Uzun zamandan beri cemiyetten ve öğretilerinden haberdarım iyi kötü bilgi sahibiyim pek çok ilgili konuda ama bu bilgilerimi kullanmakta isteksizdim. Son 1 yıl içinde yalnızca 1 ilişkim olmuştu.
Bundan 4 gün önce evde çok fazla vakit geçirdiğimi farkettim alkol, batak, dizi, film, erkek erkeğe taşak muhabbeti vs.
Belirli bir süre eve sadece uyumaya gideceğim konusunda karar kıldım. Artık günün 15-16 saati dışarıdaydım erkek çoğunluklu olmak üzere bir çok kişi ile tanıştım. 2 gün önce öğle, akşam ve gece olmak üzere 3 part halinde 3 kızla sahilde başbaşa oturdum öpüştüm, koklaştım, muhabbet ettim.
Aldığım karar yerindeydi...
2 gün önce beach party'de tanıştığım hatun 1 ile dans etmeye başladığım 3.dakikada dudak dudağa girdik alkolün bize verdiği yetkiye dayanarak :) Kızı taksiyle evine bıraktım ertesi gün hatunla akşam buluşmak üzere sözleştik yemek yedik el belde kol kola yürüdük sahilde otururken hatunla dudak dudağa girdik ama sorun hatun ileri gitmeme izin vermiyordu çok çekingendi.
Biraz soğuk davranıp ortamı gerdiğimde kızın 6 gün önce sevgilisinden ayrıldığını öğrendim. Biraz kılıç yarası falan girdim. Baktım kız yine soğuk duruyor sinirlendim. Kız benim kendisi ile sadece sevişmek için birlikte olduğumu düşündüğünü söyledi. Yol boyunca konuşmayarak kızı yurduna bıraktım. Yolun açık olsun diyerek veda ettim.
Hatun 2 okulda karşılama komitesinde çalıştığımda tanıştığım bir hatundu günler sonra beni facebooktan ekledi 10 üzerinden 7.5 luk hatun 2 ile biraz facebooktan konuştuktan sonra birer kahve içip faldı soğuk okumaydı etkilediğim daha sonra sahilde dhv'ye boğduğum hatun bana mest oldu halen daha devam ediyor iletişimiz.
Hatun 3 ile 1, 1buçuk ay date oyunu oynadım ve buluştuk yaklaşık 5-6 saat takıldık muazzam bir muhabbet ettik tüm gece boyunca kolkola, baş omuza takıldık. Gecenin sonunda birlikte bir şeyler yaşamamız gerektiğini düşündüğümü aktardım.
Hiç beklemediğim bir tepki aldım kız birbirimizi tanımamız gerektiğini söyledi başkada yanıt vermedi gece boyunca sürdürdüğümü tutumu bozmadan etkilenmiş gibi gözükmeden sürdürdüm.
Kısacası kardeşlerim atın kendinizi sokaklara...
Sorularıma gelirsek;
Hatun 1 ve 3 ile yaptığım hata veya hatalar sizce nedir?