-
JoKeR'in Karısına Set Açan Kim Lan - Çıksın ortaya
Yes beybiler. Anladım ki sektör gittikçe büyüyor ve rakabet artıyor. Dün benim karıyı açmış bi herif.
Akşam bi yere gidicez. Küçük çocukları var. Bizim hatun dedi ki "benim bi barby bebek almam lazım" eyi dedim sen git işin bitince ben seni alırım.
Yer: Ankara KENTPARK AVM
eleman afadersiz diyerek girmiş sete. sonra sizi gördüm çok güzeldiniz dayanamadım. falan sonra hemen anlık randevu kasmış. Vaktiniz varsa bir şeyler içelim falan. Bizimki "teşekkür ederim ama eşim dışarıda bekliyor" demiş.
Anlaşılan eleman kadınların baştan savmak için söylediği sevgilim var / evliyim kalkanlarından olduğunı sanmış olacak ki. " Hiç evli birine benzemiyorsunuz, sizin evli olacağınız asla düşünmezdim" falan demiş. Bizim ki de bir şeyler dedikten sonra "kusura bakamayın diyerek" ayrılmış.
Benim hatun gelmiş bana anlatıyor ama takıldığı nokta şu. " ne demek evli birine benzemiyorum. ne demek istiyo yani" falan ahshadhahshdahd
ayrıca her şeye rağmen " çok kibar bi çocuktu" dedi.
BUnu niye söylüyorum. Benim kendi karım. Evli. kocası benim. Sürekli laf atan efenim bir şeyler yapan öküzlerden şikayet eden bir kadıın. diyor ki " adam kibardı"
Yani kendini taciz edilmiş , sarkıntılık edilmiş gibi hissetmedi. Bence bu önemli..
--- Burda mı lan akşam kentparkta benim hatunu açan burda mı? ::güldümbak: ::güldümbak: :evil: :evil: :evil: :woohoo:
-
Süper :woohoo:
Herhalde hem güzel hem de fit olunca
evli olamaz diye düşünmüş olmalı :)
-
joker abi bence o pua değil pua hemen randevu istemez dimi konuşur tanımaya çalışır PUA yapmaz bence değil mi abi
-
Alıntı:
"donjuandemarco" post=50310 Nickli Üyeden Alıntı
joker abi bence o pua değil pua hemen randevu istemez dimi konuşur tanımaya çalışır PUA yapmaz bence değil mi abi
elli bin türlü set açma tekniği var. Pua değil ne demek la. Sertifika mı var pua mı değil mi diye ::güldümbak:
Bana göre pua. Kadınlarla ilgilenen bu konuya kafa yoran adamdır. Net. PUA diye kasmaya gerek yok. Dünya çapında bu isimle anılıyor diye pua cemiyeti dedik.
yoksa şu pua bu değil. Saçma şeyler.
-
Güzel söylemiş, hem erkek arkadaş/eş söyleminin gerçekliğini tartmış, hem de inceden neglemiş. Yazık ya bu yaşta bu güzellikte evlenmişin gibisinden :D.. sadkjahd tam benim tarzım..
Set bazı sebeplerden ötürü olmayacaksa da , kafa karıştırmakta fayda var.. ::güldümbak:
-
bu kadar kısa sürede bir şeylr içelim denmez diye düşündüm abi
-
Alıntı:
"donjuandemarco" post=50314 Nickli Üyeden Alıntı
bu kadar kısa sürede bir şeylr içelim denmez diye düşündüm abi
Samimi bir muhabbeti yakalamadan
önce o an bir yere davet etmemek
lazım, yani 7-8 dakikadan önce
çağırmamak lazım.
Ama tek bir kural yok, eğer muhabbet
bir yere gitmiyorsa bir türlü, oradan
ayrılmaktansa bir yere davet edip
şansını denemek her zaman iyidir.
Her seferinde bir yere davet etmeye
alışırsın, bir süre sonra çocuk
oyuncağı olur sokakta tanışıp oradan
kızı bir kafeye götürmek.
-
Bu kadar yaygınlaştığına inanmak istemiyorum. ::güldümbak:
-
Elin oğlu cin gibi anlaşılan ::güldümbak:
-
Alıntı:
"JoKeR" post=50306 Nickli Üyeden Alıntı
Yes beybiler. Anladım ki sektör gittikçe büyüyor ve rakabet artıyor. Dün benim karıyı açmış bi herif.
Akşam bi yere gidicez. Küçük çocukları var. Bizim hatun dedi ki "benim bi barby bebek almam lazım" eyi dedim sen git işin bitince ben seni alırım.
Yer: Ankara KENTPARK AVM
eleman afadersiz diyerek girmiş sete. sonra sizi gördüm çok güzeldiniz dayanamadım. falan sonra hemen anlık randevu kasmış. Vaktiniz varsa bir şeyler içelim falan. Bizimki "teşekkür ederim ama eşim dışarıda bekliyor" demiş.
Anlaşılan eleman kadınların baştan savmak için söylediği sevgilim var / evliyim kalkanlarından olduğunı sanmış olacak ki. " Hiç evli birine benzemiyorsunuz, sizin evli olacağınız asla düşünmezdim" falan demiş. Bizim ki de bir şeyler dedikten sonra "kusura bakamayın diyerek" ayrılmış.
Benim hatun gelmiş bana anlatıyor ama takıldığı nokta şu. " ne demek evli birine benzemiyorum. ne demek istiyo yani" falan ahshadhahshdahd
ayrıca her şeye rağmen " çok kibar bi çocuktu" dedi.
BUnu niye söylüyorum. Benim kendi karım. Evli. kocası benim. Sürekli laf atan efenim bir şeyler yapan öküzlerden şikayet eden bir kadıın. diyor ki " adam kibardı"
Yani kendini taciz edilmiş , sarkıntılık edilmiş gibi hissetmedi. Bence bu önemli..
--- Burda mı lan akşam kentparkta benim hatunu açan burda mı? ::güldümbak: ::güldümbak: :evil: :evil: :evil: :woohoo:
Jokerim onu bunu boşver de child close ne zaman yapıyoruz? :woohoo: :woohoo: :woohoo:
-
Alıntı:
"Dangerous" post=50326 Nickli Üyeden Alıntı
Jokerim onu bunu boşver de child close ne zaman yapıyoruz? :woohoo: :woohoo: :woohoo:
Sevgili dostum. Şahsıma özel olarak değil genel olarak seneler önce evlenen arkadaşlarıma da hep söylediğim bir şey vardır.
ilk sene korun abi. Hem evliliğin oturması, hem çiftin aynı evde birlikte yaşayarak birbirini tanıması ve evliliğin yürüyüp yürümeyeceğinin kestirilmesi bakımından ilk yıl korunmak gerekiyor diye düşünüyorum.
sonra çocuk da perşian oluyor.
diğer taraftan dur amk bi eğlenelim gezelim. tatile gitti geçen hatunla yedik içtik sarhoş olduk hopladık zıpladık. Misal hamile olsa.
ne içersin ne zıplarsın hep dikkat. yok midesi bulanır.
bebe işi kolay mı la.. uykusuz geceler.
kendimi feda ettim evlilikten tut , babalığa kadar epiciğini anlatcam sizlere :woohoo: :woohoo:
-
Abi ilerde bebe olursa sakın ona büyüdüğünde olursa bir kızı Tavlayamazsa ona JOKER'İN OĞLU KIZ TAVLIYAMADI dedirtmem diye dövme ::joker:: ::joker:: ::joker:: ::joker:: ::güldümbak:
-
Alıntı:
"donjuandemarco" post=50331 Nickli Üyeden Alıntı
Abi ilerde bebe olursa sakın ona büyüdüğünde olursa bir kızı Tavlayamazsa ona JOKER'İN OĞLU KIZ TAVLIYAMADI dedirtmem diye dövme ::joker:: ::joker:: ::joker:: ::joker:: ::güldümbak:
ya bak bu arada aklıma başka bir şey geldi. simgeler..
hani logolar falan. apple elması
lacoste timsahı..
onlar bize ürünün iyice kaliteli olduğunu gösterir ya..
sen de avatar olarak öyle mal gibi bi bebe resmi seçmişsin ki. cevap gelmiş kim yazmış derken avatarı görüp haa şu mal bebe yazmış dedim.
sonra mili saniyeler içinde avatarı mal bebe olan bebe diye düzelttim ama. giderek perçinliyor.
koy şöyle düzgün bi avatar o mal bebe nedir yani ::güldümbak:
-
hadi ya yenge oldugunu bılmıyodum k bakma :lol:
-
Ben kızılay avm deydim ::joker:: oradan beşevlerde ki arkadaşıma gittim ::güldümbak:
-
sen dersin de deiştirmezmiyim abi AMA çok uğraştım kabul etöedi çok resim denedim olmadı ABİ :( :unsure: başka yol anlatırsan yaparım abi bu arada 2009 da yapmışsınız büyük pua buluşması istanbulda tekrar istanbulda bir pua buluşması olur mu abi?
-
Ben bu set olayını içime sindiremedim zaten (bırak yapmayı), yani sokakta hiç tanımadığın birine gidip set açma konusunda kafamda soru işaretleri var. Yapanlara lafım yok, saygım ve hayranlığım büyük, pick-up zaten adı üzerinde, çiçek toplamak gibi; sadece kafamda oturtamadım işte..
Aslında bu işin ideali, gavur memleketlerindeki gibi barlar, cafeler olur, yalnız kızlar ve erkekler gider burada takılır, birbiriyle tanışır. Kaynaşır, sırnaşır vs. Gider setini orada açarsın, kız zaten yalnızdır burada. Ama tabi bizde aile baskısı, kapalı bi toplum olmamız ve biraz da parasızlıktan kızlar böyle mekanlara gidemiyor.
-
donjuandemarco kaç yasındasın merak ettım dostum
elestırım sert gelebılır ama faydalı olacaktır :kiss:
şimdi başlayalım
bence ılk duzeltmen gereken sey sureklı abı abı abı abı demekten
ve tamamen kontrolu (ornek olsun dıye) jokere vermekten vazgecmelısın
şunun farkına var!
hayatının kontrolu senın elınde jokerın (ya da falancanın) degıl!
bu adam (sevıyorum senı reıs) sana tavsıyeler verebılır bılgılerı sana saçabılır
sen bu bılgılerden kendı mantıgına gore dogru olanları secersın ve tamamen kendı ıradenle
hayatında ugularsın... ha burdakı nerdeyse her sey sana zaten mantıklı gelecektır o ayrı
ama sen bu tavrınla hem burda hem dısarda muhtaclık ımajı verırsın
-
[quote="fötrşapka" post=50355]donjuandemarco kaç yasındasın merak ettım dostum
elestırım sert gelebılır ama faydalı olacaktır :kiss:
şimdi başlayalım
30 yaşındayım dostum doğru dediklerin eleştri olacak ki bizde doğruyu bulalım sonuçta güzel eleştiri hakaret yok ve ben de faydalı olanı almaya çalışıyorum umarım benim için yeterli olur :)
-
aynen gelişim için elestırıye açık olamak en dogrusu
farkındalıgını kucaklıyorum ABİ :D
-
evet burdaki insanlar bilgili makalelelr o kadar güzel ki hayatımın kızlarla iletişim noktasında en iyi kararı bu kısaca
Bir Erkeğin Başına Gelebilecek En güzel Şey PUA CEMİYETİDİR....
-
buna benzer bir konu 4 5 sene önce açmıştım
insan bie garip hissediyor lö. ::güldümbak:
-
Alıntı:
"cırcır" post=50370 Nickli Üyeden Alıntı
buna benzer bir konu 4 5 sene önce açmıştım
insan bie garip hissediyor lö. ::güldümbak:
Valla cemiyet o bakımdan hazine. Forumda 50 BİN post var lan. Bi arama yapıyorsun bi dünya şey çıkıyor.
Neredeyse konuşulmadık konu kalmamış.
-
.
-
Alıntı:
"darkrock" post=50383 Nickli Üyeden Alıntı
Jokercim suç sende. Tüm makaleleri okumuş biri olarak "barnağında yüssük olan hanfendilere yazmayınız" dediğini heç hatırlamayyom. ::güldümbak:
valla ben rahatsız değlim ki aksine hoşuma gitti.
zira karım öff pöf ne pis adamlar var demedi. kibar biriydi. ben de evliyim dedim dedi. hatta ben de şöyle devam ettim. eğer evli değil ve sevgilsi olmayan yani boşken denek gelseydi ne yapardın dedim. bi çau içer miydin.
hayır dedi.
neden dedim.
prensip olarak karşıyım hiç bilmediğim birine güvenemem dedi.
benim için önemli olan medeni bir şekilde bu işi başarabilmek. ragatsızlık vermeden. ki bu arkadaş onu başarmış.
-
.
-
Adamda benim gibi acemiymiş işte ben muhabbetin ilk 30 saniyesinden sonra numara isterim kızın yanımda durmayıp ayrıldığ için::güldümbak: ::güldümbak:
bide şöyle birşey var kibar olmaya çalışyorum ama tüm hatunlar beni tersliyor yaw :woohoo:
kibarlık tam olarak nasıl onu bilmiyorum :woohoo:
-
Alıntı:
"JoKeR" post=50386 Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
"darkrock" post=50383 Nickli Üyeden Alıntı
Jokercim suç sende. Tüm makaleleri okumuş biri olarak "barnağında yüssük olan hanfendilere yazmayınız" dediğini heç hatırlamayyom. ::güldümbak:
valla ben rahatsız değlim ki aksine hoşuma gitti.
zira karım öff pöf ne pis adamlar var demedi. kibar biriydi. ben de evliyim dedim dedi. hatta ben de şöyle devam ettim. eğer evli değil ve sevgilsi olmayan yani boşken denek gelseydi ne yapardın dedim. bi çau içer miydin.
hayır dedi.
neden dedim.
prensip olarak karşıyım hiç bilmediğim birine güvenemem dedi.
benim için önemli olan medeni bir şekilde bu işi başarabilmek. ragatsızlık vermeden. ki bu arkadaş onu başarmış.
İnanma seni sikecek pua kardeşim, çıkma ortaya ::joker:: de olsa en nihayetinde Türk erkeği ::güldümbak:
-
Abi nedense çok tanıdık geldi :lol: güldüm gece gece :)