-
Sen beni eskisi kadar sevmiyorsun?
öncelikle herkese merhaba;
siteye üye olma amacım kişisel gelişim ve sosyalleşme eksiklerimi gidermek ve aynı zamanda hali hazırda var olan ilişkimde aksak giden bazı noktalar var onları sizlerle paylaşıp çözüm bulabilmek.
sıkıntımdan bahsedecek olursak;
4.5 yıllık bir ilişkim var ve sevgilime her fırsatta onu sevdiğimi dile getiririm
imkanlar doğrultusunda ufak tefek sürprizler yaparım.İlgim canım cicim aylarındaki kadar olmasada hat safhada
ve son zamanlarda başlıktaki cümleyi duyar oldum ve beni rahatsız ediyor.
Bu konularda pek açıklama yapmayı sevmiyorum fakat durumu tam anlamıyla idrak edebilesiniz diye yazma ihtiyacı duyuyorum.
yatakta eskisi kadar sevecen ve cana yakın değil sanki bir görevi yerine getiriyormuş hissi uyandırıyor bende. Buda beni ondan soğutuyor.
Eklemem gerekn önemli bir nokta daha var beni son zamanlarda sürekli eleştirmeye başladı hemde otu boku acımasızca eleştirmeye başladı.
Aldığım bazı yorumlara göre siz birbirinizi eskitmişsiniz heyecan kalmamış vs..
Ben yeni tanıştığımız zamanlarda olduğu gibi onun \'süperman\' ı kalmak istiyorum ama şu anda Clark Kent ten daha ezik hissettiriyor beni
-
Cvp:Sen beni eskisi kadar sevmiyorsun?
Eleştiriler acımasızlaşmışsa seni kırmaktan korkmuyor demektir. Buda artık bazı şeylerden memnun olmadığını gösterir.
Sen bu ilişkinin devam etmesini istiyorsun ama bunun için ne yapıyorsun önce kendine bunu sormalısın.
Yatakta sanki bir görevi yerine getiriyormuş gibi demişsin muhtemelen kelimelerin sihrini hala anlamamışsın. (Önce kelimelerle kendinden geçirmelisin kadınını. Denediğinde nasıl işe yaradığını göreceksin.)
Ayrıca
*Onu ayartmak için ne yapıyosun ?
*Ona nasıl kelimeler kullanıyorsun yatakta ve öncesinde ?
*Ona dokunuşların nasıl? ( Kadın sana sert davranabilir ve bu senin hoşunada gidiyor olabilir. Fakat sen erkek olduğun için bu durum böyledir. \"Don Juan De Marco (johnny deep)\" bu filmde öğrenmiştim bunu. İpek bir gecelik gibi düşün kendini rüzgarda savruluyorsun kadının üzerindesin. Ve sadece parmaklarının ucuyla küçük dokunuşlar bırakıyorsun onun tenine birde böyle dene ;) Asla ama asla sert olmamalısın ona.)
*İlişkiye ilk başladığında ne kadar süpriz yapıyordun şimdi ne kadar yapıyorsun ?
*Onu düşündüğünü nasıl gösteriyorsun?
Bu soruları burda cevaplamak zorunda değilsin otur ve sor kendine.
Ve sorunun nerede olduğunu bir kez daha düşün belki bulursun :)
Bol Şanss dostummm...
-
Bu arada ben sana hoşgeldin dememişim kusura bakma dostum :)
Hoşgeldin cemiyetimize :)
-
yaşın kaç okuyor musun çalışıyor musun askerliğini yaptın mI?
gibi sosyal konum bilgilerine ihtiyacım var.
-
maddeler halinde sorduğun hiçbir soruyu sorup sorgulayıp üzerinde düşünmemiştim şimdiye kadar
Bundan çıkardığım sonuç (tam emin olmamakla beraber) bende ilgi alaka olayında görevimi yerine getiriyormuş gibi hissettirmiş olabilirim.
\'Ve sadece parmaklarının ucuyla küçük dokunuşlar bırakıyorsun onun tenine birde böyle dene ;)\'
o cümleyi biraz daha açarmısın ne zaman ve hangi hallerde
ön sevişme? son sevişme? normal zamanlarda?
ilgin ve karşılaman için teşekkür ederim.
hakikaten hoşbuldum :=)
Legendary yazan:
Alıntı:
Eleştiriler acımasızlaşmışsa seni kırmaktan korkmuyor demektir. Buda artık bazı şeylerden memnun olmadığını gösterir.
Sen bu ilişkinin devam etmesini istiyorsun ama bunun için ne yapıyorsun önce kendine bunu sormalısın.
Yatakta sanki bir görevi yerine getiriyormuş gibi demişsin muhtemelen kelimelerin sihrini hala anlamamışsın. (Önce kelimelerle kendinden geçirmelisin kadınını. Denediğinde nasıl işe yaradığını göreceksin.)
Ayrıca
*Onu ayartmak için ne yapıyosun ?
*Ona nasıl kelimeler kullanıyorsun yatakta ve öncesinde ?
*Ona dokunuşların nasıl? ( Kadın sana sert davranabilir ve bu senin hoşunada gidiyor olabilir. Fakat sen erkek olduğun için bu durum böyledir. \"Don Juan De Marco (johnny deep)\" bu filmde öğrenmiştim bunu. İpek bir gecelik gibi düşün kendini rüzgarda savruluyorsun kadının üzerindesin. Ve sadece parmaklarının ucuyla küçük dokunuşlar bırakıyorsun onun tenine birde böyle dene ;) Asla ama asla sert olmamalısın ona.)
*İlişkiye ilk başladığında ne kadar süpriz yapıyordun şimdi ne kadar yapıyorsun ?
*Onu düşündüğünü nasıl gösteriyorsun?
Bu soruları burda cevaplamak zorunda değilsin otur ve sor kendine.
Ve sorunun nerede olduğunu bir kez daha düşün belki bulursun :)
Bol Şanss dostummm...
-
JoKeR yazan:
Alıntı:
yaşın kaç okuyor musun çalışıyor musun askerliğini yaptın mI?
gibi sosyal konum bilgilerine ihtiyacım var.
Evet kendimi tanıtmakla başlasam daha iyi ederdim.
27 yaşındayım İstanbulda bir firmada arge ve proje yöneticisi olarak çalışıyorum. Askerliği tamamladım.
Şimdiye kadar 5 ilişkim oldu 2 si uzun sürdü uzun sürenlerin 2.si şimdiki bahsettiğim ilişkim
diğerler ilişkilerim al gülüm-ver gülüm şeklinde ve en fazla süren 1 ay sürdü
-
-
sevgilim yaklaşık 2.5 sene kadar işsiz kaldı 1 haftadır çalışıyor.
oda sosyal hizmetlerde işe başladı.
üniversitede tanıştık arkadaş ortamında önce arkadaş olarak baya samimiydik sonradan yakınlaşma oldu yani totalde 5.5 senedir tanıyorum kızı
-
İşe başlayacağı ne zaman ne zaman belli oldu..
örneğin 3 ay önce işe başlayacağı belli oldu ve bu tirpler yaklaşık anı tarihlere mi geliyor.
yaşı 25 ve üzeri mi ?
-
JoKeR yazan:
Alıntı:
İşe başlayacağı ne zaman ne zaman belli oldu..
örneğin 3 ay önce işe başlayacağı belli oldu ve bu tirpler yaklaşık anı tarihlere mi geliyor.
yaşı 25 ve üzeri mi ?
benden 1 yaş büyük yaşı 28
yok aynı tarihlere denk gelmiyor.
yaklaşık 2 sene önce tahmin ediyorum başladı fakat o zamanlar dozajı beni pek rahatsız etmiyordu son 1 senedir ivmeli bir şekilde artış söz konusu.
daha ayrıntılı olarak bilgi vermek gerekirse 2 sene ünvdeyken beraber yaşadık.
-
yeterli bigiler alınmış olup rapor bölümüne geçmek farz olmuştur.
İlişki 4,5 sene olmuş. ( 2 dene 4 yıllık ilişki yaşamış bir adamım )
İlişkinin normal ömrü 3 yıldır. 3 yıl sonra aşk sevgi tutuku yarrak krek biter ilişki rutine biner.
ilgi giderek azalır. kadın hayaller kurar. hayallere inanır.
fallar baktırır hep kısmetler paralar için..
kadına hayal kurdurmak ve kahve falı makalelerimde bu konuya değindim.
1 yılda ilişkinin sancısı sürer 4 yıl sonra ilişki artık aslında sonu gelmiştir.
kızın yaşı olmuş 28..
BKZ: evlilik sensörü
4,5 yıllık ilişkisi var. Kendisi işe girmiş çalışıyor, sevgilisi işe girmiş çalışıyor. Askerliğini yapmış
yaşlar kemale ermiş.
evlenmeleri için ne gibi bir engel var ?
CEVAP: HİÇ BİR ENGEL YOK...
Konu net : EVLİLİK..
Şimdi önünde sadece 2 seçenek var.
yakın zamanda güzel bir evlilik teklifi eder. söz nişan olayına girersin yavaş yavaş..
ya da evlilik lafını ağzına almazsın. Dolanırsın , kıvırısın.
3-5 ay içerisinde kadın senin evlenmeyeceğini anlar ve seni terk eder.
3. bir seçenek istersen maalesef yok sevgili kardeşim.
zaman bunu getirmiş..
4,5 sene ve evlenmek için hazır olan tüm şartlar.
evlen demem, evlenme de demem. Bu sadece senin seçimin olacak.
ama son makasa geldin..
ya evlilik rayına girecek bu ilişki
ya ayrılık...
-
Ben biraz yüzeysel girmişim konuya :)
-
üstat biz evlenme mevzularını geçtik çoktan hatta söz bile kesildi(yaklaşık 1 ay önce) alyans var parmağımda :)
Benim çözemediğim problemler
1)Beni aşırı derecede eleştirmesi
Örn1:
İşten dönmüşüm saat akşamın 8 i olmuş evde buluşmak için telefonlaşmışız. 3-4 gündür görüşmemişiz
Kapıdan içeri girer girmez ayakkabılığa bakıp bu ayakkabılık süs diyemi konmuş (ben direk girip kapının kenarına çıkarıveriyorum)
şimdi benim beklediğim bu değil sende taktir edersin bir güleryüz tatlı dil vs..
Örn2:Bir oyun oynuyorum \'yinemi o aptal oyunu oynuyorsun\' gibi
2)Bazı bencil davranışlar;
Örn:Televizyon izliyoruz birşeyi açmış izliyorum yanıma oturup sormadan etmeden çaat diye kanalı değiştirip dizi açıyor
3)Yatakta odunla sevişsem tepki verir kendisi put gibi yatıyor
eskiden bu durumlar böyle değildi.değişen körleşen törpülenen birşeyler var adını koyamıyorum
Şimdi baktığın zaman bir insan bu hale kolay kolay gelemez. Bendede bir arıza var ama diyorumya konumlayamıyorum veya nerde hata yapıyorum bulamıyorum.
-
Artık onu eskisi kadar arzulamıyorsun, o bunu hissediyor...
Kadınlar hisseder diyoruz ya hep, işte erkek daha az arzulayınca \"seni seviyorumu\" da \"ilgi göstergeleri\" de \"vücut dil\"i de zayıflıyor farkında olmadan...
sen beni eskisi kadar sevmiyorsunun altında yatan cinsel çekimin azalmış olması bana göre..
eğer sevgilini ilk günkü gibi arzuladığını hissetseydi davranışları farklı olurdu diye düşünüyorum...
-
ayrıca sevgiline karşı duygularını bilmiyoruz tabi ama otobandan önceki son çıkışa yaklaşmışsın gibi dostum....
-
Babacım mesele aslında hata değil. Meselenin özü ilişkinin süresi.
Bu kadın hakları denen şey kadınların götünü gereksiz yere kaldırdı.
Ne cep telefonuna, ne laptopa, ne bilgisayara, ne lcd ye ne de arabamıza hiç bir zaman ilk günlerde verdiğimiz kıymeti vermeyiz.
bir süre sonra eskir. Sorun çıkarmaya başlar. Hatta değiştirmek isteriz.
İnsanın ikili ilişkilerinde de durum böyledir hele ki erkek için.
Erkek tek eşli değil tabiatı gereği. Çok kadın istiyor. Kadınları feth etmek istiyor.
Kadın öyle değil. Kadın evini koruyacak , çocuğuna bakacak bir adam istiyor.
insanlarda heyecan kalmamış.
Söz yüzklerini taktınız ama..
evlenme teklifini nasıl yaptın??
Pırlantası nasıl ?
yoksa pırlanta almadın mı?
ya da kaç senedir beraberiz e artık evlenelim mi dedin ?
janti bir şeyler yaptıysan o gece çok iyi sevişmiş olması gerekir..
artık bedenler birbine alışmış. muhakkak eskisi gibi değil..
sen de erkek olduğun için gaz istiyorsun gaz almayınca da canım cicim balım diyemiyorsun. buda başka bir kartopu etkisi..
şimdi..
evlilk dedim ya sana hani mesele evlik..
eveet bu açıklamalardan sonra da yine sorun \"evlilik\" diyorum.
Bak şimdi..
sen artık onun sevgilisi değilsin....
sen artık onun koca adayısın.
beyin evliliği sorguluyor, o artık evin hanımı rolüne alıştırıyor kendini...
\"evlendiğimizde ayakkabıları burada mı çıkaracak\"
ben bu adamla evleniyorum ama alışkanlık mı ??
evlendiğimiz de de bu adam bu aptal oyunları mı oynayacak ?
bu ve benzer soruları soruyor..
BU joker 34 yaşına kadar neden evlenmedi sanıorsun.??
çünkü bu döngü öböyle..
evlenince de artarak devam edecek..
bunu bil..
30 oluyor hatun...
çocuk çocuk diye bağırıyor bünye...
-
Kıldanadam merhaba. aramıza hoşgeldin.
Şu andaki ilişkinin öyle kötü olmadığını ama eskisi gibi de olmadığını anlıyorum.
4-5 yıl, bir ilişki için epey bir zaman. Kız arkadaşının yakın çevresi, ailesi, dostları nasıl insanlar? İlişkinizi sorguluyor ve ayrılmanızı istiyor olabilirler. Mesele ikinizin arasında gibi görünebilir ama sorunun ikinizin dışındaki insanlardan kaynaklanma ihtimali de mevcut.
Yazdıklarından anladığım kadarıyla, kız arkadaşına son derece iyi davrandığını düşünüyorum ve senden kaynaklanan bir hata olmadığını varsayıyorum.
Ama son zamanlarda işine daha çok zaman ayırıyor ve ihmal ediyor musun yine bir düşün istersen.
-
JoKeR yazan:
Alıntı:
evlenme teklifini nasıl yaptın??
Pırlantası nasıl ?
yoksa pırlanta almadın mı?
ya da kaç senedir beraberiz e artık evlenelim mi dedin ?
janti bir şeyler yaptıysan o gece çok iyi sevişmiş olması gerekir..
artık bedenler birbine alışmış. muhakkak eskisi gibi değil..
sen de erkek olduğun için gaz istiyorsun gaz almayınca da canım cicim balım diyemiyorsun. buda başka bir kartopu etkisi..
güzel bir evlenme teklifi yaptım daha güzelini yapmak isterdim. Pırlanta olmasada savoroski taşlı yüzük aldım çok beğendi gözleri doldu.aptallaştı ne diyeceğini bilemedi.dediğin gibi akşamında meyvesini güzel yedim.
aynen dediğin gibi ben gaz istiyorum belkide başkalarından daha çok ihtiyacım var ama o durum eksik hemde baya...
hatta senin makaleleri okuduktan sonra laf arasında yeri geldi aynısını sattım ona \'kadınlar ilgiyle erkekler gazla çalışır\'
diye bana göndermemi yapıyosun dedi. İhtiyacın varmı göndermelerime varsa ihtiyacın herzaman yapabilirim dedim gülüştük
-
tariz yazan:
Alıntı:
Kıldanadam merhaba. aramıza hoşgeldin.
Şu andaki ilişkinin öyle kötü olmadığını ama eskisi gibi de olmadığını anlıyorum.
4-5 yıl, bir ilişki için epey bir zaman. Kız arkadaşının yakın çevresi, ailesi, dostları nasıl insanlar? İlişkinizi sorguluyor ve ayrılmanızı istiyor olabilirler. Mesele ikinizin arasında gibi görünebilir ama sorunun ikinizin dışındaki insanlardan kaynaklanma ihtimali de mevcut.
Yazdıklarından anladığım kadarıyla, kız arkadaşına son derece iyi davrandığını düşünüyorum ve senden kaynaklanan bir hata olmadığını varsayıyorum.
Ama son zamanlarda işine daha çok zaman ayırıyor ve ihmal ediyor musun yine bir düşün istersen.
yok paşam ailesi akrabaları ve dostlarıyla aram iyi
şimdiye kadarki yaptığımız istişareler benim daha sağlıklı ve çok yönlü düşünmemi sağladı.
hatta evlenmekten korktuğumu bile kendimeyeni itiraf ettim
ama sanırım aşacağım bazı şeyleri zamanla inş.
sağol hoşbuldum.
-
Ben yorum yaparken o sırada Jokerin yazdıklarını görmemişim. Görsem yazmazdım :)
Yazılanlara kelimesi kelimesine katılıyorum. 2-3 kez oku. bence sende öyle olduğunu biliyorsundur. ve eğer bu problemi ben yazıyor olsaydım. Sen de benzer yorumlar yapacaktın eminim.
-
bir çalıntı cırcır aforizması derki;
\"Bizim sevgimiz karşımızdakinde bir sevgi uyandırmıyorsa,sevgimiz gerçekten sevgi değildir.\"
Şimdi çok satan gazetelerin pazar eklerinde ve en möhümi; haydar dümen,yaşar nuri öztürk ve aşk doktoru Mehmet çoşkundenizin yazarı olduğu Posta gazatesinde yazan bir güzin abla rolüne bürüneceğim sevgili qardaşım;
----------------------------------------start---------------------------
İlişkiniz artık sıradanlaşmış...Üretici olup birşeyler katmanız gerekiyor birbirinize ve ilişkinize.Farklı şeyler yapabilirsiniz.Örneğin dans kursuna yazılabilirsiniz.Haftasonu piknikleri,değişik seks fantazilerini deneyebilirsiniz....Sevgi içinizde o sevgiyi keşfedin ve harlandırın yeniden.Sil baştan başlamak gerek bazen.İlişkinizin restart tuşuna basın..
Bir cırcır aforizması derki \"özgürlüğün ateşi aşkı harlandırır\"
--------------------------------------the end---------------------------------
süper sikindirik posta gastesinden istifa edip geri dönersem pek sevgili qardaşım;
sabah 8 akşam 6 aynı filmler,aynı haraketler,haftasonu gidilen avmler,plastik kokan çiçekler sonucu; robotlaşan bir bünyede bu tarz belirtilerin görülmesi normaldir.
Joker reyizin dediği gibi uzun ilişki = kişiliktir.Bu bağlamda değerlendirirsek;
Sorun ilişkide değil,sende değil,hatundada değil,sorun sıradanlaşan bünyelerde,yaşama bütünlüğümüzde.
Türk hatunları boyuna bir evlilik karmaşası ve telaşı içersindedir.Ve en büyük emelleri evliliğe ulaşınca biz abazan bünyeler ne zannederiz?
Oh be aq hatun ömür boyu mutlu olacak....Böyle diyenin ta beynini atmıklayayım..
Tam tersine evlendiği gün hatun bir boşluğa düşer.En büyük amacı gerçekleşmiştir..Eeee bundan sonra ?????
Uzun ilişki sorunsalı ancak kişiliklerin değişimiyle ve bir başkaldırı ile olur.
Bir başkaldırı yapıp kendi içinizde DEVRİM yapmaya hazırmısınız ?(sol cargon devrim başkaldırı gibi kavramları içiboş kavramlara çevirmiştir.Hepsinin ta aq :laugh: :huh: )
Önemli olan nokta hayatların sıradanlığı.Bu hayatı kaybetmeye var mısınız ?..Diğerleri vıdı zıdı..
Not:Herşeye gelebilirim ama SEKSİN ve 31closenin sıradanlaşmasına gelememe uLANNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN !
-
Bu şuna benziyor , kadını yanına 2.000 TL ile çalıştırmaya başlıyorsun
Birinci yılın sonunda maaşı 1.800\'e düşüyor
İkinci yılın sonunda 1.500 Tl maaş veriyorsun
Maaşı artık asgari ücrete yaklaşmış..
Sevgilin asgari ücretin altına inerse diye korkuyor...
Kimse açlık sınırında yaşamak istemez...
Tepkiselleşiyor....
sevgilini karşına alıp \"ne istiyorsun\" diye sor bir bakalım...
somut birşeyler var mı senin göremediğin,
yoksa amortisman, yıpranma mı
eğer maaşının düşüklüğüyse bütün mesele
sen de bütçe imkanları dahilinde toparlayabilirsin B)
İ
-
kıldanadam yazan:
Alıntı:
güzel bir evlenme teklifi yaptım , savoroski taşlı yüzük aldım çok beğendi gözleri doldu.aptallaştı ne diyeceğini bilemedi.dediğin gibi akşamında meyvesini güzel yedim.
Üzülürek söylüyorum ki bu aslında çok kötü bir şey. Ekmeğini yedim dediğin olay yan:)
neden kötü biliyor musun ? BUndan sonra ekmek yemek için hep böyle şeylere ihtiyaç duyacaksın..
Düğün zamanı bi heyecan yaşayacak..
sonra balayında 2-3 gün kih kihkidi
sonra 14 şubatlar yılbaşıları, doğum günleri ve yıl dönümlerinde ona güzel bir hediye ya da sürpirz yaparsan \"ekmek yiyeceksin\" yani \"ödüllendirileceksin\"
onun dışında stabil 31 den hallice bir cinsel yaşamın olacak evliliğinde bunu bil..
size ne heyecan getirir ??
valla dostum kısa süreli olanları bi yana koyarsak size çocuktan başka bir şey heyecan getirmez..
içini kararttım belki ama evlilik denilen şey bu işte..
yazmadığım ama hep söylediğim bir şey var.
bir ilişki başladıktan sonraki 4 yıl içinde çocuk sahibi olmalı çiftler.
yoksa bir rutine biniyor ki sorma..
o senin 4 snelik manitan. ama dışarıdaki sıradan adam daha bir gözünün içine bakıyor.
bakar tabi. iş çıkarmının hesabında..
sen ise 4 senedir koynuna alıyorsun. O adamlar gibi olman beklenemez.
Cinsellik konusu çok sıkıntılı sevgili kardeşim.
Bir evliliğin temeli cinselliktir.
diğer şeyler üstüne çıktığımız katlar.
temel sağlam değilse o binayı taşımaz.
bina olmadan da temel tek başına bi boka yaramaz.
---
4,5 senelik ilişkiyi bitirmek de kolay değil...
---
Alıntı:
aynen dediğin gibi ben gaz istiyorum belkide başkalarından daha çok ihtiyacım var ama o durum eksik hemde baya...
sadece ve sadece normal bir erkeksin...
Alıntı:
hatta senin makaleleri okuduktan sonra laf arasında yeri geldi aynısını sattım ona \'kadınlar ilgiyle erkekler gazla çalışır\'
diye bana göndermemi yapıyosun dedi. İhtiyacın varmı göndermelerime varsa ihtiyacın herzaman yapabilirim dedim gülüştük
mesela burada mind trcik yapmak yerine biraz daha bu konu hakkında konuşmak istiyorum demelisin.
\"seninle konuşmamız gerek\" cümlesini kur buluşmadan 1 saat önce..
bu kadın cümlesdir. Karı bu cümleyi kurduysa sıkıntı var demektir.
sen de o cümleyi kur ki .. sıkıntı olduğunu anlasın..
sonra sen şöyle şöyle yapıyorsun diye değil..
ben böyle böyle hissediyorum diye..
kendini açıkla..
bak kendini açıkla diyorum onu suçlama...
yani..
\" bu aptal oyunu mu oynuyorsun diyorsun bana aptal dmeiş oluyrosun. bana hakaret ediyorusn. bu ne biçim iş, ne yapmaya çalışıyorsun\"
şekllinde değil..
\" geçende, yine mi o aptal oyunu oynuyorsun demiştin ya.. aslında çok içerledim o zaman. Acaba evleneceğim kadın benim aptal olduğumu mu düşünüyor dedim . Erkek olarak gazlanmaya zeki olduğuma aslanım paşama ihtiyacım var benim. ben de o oyundan zevk alyorum işte. bu hakikaten çok mu kötü sence\"
şeklinde bir iletişim dili kullanarak kendini iyice açıkla..
çok işe yarar demiyorum ama en azından birbirinizi daha iyi anlarsınız.
-
extreme ye katılıyorum bence
madem 5.5 yıldır tanıyosun
iş ciddiye binmiş evleniyosun.
bu sıkıntını, gelin adayını karsına alıp konusmalısın..
birde onun görüşünü al
burda herkes sana bir fikir verir coguda dogru olabılır ama bence en mantıklısı senın sorunu onun agzından duyman gerek.
bu arada hoşgeldin aramıza..
-
Altarın Oğlu Tarkan. yazan:
Alıntı:
extreme ye katılıyorum bence
madem 5.5 yıldır tanıyosun
iş ciddiye binmiş evleniyosun.
bu sıkıntını, gelin adayını karsına alıp konusmalısın..
birde onun görüşünü al
burda herkes sana bir fikir verir coguda dogru olabılır ama bence en mantıklısı senın sorunu onun agzından duyman gerek.
bu arada hoşgeldin aramıza..
Hoşbulduk hocam
Sende Jokerle aynı şeyleri düşünüyorsun dediğiniz gibi fırsatını yakaladığımda mevzusu geçtiğinde ilk işim rahatsız olduğum mevzuları yapıcı bir şekilde suçlamadan dile getirmek
Bu arada herkese çok teşekkür ederim olaya artık karamsar bakmıyorum elimde yol haritam var onu takip ederek ilişkimi tamir yoluna gideceğim ha bu arada ne yalan söyleyim gösterdiğiniz ilgiden götüm kalkmadı değil xD
-
Önemli bir konuyu önemli bir şekilde ve doğru başlıkla adam akıllı sorarsan ilgiyi alırsın.
Bu senin için değil herkes için geçerlidir. Cemiyet bunun için var.
-
Ya bu konu cok önemli
Kızla konuşurken sakin alttan alma
Sert de girme ama bilsin
Olay su; sen bana bu sekilde hitap edemezsin
Bana bu sekilde hitap eden bır kadını karım olamaz
Sevgilin de aptal olduğunu düşündüğü birine kocam erkeğim diyemez
Derlerse bır cocuk ardından boşanma olur
Sana bır şey olmaz olan ona olur
Durum bu kadar nettir
Alelade aptal bır evlilik istemiyorum bu sekilde birbirimize özensiz davranma hakkımız yok diyeceksin
Bunun Icin herkes oto kontrolunu gerçekleştirsin
Yatakta iyileşmek zorundasınız
O senin sen de onun aklını basından alacak sekilde davranmazsaniz
Yazık olur aman ha
Bu konuyu icsellestir ve geri adım atma
O da sen de özen göstermezseniz boktan bır hayatın olur okadar
-
Cemiyeti seviyorum yaa.
Ne kadar kafası çalışan zeki ve kaliteli insanlarla dolu öyle
hayret ettim bir kez daha
ulan şimdi ben söylicem bişeyleri söylenmiş
şunu söyleyim bari yok oda açıklanmış
özellikle cırcır yakmış yıkmış ortalığı...
tebriks...
ama bir Kemal atasözü de der ki
Bir gün herkes evlenecek; sike sike evlenecek kaçış yok bizlerde... :)
4.5 yıllık İlişkinin kurtarılması için genel şeyler zaten söylenmiş
ben şu cümlene takıldım onu aydınlatayı barim
benim yaptığım bir çözümü önereyim
Alıntı:
yatakta eskisi kadar sevecen ve cana yakın değil sanki bir görevi yerine getiriyormuş hissi uyandırıyor bende. Buda beni ondan soğutuyor.
Kota koy :woohoo: :woohoo:
neyyyy. kota yani sınır koy belli bir süre
(bunu asla ona söyleme)
özlet kendini, senin uydurduğun ama onun kabul edeceği güzel bahaneler olsun
örneğin 1 aylık bir kota mesela bir iş görüşmesi, belki 2 haftalık bir diyar-ı memleket gezisi, yada uzun süre geçmeyen bir hastalık gibi gibi
hatta bazen o istese bile bahane uydur 2-3 kere ama bi alfa gibi, arzulasın seni...
sonrasında deliler gibi sevişebilirsiniz dikkatle kullanınınız lütfen :))
Not: Kızın yaşı büyükmüş (sonraki postlarda farkettim),
işe de girmiş
güzelde bir hayatı var
jokerin dediği gibi aşk 3 yıllık ömrünüde doldurmuş
eleştiriye başlamış ki ilk başladığı anda alfa olup önünü alacaktın
her kötü davrandığında ona yaptığın bir iyiliği yapmıcaktın
bilinçaltına cici uslu kız olması gerektiğini verecektin
kedinin bacağını baştan ayırmak lazım gelir idü ;)
-
kıldanadam hoşgeldin aramıza. Kesinlikle doğru yerdesin SAKIN AMA SAKIN ŞUNU UNUTMA
BU FORUMDAKİ TÜM BİLGİLERİ TOPLAYIP, İÇ SESİNLE BİRLİKTE DOĞRU OLANA KARAR VERMEK İÇİN ÇABALAMAN LAZIM yoksa bu durumdan kurtulamazsın..
Benim sana dostane tavsiyem bir piskologa gitmeniz, emin ol 3-5 seansta herşey sihirli bir deynek deymiş gibi değişir..
YAZDIKLARINDAN ANLADIĞIM İKİNİZİNDEN ARADA BİR YERDE SIKIŞIP KALMIŞ OLMANIZ
\"BElirsizlik insanı öldürür..\"
Gerçekten piskologa gitme cesaretini kendinde bulursan iyi bir piskolog tanıyorum..
-
sana kötü cümleler mi yazdık? seni karamsarlığa mı sürükledik acaba diye düşünüyorum... amaç bu olmamalı!
sana başka da birşey söylemeli sanki!
bu kız bu noktaya tek başına gelmedi!
elde edilen şeyin değeri düşer
ikinci el araba ucuzdur
bağdatı almayı hayal etmek bağdatı almaktan daha iyi olabilir.
insan evladının doğası bu.
evlilik türkiyede sıradan ve berbat bir kurum. iş ve işçi bulma kurumu gibi bir kurum. aptalca ve düşünülmemiş bir şey.
zaten doğası doğamıza ters. ama yapıyoruz!
4.5 sene çok uzun bir süre. bu süreçte yıpranmalar oldu. olacak!
insan kendine bile katlanmakta zorlanıyor bazen
bu böyleyken başkasına katlanmak nasıl olur sen onu düşün!
yine de güveniyorsan eşine
otur konuş. onun da korkuları ve endişeleri vardır
o herşeyi mükemmel olsun istiyordur. filmlerde bunu gördü. ama ne o mükemmel ne sen!
bu iş çok zor
hayat senin ama her hatadan geri dönüş vardır. ve hiçbirşey için geç değildir.
sıradan bir mutsuzluk hali bu
ben mutsuzluğumun bile sıradan olmasına katlanamam mesela:)
bu bir bakış açısı meselesidir.
not: cırcır deli dehşet yazmışın! eferim!
-
şikayet etmekten nefret ederim genel itibari ile öyle bir his uyandırmışsam affola
ama son raporu vermek ve bu konuda fikrinizi almak istedim
Haftasonuda çalışıyor
bugun işe gidecekti sosyal hizmetlerde çalıştığı için zaman sınırlamaıs yok
sabahtan konuştuk gitmeden önce yanıma ugramasını söyledim gelmeden önce kahvaltı hazırladım yaptık kahvaltıyı sonra ugurladım kendini
işten geldi dışarı çıktık yemek yedik eve döndük
dedimki aşkım bi çay demle içelim
offladı pofladı gitti koydu çayı. aradan zaman geçti demlesene çayı dedim kaynamıştır altı \'madem aklına geldi sen neden demlemiyorsun\' dedi ama demledi..
birde jokerin makalede okudum kız arkadaşının yanında makyaj yapması saygısızlık diye ifade etmiş
benimki kaş bıyık alıyo abi ona napacaz
dediğim gibi şikayet etmekten ziyade bu tür davranışların nasıl önüne geçerim onun peşindeyim çünkü seviyorum
ve bende boktan bir huy var
bardak taşmadan tepki göstermemeye özen gösteriyorum çünkü sinirimi kontrol etmekte zorlanıyorum
mesela ben çay mevzuunda kalayı bassaydım ona bütün günümüz bok olacaktı zaten sık görüşemiyoruz gibi...
-
siz evlenince kim neyi yapacak kavgasını veriyorsunuz
stratejik bir mücadele var
aşk yada sevgi ile alakası yok!
çok basit bir soru sorarım ama yanıtını veremezsiniz.
zira bir gününün kötü geçmesi hakkında endişelenen bir adam
koca bir ömrü nasıl harcar: matematik orada biter iişte!
çünkü bu böyle bir konu değil
bana şunu yaptı bana bunu yaptı
ben bunu nasıl yola getiririm diye br iey değil
aslında hep olan şeyler şimdi mi gözünüze batıor!
kadınlar pilli aletler değildir.
insan evladı neticede!
bu ilişkideki bir sorun değil
bakış açısında sorun var
...
onu sevip söylemediğinizi söyleyemem ama rahatınızı sevdiğinizi anladım. riske girmek istemiyorsunuz. ki bu çok doğal. ama en büyük riski alıyorsunuz eh o da insan evladının bir diğer ve sıradan çelişkisi olarak karşımızda duruyro!
çok net bir bilgi
bu durum değişmeyecek
kavga edeceksiniz sürekli ve
sonunda karınız size vermeyecek!
siz buna acaip sinir olacaksınız
bir süre sonra sizde gidip ihtiyaçlarını dışardan karşılayan adamlardan olacaksınız
karınız bunu öğrenicek
oyle yada böyle
ama evi terketmekten korkacaksınız
çünkü boşanmak istemeyeceksiniz
hem pahalı hem riskli bir şey bu
anlayacağın 4.5 yıllık kuralları yıkamazsınız
ne inşa ettiyseniz onun üzerinde yükselicek bina
temeli budur
mayası budur
değiştiremezsiniz
ancak yıkıp yeniden kurabilirsiniz
o da cesaretiniz varsa.
alın karşınıza bunlar ıbunları ıstemiyorum deyin
gitsin düşünsün!
bu arada seks hayatınız iyi değilse iyi değildir
ilişki içinde seks önemli ibr göstergedir. unutmayın
sürekli talep eden sizseniz bu işte bir iş var demektir
kadın size kendini bependirmek zorunda hissettirmiyor demektir
ona aynen buu senaryoyu çizin ve kavga edin
bakalım neler oluyor
eğer bu kavgadan barış çıkarsa adam gibi ve gerçekçi biçimde
belki bir şansınız olur
ama cesaret gerekir
-
Wonder Women yazan:
Alıntı:
insan evladı neticede!
bakış açısında sorun var
...
onu sevip söylemediğinizi söyleyemem ama rahatınızı sevdiğinizi anladım. riske girmek istemiyorsunuz. ki bu çok doğal. ama en büyük riski alıyorsunuz eh o da insan evladının bir diğer ve sıradan çelişkisi olarak karşımızda duruyro!
çok net bir bilgi
bu durum değişmeyecek
bir süre sonra sizde gidip ihtiyaçlarını dışardan karşılayan adamlardan olacaksınız
karınız bunu öğrenicek
oyle yada böyle
temeli budur
mayası budur
değiştiremezsiniz
o da cesaretiniz varsa.
gitsin düşünsün!
bakalım neler oluyor
belki bir şansınız olur
ama cesaret gerekir
Dediğin gibi \'kendini bana beğendirmek gibi bir kaygısı\' yok.
Çünkü hakikaten beğeniyorum onu ama bazı huyları var içime batan onları çıkaramıyorum.Onu kaybetmekte istemiyorum.
Ben ben onu kavga çıkarmadanda söylerim ama biraz ciddi söyleyince alınıyor ondan sonra içine kapanıp bütün gün suratı düşüyor
-
kıldanadam yazan:
Alıntı:
Wonder Women yazan:
Alıntı:
insan evladı neticede!
bakış açısında sorun var
...
çok net bir bilgi
bu durum değişmeyecek
karınız bunu öğrenicek
oyle yada böyle
temeli budur
mayası budur
değiştiremezsiniz
o da cesaretiniz varsa.
gitsin düşünsün!
bakalım neler oluyor
belki bir şansınız olur
ama cesaret gerekir
Dediğin gibi \'kendini bana beğendirmek gibi bir kaygısı\' yok.
Çünkü hakikaten beğeniyorum onu ama bazı huyları var içime batan onları çıkaramıyorum.Onu kaybetmekte istemiyorum.
Ben ben onu kavga çıkarmadanda söylerim ama biraz ciddi söyleyince alınıyor ondan sonra içine kapanıp bütün gün suratı düşüyor
nolmuş
düşerse düşer!
suratın düşmesi ile hayatın arasındasın! bu kadar basit!
ayrıca sıkıntıya girecek o değil ki sensin!
kıza iyilik yapmak istiyorsan
onu aldatmadan önce adam gibi konuş kavga et o bu şu
bu ilişkiyi düzeltmeye çalışın
yoksa asıl canı yanacak olan o!
madem seviyorsun onun iyiliği için konuş!
-
Uzun yazamayacağım ama yaşadıklarının bir parçasını bir zamanlar yaşamış biri olarak tek diyeceğim;
KORKMA! SİKTİR ET ŞU KORKULARINI.
KAYBETME KORKUNU.
Birşeyi söylemek isteyince aşırı şekilde sonunu düşünme. Kurgulayıp durma.Onu dersem şöyle olur, bak şunu dedim böyle oldu, Üzüldü, kırıldı, suratı düştü. Onu kaybetmek istemiyorum, şunu dediğim zaman kaybedersem sem de sem sem semmmmmmmmm
SİKTİR ET BİRAZ ŞU DÜŞÜNCELERİNİ...
-
mr.lardo yazan:
Alıntı:
Uzun yazamayacağım ama yaşadıklarının bir parçasını bir zamanlar yaşamış biri olarak tek diyeceğim;
KAYBETME KORKUNU.
Birşeyi söylemek isteyince aşırı şekilde sonunu düşünme. Kurgulayıp durma.Onu dersem şöyle olur, bak şunu dedim böyle oldu, Üzüldü, kırıldı, suratı düştü. Onu kaybetmek istemiyorum, şunu dediğim zaman kaybedersem sem de sem sem semmmmmmmmm
beni sindirmiş bildiğin sünepenin biri oldum çıktım aq
benden yaşça büyük olmasının bir etkisi olabilirmi davranışlarında
-
kıldanadam yazan:
Alıntı:
mr.lardo yazan:
Alıntı:
KAYBETME KORKUNU.
beni sindirmiş bildiğin sünepenin biri oldum çıktım aq
benden yaşça büyük olmasının bir etkisi olabilirmi davranışlarında
Hayır, hayır ve gene Hayır. Yaş farkı biraz daha fazla hayat tecrübesinden başka bir şey getirmez ilişkide. O da yaşça büyük olanın hayatını gerçekten yaşadığını varsayarsak. İlişkiyi tam olarak bilmediğim için çok fazla bir şey diyemeyeceğim; ama bir tahmin yapmam gerekirse 4 yıllık ilişkinin birikimi şu an yaşadıkların derim. Yaş farkı vs. ise bu durumlarda bahaneye kaçıyor.
-
sikerim böyle aşkın ızdırabını bennnn.....
bence bu ilişki miyadını doldurmuş....
ezik muhtaç görünen hep sensin anladığım kadarıyla bence ilişkide aşkında, sevmeninde, saygınında, bağlılığında, arasında büyük farklar olmamalı .....
görünen o ki bu bi matematik hesabı olmasada .. sen % 70 veriyorsan hatun % 30 larda....
sen ilişkiyi kurtarmak için çabalıyorsun oda sana üvey evlat muamelesi yapıyor..
bence biraz ara verin sizin ayrılık yaşamanız şart olmuş...
-
adam yardim ve care aramis herkes ayrilin demis tamam iyi dogrudur belki de bi ona sormali acaba ayrilmak mi istiyor da belirsizlik mi onu korkutuyor yoksa hala seviyor mu?
-
bir yandan kızı beğeniyorsun bir yandan kızı inanılmaz eleştiriyorsun
onda kızdığın ne varsa şu an sen yapıyorsun!
anlattıklarından kızın bunu yüksek sesle yaptığını seninse susmayı tercih ettiğini anlıyoruz
ve bu sonucu değiştirmiyor
ikinizde birbirinizin gözüne batıyorsunuz!
olan bu!
kızın seni isndirdiği yok. sen kızın suratının düşmesini kendince bir \'başarısızlık\' onu mutlu edememek olarak kodlamışsın içinde.
ve yine kendini başarısız görmemek için susmayı seçiyorsun ama mutlu olamıyorsun
olayları net görebilmekiçin çaba harcamalısın!