İki gün önce bir arkadaşımın doğum gününe iki tane taş gibi hatun getirmişler ben de yazıldım birine tabi. Yakın bir arkadaşım da diğerine yazıldı. Her ortamda bana DLV yapan arkadaşım o gece bana harika bir wing oldu. Sosyal ortamımı siken platoniklere mekanın kalabalığı da set çekince şaşkınlıktan gaza geldim ve eğlenceli bir gece yaşadık kızlarla. Kızların numarasını almaya gerek duymadım aynı okuldayız çünkü rastlaştığımız bir seferde alıp sinsice yürürüm diye düşünüyordum.
Dün bu arkadaşımdan mesaj geldi ve HEDEF seni soruyor dedi. HEDEFİN KANKASI\'nın numarasını daha önceden almış arkadaşım ve dün havadan sudan konuşurken HEDEF\'İN KANKASI \'\'Schopenhauer da HEDEF\'e farklı bakıyordu :) \'\' gibi bir kaç mesajla arkadaşımın ağzını aramış(lar). Arkadaşım da sıçmamak için \'\'Bilmiyorum, sorarım.\'\' tarzında geçiştirmiş.
Bugün bu arkadaşıma oturmaya gittiğimde HEDEF\'İN KANKASI\'NA \'\'Schopenhauer da HEDEF\'i soruyor\'\' tarzı bir mesaj attı şaka yapıyor sandım önce atmış gerçekten piç.
HEDEF\'İN KANKASI\'nın bir kaç mesajını arkadaşım bana yolladı mesajlar şöyle:
Kizimin haberi yok :) yanimda dgl suan.
**
Ama sana biseyler söylemistr :)) -*-*[Beni kastederek]-*-*
**
Bilirsin sen :) dinlyrm seni
Arkadaşımın bu aralar ne dediğini az çok kestiriyorum sormadım bir daha geçiştirmiş ama en son şunu söylemiş.
----
Beraber zaman geciririz zamanla olur onlar
----
HEDEF\'İN KANKASI:
Olabilir bence
Muhabbet burda bitiyor.
Mekanın garsonları rezervasyonumuz olmamasına rağmen patronu tanıdığımdan bize kıyak geçip güzel bir yer verdiler. Bu kızlar dışında gelen herkesi tanıyordum. Diğer kızların yanımdan ayrılmaması seçilmiş erkek imajımı tazeledi. Şıktım, espriliydim.
Önce HEDEF\'İN KANKASIYLA sohbet edip onun işime taş koymasını engelledim. Ortak noktalarımızı bulup ordan yürüdüm. Hedef\'i sıkıldığı bir anda yakaladım. İlileri netti. Gayet kinolu teke tek dans ettik, kalabalıkta arkadaşımla HEDEF\'İN KANKASINI kaybedince ben onları aramaya çalışırken o boşver işareti yaptı. Bende içimden gol diye bağırıp dansa devam ettim tabi. Sohbeti doğru yerlerde kestim, ayrılırken daha önce yaptığım durduk yere öpme :woohoo: , lüzumsuz konuşmalar yapma tarzı hatalarımı yapmadım, onları servislerine bırakırken HEDEFle arkadan beraber yürüdük, koluma girdi falan. Ancak arkadaşımın beni kolay bir erkek gibi gösteren mesajları beni deli etti ve napacağımı şaşırdım doğrusu. Salı sınav çıkışı kızlarla buluşacağız büyük ihtimalle.
Sanırım ilk önce arkadaşımı ve HEDEF\'İN KANKASINI aradan çıkarmalıyım. Öfke kontrolü yapayım arkadaşıma kızmayayım derken kızdan olmaktan çekiniyorum açıkcası çünkü hatuna bayıldım. Ve okula gitmeme bir bahane olarak onu istiyorum. :lol: Genel olarak ve salı günü ne yapmalıyım? Sizce durum nedir?
Not: İlk kez hedef kıza yönelik soru soruyorum yazı pek iyi olmadı idare edin, adam olun.