JoKeR yazan:
Alıntı:
Richy Pich** yazan:
Alıntı:
assolistin yorum yapma vakti geldi anlaşılan
lakin assolist uyumaya gidiyor.
yarın yapar o
haddini bil len. Bu cemiyette assolist olmak sana mı kaldı :woohoo:
yazdığım vakit zemberek makamının assolisti olduğum ortaya çıkar efenim :blush:
yoksa maykıl ceksınlara fıredi merkürilere lafımız yok :silly:
neyse spor, yazıcaklarımın yarısını yazdım, gelince tamamlayıp koyuyorum
---------------
evet geldim
şimdiiiiiiiiiiiiiiiii.
zemberekten başlayıp genele gideyim, marlin monroooooyla sevişiriz bilahare.
sir joker, zemberek adlı güzel kardeşimin elit ve derinlik akan yazılarını okuyor cemiyette, altını kapasın diyor, hem katılıyorum hem katılmıyorum
doğru, bu adam on numara ötesi yazılar yazdı foruma son birkaç zamandır, yaşına göre yazdığı yazılar ileri düzeyde, içeriği güzel, üstelik kendini okutturuyor;
LAKİN
(her zaman bir lakin vardır)
bu adam beni facebooka ekledi, ben bir insanı görmesem de facebookundan kimin ne bok olduğunu %70 çıkarırım.
üstelik ben sizin gibi insanların facebooklarına \"öyle bir\" göz gezdirmem, sonuna kadar çalışırım adamı, kitap gibi okurum, sizin eklediğinizi unuttuğunuz fotolardan, beğendiğinizi hatırlamadığınız sayfalardan bile neler çıkarırım ben neler.
zamanında bir arkadaşım vardı, bu arkadaşım da zemberek gibi yaşının ilerisindeydi. öyle güzel yazıyor, çiziyordu, insanlarla çok ileri düzey konuşuyordu, yaşıtlarından üst seviye muhabbet edebilirken hiç zorlanmıyordu.
fakat ben bu adamın eksikliklerini biliyordum, çünkü çok iyi tanıyordum. adamın kafasında binbeşyüzüç düşünce dönerken öyle çok analiz ediyordu ki, her ne kadar hızlı analiz etsede, binbeşyüzüç tane analizi yeteri kadar zamanda yapamadığından hayattaki fırsatları kaçırıyordu.
her seferinde sonradan aklına geliyordu onun, bana binlerce kez \"ah şunu şunu şu zaman deseydim keşke\" diye sitemde bulundu, ben de bi arkadaşımın önerdiği akın alıcı kitaplarını okuttum ona.
adamın sonradan aklına gelen fikirler cidden şahaneydi, o anda söylese işi bitirmişti kesinlikle; ama olmuyordu işte gelmiyordu.
haliyle bu adam yazarken vakit kısıtlaması olmadığından, hep o sonradan aklına gelen düşünceleri yazıyordu ve ortaya on üzerinden onbeşlik bir yazı çıkıyordu.
msnde çok iyidi, facebookta başarılıydı; lakin yüz yüze geldiğinde sıkıntılar baş gösteriyordu.
bu arkadaşım bir dönem spora merak saldı ve profesyonel olarak bu sporu yaptı diye hatırlıyorum bir süre.
fakat o sporda yapması gereken hareketleri O KADAR ÇOK düşünüyordu ki, antrenörü ona şöyle bir şey demiş bir gün, hiç unutmadım ben de
Alıntı:
\"paralysis of analysis\"(
http://en.wikipedia.org/wiki/Analysis_paralysis)
bu senin en kötü özelliğin
sen işini yaparken o kadar zekisin ki, bu seni geride tutuyor.
işini yaparken gerizekalı ol, işini yapmadan önce çok zeki
bu sayede seni hiç kimse tutamaz.
---
bu kadar şeyi neden yazdım?
zemberek yazıyor yazıyor yazıyor çiziyor, 4000 arkadaşı olan kızlar, yok efendim bilmem kıllar tüyler diye şık bir yazı yazıyor sitemle karışık realite içeren,
elin oğlu; zemberek\'in istediği, o 4000 arkadaşı olan karıyı bir pompalıyor ki sormayın, üstüne de yakıyor bi djarum, temiz.
zemberek buraya harcadığı o bilgelikle ancak ve ancak onaylanma isteğini tatmin ediyor (ki bu istek, insanda çok sonra gelen bir istektir), diğer adam ise insanların en çok istediği birkaç şeyden birine sahip oluyor, seks (barınmak, yemek ve arkasından çiftleşmek)
bu bir nebze daha adam gibi bir ev almadan gidip altına ferrari çekmeye benziyor, bana kalırsa hiç bir işe yaramaz. zira tek kapı spor arabalarda sevişmek zor aq.
jokerin dediğine üstte yazdıklarımla katıldım, katılmadığım kısmı şu
yukarda binbir çeşit artistlik yaptım ya hani, adamın faceini sindiririm ben, adamı çözerim diye (eğer face\'i yeterli ölçüdeyse tabii),
ben zemberek\'le faceten de iletişim kurdum, telefondan da
ve bu adamın başarılı olması gayet mümkün, hemde iyi bir derecede.
joker diyor ya bu adamın altını kapatmak lazım ya da kısmak lazım diye,
ben bu adamı jokerden daha iyi tanıdığımı düşünerek (e haliyle), bu adamı kaliteli bir t-bone steake benzetecek olursam, ön tarafının güzel piştiğini, ama arkasının da pişmesi gerektiğini düşünüyorum, zira her tarafı eşit ve güzel pişmemiş bir yemeğin tadı bok gibi olur.
o yüzden altını kapatmaktansa, bu adamı çevirsin birisi, biraz da elinin kolunun bağlandığı konuların alevini versin alttan, o zaman tatlı olur işte :)
diye buyurdu assolist.