bi kelime çıktıgını duyan var mı ? :D
x:yoo valera hocam öyle bişe demedi :)
a:hayır ama bana şişko demek istedi :)
o ara ergen bana kendince neg atıyor , ben negi göğsümde yumuşatıp , dizime indirip eline veriyorum :D göt gibi kalıyor , salak yaaa aq :D :D
at ile göz temasımız ara ara hep oluyor ben piç piç sırıtıyorum , o triblere giriyor :) bana dudak hareketleri , değişik jest mimikler yapıyor
böyle bikaç dialogdan sonra ergen ocagı terk ediyor , at ise koridora çıkıyor .. ben yeşil çayımı alıp odadan çıkarken at'ı koridorda telefonla konuşurken görüyorum .. at' a laf atıyorum , telefonu bırakıp bana cvp veriyor :D :D
sonra at mapushanede tatar ramazan gibi volta vurup telde konuşurken ben de abdurrahman çavuş oluyor aynı hizada onla volta atıyorum :D
kız telefonla konuşmaya devam ediyor ben bi kaç laf sokuyorum :)))
tel konuşmasını bitiriyor ben at'a tam ' bana telefon numaranı ver ' diyecekken .. okulda bunun problem yaratabilecegini düşünüp vazgeçiyorum
bi kaç saat sonra ..
at önümden geçip memurun odasına giriyor .. ben elime yalandan bi kahve alıp , bilerek 2 dk sonra at'ın peşinden odaya giriyorum .. odadayız .. memur kendi masasında , at memur masasının yanındaki sandalyede , ben de gelip tam at'ın karşısına oturuyorum ..
yüzümde sürekli bi sırıtan piç ifadesi :)
at telinle ugraşıyor , ben telimle uğraşıyorum
memur bayan : m
m:ne siz böyle buraya telle ugraşmaya mı geldiniz ? :)))
a:beni gördü peşimden buraya geldi :)
v:hayır , benim buraya geleceğimi bililyordu , onun için buraya geldi :))))))))))
at'ın bana bir bakışı var görmeniz lazımdı :)))))) .. dostevyeski gelsin betimleyemez aq :)
böyle bi kaç dk sonra memur dışarı çıkıyor ben tam ' hah baş başa kaldık kızı izole ettim derken ' at ayağa kalkıp kapıya yöneliyor
v:beni burda yalnız mı bırakacaksın ? :)
a:evet :)
evet diyip bana bakıp şeytanca sırıtarak kapıdan çıkıyor ..
ben de odada bi kaç dk göt gibi durup :D :D :D sonra mecburen dışarı çıkıyorum ..
Alla'ya şarj :)
daha önce alanya'da fuck close yaptığım Alla adlı rus hatun bana düzenli olarak olta modeli uyguluyor .. foto alışverişi yapıyoruz yine .. istanbul'a gelecegini söylüyor .. bekle beni diyor ..
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Nişanlıya şarj :)
okulda bi hatun var .. 1,76 boylarında esmer ve nişanlı .. 30 yaşlarında falan .. acaip seksi .. saçlar dalgalı .. ince uzun sırım gibi bir fizik .. salak seksi bakışlar falan ..
bu hatunla bi zamandır inceden flörtleşiyorduk .. sonra bu bi yere gitti ve 3 ay aradan sonra bugün geri geldi ..
hatun lavobadan çıkıyor .. ben kendimi duvara yaslamış yalandan telimle oynayıp doğru an ve bakış açımı ayarlıyorken .. hatun pusuya yaklaşıyor ve gülerek bakıyorum :)
hatunla göz göze geliyoruz .. hatun yürüyor ve sosyal engellerden dolayı ( nişanlı ve diğer insanlar bizi görüyor valera'yı hissediyolar :D ) yürüyüşünü bana karşı hiç duraksamadan yapıyor her zaman .. önümden geçerken konuşuyor sadece .. sadece önümden geçiyormuş gibi !!
hatun : h valera : v
v:aaaahh tanrım yine mi sen !! :))
h:e siz konuşmayınca ben de gittim öyle ... ( ZzzZzz bişeler daha diyor hatırlamıyorum )
v:hı hı tabi tabi :)
h:ZzzZzzz ( bişeler zırvalıyor :D hatırlamıyorum ve görüş açımdan kayboluyor )
bu dialogdan bi zaman sonra ben okul kız voleybol takımıyla bahçede tüm okulun gözü önünde antrenman yapıyorum , hem hocalık yapıp hem müsabakada yer alıyorum ..
DHV'ler uçuşuyor ..
ve bu arada nişanlı hatun beni uzaktan , inceden izliyor ..
kendimi okulun bahçesinde duvara yaslamışım güneşleniyorum .. hatun arkamdan geliyor yalandan lavobaya gidip kendini bana gösteriyor :)
yalandan çünkü : lavobaya gidip gelmesi ortalama 2 dk civarı , bi hatunun daha aynaya meraba demesi 3.5 dk aq :) ve ayrıca ben onu tanıyorum ve hissediyorum herşeyi ..
dönüşte ben gözlükerimle güneşlenirken tam tahmin ettigim gibi hatunun gözümün içine baka baka geliyor ve ben ona bakarak sırıtıyorum :)
o da ;
' evet senden hoşlanıyorum bunu biliyosun , utanıyorum da , ama nişanlıyım idare et ' tarzında bir bakış atıp gülerek yanımdan geçiyor ..
akşam oluyor ben okuldan çıkarken bu kız ve arkadası önden yürüyolar .. benim istegim hatunla açık açık konuşmak .. fakat yanında kız arkadası var ve bu ciddi bir sosyal engel .. ben hatunu takip mi etsem sonradan kız arkadası ayrılır die düşünürken vazgeçiyorum , hatuna itme - çekme tarzında bir sey uygulamak için yanına yaklaşıp ve gülümseyerek
v:iyi akşamlar :)
h: 'siz' e de iyi akşamlar ..
ben de bunun üzerine 'siz' zamirine vurgu yapıp
v:'sizzz' e de iyi akşamlar ..
diyorum gülerek ..
ve o an gözlerine bakarken ' güzelim senle konuşcaktım ama yanında kız arkadasın vardı bunun farkında oldugumun farkındasın , ve bana siz dedin , ben de sana siz dedim cünkü sen de senin yanında kız arkadasın varken nişanlına laf gidebilir endişesi taşıyorsun ve bende bunun farkındayım ..
------------------------------------------------------------------------------------------------
Tek Geçilen'e şarj :)
okuldan çıktım eve dogru ilerliyorum ..
zamanında dans okuluna giderken kübra diye bi kızla tanışmıştım .. kız taş gibiydi aq ..
1.72 boy çok güzel sıkı bir fizik .. gayet dolgun hatlar .. güzel bir yüz .. seksepalitesi çok yüksek .. kız uçak mühendisi .. deli gibi zeki aq öyle böyle zeki diil :D
ve en sevdigim özelligi bu ..
bu kız benim ' tek geçilenim ' ..
2014 başında dans okulunda kostüm mü bişe bi bok partisi vardı .. hatunla partiye beraber gidecektik .. ben bunu taxiyle almaya gitmiştim .. bana doğum günü süprizi yapmıştı :)
açıkcası beklemiyodum .. nyse ..
hatunla dans okulundaki partiye gittik .. takıldık .. dans okulundan ( tolgahan dans okulu ) hatunun inanılmaz seksi arkadasını taxiyle eve bıraktık .. ve sonra
hatunla 2 mekan kırılması yaşadık .. en son gece 03.30 ' da gece kulübünden
çıktık ..
hatunla taxiye bindik beraber evine dogru gidiyoruz ..
ve ..
herkesin merakla bekledigi fuck close olayı gerçekleşmedi .. hatun beni evine bile çapırmadı .. taxiden iyi geceler diyerek indi ..
bu başarısız gece başlı başına bir analiz :)
nyse konuyu iyi değiştim :)
hatunu bugün aradım ..
( dipnot : hatun gecen spor salonundan foto paylaşıyor )
uzun zamandır face'de yaptıgım DHV'ler ve bu hatundan sonra cıktıgım bir sürü güzel kızında etkisiyle ..
hatun daha tel 3.kez çalmadan açtı ve
direkt hatuna
v: naber lan dünyanın en iyi sporcusu :D
diye neg iltifat karışımı bişe çaktım :D nyse ..
hatun bana kendine yakışır bir kaltak testi yaptı
telde benim eve kurdugum spor salonundan bahsediyorduk
h:spor salonu kurmuşsun :) ?
v:evet çok güzel oldu
h:iyi bi ara gelipte test ederim
v:önce hak etmelisin :)
( aaAaaaa kafama kolanya döküp dışarı koşacammm gökhannnn :D :D ))))
sonuç :
hatun bana pazar gününe randevu kapattı gibi ..
gibi ne aq demeyin hatunun yarın akşam kız arkadaşı gelcek ve pazar günü gidecekmiş .. eğer erken yollayabilirsem pazar günü görüşelim dedi ..
ben de ona ' bana pazar günü en geç öğleye kadar haber vermen lazım ' dedim ..
( selam gökhan / x naber ? :D )
ses tonunda yalan yoktu .. telde muhabbet güzeldi , ısı yüksekti .. bakalım pazar ne olur ..
-------------------------------------------------------------------------------------------------
Bonus :)
eve dönüyorum .. dönmeden bi süpermarkete girdim .. baktım bi hatun markette rafları yerleştiriyor ..
valera v hatun h
yanına gittim ve ,
v:burda konserve hamsi var mı ?
hatun biraz düşünüp raflara bakıp eliyle konserve hamsiyi alıp tutuyor ..
v:yaa peki bu nerenin hamsisi :) ?
hatun konserveye bakıp düşünmeye başlıyor .........
:D :D :D :D :D :D :D :D
koptum aq yaaa offfffff daha yazamıyorum ...