OLTA MODELİ ( Ne zaman mesaj atılır ve nasıl)
Merhaba Cemiyet, Önce Günaydın;
Kız arkadaşımdan ayrılalı yaklaşık 1 ay oldu (whatshaptan beni engelledi ayrıldıktan sonra ama facebook duruyor)
Ona nasıl bir msaj atmalıyım yada biraz daha mı beklmeliyim (şu sıra yeni bir kızla tanışma şansım az 1 ay işsiz kaldım para olarak 0 ve yeni bir işe gireli bir gün oldu)
Hali ile eski kız arkadaşım 10'luktu ona nasıl bir mesaj atmalıyım veya ne zaman atmalıyım (sevgili olmadan önce bunla 3 deneme yapmak istedim ( 3 defa bir ay aralı ile mesaj atmıştım ) ama konuşmuştuk sevgili olmamıştık olta modelini tesadüf bilmeden kullanmışım ve sohbet olmuştu sonunda sevgili olduk..
Hatta sevgili olmadan bir dönem önce bana bir daha beni ararsan seni polise veririm demişti tesadüf o zaman da whatshaptan yanlışlıkla aramıştım) ama onda bir aysonra denememden sevgili olmuştuk kısaca onla olmak istiyorum zor biri belki biri var ama bende boş ümide kapılmak istmiyorum en azından deneyim şansımı olursa olmazsa yoluma bakarım ama 1 AYDIR BU OLTA MODELİ TAKTİĞİNE NE ZAMAN KULLANIRIM DİYE DŞÜNÜYORUM? fikrinize ihtiyacım var CEMİYET
( kendisi PEDAGOG ( çouçuk psikoloğu) BEN X diye bir psikolojik fim var ( psklojik filmlere baylır OTİZM HASTASI ÇOÇUK U ANLATIYOR otizmli çoçuklarla ilgilenmeye başlayacaktı)
Merhaba XXXx nasılsın. BEN X Filmini izlemeni tavsiye ederim çok acıklı ve duygu yüklü idi toplumun biliçlenmesi lazım OTİZM li çoçuklara davranırken bu filmi muhakkak izle görüşürüz XXXX :)
BÖYLE BİR MESAJ OLUR MU?
Saygılarımla
Bende merakla cevapları bekliyorum 29 gündür ayrıyız bizde
Alıntı:
"donjuandemarco" post=50724 Nickli Üyeden Alıntı
Merhaba Cemiyet, Önce Günaydın;
Kız arkadaşımdan ayrılalı yaklaşık 1 ay oldu (whatshaptan beni engelledi ayrıldıktan sonra ama facebook duruyor)
olta modelinden kasıt bu değil, hatun o an başkasıyla flörtleşiyor olabilir , dolu olabilir,sevgilisi olabilir buradaki nokta sen listeye yazılır ve sıranın kendine gelmesini beklersin tabii boş durmak yok sürekli update ediceksin kendini listede..
ama buradaki hedef senin eski sevgilin, maalesef sen şu an listede değilsin,kızın ilgisini çekmen lazım tekrar.
seninle konuşmak istemiyor ki whatsapp tan engellemiş, biraz daha zorlarsan face vb. bilimum sosyal ortamlardan da engeli basacaktır.
cemiyetin tüm ustaları gelip dünyanın en etkileyici cümlelerini yazsalar da o mesajı göndersen, sen hatunun ilgisini tekrar uyandırmadıkça bir işe yaramaz.
etrafındaki potansiyellere yönel , odak noktan o kız olmasın, kendini geliştirmeye devam sendeki değişimi fark ettikçe ilgisini sana yöneltecektir.
beni görse görse bayramda görür o da belki whatshap tan silmesi o anlık pskoloji ile olmaz mı?Amerikaya gitmek istediğini söyledi ailesi hayatında biri olmasını istemiyormus ama bence uyalan biri yok ayrıldıktan sonra Whatshapta şöyle bir yazı var : TEK OLSUN BENİM OLSUN
olta modeli hatunu tavlamak için kullanılan bir sabır yöntemi.
senin sourun ise klasik " eski sevgiliyi geri kazanma" sorusu.
Cemiyet sıçmayı önlemek içindir. Sıçtığınız boku temizlemek için değil.
hele sen neden sıçtın onu bi yaz da biz belki nasıl temizleyeceğine dair yol gösteririz.
joker kadın benden 7 yaş büyük psikolog zengin sarışın ve mavi gözlü demiştim ya 13 saat buluşmadan sonra ayrıldı diye dudaktan öpmedim ama alın saç boyun omuz el oraları öpmüştüm oda aynı şekilde benim dudakjtan öpme yok ama birt hafta sonra ben amerikaya gidecem ailem hayatımda birini istemiyor dedi ( HATUN 37 YAŞINDA) ve dedim yakınlaşmamız mı rahatseız etti diye sorduym HATUN ; o da var dedi sonrasın da whatshapında BİRİ OLSUN TAM OLSUN DİYE YAZIYORDU
bayramda onların oraya gidecem akrabalarım orda bayramlık mesaj atayım diyorum ve bir de otizmle ilgileniyor ona bir film tavsiye edeyim şuan da 1 ayı geçti bayramda da 2 ay olacak abi ne dersin ne yapayım?
olta işi olim. ayda bi kere arayacaksın . olta modeli adı üstünde bak balıkçılık ekmek yiyeceksin diye bi kaide yok.
at oltayı bekle düşerse düşer mantığı var.
sen kovalamak istiyorusun ama olta diyorsun.
olta olmaz.
sen bunu nasıl kovalarıma bak illa kovalamak istiyorsan
nasıl bir plan öneririsin ESKİ SEVGİLİYE
Alıntı:
"donjuandemarco" post=50836 Nickli Üyeden Alıntı
nasıl bir plan öneririsin ESKİ SEVGİLİYE
Cemiyet sıçmayı önlemek içindir. Sıçtığınız boku temizlemek için değil.
hele sen neden sıçtın onu bi yaz da biz belki nasıl temizleyeceğine dair yol gösteririz.
yazmışım iyi oku :angry:
herhalde o birazkariyerli idi ondan rahatsız oldu psikolog ce öğretim görevlisi bi de ben ondan aşıkoldum buluşmadan sonra ALFALIĞI KAYBETTİM BETALIK YAPMAYA BAŞLADIM sık sık mesaj atıım trip attı bişey demedim ondan olabilir abi
olmuyorsa olmuyor. Başka kızlara neden bakmıyorsunuz. Aynı anda birden fazla kadınla cilveleşmeyi bi öğrenseniz ne güzel olacak.
Ne dedik. Nihai seçimi kadın yapar. sen yazıl kardeşim acımadan
joker şimdi biri var onla aynı yaşıt ama Dul Sarışın ama renklı gözlü değil biraz çökmüş hayat şartları çökmüş ama bakınca çekici ve renkli gözlü değil :( ama bu PSikolog daha dişi geliyor 10 numara kız abi bayramda mesaj atayım diyorum ( whatshaptan engellemişti ama facede engelli değil) HEM BAYRAMLIK MESAJ HEMDE ONUN SEVDİĞİ TÜR PSİKOLOJİK FİLM önereyim diyorum onunda g.tü kalkacaktır hoşuna gider eski erkek arkadaşım yazıyor diye