-
ERKEN Mİ DAVRANDIM ACABA ? (SENİ ARKADAŞ GÖRÜYORUM KLİŞESİ)
Bu yolda insan ne kadar tecrübeli olduğunu düşünse de öyle olduğunu zannetse de günün birinde değişik ruh haline sahip bir hatun ona ayar verebiliyor. Belki de bu da onun tecrübesi...
Lafı fazla uzatmayayım,
Çalıştığım işyerinde gayet güzel, tecrübeli olduğunu her halinden anlaşılan, normal hatun standardının üstünde olduğunu belli eden yani ne bileyim, alfa erkeğinin bayan cinsinden olan bir hatunla ilgilenmekteyim.
Tanışıklığımız iki üç haftadan bu yana devam etmekte.
Bu zaman zarfında ilk önce msn akabinde telefon ve en son buluşma ile sonlanan bir süreç yaşadım.
Yapmış olduğum plan neticesinde hatundan hoşlandığımı düşündürüyor ancak söylemiyordum. Sanki kendisi değilmiş de başkası varmış gibi.
Hatunları arafta bırakmak gerekiyor.
Hatun tabi ki bunu biliyor farkediyor ve üzerime doğru gelmeye başladı. Hatta geçen hafta sonu bana hoşlandığım kişinin kendisi olup olmadığı yönünde mesaj attı ancak cevap vermedim ve pazartesi yine sordu, bende seni beğeniyorum dedim, güzel olan herşey gibi dedim (hatun lafın tersinden anlamaya gayet elverişli bir cins). İşte bundan sonra hatundan soğumalar başladı gibi. (Daha doğrusu ben geriye yönelik düşünmeye başladığımda bu cümleden kaynaklandığını anladım sonra). Yine hatun o gün akşam beni kahve içmeye davet etti gittik bir yere hatunla konuştuk ancak ben iyice kastım. Sanki normal melih değil gibiydim. Neden heyacan yaptım bilmiyorum belki de hatunu gerçekten istememden olabilir bu. Sonuç olarak hatunun bu görüşmeden sonra benle ilgisizleşmeye iyice başladı. Bunu nasıl anladım? attığım mesajlara cevap vermemeye falan başladı. Bu arada hatunun çalıştığı birimdeki diğer insanlarla arasında sorunlar olduğunu da söylemeliyim. Buluşmadan iki gün sonra bulunduğum ilden başka bir ile akşam otobüsü ile ailemi görmeye gittim, otobüste iken pat hatun aradı. Ağlıyordu, zor durumda olduğunu bir iki kişiyi telefonla aradığını ancak ulaşamadığını bu nedenle beni aradığını söyledi. İşyerinde büyük bir bunalıma girmiş ve evinde üstünü bile çıkarmadan yattığını, yemek yemediğini hava değişikliği istediğini söyledi ve sinemaya gidelim mi dedi? bende otobüste olduğumu falan anlattım (şansımı sikeyim) o da niye ailemin yanına gittiğimi, evli olup olmadığımı, yanımda koltukta birisi olup olmadığını falan sordu. Ben ailemin olduğu ilde eve kadar bu hatunu teselli ettim. Hatun hatta saçının rengini beğenip begenmediğimi bile sordu bu telefon konuşmasında. Akabinde eve geldiğimde telefonu kapattım tabi, daha sonra tekrar arayacağımı söyledim, evde yemek yedik falan ben hemen hatunu aradım. O da eve yemek sipariş ettiğini yemek yediğini kendine geldiğini ağladığını ve çeşitli kararlar aldığını söyledi. Ha hatun kahve içtikten sonra bu sefer bana seni arkadaş görüyorum bu şekilde kabul et nakaratını söylemeye başlamıştı. İşte iki saattir karşımda ağlayan, çıkış arayan hatun gitmiş yerine dünyayı farketmiş kendine gelmiş biri çıktı ve yine seni arkadaş görüyorum şarkısını söylemeye başladı. Bu arada telefonda biraz tartıştık ve ben telefonu kapattım bir daha da açmadım. Ertesi gün de buna biraz fırça attım. Sonra dün akşam hatunla güzel güzel mesajlaşırken (ki kendisini neşelendirmek eğlendirmek adına yapıyorum bunu) şak diye \"aşk hayatım karışık sen bunu bilmiyorsun tabi seninle bu konuları konuşmadık, özel hayatla ilgili problemlerim var sen bana arkadaş gibi davranmazsan ben daha çok üzülürüm seni yanıltmayı istemem, tabi erkek arkadaşımın olduğunu bilmemen normal sohbet oldukça arkadaşlık oluyor paylaşımlar oluyor ben seninle tanıştım iyi bir arkadaşım olacak dedim, dertleştiğim üzüntülerimi paylaştığım akıllar alabilicek biri ama neyse senin benden hoşlanman işleri karışık hale getirdi (hatuna hoşlandığımı söyledim, söylemek zorunda kaldım artık bilsin istedim arkadaşlar demek ki yanılmışım) bunu göz ardı edemeyiz seni arkadaş olarak görüyorum ve kaybetmek istemiyorum, ben sana aynı duyguyu taşımıyorum seni arkadaş olarak kabul ettim ve sen bu duygularda iken arkadaş olmamız zor arkadaş olarak görüşmek istersen tabi ki mutlu olurum, ama sohbet böyle uzarsa gerekirse görüşmeyelim ne diyorsun \" gibi yukarıda özet geçtiğim ve sizin yorum yapma olasılığınız için yazmaktan çekinmediğim mesajlar gönderdi. Bu arada son olarak kendisine \"ciddi düşünüyorum\" demiştim. (Aklımı skm) Bunu üzerine hatun telefon açtı ve sanırım yazarak anlatamıyorum gibisinden konuştu. Biraz geçmişe yönelik konuşma geçti söz yine \"arkadaşız sen beni tanımıyorsun benim bir ilişkim var il dışında, kopukluk yaşıyoruz,çok ciddi problemlerimiz var seni arkadaş olarak görüyorum vs\" sözlerine geldi. Bu arada bende sinirlendim biraz çünkü iyi bir gün geçirmemiştim ki bu konuşmalar gecenin 00:30 gibi dolaylarında geçti. Bunun üzerine hatun iyi bir hafta sonu geçirmediğni, dört gözle hafta sonunu beklediğini (üniversiteden bir erkek bir kız arkadaşı yanına gelecekmiş, nişanlılarmış diye söyledi. Bu arada benim hatun yalnız yaşıyor) hafta sonu görüşmeyelim aramayalım mesajlaşmayalım sonra pazartesi tekrar bu konuyu yüzyüze konuşalım ama benim son sözüm belli senin son sözün belli gibisinden laflar etti ve telefonu kapattık.
Şimdi....
Hatun hakkında başka bilgilere gelince;
-Hatunun bir dakkası bir dakkasına kesinlikle uymuyor, kendisiyle konuşurken bile kendimi çok dikkatli olmak zorunda hissediyorum çünkü ters dönüveriyor (bir keresinde dolabında hiçbir şey olmadığını acıktığını söyleyince bende kendisine konuşma sırasında ne biçim kadınsın :) insan bir şeyler falan alır dedim ancak bu çok çocuksu bir söyleyiş tarzıydı ve fazla aldırış edilmeyeceğini düşündüm ancak güzel güzel giden bir muhabbet bile bu tartışma bile hatunun bu söze takılması neticesinde sona erdi. Tabi gönlünü alana kadar neler çektim :)
-Kesinlikle kendisine bakan oturup kalkmasını bilen giyim kuşam yerinde, etkiliyici bir konuşmaya sahip biri.
-Kesinlikle bulunduğumuz ortama göre standart üstü.
-Çalıştığımız kurumda ben amir sıfatındayım, hatun biraz da bundan etkilenmiş olabilir?
-Üç haftadır tanışıyoruz, erkek arkadaşı olduğunu ilk defa dün akşam söyledi....(Belki test yapıyor olabilir ancak doğru olma ihtimali de var ve bu şekilde düşünürsem belki o şahısla arası iyi değildi o dönem ve şimdi arayı düzeltmiş olabilir??)
-Kırılma noktası kendisinden hoşlanmadığım değil beğendiğim şekilde söylemem akabinde akşam buluştuğumuzda biraz kasmam, bunun neticesinde hatunun zannettiği şekilde biri olmamam olabilir diye düşünmeye başladım.
-Bütün bunlar kendimi bıraktığım kilo aldığım, kendime bakmadığım ve çeşitli rahatsızlıklar geçirdiğim bir döneme rast geldi.
Not: Hatunun hafta sonu dinlenelim düşünelim pazartesi konuşalım fikri ne ola onu da anlamadım çünkü kafam durdu.
Not: 2) Hatunu arayıp sormasam bu sefer o beni arayacaktır buna eminim deli dolu biri.
Not :3 ) Genel olarak bu dönemlerde (arkadaşız tribinin olduğu dönemlerde) bir kaç hafta arayıp sormama tavsiye ediliyor. Şimdi ben pazartesi aramasam ve bir kaç hafta konuşmasam bu hatun beni muhakkak arayacaktır ki bu arayıp sormama hususu da boşa olacaktır.
Not: 4) Buraya değişik bir kişilik başlığı altında hatunu nasıl etkilediğim ve mutlu sona :) eriştiğimi yazmayı düşünüyordum ve bunun için gelmiştim ancak işler 180 derece tersine döndü.
Sonuç: Bundan sonra ne yapmalı bilmiyorum? Belli ki eski formumdan bayağı uzaklaşmışım, bunda iş hayatına aşırı konsantre oluşumda var....
-
Cvp:Değişik bir kategori ve yine yeniden seni arkadaş görüyorum klişesi
Cemiyete tekrardan hoşgeldin.
bu kadar uzun yazman kadından etkilendiğini gösteriyor zaten :)
kadın ondan hoşlandığını bilmemeliydi dicem sende biliyorsundur bunu.
ayrıca çok fazla arkadaşlık hakkında konuşma geçmiş bu da olmasa güzel olurdu. hatun konuyu oraya getirdiğinde çevir hemen lafı içtiğiniz kahvelerden bahset ona.
kafan karışmış.
ki bu tam tersini istediğimiz bir durum.
sen kadını bu hale sokmalıydın.
kadının psikolojik durumu kötü olabilir. ve buna yardımcı olmak oyuna zarar vermez bence. ama nasıl yapıldığı önemli.
bir psikolog düşün. belirli aralıklarla sürekli derdini anlatırsın ve konuşursun uzun uzun.
bir de adam düşünelim. kadın canım sıkkın diyince. gidip onu alsın. bol bol kino yapsın. - bu çook önemli- sinema ardından lunapark ordan da manzaralı sakin bir yere götürüp beraber şarap içsinler, bi süre sonra kadını öpsün.
ikiside kadını rahatlatır. içinde bulunduğu kötü durumu unutturur. ama kadın tabiykide ikincisine verir.
bulunduğun yerden dolayı ikincisi için olanak yokmuş sanırım elinde bu şanssızlık olmuş.
Alıntı:
bir keresinde dolabında hiçbir şey olmadığını acıktığını söyleyince bende kendisine konuşma sırasında ne biçim kadınsın
bunu söyledin kadın da bozuldu. çek kolundan alındın bakıyım sen de gülümseyerek saçını okşa.
peki
bundan sonrası için.
tabiykide bende seni sadece arkadaş olarak görüyorum de. biraz da o afallasın ne oldu birden desin. bu hoşuna gitmicek, onu düşündürcektir.
sonrasında kadına daha bol kinolarla yaklaşıp hoşlandığını belli etmeden -hafif alkollü olurasnız tadından yenmez- kadını öpersen elde etme ihtimalin yükselir.
o sana asılıyormuş ama sen ona yüz vermiyoşun gibi düşün ve öyle davran.
rolleri değiştir.
kafasını karıştır,
kadını kazan.
Veee eğlenmeyi unutma sevgiler :)
-
Teşekkür ederim dostum, fikirlerin benim için çok önemli...
-
kamçılı hayvan yazan:
Alıntı:
kadın ondan hoşlandığını bilmemeliydi dicem sende biliyorsundur bunu.
Dostum, hatuna hoşlandığımı belli etmemek için elimden geleni yaptım ancak bir yere kadar oldu. Çünkü hatun başka birinden hoşlandığımı düşünmeye başlamıştı. \"O kadın ben değilmişim\" düşüncesi içerisine girmeye ve bunu göstermeye başlamıştı.
Alıntı:
ayrıca çok fazla arkadaşlık hakkında konuşma geçmiş bu da olmasa güzel olurdu. hatun konuyu oraya getirdiğinde çevir hemen lafı içtiğiniz kahvelerden bahset ona.
Arkadaşlıktan bahseden hatun, ben değil, ayrıca bunu söylediğinde kızma alemetleri de gösterdim elimde olmayarak çünkü aşırı derece de arkadaşlıktan bahsetmişti, ufacık bir samimiyet (sevgililerin yapacağı türden) olduğunda ya da bunu hissettiğinde ya da ben öyle davranmaya başladığımda hemen arkadaşız seni böyle görüyorum vs. Ulan ne taktikmiş bu.
Alıntı:
bir de adam düşünelim. kadın canım sıkkın diyince. gidip onu alsın. bol bol kino yapsın. - bu çook önemli- sinema ardından lunapark ordan da manzaralı sakin bir yere götürüp beraber şarap içsinler, bi süre sonra kadını öpsün. ikiside kadını rahatlatır. içinde bulunduğu kötü durumu unutturur. ama kadın tabiykide ikincisine verir. bulunduğun yerden dolayı ikincisi için olanak yokmuş sanırım elinde bu şanssızlık olmuş.
Dediğim gibi şansımı sikeyim. Aslında hatundan bir olumlu hareket görmüş olsaydım tekrar otobüse atlayıp geri dönecek ve hatuna en azından neler yapabileceğimi gösterecektim ancak olmadı.
[quote]
Alıntı:
bir keresinde dolabında hiçbir şey olmadığını acıktığını söyleyince bende kendisine konuşma sırasında ne biçim kadınsın
bunu söyledin kadın da bozuldu. çek kolundan alındın bakıyım sen de gülümseyerek saçını okşa.[/quote]
Dostum bu konuşma telefonda geçmişti, üstelik henüz sevgili modunda değiliz.
Alıntı:
peki bundan sonrası için. tabiykide bende seni sadece arkadaş olarak görüyorum de. biraz da o afallasın ne oldu birden desin. bu hoşuna gitmicek, onu düşündürcektir.sonrasında kadına daha bol kinolarla yaklaşıp hoşlandığını belli etmeden -hafif alkollü olurasnız tadından yenmez- kadını öpersen elde etme ihtimalin yükselir.o sana asılıyormuş ama sen ona yüz vermiyoşun gibi düşün ve öyle davran.rolleri değiştir.kafasını karıştır,
kadını kazan.
Veee eğlenmeyi unutma sevgiler :)
Ona arkadaşız demem onu rahatlacaktır ancak yine de gözü tetikte olacaktır ona yaklaşacağım ve yardımda bulunacağım her hareketimi arkadaş olarak değil de kendisine aşık olduğum düşüncesine bağlayacaktır, bu durumda kendisine böyle olmadığına nasıl ikna ederim bende bilmiyorum.
Son olarak ilgilendiğin için teşekkür ederim. Devamını bekliyorum.
Not: Evet biliyorum cemiyet sıçmamamız içindir sıçtığımız boku temizlemek için değildir ancak şu da var ki dost karagün içindir. Sizler de benim dostlarımsınız...
-
Hatunun \"Bu konuyu burada bırakalım, cumartesi pazar dinlenelim ne mesaj atalım ne arayalım, düşünelim, dinlenelim, pazartesi yüzyüze tekrar konuşalım ancak benim son sözüm belli senin son sözün belli demesinin nedenini hala düşünüyorum...
-
Cvp:ERKEN Mİ DAVRANDIM ACABA ? (SENİ ARKADAŞ GÖRÜYORUM KLİŞESİ)
melih_ yazan:
Alıntı:
Hatunun \"Bu konuyu burada bırakalım, cumartesi pazar dinlenelim ne mesaj atalım ne arayalım, düşünelim, dinlenelim, pazartesi yüzyüze tekrar konuşalım ancak benim son sözüm belli senin son sözün belli demesinin nedenini hala düşünüyorum...
sebebi basit gardasim.haftasonu sevgilisi gelecek ve o sirada senin aramani veya mesaj atmani istemiyor buyuk ihtimal sex yapilacak falan geri barisilacak ve pazartesi sana soyleyecekleri uc asagi bes yukari belli bu bir
ikinci olarak senin cekiciliginde veya oyununda bir problem yok.karinin kafa feci karisik sevgilisiyle sorunlar yasiyor buyuk ihtimal ayrildilar geri baristilar kisacasi uzatmalar oynaniyor ve biz bunu bilemedigimiz icin net bir cozumleme yapamayiz.
ama sevgilisi oldugundan emin olabilirsin ve burnuma pek iyi kokular gelmiyir.
sana tavsiyem su sira sikleme fazla.gorunce selam ver gec mesaj arama falan dusme.
ama bu kariyi su anda sallantida bir iliskisi oldugunu bilmene ragmen istiyorsan karsiliksiz ilgi goster tamamen arkadas gibi sadece onu merak ettigin gibi davran.hic sevgili muhabbetine girme hatun senindir ;)
ogle arasinda yanina gir merak ettim bi bakayim dedim de.kahve icmeye cagir cikista sacma salak bos bos muhabbet et yani tamamen arkadas gibi.
eger bu kadar kafasi karisiksa iliskisi sallantida.sen listeye yazil bekle gelince bitirirsin isi direk sana gelir merak etme.(cok cabuk senin olsun istiyorsan hizli bi sekilde yine kafaso bozukken bir gece disari cik ve yataga at.sex yaptinizmi hatun senindir :D)
cunku senle birsey olabilecegini dusunuyor ama mevcut iliskisi var.uniden arkadasi falan gelecek yalan olabilir :)) haftasonu sevgulusu geliyor olabilir.
durduk yere sana arkadas engel koymasi kafasinin karisik oldugunu gosteriyor.
kadinlarin en gucsuz oldugu zamandir ayrilma teranesi v.s.
en onemli avantajin hatunla daha cok vakit gecirebilmen + bu isten anlamam + ve iste iyi bir konumda olman. sevgilisi kuvvetle ihtimal sehir disinda.bunu iyi kullan.
make your.choose gardasim stratejini belirle ya vur gec ya uzak dur ya da uzun vadeye yay olayi arkadasi olup guvenlik sinirini gec sonra ziplamayi yaparsin;) onuda yazariz.
not: eger ben arkadas gibi davranip uzun vadede oyunumu yayacam diyorsan, arkadas gibi davran...ama \"arkadas olalim \" deme sakin.ilgi goster o bisey anlatacakken cek git!
uzun sureli iliskisi var muhtemelen sana anlatmamasi iyi hatun bitirme asamasinda.sakin acma sevgili muhabbetleribi gaza gelip
-
Oyunu bilen birinin bu tarz hataları yapmaması gerekiyor, öncelikle üzüldüm bu duruma düşmene bakalım neler söyleyebilirim bu konu hakkında.
Şimdi belli ciddi hoşlanmışsın acele etmişsin ki sonucu böyle olmuş. Nasıl bir mental mastürbasyonsal yapıları var bu kadınların anlayabilmiş değilim, her şeyde bir title, bir isim ararlar, seni bişeyleri itiraf etmeye zorlarlar sonra da göt üstü bırakırlar. Yaptığı baskıya politik cevaplar vermekle yetinseydin iyi olurmuş, bilgi vermeyip zamanı gelince tanışırsın diyebilirdin.Zira, birine direk senden hoşlanıyorum demenin pek faydalı olmadığı daha önceden örneklerle kanıtlandı. Bence seni öyle açtıktan sonra onun Patronu olmanın, yakışıklılığının esrarengizliğinin büyüsü kaçtı, biraz da ilgisizliğin sebebi bu yönde.
Öncelikle sen demişsin bu hatun dengesiz diye, en tehlikeli hatun tipi aynı olaya bir gün gülen, ertesi gün ağlayan hatunlar pek akıllıca hedefler değiller. Çünkü anladığım kadarıyla sen de yeterince duygusalsın allak pullak ederler adamı böyle. Dikkatli olmak güçlü olmak lazım, hatun davranışlarının tahmin edilemez gelişimi oyun oynamayı da zorlar pek tabi. Böyle bir dengesizliğe kapılman demek, kadının sana oynadığı oyunun çok daha güçlü olduğunu gösterir seni arafta bırakmış işte, şaşırdın yalpaladın.
Şimdi buzdolabın boş demişsin laf atmışsın, hatun buna bozulmuş. Doğruları söylemek kötü bir şey mi arkadaş, niye gönlünü alıyorsun ki, hatun kısmı yemek yapar erkeğini doyurur vs. Hatuna çok kendini vermişsin atma geri adım her davranışında bozulursa bozulsun, sebebi ne yani buzdolabın boş ne biçim hatunsun dedin diye mi? Çok takılma bence ufak şeylere böyle, bu şekilde ipler kaybediliyor. Hatunsun görevin deyip geçicen, baktın uzuyor aman amma uzattın alt tarafı takıldık ha şakadan da anlamıyorsun de geç. Hem boş buzdolabı ile benim karnımı nasıl doyuracaksın, kendini düşünmüyorsan beni düşün de üzerine git. Bundan trip atılır mı arkadaş. Alma gönlünü bırak kırık kalsın bazen de, alışmasın.
Ailesinin yanına giden biri, ilk otobüsle geri dönmeyi düşünüyor sebep? Neyi kanıtlıyorsun ki, gerek yok ya cool ol biraz ağlasın zırlasın demek ki arayacak başka kimsesi bile yok yani. İşin olsun senin, başka arkadaşların bırak biraz da o kovalasın yani, yanımda da çok tatlı bir hatun oturuyor diyebilirdin. Neymiş yani, sevgili misiniz neyin hesabını soruyor ki? Sinemaya gitmediği için de bir insan o kadar üzülmez biraz titre kendine gel ya, sen cemiyete üyesin buranın nimetlerinden faydalanmışsın ne yapıyorum abi ben demen lazım. Ciddi düşünüyorum ne hemen nikahı bas evlen bari.
Düşünceler başlamış neden böyle oldu diye, kiloyla zartla zurtla da ilgisi yok hemen kendini yerlere vurmaya başlamışsın. Sen amirisin madem, sen daha kıymetlisin küçük görme kendini nedir yani, denemişsin olmamış. Yok bu sebepten şöyledir böyledir, kafanı yorma bu kadar. Erkek arkadaşıyla ilgili problemler de onu ilgilendirir varsa da yoksa da sen işine bak. Zaten çok seviyorsa erkeğini seninle takılmayacaktır. Nano\'nun dediği gibi kaybetmekten korkma hatunu zaten senin değil. Bir dur düşün ve cool takılmaya karar ver.
Tamam diyebilirsin arkadaş olalım. Bir daha da sözünü etme yok seni seviyom, hoşlanıyom, ciddiyim gibi şeyleri unut. Ama ağlayıp, zırlayıp senin enerjini sömürmesine de izin verme girme arkadaşlık alanına dinleyince ne oluyor. Anamla da kavga ettik, yok ercan bilmem ne dedi geçen bana, arzu geçen bileerek üzerime kahve döktü bunları dinleyip he he diyip takılmak istiyorsan o ayrı. Başka kız arkadaşların da olsun çevreni genişlet, dhv\'li hikayeleri sen anlat. O değilde de değiştir konuyu, lafını balla kes değiştir. Sen anlat o anlatmasın, istediğini verme ki çıldırsın. Verme abi kadınlara istediğini, verince kıymetini bilmiyorlar, süründürecen allem kallem edip alacak ki o zaman değerini bilsin. Bir öpüşme, elin ele değmesi vs. bir sürü kelimeden öndedir, bir gün zayıf anında patlatınca bu sefer o kendine başlık aramaya başlıcak seviyor mu ne oluyor. O zaman da sen arayıp sormayacaksın, başka kadınlarla arkadaşlarınla takılacaksın bak gör o zaman neler oluyor. Arkadaş kalalım dememiş miydik o zaman dieceksin. Feleği şaşırsın ya, iki iyi davrandıysan 3. de sıç ağzına özür mözür de dileme. Gideceği olan gider zaten. İyi yalan söyleyip inanabiliyorsan bir dahaki buluşmanıza geç git, çok hoş bir bayanla karşılaştığını telefonunu aldığını filan anlat. Hatta niye yalan söylüyorsun biriyle tanış telefonunu al ve paylaş bunu. Faceten ekledim nasıl diye sor, madem arkadaşın bakalım yardım etsin sana.
ha bu haftasonu cırcırın dediği gibi pompa olabilir. Pazartesi konuşulacak konu o yüzden konuşulmuyor. Sen cool\'u oyna kendini bozma daha fazla, biraz DHV\'len değerin artsın sıraya yazıl bekle. Dengesiz diyorsun, illaki bir tarafları güzel ki kitlenip kalmışsın. Ben başka yerlere yönel derim ama sen bu hatunu düşüneceksin, ama başka hatunlar da bul elini güçlendir. Bu böyle olmaz, görüşmeyelim deyince tamam görüşelim deyince şehirler aşıp gelmeye çalışmalar. Ulaşılamaz ol biraz bazen gitme işte, müsait de olsan gitme bir arkadaşımla yemek yiyeceğim de, bowling partisi veriyoruz de, reddet arada bir. Hep ileri hep ileri olmaz, geri de yapacan arada. Sert yazmışsam kusura bakma yazasım geldi.
-
burdaki sorun oyunla alakali degil.oyun bilincinin kaybolmasi ile ilgili bir durum.
sert girmeyim dedim ama vazgectim sert sikecem hehehe
BİR KADİNİN İKİ GUN BEKLEYELİM DEMEYE HAKKİ YOK vermiyoruz o hakki pipidasim.zikerun biz seceriz karilari onlar degil.gercekte onlar seciyor ama olsun
bilimsel bir bicimde yaklasirsak :P olaya sayin ulkudaslar;
is & ozel hayat & saglik eskenar ucgeninin bir ayagi ihmal edilirse yada bir ayak uzun veya kisa olursa ucgenimiz(kutsal kase ® :unsure: ) dengesiz bir hale gelir.
ornek olarak qardasim ise yogunlasip belli sosyal dinamikleri goz ardi etmis.tabiki is zamani yuzdeyuz ise yogunlasmamiz gerekiyor ama hayata tutunma kulpu sadece is olursa uzun vadede salak bi qariyi kafamiza takariz.
burda bu kadar uzun post yazilmaya deger bir qari yok.cunku burda joker reyiz ve yandaslarinin anlattigi sey belli bir kalite.
ne demek istedim ben bilemedim ama aciklarsak
bizim
drama/duygusallik
gucsuz
anti maceraperest
spontan olmayan
v.s bi karinin uzun vadede SEVGİLİMİZ olamayacagi bilincidir.en fazla bi gecelik cerez olabilir bunlarin disindakiler.burdaki ozelikleri kendinize gore uzatabilirsiniz
denonun dedigi gibi.sen tutmussun kilom artti yok otobusteyken aradi tuh sansimi sikimlere girmissin.aq kariyla bisey yasasan emek versen eyvallah yinede.o da yok mina koyum.
anamalci toplum agziyla konusacaksak gücünü kaybetmissin.ama bu oyunun sikintili oldugunu gosterirmi bence hayir burda ark katilmiyorum bu yuzeysel bir cikarim olur.
daha oncede dedigim gibi izleyecegin stratejiler var ama ben senin yerinde olsam boyle gucsuz bir kadinin zaafiyetinden yararlanip hatunun hayatine icine gotune v.s girmek yerine
uzak dururum.olacaksa kendini toplasin ondan sonra gelsin aq.cunku boyle sacma bir sekilde baslayan birsey sana iki am göt meme uclusunden baska bir sey kazandirmaz eger kazanc buysa?
ama dedigim gibi bundan sonraki adimi belirleyecek olan sensin.
ne istiyorsun?
sana soyleyeyim vur kac cok rahat yaparsin.darilmaca olmasin ulkudasim biraz zikertme yapacam ama mevcut psikolojiyle vur kac yapayim derken hatun uzun vadede ebeni ziker.
yada karsiliksiz ilgi gosterirsin hatunun mevcut durumundan yararlanip.arkadasiz demezsin ama arkadad gibi davranirsin.niye sana bu secenegi yazdim cunku sicmik yapmisin qardass.peki bu bize yakisir mi
benim mevcut etik/ahlak anlayisima ters bi durum (yersen )
:lol: sevgülüsuyle sorun yasayan,mutsuz,cocugu olmayan,yeni ayrilmis, v.s. bu kadinlari bastan cikartmak cok kolaydir ama kisacasi kapana kisilmis tavsan yimek beni doyurmuyor
tamam aq fazla artistik yapmiyorum
itirafkom ben simdiye yerinde olsam vurup yollamistim qariyi iste yanindan gecerken hic siklemezdim bile kotuyum ben kotuyummm kötüyümmm oh bee
burdan cikaracaginiz sonuc kendi oz degerlerini gormen.bi silkelen ve kendine gel akü.(diyene bak :woohoo: )
-
Aziz dostum bu hatun tiplerini iyi bilirim.eger sinirlerin çelik gibi degilse ki oyle anlaşılıyor bu kadınla bir
Beraberlik seni yorar.
hatunla bir sonraki konuşmanda soyleyecegin şey ben seni arkadas olarak görmüyorum arkadas diyorsun iyi güzelde ben senin yanindayken sana dokunamiyacaksam,sarılamayacaksam,öpemeyeceksem ki bu anlama geliyor dahası her neyse boyle aklımda asılı kalacağına seni hic tanımamış varsayarım olur biter.kendine iyi davran hoşçakal.
Ya herrü ya merrü.sakin arkadas olarak oyunu devam ettireyim deme.pandoranin kutusunu açmışsin zaten.
Boyle bir şey özgüvenini sikip atar,sen onu köşeye sıkıştır iki seçenek sun ve kesip at secim ona kalmış.
Ya seninle devam ederim yola yada sensiz bana her yol Paris demeye getireceksin.
Eger ki aramayıp sormayıp onu çekeyim kendime diyorsan olmaz sana söyleyeyim.unutma umut insana yapılan
En büyük kotuluktur cunku işkenceyi uzatır.sende işkenceyi sakin olaki uzatma olur yada olmaz yoluna devam et.
-
Cırcır ve denondj harika yorumlar yapmışlar, biraz zoruna gidebilir ama doğru şeylerden bahsediyorlar..
Kadınları tavlamayı en büyük hobilerimden biri olan balık tutmaya her zaman benzetmişimdir..
MElih_ daha çok kadını hayatına sokman lazım..
Geri bildirimleri iyi yorumlaman lazım.. ( olayı sen yaşadığın için en iyi sen bilirsin..)
Umursamaz olmayı öğrenmek lazım..
Yalancı olmayı öğrenmek lazım :))) Yalanlar büyük olmayacak ama küçük küçük minik yalanlar ;))
VE BENCE EN ÖNEMLİSİ KARŞIDAKİ İNSANA GÖRE DAVRANMAYI BİLMEK LAZIM..
Kadınlara nasıl davranırsan onlarda sana öyle davranır bunu sakın unutma..
KAncayı takmadığın bir kadınada sakın fırça atma, tartışmakla fırça atmak arasında çok fark vardır..
Şunu yapma bunu yap şeklinde yüzlerce madde yazılabilir ama bundan sonraki tavsiyelere gelecek olursak;
Ben olsam..
Kızla arkadaşca devam ederdim, olabildiğince çok eğlenmeye bakardım, canım arkadaşım, bahtsız arkadaşım, kanka, devrem gibi dostluk kelimeleri kurup kızlada ilgilenmeye devam ederdim..
Asla unutmamak lazım ki kadınlar ilgiye bayılırlar..
Ağzından çıkan kelimeler arkadaş olduğunuzu söylerken, beden dilin hafiften sevgili gibi davranmalı.. KİNO çok önemli mesela, bedenleriniz birbirine alışsın..
Büyük ihtimal ayrı evde kalıyorsun, uygun bir zamanda öyle bir ana gelinir ki, kızla birlikte içilir ve SEN SARHOŞSUN KIZDA SARHOŞ..
Sanırım anlatabildim :D:D:D:D:D:
BAktın olaylar istediğin gibi gitmedi, alkolun yüzünden oldu zaten dersin..
Baktın olaylar istediğin gibi gitti oda alkolün yüzünden olmuş olur :)
BENCE OYUNUN EN TEMEL KURALI.. NE OLURSA OLSUN BİR KADINLA SEVGİLİ OLMAK İÇİN ÇABALAMAYIN..
Sevgili olmayın demiyorum, siz sevgili olmak için çabalamayın..
-
,,,,,,,,,,
-
melih_ yazan:
Alıntı:
Arkadaşlar yeni gelişmeleri yazmak istiyorum ancak yoğun olduğum için fırsatım olmuyor sağ tarafta sürekli olarak online olduğuma bakmayın lütfen.
Yorum yapan arkadaşlarıma çok teşekkür ederim.
-
Arkadaşlar hatun bana bir şans vermek istediğini söyledi. Üç günlük geçen süre içerisinde olan olaylara kısaca değineyim.
-P.tesi buluşma teklifi etti. Konuşmanın ne içerikli olduğunu bildiğim için uzun zamandir görmediğim il dışından gelen bir erkek arkadaşımla buluşacağımı söyleyerek kibarca reddettim. Hatun buna bozuldu ve bayağı içerledi.
-Sali günü konuşurken pat diye gece uyuyamadığını konusulması gereken tel.gôrüsmeleri yaptığını söyledi. Yani zarft attı.Ben üzerinde durmadım. O gün ablamın il dışından geldiğini söylemiştim. Niye geldi dedi bende gıcıklığına kız görmeye geldi dedim. Yalan tabi :)
-Dün bana bir şans vermek istediğini söyledi bende erkek arkadaşının nasil olduğunu sordum. Hatun sinirlendi konusmuyor simdi.
Tabi arada birçok olay ve konusma geçti cepten girdiğim için yazamadim. Özet bu.
-
-
Melih ya çok itiyorsun karşı tarafı yada çok çekiyorsun, iki çekip bir itmelisin veya , iki itip bir çekmelisin..
İlk raporunda sürekli çekmişsin, şu en son yazdığındada sürekli itmişsin..
-O sana pazartesi görüşelim dedi, pazartesi salı işim varda çarşamba günü seninle sohbet etmek eğlenceli olacaktır tarzında..
- sana bir şans vermek istediğinde ise \" seninle harika anlaşıyoruz canım arkadaşım, ne zaman sinemaya gidiyoruz..
MErak ediyorum olay nereye gidecek ama bu kız sana verecek :))
Seni çokta sinir edecek ;)
-
Bende merak ediyorum nereye gidecek :)
Ancak şu var hatun tel.görüsmesi yaptim derken diger elamanla işi sonlandirmiş olabilir. Tabi elaman olayi hikayede olabilir. Ayrıntıları aksam yazmayı düsünüyorum insallah. Ha bu arada hatunun harika bir götü olduğunu dün dar diz üstü eteğinden fırlamış bir şekilde görünce daha da farkettim :)
-
Evet, sinir etmeye devam ediyor, hem de çokça.
Dün bana şans vermekten bahseden hatun ile akşam çok sert bir konuşma yaptık.
Kendinden hoşlanıyorsam ve aşıksam arkadaş olamayacağımızı, görüşmeyi kesmemizi, eğer hoşlanmıyorsam arkadaş olarak sürdürebileceğimizi ısrarla ve saatlerce anlatmaya çalıştı.
Bende kendisinden hoşlandığımı ancak irtibatı kesmek istemediğimi, eğer istiyorsa kendisiyle irtibatı kesebileceğimi söyledim.
Bana o zaman iş arkadaşı olarak kalalım dedi.
Yine birinden hoşlandığını ve ciddi düşündüğü nakaratını söyledi.
Bana karşı aynı duyguları beslemediğini, bundan dolayı telefonla bile konuşmayacağını bunun kendisine ters geldiğini söyledi.
Hatun böyle biri...
-
ben yerinde olsam hatunu itip cekme yerine;(ki su anda o pozisyonda degol hatun)
net.olur karsina iki secenek koyarim.ya sevgilim olursn ya gidersin derim.net gelinen nokta garip bi kapismaya donusmus :-D
fazla boka sarmis anlamadim.olmuyorsa enerjini baska karilara yonlendir qardass
-
cırcır yazan:
Alıntı:
ben yerinde olsam hatunu itip cekme yerine;(ki su anda o pozisyonda degol hatun)
net.olur karsina iki secenek koyarim.ya sevgilim olursn ya gidersin derim.net gelinen nokta garip bi kapismaya donusmus :-D
fazla boka sarmis anlamadim.olmuyorsa enerjini baska karilara yonlendir qardass
Dostum seçenek koyan ben değil hatun oldu.
Geniş bir rapor ile bir hafta da olanları yorumlarınıza sunacağım arkadaşlar...
-
Cvp:ERKEN Mİ DAVRANDIM ACABA ? \"geniş rapor\"
Arkadaşlar size son bir hafta olan bir rapor sunuyorum.
Acayip bir olayla karşı karşıyayım ki inanılmaz. Ben bir günü bir güne tutmayan birini ilk defa görüyorum.
Bildiğiniz üzere hatun ile geçen Cuma telefon görüşmesi yapmıştım. Bu telefon görüşmesinde hatun, il dışında birisi ile ilişki içerisinde olduğunu, onu sevdiğini ciddi sıkıntıları olduğunu, bu telefon görüşmesini pazartesine ertelememizi, hafta sonu dinlenmemizi, üniden bir bayan bir erkek nişanlı arkadaşları geleceğini, ne telefonlaşmamızı ne mesajlaşmamızı, pazartesi günü tekrar bu konuyu ele almamızı söylemişti.
Bende hafta sonu ne aradım ne sordum. Sadece Pazar akşamı bir mesaj attım.
Not: Bu arada çalıştığımız kurumda mesajlaştığımız bir program var ve genelde oradan konuşuyoruz. Akabinde yüzyüze konuşuyoruz.
PAZARTESİ: Mesajlaşma programından ilk olarak o mesaj attı havadan sudan ara ara konuşmaya başladık, gün boyu da devam etti. Hatun öğleden sonra bana akşam işimin olup olmadığını, erken sormak istediğini söyledi. Bende akşam gelemeyeceğimi il dışından bir arkadaşımın geldiğini ve onunla buluşacağımı söyledim. Hatun buna inanmadı ve bahane olarak kabul etti. Bu arada Cuma gününün etkisi ile hatunla sizli bizli konuşmaya başlamıştım, hatun bunu farketti ve mesafeli olduğumu eğer böyle istiyorsam kendisinin mesafe koymasını bileceğini ekledi. Arkadaşla buluşmak bahaneydi çünkü hatunun ne diyeceğini üç aşağı beş yukarı biliyordum. Onun için kabul etmedim. Bir vaaz dinleyeceğim belliydi. Bu arada hatun buluşmak istememe iyice bozuldu ve akşam görüşeceğiz diye plan yapmadığını randevularımı önem sırasına göre mi değiştirdiğimi vs gibi sözler söyledi.
SALI: Yine konuşmaya hatun başladı. Günaydın vs. havadan sudan konuşurken hatun birden gece uyuyamadığını, uykusuz kaldığını gece boyunca uzun telefon konuşmalarına maruz kaldığını ama konuşulması gereken halledilmesi gereken konuları konuştuğunu sorunların kaçarak olmadığını, üzerine gitmek zorunda olduğunu vs gibi laflar etti. Bende erkek arkadaşı ile olduğunu düşündüm ancak fire vermedim ve hiç sormadım. Belki de sormam için konuşmuştu ama ben ilgilenmediğimi gösterdim. Bu arada bir önceki randevumun nasıl geçtiğini sordu bende normal dedim. Ayrıca kendisi ile olan buluşmaya gelemediğim için özür diledim. Hatun da bunun gibi şeyleri yaşadığımız ilde öğrendiğini konuşmamızın daha önemli olduğunu ancak telefonla ya da ayaküstü konuşmanın yeterli ise kendisine uyacağını vs söyledi. Bende kendisini önemsemediğimi arka plana atmadığımı söyledim. O da “beni önemsemeyin arka plana atın benim için bazı şeylerin sebebi için kendinize dönüp bakın bazı şeyler için neden pozitif düşünmediğimi kendinize sorun bana hakaretler yağdıran benim sevmediğim kişilere hak veren biri konuşma için ii bir başlangıç yaptığını düşünüp sonunda aldığı cevabı yadırgamamalı†diye söyledi. Bu arada daha önceki bir haftada hatun telefonda bana sinirlenmişti bende kapattım ve ertesi gün “seni sevmeyen insanlara ilk defa hak verdim†dedim. (Daha önce hatun kendisi ile aynı evde kalan biri ile kavga etmişti ve bu kız evden çıkmıştı bu kızı sevmiyor, bu kız da bizim kurumda çalışıyor.)
ÇARŞAMBA: Zurnanın zırt dediği belki de ibrenin bana döndüğü gün ancak ben bunu bilemedim. Nasıl? Anlatıyorum:
Salı günü mesai bitimine doğru mesajlaşma programında durup dururken hatuna ablamın bulunduğumuz ile geldiğini kız görmeye geldiği yalanını atmıştım. Ablam hakikaten geldi ancak başka bir iş için ïŠ Hatun ablam hakkında bayağı bir soru sordu evli mi çocuk var mı vs.
O gün çok sıkıntılıydı, amirim konumundaki insan çalıştığım odadan çıkmadı. Streslendim ve sinirlenmeye başladım. Bu arada hatun devamlı mesajlaşma programından yazdı durdu. Ablamın gelip gelmediğini ne için geldiğini sordu bende kız görmeye gittik dedim. Bunu hatuna iğne batırmak için yapmıştım, bilmeden tam isabet yapmışım. Bunun üzerine hatunla tartışmaya başladık. Ben arada hafta sonları telefonu kapatıyordum hatun da tam bu sırada arıyormuş beni.Sırf muhabbet olsun diye yoksa ilgilendiğinden değil. Bundan dolayı hatun bana görmeye gittiğimizi sandığı kızı kastederek ; “siz daha önce görmüştünüz sanırım, kız arkadaşınız filandı, hafta sonları telinizi uzak tutan başkalarına yalan söyleten (kendisini kastediyor) kandırmanıza yani, erkekler hep aynı oluyo ne yazik ki†diye söyledi. Bende “ Erkeklere yalan söylettirilmemeli†dedim, bunun üzerine hatun çileden çıktı ve “ne yapılmalı bir erkeğe yalan söylettirilmemesi için, neden telin kapalı neden hafta sonu kayboldun siz bu güne kadar gördüğüm hep yapıp hem bu kadar yüzsüz konuşan tek adamsınız, bende salak gibi oturmuş bir şans vermiyim ki diyorum, ben koca bir salağım, siz çok iğrenç birisisiniz, yazıklar olsun size nasıl birisisiniz, bende iki gündür neler düşünüyorum bu akşam size birşeyler paylaşmayı düşünüyordum Allahın sevgili kuluymuşum defolun gidin hayatımdan, iki tane şiire söze kanıyorum, ne para ne görüntü ne şu ne bu önemli benim için insan olsun dedim bu da sizde yok kalkmış utanmadan ablamla kız bakmaya gittik diyorsunuz yazık olsun o kıza acıdım sizin nasıl olduğunuzu bilse kabul eder mi merak ediyorum siz kendi kendinizi bitiren tek insansınız size her hamlemde beni durdurdunuz bravo bunu bugün bu konu olmasaydı akşam belkide çok farklı olabilirdi ama iyi oldu†gibisinden yorumlarınıza açık özel konuşmalar yaptı. Bunun üzerine kızı köşeye sıkıştırdığımı anladım ve Cuma akşamındaki il dışındaki hoşlandığı kişiden bahsetmek istedim. Bana “sizi ilgilendirmez yalanlarınızla kalın benim sıkıntılarım var dedim ilişki konusunda ben evliyim üç çocuğum var demedim (yalan halbuki ben öyle bişi hayatta demedim kendi uyduruyor) “ dedi. Ben yine erkek arkadaşını sorunca bana odamdan dışarı çıkmamı ve yanıma geleceğini söyledi, hatta geldi de ancak içeride benim amirim olunca kendisi ile konuşamadık ve dışarıda sonra konuşmamızı söyledim Bunun üzerine kendisinin salak olduğunu yanıma geldiğini ve çok kaba olduğumu artık nasıl istiyorsam o şekil hareket edeceğini benim bileceğimi söyledi ve küstü. Hatta bana ben ne ile uğraşıyorum falan dedi. O gün mutlu olmuştum, hatunun beni istediği gün gibi açıktı ancak fırtınanın yaklaştığını bilmiyordum.
PERŞEMBE: Hatunun küstüğünü anlamıştım gönlünü alacak sözler söyledim ancak hatun değişmişti. Bana ağzının payını aldığını yanıma gelmenin salaklık olduğunu, bana olan negatif sözleri söyleyecek cümle bulamadığını söyledi. O gün öğleden sonra hatuna iki tane çiçek gönderdim. Gönlünü alacak sözler söyledim ve hatunla barıştık. Bu arada hatun bana akşam kahve içelim mi dedi, o gün beni yeni bir bulmuş ve taşınma hazırlıkları yapıyordum, hatuna bunu anlattım ve olmayacağını söyledim. ancak hatun pat diye “akşam konuşmamız gerektiğini bir haftadan bu yana olanları konuşmak istediğini, çiçekler hakkında konuşacağını söyledi.†Bende çiçekler hakkında ne konuşacağımızı sorunca “ benim bu çiçekleri almam sizde bir umut oluşturdu mu ben sizin üzülmenizi istemem konuşsak iyi olurdu ben seninle en son telefonda bazı şeylere netlik getirmiş ve pazartesi konuşalım demiştim o şekilde kaldı†dedi. Bende yeni evimi görmeye gideceğimi mesaiden sonra zamanımın olmadığını (doğrudur) ancak bir gün sonra yani Cuma günü isteği zamanda ve istediği sürede konuşabileceğimizi söyledim. (daha doğrusu mesajlaşıyoruz)
Ve olanlar oldu: Mesaiden sonra emlakçıya giderken mesaj attım çünkü bir önceki gün ile bugün arasında okyanus kadar fark vardı ve canım sıkılmıştı. Dün cennette bugün cehennemde ne iş anlamamıştım. Kendisine çiçekler ve umut oluşturdu mu diye olan cümlesini açıklamasını istedim ve bana telefon açtı, saatlerce konuştuk.
Özetle; (Burayı sonra yorumlara göre çok ayrıntılı de girebilirim çünkü bana geri dönüş bu ve ipuçları gizli) Benimle arkadaş olarak kalmak istediğini, arkadaş kalamayacaksak görüşmememiz gerektiğini, başka birisini sevdiğini, gelgitler yaşadığını, sıkıntıları olduğunu, artık iş arkadaşı olabileceğimizi, beni sosyal arkadaş olarak gördüğünü ancak artık bunun bile olmayacağını, başka birini severken benimle konuşamayacağını mesaj atmamamı akşamları telefon konuşması yapmayı kesmeyi, beni aslında bir arkadaş olarak çok sevdiğini, ancak bunun da olmayacağını, kendisinin bir şey hissetmediğini, bu böyleyken kendisinden hoşlanan bir erkek ile nasıl telefonla konuşacağını, kendinden uzaklaştırmak istediğini, beni üzmek istemediğni umutlandırmak istemediğini kırılmamı önlemek istediğini, bunun adını koymak istediğini artık iş arkadaşı olarak gördüğünü, beni kaybetmek istemediğini son noktayı koymak istediğini, arkadaş olarak kalacaksak arkadaş olarak kalacağımızı ama kalamayacaksak hiç görüşmeyelim†gibisinden saatlerce bağırarak söyledi. Bu arada emlakçı ile olan işim erken bitmişti ve hatun bunu anladı ve neden buluşmadığımızı sordu kısaca hatunun gözünde yalancı konumuna düştüm. Halbu ki emlakçıdan sonra başka işlerimi halledeyim demiştim çünkü bir gün sonra zaten buluşacaktık ancak hatun neden emlakçıdan sonra telefon açıp kendisini bir yere davet etmediğimi sordu. Ve en gıcığı ve amatörlüğü ise şurada yaptım; hatun bana kendisine aşık olup olmadığımı hoşlanıp hoşlanmadığımı sordu bende evet dedim, bunun üzerine bana hangi arada aşık olduğunu bu kadar çabuk mu aşık olduğumu falan söyledi. Akabinde telefonumun şarjı bitince konuşma mecburen bitti. Eve geldiğimde şarja taktığımda mesaj attığını gördüm; mesajda benimle iş arkadaşlığımızın istersem devam edeceğini bunun dışında kesinlikle istemediğini söyledi.
Ne hallere düşmüştüm bende anlamadım, amatörlük üstüne amatörlük yapıyordum, uzun zamandır sakat olan bir futbolcu gibiydim antremansız maça çıkmıştım.
Hatun o saatten sonra mesajlarıma cevap vermiyor. İşyerinde mesajlaşma programından yazıyor ki bunu iş arkadaşlığı diye kastederek yaptığını düşünüyorum, bunun dışında bir şey yapmıyor msnden de silmiş durumda.
SONUÇ: Önümde iki seçenek var ya ilişkiye reset çekeceğim yahut ta hatunla yüzyüze oturup ben sana aşık olduğumu sanmıştım ancak değilmiş vs deyip tekrar eski arkadaş konumuma dönüp daha sonra fırsat kolllayacağım. İkisi de zor ancak ben hatunu istiyorum biliyorum sizler başka hatuna yönelin diyeceksiniz ancak ben bu hatunu istiyorum, hele hele bu saatten sonra iyice hırs yapmış durumdayım.
Not: Bir arkadaşım durumumuzu biliyor ve bana “senin dış görünüşünden dolayı olabilir, kendine çeki düzen ver kilo ver giyim kuşamına dikkat et ayrıca hatunun senden başka en az iki tane daha takıntısı da olabilir ve aranızda seçim yapmakta zorlanıyor olabilir ancak onlarda olmayan sende olabilir yani sen amirsin vs vs diye laf etti onu da yazayım dedim.
Not 2) Hatun yalancı kaba olduğumu iyice düşünmeye başladı.
Not 3) Hatunun hayatında gerçekten birisi olduğunu onu sevdiğini anlamış bulunmaktayım yoksa telefonla görüşmeyi kesmeyi istemezdi ve şunu düşünüyorum sanırım bu kişi ile de gelgit yaşıyor ve kavga ediyor, sanırım pazartesi salı kavga etti bana döndü sonra benden yüz bulamadım hoşuna gitmedim yani tekrar o şahsa döndü. Tahminim bu yönde.
Not 4) Sanırım hatun en baştan bu yana beni bir dost bir arkadaş bir kanka gibi gördü ancak kendisinden hoşlandığımında farkındaydı ve ben sanırım onun gözünde arkadaşlığı acaba sevgili olabilir miyize çevirdim, daha sonra da vazgeçti. çarşamba günü olanlar bunu gösteriyor galiba.
Olaylar bu yönde, bilmiyorum sadece \"ayağıma batan dikenlerin aradığım gülün habercisi olup olmadığını\" anlamak istiyorum belki de.
Uzun oldu ama olsun. Evet arkadaşlar yorumlarınızı alayım.
-
Cvp:ERKEN Mİ DAVRANDIM ACABA ? \"geniş rapor\"
sen bu kadar uzun yazmışsın hepsini okudum bak ben de sana kısacık ve çok net yazıcam:
Bu hatun seni sevgili olarak falan istemiyor çok net
Gerçekten bahsettiği gibi bir ilişkisi varsa eğer karşı taraftan ilgi göremediğinde senin hoşlanıyorum vs.. sözlerin onun arayıpta bulamadığı şey ona istediğini vermiş oluyorsun bunu yapma.
Çok kötü sürüklemiş seni farkındayım bırakmak istemiyorsun tek geçilen haline getirmiş kendini gözünde.
Bu hatunla uğraştıkça sen yıpranırsın tamamen bırakmak senin için en iyisi.
Benim fikrimce bu sevgili olma aşamaları bu kadar çetrefilli olmamalı.
Bildiğin hatun entrika çeviriyor şu anda oyun onun kafasındaki gibi oynanıyor ve sen maalesef bi kaç sıfır geridesin.
Burdan maçı çevirmen zor ama gerçekten istiyorum diyosan eski yaptığın hataları yapma.
Mesela hoşlanıyor musun diye sorduğunda artık senin ne istediğini bilememen yüzünden soğudum diyebilirsin ve başka insanlar olduğunu, vaktini onlara harcamak istediğini söyle. Hatta aynen böyle söyle tepkisi ne olucak bakalım.
Senin için hayırlısı olur umarım
-
-
Yorum yapan arkadaşlara teşekkür ederim. Uzun yazdım çünkü yorum yapılmasını istedim. Hatununun geri bildirimlerinde gözden kaçırdığım bir husus var mı diye birazda. Diğer arkadaşlardan da uzun yorum bekliyorum.
-
farkinda degilsin ama hep ayni seyleri soruyor,ayni yerde dolaniyorsun.cevabida kendin yqziyosun zaten.asik olmus gibi bi havan var qardasim :D
muhtac adam gibi davraniyorsun aq hatunlarin boyle tiplere tahammulu olmadigi artik altin kurallardan biri.itme cekme falan yok kandirmayalin kendimizi.
ciceek alip gondermek ne ya? sevgilin mi? kavga edersin yada supriz yapmak icin gonderirsin anlarim.cezalandirman gerekirken cicek aliyorsun.ben agzina sicrardim yok uc cocugum varmisda bilmem nede.bekara koca bosamak kolay diyebilursun qma sende bekarsin zatrn.
wata shame
eger hatunu istiyorsan bir hafta bi sikleme.ne ara ne isin mesaj sisteminden bile on saat sonra cvp ver.
-
cırcır yazan:
Alıntı:
farkinda degilsin ama hep ayni seyleri soruyor,ayni yerde dolaniyorsun.cevabida kendin yqziyosun zaten.asik olmus gibi bi havan var qardasim :D
muhtac adam gibi davraniyorsun aq hatunlarin boyle tiplere tahammulu olmadigi artik altin kurallardan biri.itme cekme falan yok kandirmayalin kendimizi.
ciceek alip gondermek ne ya? sevgilin mi? kavga edersin yada supriz yapmak icin gonderirsin anlarim.cezalandirman gerekirken cicek aliyorsun.ben agzina sicrardim yok uc cocugum varmisda bilmem nede.bekara koca bosamak kolay diyebilursun qma sende bekarsin zatrn.
wata shame
eger hatunu istiyorsan bir hafta bi sikleme.ne ara ne isin mesaj sisteminden bile on saat sonra cvp ver.
Dostum yorumun için teşekkür ederim. Çicek konusunda, hatun biraz ilgi bekleyen biri ve bunu çeşitli vesilelerle dile getiriyor. Daha önce bir konu hakkında tartışmıştık ve hatun bana tartıştığımız olay nedeniyle daha kendisini affettirecek bir şey yapmadığımdan dem vurmuştu bende çiçek gönderdim. Bundan dolayı...
-
Cırcırın dediklerine katılarak..
-----------------------------------
http://inciswf.com/1277738426.swf
Yukardaki linkteki parçayı başta melih_ olmak üzere tüm sevipte kavuşamayanlara armağan ediyorum :)
-
sevgili dostum
gordugum kadariyla kiz senin ilgin nedeniyle seni elinin altinda tutuyor.
cok acik sekilde kendini herseyin en iyisine layik gorup neden sahip olamadigiyla ilgili aglama ve sizlamalari. bu tarz kizlar senin gibi en az uc tane daha oldugunu dusundugum kendini iyi hissettirme ekibinin hoslaniyorum cumleleriyle besleniyor. kiz muhtemelen sikemeyeceksin. ama siksen bile bu o istedigi icin olacak.
senin yapman gereken ilk sey kizi siklememek. ayrica belirteyim karinin ayartmayi dusundugu ama beceremedigi bi eleman var. sen bulusmalari evde yanliz yapmaya bak asla ozel hissetirme. seni kaybetdecegi korkusu ile bi ihtimal sikebilirsin. yoksa zaten siktir et derim bu saatten sonra.
sevgiler lazy
-
lazy yazan:
Alıntı:
sevgili dostum
gordugum kadariyla kiz senin ilgin nedeniyle seni elinin altinda tutuyor.
cok acik sekilde kendini herseyin en iyisine layik gorup neden sahip olamadigiyla ilgili aglama ve sizlamalari. bu tarz kizlar senin gibi en az uc tane daha oldugunu dusundugum kendini iyi hissettirme ekibinin hoslaniyorum cumleleriyle besleniyor. kiz muhtemelen sikemeyeceksin. ama siksen bile bu o istedigi icin olacak.
senin yapman gereken ilk sey kizi siklememek. ayrica belirteyim karinin ayartmayi dusundugu ama beceremedigi bi eleman var. sen bulusmalari evde yanliz yapmaya bak asla ozel hissetirme. seni kaybetdecegi korkusu ile bi ihtimal sikebilirsin. yoksa zaten siktir et derim bu saatten sonra.
sevgiler lazy
Yorum icin tesekkurler.
Hatunun ayartmaga calistigi eleman ve elinin altindaki olasi baska elemanlar konusunda tamamiyle hemfikirim. Su an da iletisimi buyuk oranda kopardim. Hatunda pek siklemiyor havasinda. Bakalim ne olacak...
-
Full Nano yazan:
Alıntı:
Cırcırın dediklerine katılarak..
http://inciswf.com/1277738426.swf
Yukardaki linkteki parçayı başta melih_ olmak üzere tüm sevipte kavuşamayanlara armağan ediyorum :)
Adam haklı beyler :silly:
-
Devam ediyoruz;
Hikayenin baş tarafını bilenler :) ne olduğunu merak edenler için yazıyorum :)
Bütün hafta boyunca hatunun üzerine fazla gitmedim, mesajlaşma programından fazla yazışmadım, ancak hatun bir şey sorarsa cevap vermekle yetindim ya da slms nbr falan muhabbeti.
Bazen de ben yazdım nbr falan diye.
Hatun ilişkiyi kesmek veya soğutmak ya da telefondaki konuştuklarını hayata dökmek adına bana fazla ilgi göstermedi ya da bana öyle geldi.(aslında bunu ben yapmalıyım ama o bana yapıyor)
Hatunun yanına fazla yaklaşmadım, ancak neşeli tavırları dikkatimi çekti, acaba kendi hayatındaki herşey yolunda mıydı? Bunu dert edinmeli miydim?
Arkadaşımın biri benim hatunu öğle arası kendinden küçük biri ile araba ile dışarı çıktığını gördüğünü söyledi sonra hatundan dört kişi olduklarını öğrendim ama kızlı erkekli olup olmadıklarını bilmiyorum. Bu aşamada gayet gerildiğimi hatırlıyorum.
Son olarak en iyi gelişme; Hatun Cuma günü mesajlaşma programından daha önceki yaptığı gibi hemen sabahtan klavyeye sarılıp bana yazmaya başladı, müzikten havalardan konuşmaya başladık. Sanki hatunun bir an için benim (ilanı aşk ettiğim günlerden önceki günlerdeki gibi) muhabbetimi özlediği izlenimime kapıldım, ne yazik ki muhteşem şansım burada da kendisini gösterdi çünkü kurum içindeki bilgisayar sistemi çöktü böylece muhabbet kesildi.
Öğleden sonra sistem geldi ancak mesajlaşma programında listede olmadığını gördüm kendisinde de yokmuş sanırım dandik programdan kaynaklanıyor olabilir, kendisini ekledim kendisinin de beni eklemesini istedim, bu esnada bana telefon açtı nasıl ekleneceğini sordu biraz telefonda konuştuk vs. Bana karşı soğuk değildi. Hafta sonu nasıl olduğuna dair mesaj attım cevaplamadı.
Ha burada amaç ilişkiyi resetlemek ama irtibatı da koparmamak. Arayıp sormazsan da sanki kapıyı yüzüne kapatmış gibi oluyorsun...
İşte böyle dostlarım.
-
..........................
Mesaj silme butonu olsa iyi olurdu....
-
durum senin için acınası bir hal almış.
onu sadece nasıl yatağa atabileceğin düşüncesi; böyle duygusallaşmış tripli erkek modundan uzaklaştırır daha doğru oynamana yardımcı olur.
dışarda içmeye ikna etmeye bak. içer biraz rahatlar, biraz daha biraz daha rahatlar. kinolar, danslar, sarılmalar derken yapışırsın dudağına olur biter.
gerisi gelirse gelir diğer gün yaptığınızı meşrulaştırmak için bahaneniz tonla olur.
gelmiyorsa siktiri çek ayrıl ordan. kalakaldın kadında ama melih_
kolay gelsin
-
-
cırcır yazan:
Alıntı:
wata shame
Dostum ne yazik ki siklememe ve reset atma olayi sevgilisi olan hatunlrda işe yaramiyor. Bunu da bizzat yaşamiş olduk. Bu arada hatun bu aralar oldukç bunalımda ancak benimle konusmak istemiyor . Diğer elamanla takışmış olabilir.
Maçı buradan çevirelim dedik...
-
Yorumları fazla incelemedim ama yanlış anlamadıysam bu hatuna aşıksın. Ben senin 2. adam olarak kalacağını düşünüyorum.
Siktir et demiyorum bu kadar üstünde durup özendiğine göre belli ki senin için kolay kolay kapatılacak bir konu değil
Bence burdan sana yol çıkmaz ama
Umarım şeytanın bacağını kırarsın.
-
Zaten bende birinci adamım demiyorum sadece hatunun takıntısı var ve ben anladım ki onun aklını aslında biraz karıştıran benim, aşk konusuna gelince, bence bu çok normal. Yol çıkıp çıkmayacağını bende bilemiyorum, ancak şunu söyleyebilirim, sanırım benim ve hatunun yolunu olduğunu varsaydığım elaman çizecektir, bunu hiç istemediğim halde. Muhakkak hata yapacağını düşünüyorum ki zaten yaptığı hatalardan dolayı hatun beni düşünmüş olmalı. Teşekkür ederim.
-
Oyuncular iyi, oyun da zor ve zevkli.
Dışardan takibi keyifli, bu oyunu takip ediyorum melih_ :side:
-
RoJa yazan:
Alıntı:
Oyuncular iyi, oyun da zor ve zevkli.
Dışardan takibi keyifli, bu oyunu takip ediyorum melih_ :side:
Teşekkürler dostum, bunu iltifat olarak kabul ediyorum :lol:
Evet, keyifli ancak rota bana dönünce gerçek keyif orada başlıyor.
Asıl keyfin ne olduğunu da artık anlarsınız :)
Aslına bakılırsa hatunu inim inim inletirdim ya neyse :)
Bakalım, bende ne olacak merak etmekteyim.
Hatuna karşı iki türlü haraket etmeyi düşünüyorum.
Bu ne yapacağımı bilemediğim anlamına gelmesin.
Yapacağım iki davranış biçimini hatunun kendisi belirleyecek.
Hatuna yaklaşık 20 gündür ne arıyor ne mesaj atıyorum.En son bayramda nezaketen bayram kutlaması içeren mesaj atmıştım (kaltak buna bile cevap vermedi, ama ben yapacağımı biliyorum)
Kendisine verdiğim telefon kapalı, kendisi atmışsa da bilemem.
Belki hayatında olduğunu söylediği bir ya da daha fazla elamanlar ile işi pişirmiş olabilir.
Hatta belki nişanlanmış dahi bile olabilir.
Ancak filmin sonu böyle bitmemeli.
Şu an için kesinlikle hiçbir hareket yapmayı düşünmüyorum.