-
sevgilimden ayrıldım ilişkide yenilere tavsiyeler
arkadaşlar sevgilimden ayrıldım bir sürü olay yaşadık 5 ay sürdü bende oda haksız olduğumuz zamanlar oldu.
yılbaşında ayrıldık ve beni engelledi ama ben unutamıyorum çok acı çekiyorum
nasıl kendimi düzeltebilirim başka kimseyide istemiyorum şuan hayatımda !
TAVSİYELER EN ALTTA OKUMAK İSTERSEN
-
sevgilimden ayrıldım
Rahat edecegin bir yere otur sirtinada minder koy dik otur.gozleri kapat burnundan 4 snyede nefes alarak diyaframini doldur 8 snyede burnundan ver diyaframini bosalt hareket etme nefesine odaklan 10 dk bunu yaparsan sakinleseceksin her kotu hissettiginde bunu yap yapmiyosanda keyfin bilir
Alarm kur
-
sevgilimden ayrıldım
Kameri kardeşim tasak mi geciyon adamla ::güldümbak:
Neyse kardeşim.Geri dönüş ne kadar cemiyete ters olsada (bkz.cemiyet sicmayi önlemek içindir sictiginiz boku temizlemek için değil.)
Sen bize olayları üstün koru bi anlatirsan bilgimiz dahilinde yardımcı oluruz.
Ne durumdasin bilmiyorum ama kıza mesaj dosuyorsan bi şekilde hemen son ver ve buraya yazmaya başla yardımcı oluruz ;)
-
sevgilimden ayrıldım
Eckhart Tollenin kitaplarını okuduğum zaman anladığım bir nokta vardı.Mutlu olmayı da mutsuz olmayı da kendimiz seçiyoruz.Mutlu olmak için sevgilinden ayrılmamaya yüksek not almaya işinde başarılı olmaya gerek yok.Bunlar toplumun kendine şartlandırdıkları Kirpi vardı hatırlarsınız
Ondan oğendiim kadarıyla egonuzu parçalamanız gerekiyor.
Hayatınızı ahbşu sınavdan yuksek not alsam şu arabayı satın alsam şu kızı siksem diye düşünmeyin.
Eğer hayatınızın mutluluğunu kadınlara bağlarsanız anca egonuzu tatmin edersiniz
-
sevgilimden ayrıldım
Jokerin bununla ilgili bir makalesi mi vardı, yazısı mı vardı, yoksa başka birisinden mi duymuştum tam emin olmamakla birlikte;
ilişki sırasında eğer sevgilini hayatının merkezi yaparsan, o seni bıraktığında öyle göt gibi ortada kalırsın.
Hatta bu durumlarda hatun kızımız ilişki bittikten sonra açar saçlarını, yapar makyajını, çeker minisini, topuklusunu cilveli cilveli gezmeye başlar ortalıkta ve tabi ki akbabalar tarafında sortiler çoktan başlamıştır bile.
Oysa ki sen istediğini yap sana kızlar gelip yazmaz, o ortamları yeniden yaratabilmek için uğraşman, didinmen lazım.
Kadın yerleşiktir, erkek göçebe...
Kadın yeni sahibini bekler, erkek ise yeni yerler arar. Ülkemizde bu durum kadının lehinedir, çevrede bir sürü akbaba vardır, hatta bazen sen orada olsan bile ataklar gelir.
Sonuç olarak dostum.
Yaptın bir mallık, onu hayatının merkezine koydun. Ya o acını yaşayacaksın, içeceksin, bazen ağlayacaksın, hayat sana batacak, her şey anlamsız gelecek ya da bir yolunu bulup barışacaksın.
Sen ortaya sıçmışsın.
Unutma cemiyet sıçtığını temizlemek için değil, sıçmamak içindir.
Nasıl barışabilirim diye de sorma?
İlişkiyi yaşayan, kızla konuşan, beden dilini, ses tonunu bilen sensin, neye kızar, nasıl kızar bunları anlayan sensin. Bu yüzden Joker dahil kimse yardım edemez sana.
İlişkiler satranç gibidir ve milyonlarca olasılık vardır. Cemiyet sana sadece nasıl iyi oynanırı gösterir gerisi senin yeteneklerine kalmıştır.
-
sevgilimden ayrıldım
Dangerous seni takip ederim yazılarında hoşuma gider. Öncelikle cevabın için teşekkür ederim.
ama ben ilişkimi nasıl düzeltebilirim diye sormadım zaten,sevgilimden ayrıldıktan sonra bu içimdeki
acıyı nasıl geçirebilirim kendimi nasıl düzeltebilirim dedim.
Dostum dediğin gibi kızla aramı düzeltmek konusunda kimse yardımcı olamayacağı için buraya uzun uzadıya yazmadım.
çünkü ortada 5 ay var bana 2 sene gibi gelmiş bir ilişki @Dangerous ve bu benim onun için yaptığım onca şeyden sonra deyim yerindeyse ağzıma şıçtı.
hayatımın merkezine aldım diyebilirim ama kız çok mantıklı bir kızdı hayatımda gördüğüm en mantıklı kız onun ve benim yaptığım hataları maddeler halinde yazıcam bu yazım öbür arkadaşlarada öernek olsun.
1.kız kıskanılmak istemiyor erkek arkadaşlarıylada takılmak istiyor banada karışmıyor biz olgun bireyleriz sana güveniyorum diyor ilk sorunumuz bu şekilde patladı çünkü ben herşeye okeyim ama tek başına erkeklerin olduğu ev ortamlarında bulunmasını istemiyordum tabiki dinlemedi.
2.sürekli anlattıklarını unutuyordum beni önemsemiyorsun diye kavga ediyorduk (benim hatam)
3.çok geçimsiz biriydi arkadaşları bile doğru düzgün yoktu bencildi ve aşırı kinciydi.(onun hatası)
4.kız beni hayatının merkezine almadı başta bende onu almadım ama sürekli ağlayarak sen neden umursamazsın diyerek sürekli bu konudan kavga ederek hayatımın onu hayatımın merkezi yapmamı sağladı.
5.ilişkimizde saygı yoktu bana aşağılayıcı şekilde konuşuyordu bazen kavgalarımızda bir çok defa uyardım anlamadı (onun hatası)
6.ilişkimiz ilk başladığı zamanlarda bir sürü sıkıntısı vardı onun için elimden geleni yaptım bilmiyorum hatamı yaptım çünkü ilişki bunu ister. (nötr)
7.ondan çok fazla şey öğrendim gerçekten ikimizde birbirimizi seviyorduk.(ilişkimizi yürüten faktör)
8.beni hiç aramıyordu onu hep ben arıyordum ve sürekli onun için birşeyler yapıyordum (çünkü hayatımın merkezine almıştım halbuki o beni almadı)
9.söz dinletemiyordum karakter olarak ayrı dünyaların insanlarıydık(o özgürlüğüne düşkün bir hippi gibi davranıyor ben modern türk genci rahat ama okadarda değil yani!) hayattan beklediklerimiz benzer ama...
10.bomba burda beyler ipleri onun eline vermiştim her zaman alttan alan bendim(bu konuda ilişkinizde dikkat edin bana ders oldu bu).
11.yüzyüze görüştüğümüzde yaşadığımız sıkıntılardanda dolayı onun bir sürü problemi vardı mutlu olamıyorduk.bazen çok mutlu oluyorduk tabi birde sevişirken
12.inanılmaz sinirli agresif biriydi sürekli böyle o yüzden doğru düzgün arkadaşıda yoktu zaten
13.3 hafta görüşemedik bilmiyorum bize birbirimizden soğumak için yeterli bir vakit oldu bu olaylardan sonra ilişki şöyle bitti birde Dangerous 'Unutma cemiyet sıçtığını temizlemek için değil, sıçmamak içindir.bu konuda haklısın ama benimde onunda sıçtığı yer oldu ve evet başka erkekler bulur ama benim kadar onu düşünenini sabırlısını bulabilir mi bilmiyorum.
14.bana duygusuz hissiz diyordu.o üzüldüğünde üzülmüyormuşum birşeyin farkında değildi beni bu hala o getirdi sen kendinden soğut sonrada üzülmüyorda
15.çok sakin kaldım bazı kavglarımızda bikere azına şıçtım çok mutlu olmuştu bunlar bana tecrübe oldu tabi.
16.beni düşünmüyordu soğuk davranıyordu sevgisini çok hissettirmiyordu bu yüzden bende o hale geldim karşılıklı oluştu.
17.güvensizlik yarattım ilikide bi kız arkadaşımı kıskandı hata ettim o konuda ama düzelttim dürüst olarak bence çok güvenmiyordu bana
şimdi ayrılmamıza geleyim eğer buraya kadar okuyup bana katlandıysanız aq :D
3 hafta görüşemedik 2 hafta onun sınavları vardı arıyordum soğuk bir şekilde telefonu açıyordu. sürekli yazıyordum seni seviyorum,seni özledim gibi hasta olmuştu ilgilendim ama onun umrunda değil gibiydi,ve aradım farklı üniversitedeyiz bu arada gidip gelmekte zor canım yanına geliyimmi 2 haftadır görüşemiyoruz dedim telefonda o ise:derslerim var hayatım anca yılbaşında görüşürüz yazdı ben çok kızdım çünkü özlememişti beni 2 hafta görüşmediği birini 1 saat olsa bile çağırır insan sonra arkadşlarıyla kampüste buluştu tabi 1 2 saat 2 hafta geçti tabi böyle son haftada ben uzaklaştım bu sefer o bana karşı uğraş verdi o söyledi seni seviyorum seni özledim bende seni seviyorum yazamıyorum tabi bu merak etti sürekli yazan çoçuk bıraktı çünkü soğudum artık o başladı yazmaya bende seni seviyorum özledim fln yazıyorum ama son hafta hep o yazıyor derslerımde var 4 tane aq.
yılbaşından önceki gün ağlayarak aradı beni neyin var hayatım anlat lütfen dedim bilyiroum 3 hafta görüşemedik ama yarın görüşcez bak bu işte ben hiç ince değilmişim sürekli kavga ediyormuşuz yüzüme kapadı telefonu ben elli kere aradım açmadı, sonunda rahat bırak yazdı bana.aradım tekrar kavga ettik kapadık ayar oldum abi bana hiç bişey anlatamıyormuş lan salak okadar hayatım anlar dinliyorum seni dedim bunu tüm ilişkimizde yaptım kavga etmişti dedimki seni önyargıyla dinlemicem birdaha sonra anlatmadı tabi neyse o bana içini kustu ben ona bitti ilişkimiz
(geliyor en baba hata dostlar)yılbaşında dayanamadım yazdım alkolün aq ben niye yazdıysam tülay seni çok seviyom geridön versiyonuna bağladım biraz :D sonra bu olmayacağını çocuk oyuncağı olmadıgını bu ilişkinin söyledi bende yarın konuşalım dedim güzel fotolarımızı yolladım aq eski güzel konuşmları fln
ve sabah oldu bunu bi çocuk takip etmiş ama cocuk göderilerini beğeniyordu bunun, çocuk instragramdan takip etmiş bunu lan biZ AYRILDIKTAN SONRA, ULAN öküz ne var bunda deme çünkü çocukla konuşuyor biliyorum yani telefonuda verdi bence
ben ayar oldum çocugu biraz tehdit eder gibi yazdım sevgilisi olan kızla konuşulurmu ayıp değilmibir daha uyarmam yazdım (aq tehdit etmek nedirla mallaştım burada sizde cevap olarak bunu yazcaksınız )
sonra kıza dedim sen bunla konuşuyomusun evet dedi 2 senelik arkadasım hem istediğimi yaparım rahat bırak beni bana neden söylemedin arkadaşın olduğunu bin tane arkadasım var hepsını sanamı söylicem dedi.dedimki takipleşcek zamanı iyi ayarlamışssınız yazdım niyet belli o dertlerını oç na açıyor muhabbet diyorlar azcık boş bıraktım aq olanlara bak(emin değilim ama tahmin :D)
ben cocuga tekrar arkasıymıssın bilmiyodum kıza bunu yolama sakın dedim,bu bebe sen gönder sonra kız bdaha arkadaşlarımı tehdit etme başına yıkarım bu dünyayı demesinmi aq engelledi her yerden tamam haklısında engellencek kadarda abatma yani aq
neyse böyle bitti arkadaşına son yaptıgımdan pişmanım başka hiç bir seyden pişman değilim yazdım oda böylesi iyi oldu dedi böyle bitti içimden ayrıldıktan sonra 5 gündür salak bir acı var sürekli iyi anlarımız aklıma geliyor aslında bitmesi iyi oldu biraz 1 saatttir uğraşıyom aq güzel bi cevap yazın iyi kötü anlıyım bende :D dostlar artık aktif olarak burdayım. ::joker::
-
sevgilimden ayrıldım
bu arada öbür arkadaşlara teşekkürler
bu nefes eğitimi ne lan :D ebru şallı mısın
eyvallah deneyelim ...
-
Yanıma kolamı mısırı mı alıp tv karşısına oturup popüler bir günümüz türk dizisi izlemiş gibi oldum kardeşim yazını okurken.Yani bir ilişkide yaşanabilecek(soğumalar,kavgalar,atışmalar,ak� �l oyunları)olayların bir çoğu yaşanmış neredeyse.
Keşke sana oktay ustadan sihirli bir yiyecek,içecek tarifi versem de tüm bunların acısı geçse :cheer:
Bunların dışında yazını okurken şunu fark ettim:Hangi yazı,makale olduğunu bilmemekle beraber sanki tüm bunları cevabı makalelerin satırları arasında gizli gibi hissettim.Sanki daha önce okumuşum da heh bak bu aşkadamına göre diyecekmişim gibi.Takdiri sana kalmış.
Ayrıca birkaç çocuğa tehdit mesajları ipleri onun ellerine verme vb kural dışı hatalar olmuş sanırım -ki sende bunların farkındasın senin için tecrübe olduğuna inanıyorum.
NOT:Yazımı tamamen yanında olduğumu bilmen için yazıyorum.Benden çok büyük tavsiyeler bekleme şu an için.Acın acımızdır kardeşim (değil mi cemiyet ?).Bu işten çok büyük tecrübelerle sıyrılacağını düşünüyorum.
Arkana bakma.Kim bilir seni daha ne kızlar bekliyor ;)
-
eyvallah kardeşim :) biraz uzun soluklu oldu.
-
sevgilimden ayrıldım
Alıntı:
"Aşkadamı" post=51269 Nickli Üyeden Alıntı
Dangerous seni takip ederim yazılarında hoşuma gider. Öncelikle cevabın için teşekkür ederim.
ama ben ilişkimi nasıl düzeltebilirim diye sormadım zaten,sevgilimden ayrıldıktan sonra bu içimdeki
acıyı nasıl geçirebilirim kendimi nasıl düzeltebilirim dedim.
Dostum dediğin gibi kızla aramı düzeltmek konusunda kimse yardımcı olamayacağı için buraya uzun uzadıya yazmadım.
çünkü ortada 5 ay var bana 2 sene gibi gelmiş bir ilişki @Dangerous ve bu benim onun için yaptığım onca şeyden sonra deyim yerindeyse ağzıma şıçtı.
hayatımın merkezine aldım diyebilirim ama kız çok mantıklı bir kızdı hayatımda gördüğüm en mantıklı kız onun ve benim yaptığım hataları maddeler halinde yazıcam bu yazım öbür arkadaşlarada öernek olsun.
Gardaşım öncelikle sizleri bilmem de benim amacım gerçek aşkı bulmaktır, bu pualık tırıvırısına da o yüzden merak saldım ve şu günlerde de açıkçası ayaklarım yere pek değmiyor, düşün her gün ergenler gibi mesajlaşıyoruz hatun kızımızla :oops: . kızlar falan hikaye. Yanımdan taş gibi bir hatun mu geçiyor kimin sikinde?? bakmıyorum bilee.
Benim kastettiğim olay bu değil.
Yani bir kızı hayatının merkezine de koyabilirsin ama geri kalan her şeyi dışlama. Kız arkadaşlarınla sırf o istemiyor diye konuşmamazlık yapma, arkadaşlarına vakit ayır.
Mesela durman gerektiği yerde gidip kızı aramışsın ya da mesaj atmışsın. Yanlış hareketler yapmışsın, ben çok eminim ki eğer onun dışındas ki hayatın biraz daha geniş olsaydı üzerine bu kadar düşmeyecektin.
Alıntı:
1.kız kıskanılmak istemiyor erkek arkadaşlarıylada takılmak istiyor banada karışmıyor biz olgun bireyleriz sana güveniyorum diyor ilk sorunumuz bu şekilde patladı çünkü ben herşeye okeyim ama tek başına erkeklerin olduğu ev ortamlarında bulunmasını istemiyordum tabiki dinlemedi.
Bunu baştan konuşup halletmeniz gerekirdi.
Alıntı:
2.sürekli anlattıklarını unutuyordum beni önemsemiyorsun diye kavga ediyorduk (benim hatam)
Hata falan yok, olabilir.
Alıntı:
3.çok geçimsiz biriydi arkadaşları bile doğru düzgün yoktu bencildi ve aşırı kinciydi.(onun hatası)
Bence bu senin sonradan oluşan fikrin, eğer başındna beri böyle düşünüyorduysan ne bok yemeye sevgili oldun :woohoo:
Alıntı:
4.kız beni hayatının merkezine almadı başta bende onu almadım ama sürekli ağlayarak sen neden umursamazsın diyerek sürekli bu konudan kavga ederek hayatımın onu hayatımın merkezi yapmamı sağladı.
Kız aslında doğru olanı yapmış, yani seninde bir zamanlar yaptığın ama sonrasında ilişkinin yularını kıza verdiğin.
Alıntı:
5.ilişkimizde saygı yoktu bana aşağılayıcı şekilde konuşuyordu bazen kavgalarımızda bir çok defa uyardım anlamadı (onun hatası)
Madem bu kadar ters davranışları var, neden başladın be bro :ohmy:
Alıntı:
6.ilişkimiz ilk başladığı zamanlarda bir sürü sıkıntısı vardı onun için elimden geleni yaptım bilmiyorum hatamı yaptım çünkü ilişki bunu ister. (nötr)
Yapılması gereken bu zaten.
Alıntı:
7.ondan çok fazla şey öğrendim gerçekten ikimizde birbirimizi seviyorduk.(ilişkimizi yürüten faktör)
Şu öğrenme kısmını sen daha fazla yapmalısın. Ne olursa olsun, erkek daha iyi olmalı bu konuda.
Alıntı:
8.beni hiç aramıyordu onu hep ben arıyordum ve sürekli onun için birşeyler yapıyordum (çünkü hayatımın merkezine almıştım halbuki o beni almadı)
Dediğim giib ilişkinin yuları çoktan gitmiş
Alıntı:
9.söz dinletemiyordum karakter olarak ayrı dünyaların insanlarıydık(o özgürlüğüne düşkün bir hippi gibi davranıyor ben modern türk genci rahat ama okadarda değil yani!) hayattan beklediklerimiz benzer ama...
Bak bir daha soruyorum neden başladın?
Alıntı:
10.bomba burda beyler ipleri onun eline vermiştim her zaman alttan alan bendim(bu konuda ilişkinizde dikkat edin bana ders oldu bu).
Önceki maddelerde güzelce anlattın bunu bize :woohoo:
Alıntı:
11.yüzyüze görüştüğümüzde yaşadığımız sıkıntılardanda dolayı onun bir sürü problemi vardı mutlu olamıyorduk.bazen çok mutlu oluyorduk tabi birde sevişirken
Bence sadece sevişirken mutlu oluyordunuz :woohoo: (sadece tahmin :side: )
Alıntı:
12.inanılmaz sinirli agresif biriydi sürekli böyle o yüzden doğru düzgün arkadaşıda yoktu zaten
Neden, neden, neden daha kaç defa sormam gerekecek acaba bu soruyu
Alıntı:
13.3 hafta görüşemedik bilmiyorum bize birbirimizden soğumak için yeterli bir vakit oldu bu olaylardan sonra ilişki şöyle bitti birde Dangerous 'Unutma cemiyet sıçtığını temizlemek için değil, sıçmamak içindir.bu konuda haklısın ama benimde onunda sıçtığı yer oldu ve evet başka erkekler bulur ama benim kadar onu düşünenini sabırlısını bulabilir mi bilmiyorum.
Halen pua'lık oturmamış :woohoo: bu cümlenin aslında " benim gibisini yarrak bulur" olması gerekirdi. Tabi sadece lafta değil ;)
Alıntı:
14.bana duygusuz hissiz diyordu.o üzüldüğünde üzülmüyormuşum birşeyin farkında değildi beni bu hala o getirdi sen kendinden soğut sonrada üzülmüyorda
Kızı sevdim lan ben :woohoo: manipülatif bitch :woohoo:
Manipülasyon nedir, nasıl yapılır, kime yapılır, neden yapılır bu konuyu biraz incele sen. Bunları aslında senin yapman lazım a.q :woohoo: :evil:
Alıntı:
15.çok sakin kaldım bazı kavglarımızda bikere azına şıçtım çok mutlu olmuştu bunlar bana tecrübe oldu tabi.
Kadınlar ağızlarına sıçılmasından hoşlanan tek türdür herhalde bu evrende :lol: yeri geldiğinde bundan inanılmaz bir zevk alırlar.
Alıntı:
16.beni düşünmüyordu soğuk davranıyordu sevgisini çok hissettirmiyordu bu yüzden bende o hale geldim karşılıklı oluştu.
Kaçan kovalanır hesabııııııııı, sen de bol bol kovaladın :angry:
Alıntı:
17.güvensizlik yarattım ilikide bi kız arkadaşımı kıskandı hata ettim o konuda ama düzelttim dürüst olarak bence çok güvenmiyordu bana
Lan belki de en doğru şeyi yapmışsın a.q, KISKANACAK...
Avucunun içinde olmadığını bilecek senin, bir gün gidebileceğini, senden emin olmayacak hiçbir zaman...
http://puacemiyeti.com/makaleler/ili...ri-kovala.html
HBO'ya saygılar :P
Alıntı:
şimdi ayrılmamıza geleyim eğer buraya kadar okuyup bana katlandıysanız aq :D
3 hafta görüşemedik 2 hafta onun sınavları vardı arıyordum soğuk bir şekilde telefonu açıyordu. sürekli yazıyordum seni seviyorum,seni özledim gibi hasta olmuştu ilgilendim ama onun umrunda değil gibiydi,ve aradım farklı üniversitedeyiz bu arada gidip gelmekte zor canım yanına geliyimmi 2 haftadır görüşemiyoruz dedim telefonda o ise:derslerim var hayatım anca yılbaşında görüşürüz yazdı ben çok kızdım çünkü özlememişti beni 2 hafta görüşmediği birini 1 saat olsa bile çağırır insan sonra arkadşlarıyla kampüste buluştu tabi 1 2 saat 2 hafta geçti tabi böyle son haftada ben uzaklaştım bu sefer o bana karşı uğraş verdi o söyledi seni seviyorum seni özledim bende seni seviyorum yazamıyorum tabi bu merak etti sürekli yazan çoçuk bıraktı çünkü soğudum artık o başladı yazmaya bende seni seviyorum özledim fln yazıyorum ama son hafta hep o yazıyor derslerımde var 4 tane aq.
yılbaşından önceki gün ağlayarak aradı beni neyin var hayatım anlat lütfen dedim bilyiroum 3 hafta görüşemedik ama yarın görüşcez bak bu işte ben hiç ince değilmişim sürekli kavga ediyormuşuz yüzüme kapadı telefonu ben elli kere aradım açmadı, sonunda rahat bırak yazdı bana.aradım tekrar kavga ettik kapadık ayar oldum abi bana hiç bişey anlatamıyormuş lan salak okadar hayatım anlar dinliyorum seni dedim bunu tüm ilişkimizde yaptım kavga etmişti dedimki seni önyargıyla dinlemicem birdaha sonra anlatmadı tabi neyse o bana içini kustu ben ona bitti ilişkimiz
(geliyor en baba hata dostlar)yılbaşında dayanamadım yazdım alkolün aq ben niye yazdıysam tülay seni çok seviyom geridön versiyonuna bağladım biraz :D sonra bu olmayacağını çocuk oyuncağı olmadıgını bu ilişkinin söyledi bende yarın konuşalım dedim güzel fotolarımızı yolladım aq eski güzel konuşmları fln
ve sabah oldu bunu bi çocuk takip etmiş ama cocuk göderilerini beğeniyordu bunun, çocuk instragramdan takip etmiş bunu lan biZ AYRILDIKTAN SONRA, ULAN öküz ne var bunda deme çünkü çocukla konuşuyor biliyorum yani telefonuda verdi bence
ben ayar oldum çocugu biraz tehdit eder gibi yazdım sevgilisi olan kızla konuşulurmu ayıp değilmibir daha uyarmam yazdım (aq tehdit etmek nedirla mallaştım burada sizde cevap olarak bunu yazcaksınız )
sonra kıza dedim sen bunla konuşuyomusun evet dedi 2 senelik arkadasım hem istediğimi yaparım rahat bırak beni bana neden söylemedin arkadaşın olduğunu bin tane arkadasım var hepsını sanamı söylicem dedi.dedimki takipleşcek zamanı iyi ayarlamışssınız yazdım niyet belli o dertlerını oç na açıyor muhabbet diyorlar azcık boş bıraktım aq olanlara bak(emin değilim ama tahmin :D)
ben cocuga tekrar arkasıymıssın bilmiyodum kıza bunu yolama sakın dedim,bu bebe sen gönder sonra kız bdaha arkadaşlarımı tehdit etme başına yıkarım bu dünyayı demesinmi aq engelledi her yerden tamam haklısında engellencek kadarda abatma yani aq
neyse böyle bitti arkadaşına son yaptıgımdan pişmanım başka hiç bir seyden pişman değilim yazdım oda böylesi iyi oldu dedi böyle bitti içimden ayrıldıktan sonra 5 gündür salak bir acı var sürekli iyi anlarımız aklıma geliyor aslında bitmesi iyi oldu biraz 1 saatttir uğraşıyom aq güzel bi cevap yazın iyi kötü anlıyım bende :D dostlar artık aktif olarak burdayım. ::joker::
Sonda da tüy dikmişsin işte :lol:
Ba ba ba çocuğu tehdit etmiş :woohoo:
Bize bir ilişki de nelerin yapılmayacağını maddeler halinde açıkladığın için çok teşekkür ediyoruz. :lol:
Kızı unutacaksın yapacak bir şey yok.
Uzunca bir zaman hiçbir şey yazma, aramaa diycem de zaten her yerden engellemiş seni :lol:
Şu cemiyeti bir hatim et sen, makaleleri bir özümse. Beta gibi davranmışsın, olmamış. Daha fazla vakit geçir forumda.
Şimdi soracağım kaç tane kızla buluşup konuşabilir düzeydesin diye, diyeceksin ki ama sadeceeee o vardıııııııı
Neyse daha yiyecek çok ekmeğin, gezeceğin çok fırın var.
-
Dangerous sormadan edemeyeceğim pualık tırıvırısı derken ?
-
merhaba aşkadamı
ilişkinin sonlarına özellikle kızın sana yaptıgı hareketlerin kızı unutmanda sana faydası olacagını düşünüyorum .. cidden okurken üzüldüm senin adına .. kolay şeyler diil bunlar .. umarım en kısa zamanda toparlarsın .. ilişkinin çivisinin çıkarak bitmesi , kötü bir ilişkinin senin adına tek tesellisi .. iyice bağlar koparak bitmiş güzel .. biraz acı çekiceksin , hangimiz çekmiyoruz ki ..
dangereous tek tek ve güzel cevaplamışsın sanada teşekkür ediyorum arkadaşa gösterdigin ilgi için ..
-
Sakin olmanın önemini şimdi iyi anladığını düşünüyorum. Benzerini bende yaşadım ve iyiki yaşamışım sende olaya böyle bak çünkü iyiki yaşamışım dediğin gunler gelecek.
-
Dangerous eyvallah kardeşim bu adamı boşuna sevmiyorum tek tek uğraşıp yazmış adamsın şu yazdıkların
hepsi doğru kız benden daha bilgili,arkadaş çevrem fazla olmadığı kıza sardım,Kaçan kovalanır
hesabııııııııı, aynen bende de bol bol kovaladım ilişkiye sıçtım yani kıza baştaan taviz verdim
yularıda eline aldı sonra vurdu kırbacı tabi, kendimi gömmiyim çokta kızında mallıkları çoktu
geleceği göremiyordum onda ezik gibi konuştum şuan :D neyseya başta konuşmadık hiçbir şeyi adam gibi
kız belki beni çok rahat sandı çünkü biraz öyle bir tavır sergiledim sonradan bozduk tabi oda bozdu
ilişkinin en başındaki karşılıklı yalanlardan kaynaklanıyor birazda ilişkinin anatomisini çıkardık aq :D
evet betayım daha 1.5 senedir geziyorum daha pua olamaadım kolay değil arkadaşlar .dedinya Sonda da tüy dikmişsin işte tüyü sapladım bildiğin çünkü kızla hep dalga geçerdik sunu tehdit etmiş fln diye ben yaptım aq
gizli kullanıcı dersimi aldım abi o anda sakin olmak çok zor bir iş düzelcek ilişkiyi belki orda
yıktım ama belkide en iyisi böyle oldu bak aranızdayım haaah sıçtın geldin tabi demeyin aslında
haklısınızda sıçtık geldik biraz betalığımın farkınada vardım zaten ilişkide siçmıştık ne nedir
daha iyi öğendik artık
valera777 sağol dostum çivisi çıktıki ne çıktı acı 6 gündür çekiyorum ama şimdi geçti gibi biraz
artık özlemiyorum gibi çok değil geçiyor ama zor kardeşim dertlendirip ağlatma beni :) kolay değil
değer verdiysen sike sikede acı çekiyosun kusura bakma !!!
Dangerous AGA : işin özü kız bana uymuyordu hep kavga edermi kız 5 ay sonra beni tanımıyosun daha
dedi geçtim artık bunları her kavgada eski ettigimiz kavgalarda olay oluyordu.kıza sorsan ben
sucluyum bana sorsan o ikimizde sıçtık yanlış olan şu unutmayın bu cümleyi o sevgiliniz sizin ne
ananız ne baabnız nede kardesiniz yanında kendini koyverme sakın çünkü bir gün gelir yüzüne çarpar
yanında düşünmeden konuşupta saçmalama sakın bunlar eksi puan yazıyor kafasına sonrada ilk kavgada
bunları koyuyor önüne ve Dangerousun dediği ama benim yapmadığım şeyse bağlanmayın ona (yani ondan başka çevrenizde olsun )
arkadaşlarınıza vakit ayırın bende aq sanki kendi yapmış gibi başkalarına öğüt veriyorum neyin
kafasını yaşıyorum bu yazılarda yaşanmışlıklar vardır arkadaşlar eyvallah herkese!
-
haaa neden başladım depresyondaydım biraz aslında o beni tavladı birazda baya ilgiliydi ilişkimiz bir
anda başladı diyebilirim 2 hafta konuştuk ama ilk başlarda sabahlara kadar mesajlşırdık aq ne
günlerdi geçti gitti ilişkinin sonundada nerdesin şurda tamam canım gitttinmi tamam canım geldinmi
tamam canım . güzel günlerin kıymetini bilmek lazım ve ilişkiyi kontrol altında tutmak. başladığıma
pişman değilim dangerous cidden kendii geliştirdiğimi düşünüyorum güzel zamanlarımızda oldu son 1ay
fena sıctım daha önceki aylarında sarsıntılarıyla bu hale geldi cidden pişman değilim onunla ilişki yaşadığıma, aq ne koyuyor
biliyomusun ortamım çok yok hep aynı çevre şimdi ortam ayarla kız beğen ilgilen sevgili ol sıkıntı
biraz ama kızlar öylemi abaza cenneti güzel ülkem varken erkeklerin işi zor ciddiyim biz bide erkekler
seçiyor diyorlar bok erkekler seçiyor kızlar seçiyor istediğini erkek her istediğini elde ediyor
sanki.
-
Ahahah :D :D sonunu iyi bağlamışsın iyi güldüm :D
-
Her son yeni bir başlangıçtır. Bu şansını iyi değerlendir ve erkek ol. Gez toz eğlen kendine gel ölü toprağını at!
Çok acı çekiyorsan da mutlu sonlu masaja git aq rahatla
Bu aşk acısı ne bok biliriz 1 hafta iç sıç küfret sonra üsteki yazdıklarıma yönel.
-
Canım kardeşim benim,iki ay önce bende ayrıldım sevgilimden. Ve hatırlarsan postuma sende kendimi gördüm diye bi cevap yazmıştın. Şimdi sen böyle detaylıca açıklayınca gerçekten hak verdim. Bildiğin aynı karakterde kişilerle,aynı ilişkiyi yaşamışız lan oha amk bu kadar olur :woohoo:
O yüzden şu an senin psikolojini çok çok iyi anlıyorum yoldaşım benim ;) Tek fark ben ayrıldıktan sonra tamamen iletişimimi koparmıştım.
Facebook,twitter,instagram ne varsa tüm sosyal mecralardan sildi amk :whistle:
Mükemmel zamanlarımı hatırlattın bak bana. Sabaha kadar yapılan telefon konuşmaları. Her konuşmada bana yeni bişeyler katmaları, sevgi dolu sözleri, bana kendimi güçlü hissettiren ihtiyaç duyuşları, kurulan çift kişilik hayaller...
Veee ardından ilişkinin boka sarmaya başlaması ve kötü zamanları hatırladım :S
Durmadan izlediği manüpilasyon politikası ve bu sayede farkında olmadan ipleri onun eline vermem :sick:
Alay eder gibi aşşalayıcı konuşmalar,hakaretler, eleştiri ve bu yüzden kendimi onun yanında yetersiz hissetmeye başlamam, artık sevgi ve eski ilgiyi görememe, başta seni sen yapan sana hayran olduğu özelliklerinden artık nefret etmesi, hastalıklı bi şekilde kendinin neden olduğu huzursuzlukları sanki sen çıkarıyormuşçasına senin üzerine yıkmaları, durmadan sana kendini suçlu hissettirmeleri, ''ben senin hayatına karışıyomuyum sende beni kıskanma''lar, hiç bişeyden memnun olmamaları falan vs...
Birebir aynı kardeşim birerbir aynı.
Tabi buna ayrı şehirlerde olmanın verdiği iletişim kopukluğu da eklenince iyice allak bullak oldu ilişkin.
Kendimi bok gibi hissetmiştim. Özgüvenim bildiğin sıfırlandı. Kendimi değersiz hissetmeye başladım. Ortamları şenlendiren eğlenceli adam gitti yerine sıkıcı, hayattan bıkmış biri gelmişti. Arkadaşlarım şikayet ediyodu hep noldu sana böyle niye çöktün diye.
Sanki giderken bütün iyi özelliklerimi, beni ben yapan bi parçamı da koparıp gitmişti.
Ben böyle hissetmiştim. Ve bu güçsüz halimle karşısına çıkmamak için ayrıldıktan sonra asla iletişime geçmedim. Bi erkek için çok zor bişeydir kendini kadınının karşısında güçsüz hissetme düşüncesi..
Ama sana şöyle bişey söyliyim, bize bu hatunlar çok şey öğretti emin ol. Herhangi bi kızla edineceğimiz tecrübenin on katını tek kişide tek seferde yaşadık ;) Bunların hepsi tecrübe.
Sana verebileceğim tek tavsiye;
Biraz yanlızlık iyidir dostum. Yalnız kal ki oturup düşün, içinde ki adamla sohbet et. Ben ne yaptım? nasıl bu noktaya geldim? ne yanlışlar yaptım da bu duvara tosladım? hayatımda ki eksikler ne? bunları nasıl çözebilirim? peki şimdi ne yapabilirim? gibisinden sor bunları kendine. Ama lütfen dürüst ol. Bu sana iyi gelecek ;)
Hani pokemonlar çok sıkışıp güçsüz düştükleri noktada evrim geçirip daha güçlü, daha sağlam bi şekilde level atlıyolardı ya :woohoo: Bunu da öyle bi süreç olarak gör.
Yeniden ayağa kalkıcaz..
Bu defa daha sağlam, daha güçlü adımlarla. Hiç kafana takma ;)
Durmadan kendini geliştirmeye çalış. Evrim geçirmekten kastım o :woohoo:
Bak benim hatun mesela çatır çatır ingilizce konuşuyordu bi çok alanda benden üstündü, bende öğrenmek için bişeyler yapmaya başladım. Dualingodan çatır çatır çalışıyorum valla ingilizceyi :lol:
Okumadığın kitap, izlemediğin film kalmasın. İmkanın olduğu kadar tüm sosyal faaliyetlere katılmaya çalış. Mesela ben sigarayı bırakıp arttırabildiğim para kadarıyla okçuluk ve at binme dersleri almayı düşünüyorum. Onun dışında ne bilim; derslerine dört elle sarıl,bi enstrumana başla, branşınla ilgili yeni kitaplar oku, alanında en iyisi olmaya çalış.
Unutma;hepimiz bu hayatta sosyal olabildiğimiz kadar varız...
Bu ayrılık sonrası dönemde insanın psikolojisi çöküyo malesef. Haliyle yeni hatunlara yönelmekte o derece zor oluyor. O yüzden bu sikko boşluğu bu şekilde doldurmaya bak. Havalar biraz ısınıp hormonlar coşmaya başlasın,psikoloji düzelsin o zaman yeni hatunlara yöneliriz :evil:
Ben böyle yapıyorum ve kendimi daha iyi hissediyorum açıkçası..
Ha bak şu evrim sürecemi tamamlıyim, karşısına yeniden çıkıp arafta bırakma planlarım var açıkcası B) Yanlış hatırlamıyosam bir kızın algısında sıfırlanabilmeniz için minimum altı ay gerekli gibisinden bi sözü vardı jokerin. Her neyse bu konuda kararımı zamanı gelince vericem. Şimdi bunları düşünme zamanı değil. Gelişmeleri sonra konuşuruz :whistle:
Sana söyliyceklerim bu kadar kardeşim. Kendine çok iyi bak..
Bu arada yalnız olmadığımı bilmek gerçekten iyi geldi bana ::31close:: . Ne zaman içini dökmek,dertleşmek istersen ulaşabilirsin bana ;)
Görüşmek üzere..
-
ahaahh masaj iyiymiş :D eyvallah acını yaşa ama sonrada titre ve kendine gel diyosun.
-
kardeşim hatırlıyorum senin yazına yazdığım zamanlarda benim ilişkimde boka sarmıştı bi tereddütte kaldım 'aq acaba aynı kızla flnmı çıktık diye :D' tekrar okudum yazını buraya da yazmışsın nerdeyse aynı konulardan muzdaribiz
'Biff Loman :Alay eder gibi aşşalayıcı konuşmalar,hakaretler, eleştiri ve bu yüzden kendimi onun yanında yetersiz hissetmeye başlamam, artık sevgi ve eski ilgiyi görememe, başta seni sen yapan sana hayran olduğu özelliklerinden artık nefret etmesi, hastalıklı bi şekilde kendinin neden olduğu huzursuzlukları sanki sen çıkarıyormuşçasına senin üzerine yıkmaları, durmadan sana kendini suçlu hissettirmeleri, ''ben senin hayatına karışıyomuyum sende beni kıskanma''lar, hiç bişeyden memnun olmamaları falan vs...'
yani tıpatıp aynı benimde sorunlarım böyleydi ve daha niceleri bize çok iyi tecrüe oldu bro ben
şahsen akıllandım ve dediğin gibi genel kültür olsun başka şeyler olsun benden daha iyiydi, onlarda
bunların farkındaydı zaten bu yüzden biz sürekli kendimizi eksik hissediyorduk.
tavsiyelerin cidden çok iyi inşallah yaparsın bende kendimi seninki gibi olmasada farklı konularda
geliştirmeyi düşünüyorum. work and travela fln gidicem ingilizce kasıyorum fitnessa gidicem sosyal
çevrelere girmeyi düşünüyorum,insanlarla ilişkimi geliştirmek için kitaplar okumayı hedef edindim
ve bunları 5 ay içinde yapmayı düşünüyorum bakalım ne olucak.Abi sadece bizim değil bütün
erkeklerin bunu yapması şart bizim yaşadığımızı herkes yaşıcak biliyorum.deneyim olarak ne kattı
kardeşim bize bir erkek genel kültürlü bilgi olmalı karşındaki kızdan az olursa sıkıntı yaşar ve
cidden büyük bir sıkıntı ben bu konuya çok taktığım için üstünde bu kadar durdum sende bilirsinki
eziklik hissettiren bir durum.
'Biff Loman:Hani pokemonlar çok sıkışıp güçsüz düştükleri noktada evrim geçirip daha güçlü, daha sağlam bi şekilde level atlıyolardı ya :woohoo: Bunu da öyle bi süreç olarak gör.'
kanka bütün amacım bu ciddenartık buna yoğunlaştım başta kendi iç savaşımı bitirmeye odaklandık
kendimi çözüp insanlar dalga geçsede ben kendimden eminim aq ne diyon sen diyebilmek istiyorum.
yok ben nasıl biriyim birisi bişey dedimi takarım gerçekten öylemi ne düşündü hakkımda fln kendimi
çok öne atmam mesela bunlar özgüven sorunu sen bana okadar tavsiye verdin aldım hepsini dostum
bende bir tane veriyorum benim için çok önemli her gün ne bok yediğimle alakalı günlük tutmaya
karar verdim daha kontrol sahibi oluyorsun hayatında ne yapaman gerektiğini ogün neler yaptığını neler yapmadığını biliyorsun.
sen kenidini geliştirip kıza görüncem fln diye düşünüyosun heralde be bu konuda bilmiyorum ,
bahsettiğin tekrar başlamaksa benmi geri düşünceliyim benden sonra birisiyle bişey yaşamış sonra
bana tekrar dönüyor eski sevgiliyle barışma konusu bana ters geliyor büyük konuşmuyorum ama ne
biliyim senden sonra biriyle bişeyler yapmış bu cinsel anlamdada var sonra sana dönmesi ben rahat
değilmiyim acaba bu konularda neyse kardeşim seni tekrar gördüğüme sevindim arada yaz :D eyvallah
cevabın için.
-
spor konusu çok önemli psikolojik olarak cok faydasi olacak .. şarjını direkt etkiler .. ilk olarak bunun üzerinde durmanı öneririm ..
-
Kızlar bir yana da insan kendiyle ilgilenince(kitap okumak,spor,vücut bakımı,dış görünüş) kısacası kendiyle ilgili herhangibir şey otomatik olarak mod yükseliyor.Bu da etrafa yansıyor tabii :)
-
Valeranın da dediği gibi bu çözümler tek pakette mevcut: SPOR. vücudunu değiştir hayatın değişssin dostum.
Spora başlayınca göreceksin ki sosyal ortam,çeşitli konularda kendini geliştirmen falan hepsi bir bir gelecek zaten.
Hem kafanı dağıtman da sana acayip katkısı olur belli mi olur belki 40cm kolla görürüz seni buralarda :lol:
-
biraz acını çek. alkol iç. biraz acısın amk aşk bu.
öyle hemen unutıyım kurtılıyım yoook :cheer:
çoğu insan çekiyor bunu.
hali hazırda sevgili olma olasılığı olan bi kız varsa ona yürü derim acın biraz dinince. sevgili ol ya da olma vakit geçir. ha olursan daha iyi .hele bir de tensel olayların olursa süper olur. öpüşme elleşme bile bu raddede kafidirr .
daha sonrası kişiye göre değişir diye düşünüyorum.
kimisi spor yapar,kimisi kitap okur,kimisi bir kursa gider. amaç birşeyle uğraşmaktır.düşünmemeye çalışarak veya düşünerek unutulmaz. başka şeye odaklanırsın. bir bakmışsın gidivermiş aklından .
son olarak,benim tavsiyem set açman,açılış yapman. ama başarısızlık durumunda moral bozup beynini yine ayrıldığın kıza şartlamak yok. hem acılı olman set açarken ayrı bir gaz verecektir sana diye düşünüyorum. bana öyle oldu şahsen ..
-
Alıntı:
"whisqeyy" post=51275 Nickli Üyeden Alıntı
Dangerous sormadan edemeyeceğim pualık tırıvırısı derken ?
Açık konuşayım, ben hiçbir zaman kendimi pua olarak görmedim. Pualığı da saçma buluyorum, tabi ki kendi düşüncem. Git açılış yap, kız düşür, numara al, buluşma yap, seviş..vs.
Bunlar bana göre değil.
Ben hoşlandığım kızı etkileyebileyim ve insan ilişkilerinde iyi olayım yeter bana. Ha ilk başladığım zaman her önüme gelene yazmadım mı? yazdım.. aynı anda birçok sevgilimde oldu yeri geldi ama o doygunluğa biraz erken mi eriştim ne oldu bilmiyorum ama ben bu şekilde düşünüyorum.
Ha gerçekten pua'lık yapanlara da saygım sonsuz tabi, orası ayrı.
Alıntı:
"Aşkadamı" post=51279 Nickli Üyeden Alıntı
haaa neden başladım depresyondaydım biraz aslında o beni tavladı birazda baya ilgiliydi ilişkimiz bir
anda başladı diyebilirim 2 hafta konuştuk ama ilk başlarda sabahlara kadar mesajlşırdık aq ne
günlerdi geçti gitti ilişkinin sonundada nerdesin şurda tamam canım gitttinmi tamam canım geldinmi
tamam canım . güzel günlerin kıymetini bilmek lazım ve ilişkiyi kontrol altında tutmak. başladığıma
pişman değilim dangerous cidden kendii geliştirdiğimi düşünüyorum güzel zamanlarımızda oldu son 1ay
fena sıctım daha önceki aylarında sarsıntılarıyla bu hale geldi cidden pişman değilim onunla ilişki yaşadığıma, aq ne koyuyor
biliyomusun ortamım çok yok hep aynı çevre şimdi ortam ayarla kız beğen ilgilen sevgili ol sıkıntı
biraz ama kızlar öylemi abaza cenneti güzel ülkem varken erkeklerin işi zor ciddiyim biz bide erkekler
seçiyor diyorlar bok erkekler seçiyor kızlar seçiyor istediğini erkek her istediğini elde ediyor
sanki.
Yazdıklarımda bir şeyi düzelteyim. Pua'lık daha oturmamış demiştim senin için ancak kastettiğim şey alfalık. Yoksa kızı etkilemişsin, sevgilin olmuş. Yani pua'lık mesleğini :woohoo: hakkıyla yapmışsın ama ilişki yürütmek çok zor bir şey ve bu kısımda da başarısız olmuşsun.
Aslında buna başarılı-başarısız olarakta bakmamak lazım. Senin şurada kazandığın tecrübe ki üstüne burada da hem kendin durumu analiz ettin hem bizler ettik sana ileride yol, elektrik, su, doğal gaz olarak geri dönecektir. B)
Alıntı:
"Biff Loman" post=51282 Nickli Üyeden Alıntı
Yanlış hatırlamıyosam bir kızın algısında sıfırlanabilmeniz için minimum altı ay gerekli gibisinden bi sözü vardı jokerin. Her neyse bu konuda kararımı zamanı gelince vericem.
Şu an ayaklarımı yerden kesen hatun ahanda böyle oldu.
Tam 1,5 sene bekledim, bekledim derken kendimi unutturdum. O sırada ortalığın amına koyuyordum tabi :woohoo:
-
Dangerous pualık git açılış yap numara al sevişse haklısın,çok saçma.
Bence olay, pua olmayı kafana oturtma şartlar ve kuralları benimseme olarak gerçekleşiyor.
Kız arkadaş yapıyorsun çünkü pua oldum,olacağım diyorsun -ki olamasanda psikolojik olarak odaklanıyorsun.
Hani demişsin ya hoşlandığım kızı etkileyeyim,insan ilişkilerinde etkili olayım diye birçoğumuz da olaya bu açıdan bakıyoruz aslında.
Aslında beklentin,beklediğimiz.
-
merhaba aşkadamı yazını okudum gerçekten çok acı şeyler bende kız arkadaşımdan ayrıldım.hayatın merkezi yaptık onu onsuz yapamayacagız sandık o benim herşeyim dedik. sonunda ne oldu kıçımıza tekmeyi yedik.çivi çivi söker mantıgıyla hareket etmeden ona ait ne varsa at gitsin facebook twiter instagram ne varsa onu sil numarasını sil yani hayatından komple çıkar sonra sosyal aktivitelere katıl kurslara katılmaya çalış imkanın varsa (bu arada halen canın yanar acır) git gitmessen toplum içine katıl otobüs iett ego trawway konserler hareketli olan herşey ne bileyim kalabalık yerler özellikle kızlar olsun her zaman daha iyi ve güzel kızlar vardır mantığla hareket et bir ay veya iki ay sonra adını bile hatırlamazsınnn bak gör acın böülece gitmiş olur
-
bizi oyun oynamaya mecbur bırakan bu kadınlarada , sevgiye de aşk'a da lanet olsun ..
-
Valera,kardeşim aslında mecbur olmadığını biliyorsun değil mi ?
İstersen o dışarıda ki binlerce klon betalar gibi dolaşabiliceğinin de farkındasın ?
Buradasın çünkü değişmek,birşeyleri değiştirmek için harekete geçmişsin.Farkındasın ?
Tabi isyan etmek,lanet etmekte en doğal hakkın,burasıda bunun için en uygun yer.
Haydi tekrar oyuna ;)
-
teşekkür ederim herkes fikirlerini belirtmiş 2 gün yok oldum onca mesaj gelmiş hepsine cevap
veremiceğim için herkese hitaben yazmak istedim şimdi bir kız arkadaşım eski sevgilimle fotograf
paylaşmış görünce biraz kötü oldum ama geçti tam 8 gün geçti dostlar ve acım neredeyse yok oldu,
zaman herşeyin ilacı ama tabiki kendimizi sürekli geliştirerek kızın neden bu çocuktan ayrıldım
diye üzülmesini isterdim bu felsefeyle yürümek en iyisi aslında başkası içinde değil kendimiz için
yaparsak bunu düşüncelerimizi geliştirirsek bilgi birikimimizi arttırırsak ve daha bir çok şey
bizim kalitemizide arttırıyor. kendimize şu soruyu soralım ya 'bir kız benden neden hoşlansın ve
ilişkide bizimle beraber olmayı istesin' bu soruyu sorun ve özelliklerinizi belirleyin eski
sevgilimin bana dediği şu laf aklımdan hiç çıkmıyor sevgi tek başına yetmez haklıydı benim
özelliklerim ona yetersiz gelmişti bunun bilincindeyim, sadece bu benim hatam olduğu için bu konuyu
yazdım, yoksa ben böyleyim diye bu ilişki bitmedi arkadaşlar onunda çok hatası vardı, ben onun düzeyinde
kaldım sadece ve okadar kavga ve uyumsuzluktan sonra yürümedi şuan beni hatırlamıyor bile eminim 8
gün sonra kendime şunu dedim
'neden daha fazla acı çekiyim 1 hafta acımı yaşadım daha fazla sürmemeli ' abi aşk acısını çekiceksin
gerçekten başka yolu yok. ama biyerden sonra kendini harap edersin 1 hafta bunu yaşadım çünkü acaip alışmıştım ve hayatımı onun üzerine kurmuştum
ben genelde bir gazla başlarım o gaz biter gider ama bu konuda çok istekliyim inanıyorum daha
güzel kızlarla olacağım her kızın
istediği bir erkek neden olamayalım, bunun örnekleri varken cemiyette bile işin piçi olmuş adamlar
varken 'oku ve uygula' cemiyette yazılanları şimdi tekrar başlıyorum 5 aylık bir aradan sonra
başta yazdığım konuyla şimdiki konuştuklarım arasındaki farka bakın
arkadaşlar yorumlarınız için teşekkürederim kendime geldim aq :lol:
-
-
eyvallah kardeşim daha iyiyim artık
-
Ee daha daha nasılsın anlatsana biraz (:
-
iç güveysinden hallice :D
-
ilk mesajda Dangerous'un verdiği cevabı okudum bir tek, diğerlerinin üzerinden üstünkörü geçtim..
Ben de şunları söyleyeceğim:
Öncelikle rahat olan kızlarla takılacak arkadaşların da rahatlamaları gerekiyor. Hatta daha da gevşek olmaları gerekiyor. Madem kız başka erkek arkadaşlarının evinde takılıyor ve sen bundan rahatsızsan, bu durumu baskı ile, kavga ile değiştiremezsin, kadının olgusu böyle öyle yaşamayı seviyor olabilir. Hayatında sen yokken de öyle bir insandı. Bunu kabul edip sen de senin hayatına kimsenin karışmasına izin vermeyeceksin. Böyle güvenemiyorum diyorsan, o kadınla sevgili olmayacaksın bu kadar basit. O zaten öyle yaşıyordu, sen sonradan geldin derim.
Bunu hayatıma giren kadınlara ben de yapıyorum, ya nereye gidiyorsun kızlar vardır orada. Evet var, evet gidiyorum. Sen yokken de gidiyordum.. Ben böyleyim sosyalim, arkadaşlarım çevrem var böyle yaşıyorum. Bununla ilgili bir sorunun mu var? derim, eğer varsa üzülerek bu durumu değiştiremeyeceğimi söylerim. Sevgili olmamız, sevişiyor olmamız, öpüşüyor olmamız benim ne yapacağıma karar vereceği anlamına gelmiyor kadının..
Bu durumlarda rahat davranmayınca, karşıda iyice bir direnç oluşuyor ve kıskanan tarafın büyük zararına oluşacak şeyler mutlaka gelişiyor diyebilirim. Kadınınızı iyi tanıyın, kadın fettan bir sex makinesi de olabilir,sizinle konuşurken aynı anda 2 sevgilisi daha olabilir,suratına bakıp aa ne kadar masum demeyin.
Rahat kadını da, daha rahat olarak kendine bağlayabilirsin. Çok sallamayıp, anlayışlı olarak.. Zaten şok olup, ne yaptıklarını yapacaklarını söyleyip kendileri bağlanıyorlar. Sen niye beni merak etmiyorsun diye kudururlar bu sefer :). Zaten kadına güveniyorsan da gitsin, gezsin, takılsın, rahatlasın da seni de rahat bıraksın, aslında kendine güveniyorsan demeliydim. Çünkü bir kadın güçlü bir erkeği yalnız bırakmak istemez, kadının alfa bir sevgilisi varsa kandırman veya ikna etmen oldukça güç.
Gavat olun demiyorum, yukarıda yazdıklarımı azıcık da olsa anlamanızda fayda var. Beni tanıyanlar iyi bilirler, sevgililik mevzularında katı ve sert çizgilerim vardı. Gayet ataerkil ve kültürümüzle paralel yönde düşünüyordum.. Ama sosyal dinamikler söz konusu olunca rahatlamak zorundayız..
Ayrıca seninle sürekli kavga eden, sana yakışmayan birinden ayrılman iyi olmuş.. Neden devam ettin bu ilişkiye sorusunun cevabı, çünkü belli süre sonra alıştın ve elde olan kolay geldi, başka güzel kadınları kandırasın gelmedi. Zamanla çekiciliğini de yitirdin, elindeki de gider duruma geldi ve sonuç ortada..
Birlikte daha iyi yürüyebileceğin yol arkadaşları bulmak, belli bir seçim sürecinin, ve birikimin sonunda oluyor.
Gelişmeye devam..
-
teşşekkürler valla , ama geçti flashımla geyik yapıyoruz artık bu konuda :D
ilk başlarda deli gibi acı çekiyordum.insanın içi acırya aynen öyle 1 ay boyunca acımı
yaşadım kız hiçbirşey hissetmemiş bile sonra yazımı okuduysan bir çocukla konuşuyordu
onunlada sevgili olmuş ;
ben de boş durmadım flashla tanıştım kenidimi cemiyete verdim okudum gelişmeye çalıştım
onra gizli kulanıcıyla buluştuk talkie de var.ekibi kurduk anlayacağın ilk setimde kızın
telefonunu aldım o bok gibi durumda olan çocuk gitti küllerinden tekrar dogdu adete sonra o
kızı sevgilim yaptım suan güzel bir ilişkimiz var eski sevgilime bakınca zerre kadar acı
çekmiyorum hatta iyi olmuş bile diyorum.
Diyordunya dostum 'gelişmeye devam' diye aynen onu yaptım ve faydası çok oldu teşşekkür
ederim sana da yorumların önemli :)
şimdi amacım nasıl daha iyi olurum ve 'joker demişti bir ara acını yaşa ilişkiye olan ve kendine olan saygını gösterir
güzel yanı ise çok deneyimlendim :) ve artık ilişkide dikkatli davranıyorum zarar gibi
gözüken şeylerin yarar sağlaması güzel !
-
Dı filaş tivi bunun için var kardeşim her zaman yanındayım ;)
-
iyi reklam yaptın :D (piç) :))
seviyorummm seni
-
İlk cevaplarda manipülasyondan bahsetmiş herkes (manipüle etmiş seni ,senin ona yapman lazımdı manipülasyon nedir öğren etc. :cheer: )Şöyleki manipülasyonun ilişkideki yerini anlamış değilim bu işlerde yeniyim zaten ama biri kızın ne yaparak manipüle ettiğini ya da bizim bunu nasıl yapıcağmızı anlatırsa mütiş olur..
-
Alıntı:
"Aşkadamı" post=52083 Nickli Üyeden Alıntı
iyi reklam yaptın :D (piç) :))
seviyorummm seni
Kardeşim reklam falan da değil aslında, cemiyet bunun için var zaten, burası söylenemeyenlerin söylendiği, yapılamayanların yapıldığı yer :)