-
Artık Ne İstediğimi Biliyorum
Arkadaşlar kısaca özet geçiyim kırtasiyede çalışan bir hatun ve ben bununla tanışmak istiyorum anlaşmamız halinde sevgilide olabilirim arkadaşta devam edebilirim önce tanımam lazım.
Arkadaşlara sonsuz teşekkürler çok şahane bir fikir bulduk ve başladım uygulamaya bugun 2. gün saat 10:20 ve yine bir kartpostal aldım.
Yine kırtasaiyenin sahibi \'\' Ne yapıyorsun bu kartpostalları? \'\' diye bir soru sordu bende üstü kapalı günlük yazıyorum dedim hatunda güldü :woohoo:
Yarın pazar yarın gitmeyeceğim,büyük ihtimalle de hatuna tatildir.Şimdi doğru yolda olduğumu düşünüyorum :D eğer hatam varsa lütfen söyleyin düzeltiyim.Bu hatun olayınıda Richy söyledi teşşekürü bir borç biliyorum :)
En son Richy ile ekmek Fiyatını konuşuyorduk :woohoo: :woohoo: :woohoo:
-
Cvp:Artık Ne İstediğimi Biliyorum
Kırtasiyenin sahibiyle muhabbeti kur, aran onunla iyi olsun, kızla ondan sonra muhabbete başlarsın.
Böylece sahip daha sonra sana köstek olmaz.
-
pazartesi, salı aynı saatte git. çarşamba daha geç git. perşembe daha erken git. cuma günü gitme. cumartesi kapatmalarına yakın git :)
haftaya çok eğleneceyiiiz çooook :)
-
bugün 5. kartpostalımı aldım ve artık şaşırmaya başlıyorlar zaten ordaki kadın merak ediyor açıkça belli oluyor fakat kızdada var bişeyler 4 gün 10:22 de gittim bu gün 16:08 de gittim yarın öğeln arası giderim cuma gitmem cumartesi çıkışa doğru giderim :D
Dün ordaki kadına full şarj denedim bir kartpostalı ballandıra ballandıra anlattım felan baya ilgisini çekti şimdi sıra kızda :D
Önce kendimi eğlendiriyoorum sonra ordakileri bu eğlencenin içne sokuyorum bu şekilde kızın hayatını renklendiren kişi ben olcam.
Sizin sayenizde plan harika işliyor,dün Jokerle konuşurken şunu demişti müthiş bir laftı cuk diye oturdu :D
kız sik gibi bir kırtasıyede
sik gibi bir hayat yaşıyor ; olay budur ona biraz renk katalımmmm...
-
Bugün değişik bir saatte aldım artık kızda şaşırıyor napıyor bu diye :D
İçinden diyordur mal işte tek tek alacağına alsana 10 tane :P
Yarın almayacağım cteside akşam kapanışa doğru alacağım haftaya artık harekete geçicem :D
-
emreege21 yazan:
Alıntı:
Bugün değişik bir saatte aldım artık kızda şaşırıyor napıyor bu diye :D
İçinden diyordur mal işte tek tek alacağına alsana 10 tane :P
Yarın almayacağım cteside akşam kapanışa doğru alacağım haftaya artık harekete geçicem :D
Dostum kız huzursuz oluyor mu gelmelerinden? nasıl bakıyor? izlenimin nasıl? onun hoşuna gidiyor mu dersin? o zaman işe yaradı demektir.
Ben olsam, finalde ona bu kartpostallardan yapacağım bir çalışmayı hediye verirdim. Öncesinde tabi nasıl bişey yapacağımı internette araştırdım.
veya, her kartpostala o günü, duygularını anlatan kıza yazılmış bir mesajda olabilir. o günün tarihini de atarsın :) hatta aldıklarına yazmadıysan ya da atmadıysan diğerlerine sanki o gün yazılmış gibi farklı kalemlerle yaz istersen şimdiden.
Yalnız,
Bu kıza ileriye dönük çok özel şeyler besliyorsan yap ama. belki çok etkilenir, gelecek hayalleri kurarda; sonra sen çekip gidersen olmaz.
hadi kolay gelsin.
-
Depremden önceki aynı açtığım konudada bahsetmiştim yine söyleyim kız sakin birine benziyor önce tanışmam lazım ve bir süre arkadaş olarak kalmak istiyorum baktık anlaşıyoruz devamını getiririm yoksa arkadaş olarak kalırız.
Kıza umut vermek olmaz.Bir diğeri kız huzursuz olduğunu hiç farketmedim bana daha çok meraklanıyor gibi geldi.Sonuçta orası halka açık bir dükkan isteyen parasıyla istediğini alır :)
Sormak istediğim bir sorum var genelde hep ordaki bayan duruyor benim başımda o ilgilenince kız geride duruyor bu konu için ne yapabilirim ?
-
emreege21 yazan:
Alıntı:
Depremden önceki aynı açtığım konudada bahsetmiştim yine söyleyim kız sakin birine benziyor önce tanışmam lazım ve bir süre arkadaş olarak kalmak istiyorum baktık anlaşıyoruz devamını getiririm yoksa arkadaş olarak kalırız.
Kıza umut vermek olmaz.Bir diğeri kız huzursuz olduğunu hiç farketmedim bana daha çok meraklanıyor gibi geldi.Sonuçta orası halka açık bir dükkan isteyen parasıyla istediğini alır :)
Sormak istediğim bir sorum var genelde hep ordaki bayan duruyor benim başımda o ilgilenince kız geride duruyor bu konu için ne yapabilirim ?
\'\'Depremden önceki\'\' mevzuyu bilmiyorum. deprem olunca topc mi silindi. Kütahya depremi ciddi kötü bir depremde Ölenler rahmet kalanlara sabır versin rabbim.
Soruna gelirsek,
Daha önce o bayandan bahsetmiştin. ben yazacaktım uymadı. bana, o kadın seninle ilgileniyor gibi geldi önce. ya da kendisi için geldiğini düşünüyor olabilir. çok yüz verme.
ya da kız için endişelenmiş veya kızımız bu durumdan rahatsız olduğunu söyleyip o abladan bu durumla ilgilenmesini rica etmiş olabilir. önce bu durumun nedenini çöz. ona göre bakarsın.
Anlatacaklarını detaylandırmana göre daha isabetli yorum ve tavsiyeler gelir arkadaşlardan umarım.
-
Şimdi o abla varya o ablaaaa hiç oturmuyo kurt var hep ayakta ve genelde çoğu kişilerle o ilgileniyor işte bu kızı ordan sıyırıp nasıl alacağımı bilmiyorum.
2 gün önce şarjladım artık söylediklerime felan baya baya gülüyor tepki veriyor oda banamı yazıyor onu anlamadım :P
Taktiğimiz bence gerçekten güzel işliyor bokunda dediği gibi bu kadının ayağıma taş koymasını istemiyorum bu yüzden dikkat çekmeden nasıl kızın ilgilenmesini sağlıyabilirim?
Cemiyet geçen hafta sıkıntıya düştü girilmiyordu 5 gün öncesine almışlar.Deprem derken bunu kastettim senin haberin yok heralde..
-
emreege21 yazan:
Alıntı:
Şimdi o abla varya o ablaaaa hiç oturmuyo kurt var hep ayakta ve genelde çoğu kişilerle o ilgileniyor işte bu kızı ordan sıyırıp nasıl alacağımı bilmiyorum.
2 gün önce şarjladım artık söylediklerime felan baya baya gülüyor tepki veriyor oda banamı yazıyor onu anlamadım :P
Taktiğimiz bence gerçekten güzel işliyor bokunda dediği gibi bu kadının ayağıma taş koymasını istemiyorum bu yüzden dikkat çekmeden nasıl kızın ilgilenmesini sağlıyabilirim?
abla nasıl abla? kaşr bi tip mi? bir kadınla olmak, sana kadınlık yapmasını birini arıyorsan. tipi idare ederse onu ayarla derim. Bana bir PUA için illa bir hedef şart olmamalı. bazen beklemediğin yerden gelecek bir fırsatıda tepmeden değerlendirmeli.
Ama illa mesele üzerine düşünelim istiyorsan. Ablayla muhabbet et derim güzel güzel. sana dükkanda çay ısmarlasın. oturun. hoşlandığın kızda muhabbete ister istemez dahil olur. ama ablayla muhabbetin asılır gibi olmasın. o zaman ilgilendiğin kız kıskanır veya onun tokmakçısı der seninle ilgilenmez.
Şimdiye kadar bana göre yanlış hiç bişey yapmamışsın. Ablayla konuşurken, alışveriş yaparken o kıza laf at bakalım. ya da tavsiye iste. o mu güzel? bu mu güzel de. hayalindeki resmi anlat. o da arasın. varsa getirtsinler vs. onları özellikle kızı meşgul et. kızı gönderemeyen abla diğer müşterilere kendi bakmak zorunda kalacak mecbur. :)
-
Yok kaşar tipte değil 38 yaşlarında hiç evlenmemiş :)Amacım kendime uyan birisiyle sevgili olmak yoksa benden büyük bir insanla heleki 15 yaş farka olan bir insanla pek işim olmaz :)
Dediğim gibi artık pazartesi uygulamaya geçeceğim.Kartpostallara günlük yazıyorum fakat araya kızıda sıkıştırıyorum önce bir kahve içmeye ikna etmem lazım orda bir kaç kartpostalı ona vereceğim.
Maksadım cekiciliği öldürmeden bu tanışma işini bitirmek yoksa ya Allah deyip direkte açılırım :D oyun hoşuma gitti kuralına göre oynayalım dedim bende...
-
emreege21 yazan:
Alıntı:
Yok kaşar tipte değil 38 yaşlarında hiç evlenmemiş :)Amacım kendime uyan birisiyle sevgili olmak yoksa benden büyük bir insanla heleki 15 yaş farka olan bir insanla pek işim olmaz :)
Dediğim gibi artık pazartesi uygulamaya geçeceğim.Kartpostallara günlük yazıyorum fakat araya kızıda sıkıştırıyorum önce bir kahve içmeye ikna etmem lazım orda bir kaç kartpostalı ona vereceğim.
Maksadım cekiciliği öldürmeden bu tanışma işini bitirmek yoksa ya Allah deyip direkte açılırım :D oyun hoşuma gitti kuralına göre oynayalım dedim bende...
ben sana böyle mi dedim. :dry:
bak o abla senin kaderin. ona yakalanırsan bitersin...
ben ne dedim sana sen ne yapıyorsun..
-
emreege21 yazan:
Alıntı:
Bu kadar yaş farki varken yani pek uygun olmaz. kadında istemiyordur muhtemelen.
iyimser yönden bakarsak ( çok da iyimser olma :) )
sanırım kızla ilgilendiğini anladı. bu bayana güven verirsen. eğer anlamadıysa kızla ilgilendiğini ona bir şekilde ima edersen veya söylersen sana kesin yardım edecektir. o zaman başka yardıma, taktiğe hiç ihtiyacın kalmaz. kartpostallara da ihtiyacın kalmaz.
Aynı gün direkte açılabilirdin ama böyle yapman güzel olmuş. ona yaklaşan diğer erkeklerden farkını gösterdin. şansını artırdın ( ya da öyle umuyorum )
Bu iş olsun ya da olmasın ileride hatırlanacak güzel bir anı olacak. umarım bu kızla beraber hatırlarsınız.
BOL ŞANS..:)
-
JoKeR yazan:
Alıntı:
emreege21 yazan:
ben sana böyle mi dedim. :dry:
bak o abla senin kaderin. ona yakalanırsan bitersin...
ben ne dedim sana sen ne yapıyorsun..
Abovv! Joker ne demişti? Jokerin dediğini yapmayıpta soruyorsan hata yapmak üzeresin dikkat et.
-
Joker bana ikisinede full şarj yapacaksın önce ablayla muhabbeti ilerletip sonra kızla fazla muhabbet etmeden ismini öğreneceksin ve kızı dışarda görünce kapiş yapacaksın dedi :)
Ablayı şarjladımda kızı unuttum :( cumartesi günü akşam kartpostal alcam bu sefer durumu kurtarıcam.Onun hayatının neşesi olcam :)
Tamam şimdi oldu :)
-
emreege21 yazan:
Alıntı:
Joker bana ikisinede full şarj yapacaksın önce ablayla muhabbeti ilerletip sonra kızla fazla muhabbet etmeden ismini öğreneceksin ve kızı dışarda görünce kapiş yapacaksın dedi :)
Ablayı şarjladımda kızı unuttum :( cumartesi günü akşam kartpostal alcam bu sefer durumu kurtarıcam.Onun hayatının neşesi olcam :)
Tamam şimdi oldu :)
En önemli şey unutulur mu ya :)
yok sen halledecen bu işi. ben adım gibi eminim. hadi bakalım. pazartesiye bişey kalmadı.
-
Kırtasiye küçük mekandır ne yapsan dikkat çekersin. Bu taktikle nereye kadar ilerlenir bilmiyorum. Ne yapacağınızı da merak ediyorum tabi.
Ama bana öyle geliyorki, bir gün ya sıkılacaksın çünkü dükkandakilerin sana olan bakışı değişecek ya da dükkan kapandığında kızı yalnız yakalayıp derdini anlatacaksın.
Böyle uzun hikayeler sıkıcı gelmiştir hep bana bence bir an önce kızı yalnız yakala, olacağı varsa olur zaten.
-
Ahhh Mr bende istiyorum yalnız yakalayabilirmiyim diyede sıkıntı şurda,bu kız o ablayla aynı binada oturuyor sabahları ikisi birlikte geliyorlar dün akşam gözlemledim yine birlikte gidiyorlar.Kızı bir kaç sefer dışarda gördüm tek başına.
Sıkıntı burda işte Cumartesi ikisinede full şarj yapıp kızında ismini öğrendikten sonra kızı yalnız yakalamaya bakcam olay bu :)
-
Evet gençler bugün baya iyiydi muhabbetimiz.
Abla olayı tamamdır diye düşünüyorum,hem kıza hem ablaya full şarj yaptım.Kızda bu gün sordu \'\' neden 10 tane almak yerine tek tek alıyorsunki \'\' dj arkadaşımın bana verdiği hikayeyi anlattım hoşlarına gitti :) ve tırnak ile soru sordum ikiside bizim ilgi alanımız değil dedi ama yardımcı oldular avonun felan kataloglarından baktılar..
Kızın ismini öğrendim biliyordum ama kendisi söylemesi daha iyi oldu.
Joker metod tuttu artık kendisini tek yakalayıp güzel bir açılış yapıp kahveye ikna etmem lazım.
Fakat kafama takılan bir soru var kartpostal almaya devam ediyimmi?
-
Arkadaşlar kızı yalnız yakalayana kadar kartpostal almaya devam ediyimmi?
-
emreege21 yazan:
Alıntı:
Arkadaşlar kızı yalnız yakalayana kadar kartpostal almaya devam ediyimmi?
Bugün pazartesi. Bugün harekete geçecektin biliyorum. yalnız bu durumda yakalaman zor görünüyor. ve hala heyecanlı oduğunu düşünüyorum. Kimindi bir açılışı vardı bir cafede. biri nişanlı galiba üç kız çalışıyor. onları etkilediği çok güzel bir açılış yapmıştı. forumlardan okumalısın. galiba sentinus du yalan olmasın. onu oku. bir fikir verecektir.
harekete geçsen iyi olur bence ama yine de sen bilirsin. ortamı kendin daha iyi biliyorsun.
ben olsam işyerinin önünden geçip görünmeye çalışırdım. seni görünce dükkanın önüne çıkar diye düşünüyorum.
zamanında ben böyle yapıyordum. uzaktan içeriye onun gözlerine bakardım sonrasında kız yanıma gelirdi. dene istersen.
-
Tamam bunu deneyeceğim ve sonuçları yazacağım
Bir soru daha çok soru soruyorum ama :)
Geçen dedimki bu gitar olayını sundum hafif muhabbet için tırnaklarım kırılıyor ne yapmam lazım diye tam bir cevap veremedi şöyle düşünüyorum netten araştırdım ve buna ilişkin küçük bişey yazıp versem kartpostalın arkasına işe yararmı yoksa hiç bulaşmayımmı?
Bu arada heyecan var :D
-
emreege21 yazan:
Alıntı:
Tamam bunu deneyeceğim ve sonuçları yazacağım
Bir soru daha çok soru soruyorum ama :)
Geçen dedimki bu gitar olayını sundum hafif muhabbet için tırnaklarım kırılıyor ne yapmam lazım diye tam bir cevap veremedi şöyle düşünüyorum netten araştırdım ve buna ilişkin küçük bişey yazıp versem kartpostalın arkasına işe yararmı yoksa hiç bulaşmayımmı?
Bu arada heyecan var :D
Neden öyle bişey yapmak istediğini anlayamadım. seninle tekrar konuştuğunda tırnaklarını sorarsa seninle ilgilendiğini gösterir.
oradayken sankim acıyormuş tırnaklarını üfle. bakalım sana yakınlık gösterecek mi? soracak mı?
Kartpostala yazma fikrinin sana göre gerekçesini bir kez daha düşün. bana çok mantıklı gelmedi.
bir de tecrübesizlik varken riskli şeyler deneme. kapasitene göre davran. kimisi iyi fıkra anlatır. kimisinin güzel ses tonu vardır. kimisi iyi hikaye anlatır. kimisi yakışıklıdır güzel giyinir. kimisi paralıdır. kimisi sporcudur. kimisi senin gibi iyi gitar çalar bunu ortamında gösterir. sen kendi kapasiten ne ise elindekiler ne ise ona göre davran. onunda bir erkekten büyük beklentileri olsun sanmam. fazla gözünde büyütme arkadaşım.
-
dükkana gidip geliyorsun.. sen onları onlar seni tanıyor olmalı.
girdiğinde gülüyorlarsa doğru yoldasın. Gene mi bu herif gibi bakıyorlarsa bu iş olmadı..
muhabbet varsa kızı dışarda yakalayana kadar bekleyeceksin. Beni dinleyeceksin. Neden beni dinleyeceksin diğerleri bilmez mi?
evet bilmez. Çünkü onlar burada yazdıkların kadarını biliyorla biz ise senle özelden konunun ayrıntılarını görüştük.
sosyla çevre şartlar vss ve tüm diğerleri... radara yakalnırsan sikerler..
kızı dişarıda görene kadar bekleyeceksin.
çünkü kızı başka türlü yalnız yakalama ihtimalin yok..
dier türlü de anlarlar adamı oyarlar.
Bitti.
-
tariz @
tamam kartpostal fikrini iptal ettim diğer tırnak üfleme olayı daha mantıklı onu kullacağım.Ses tonum çok iyidir yani ben çok beğeniyorum bazı kızlarda söylemişti zamanında sesini duyduğumda rahatlıyorum diye :)
Biraz fazla abarttım gözümde bu yüzden bir an önce yalnız yakalamalıyım..
Joker @
İçeri girdiğimde ikiside gülümsüyor bunu çok iyi farkediyorum tatlı bir gülümseme gösteriyor ama şunu tam çözemedim yine bu salak kartpostal almaya geldi diyemi gülümsüyor yoksa oraya gitmem hoşuna gittiği içinmi bunu çözemedim.
Kıza soru sorduğumda veya konuşmak istediğimde konuşuyor kendisini geri çekmiyor sabah 15 dk ya yakın bekledim göremedim içerde oturuyordu heralde.
Şöyle bir durum var ortak bir kıza arkadaşımız var o çağırsa işte gel muhabbet edelim diye bende o sırada gitsem bu olurmu yoksa tersmi teper?
-
Alıntı:
Şöyle bir durum var ortak bir kıza arkadaşımız var o çağırsa işte gel muhabbet edelim diye bende o sırada gitsem bu olurmu yoksa tersmi teper?
olma ihtimali var ama aracı kullanmak her aman için risktir ve düşük değer göstergesidir.
yani kendin beceremediğin için aracı kullanmak zorunda kalırsın. Büyük şehir olsa ya da niversite ortamı olsa aracı kullanmak en büyük salaklıklardan biridir.
senin durumunda olabişlirliği ise küçük yere ve kıza yalnız başına ulabilmenin zorluüudur.
aracıdaki sıkıntı : aracı kıza senden bahsettiği anda. Şu ana kadar etkileyebildiysen kızı kanadırsın. etkileyemediysen işe yaramaz.
Oysa aracı kullanmadığında kızı etkilemek için hala şansın vardır.
ayrıca aracılık yapan kişiler genelde işi bok etmede uzamandırlar. Kendilerince eğlenebilmek adına garip kaş göz işaretleri, drtmeler, imalı sözler falan söylerlerki..
o iş olacaksa da bok olur..
tecrübe ile sabittir.
-
Tamam peki joker planın son aşamasındayım fakat sence kızı görene kadar kartpostal almaya devam ediyimmi?
-
devam at ama çarşamba gitme mesela niye gelmedi bu desin ?
( tabi derse ) :woohoo: :woohoo:
-
Allah benim belamı versin tam çıktım bizim uzun koridordan sokağa dınkk kız karşıma çıktı.
AA Merve nbr iyiyim senden nbr iyi felan dedim ama kız şaşırdı çok hızlı yürüyordu ve dedim nasıl gidiyor felan güzel dedi gülümseyerek fakat acil şunları ulaştırmam lazım dedi bende peki dedim seni işinden alı koymayım ve gitti..
Aq kahve olayını söyleyemedim yarın tekrar bekleyeceğim heralde anladı pofff ne yapmam lazım bir çuval inciri heba mı ettim yardım olun lütfen kalbimin çarpınmasından ölcem :D
-
emreege21 yazan:
Alıntı:
Allah benim belamı versin tam çıktım bizim uzun koridordan sokağa dınkk kız karşıma çıktı.
AA Merve nbr iyiyim senden nbr iyi felan dedim ama kız şaşırdı çok hızlı yürüyordu ve dedim nasıl gidiyor felan güzel dedi gülümseyerek fakat acil şunları ulaştırmam lazım dedi bende peki dedim seni işinden alı koymayım ve gitti..
Aq kahve olayını söyleyemedim yarın tekrar bekleyeceğim heralde anladı pofff ne yapmam lazım bir çuval inciri heba mı ettim yardım olun lütfen kalbimin çarpınmasından ölcem :D
isim yazmazsan iyi olur. çok büyük bir sorun değil ama prensip gereği yine de yazmayalım.
aceleyle gittiği için seninle ilgilenmemesi de olabilecek normal bir durum. nasılsa hergün gidiyorsun. ve hergün görüyor seni bir daha geleceğinide biliyor. acelesi varken niye durup konuşsun.
o da heyecanlanmış gibi. öyle sanıyorum. ama her şeye yorulabilir.
yine de endişelenme. sakin ol. bir daha git. hatta bir iki gün gitme bence sonra git.
heyecanını yenebilsen keşke. o heyecan yüzünden hep erteliyorsun. bir daha gideyim, pazartesi giderim, sonra olmadı bir sonraki gün giderim o zaman yaparım diye düşünüp ertelersen hiç bişey yapamazsın.
-
beden dili nasıldı beden dili.. ondan bahset
-
Heyecanlandım bu yüzden yazdım arada gitti :) heyecanımı paylaşmak istedim..
Sanki belli ettim durumumu anladı sanıyorum yada bana öyle geldi kafam karıştı :)
-
JoKeR yazan:
Alıntı:
Biraz tedirgin gibime geldi ve hafif heyecanlı ama ben çok rahattım gülümseyerek başladım oda hafif gülümsüyordu :)
-
emreege21 yazan:
Alıntı:
JoKeR yazan:
Alıntı:
Biraz tedirgin gibime geldi ve hafif heyecanlı ama ben çok rahattım gülümseyerek başladım oda hafif gülümsüyordu :)
gülümseme yakaladıysan korkacak bir şey yok..
-
Yakaladım :) ! hafta içinde 8 e yakın açılış yaptım 3 tanesinin telefonunu aldım fakat hiçbirinde böyle heyecan yapmadım..
-
emreege21 yazan:
Alıntı:
Yakaladım :) ! hafta içinde 8 e yakın açılış yaptım 3 tanesinin telefonunu aldım fakat hiçbirinde böyle heyecan yapmadım..
Sen bu kızdan epey hoslaniyorsun anlaşılan.
O değil de diğer olayların raporu neden yok ?
-
Bene kahve teklifi için kıvama gelmedi. En azından bire bir 5-10 dklık eğlenceli bir sohbete daha ihtiyaç var gibi :)
-
henüz bir DHV yaptığını hissetmedim
DHV yapıp dikkatini çekmeni öneririm, arkasından ufak bir ilüzyon trick vs. neyse
zaten ilüzyonu becerebilirsen (inek rutini de olur) direktman nasıl yaptığını soracaktır, sen de şu an vaktim yok, sonra bi kahve ısmarlarsan anlatabilirim belki dersin
olur biter
yapılacaklar:
-DHV
-ilüzyon,trick
-numara
-kahve
.
.
.
-
Cumartesi günkü raporum.
B:ben
K:kız
A:abla
içeri girdim sakin ve hafif gülümseyerek ikiside akrşımda ayakta yan yana duruyorlardı.
B: beni beklediğinizi biliyordum ( ikiside gülümsedi )
A: evet seni bekliyorduk gözlerimiz yollarda kaldı.
B: artık kalmasına gerek yok geldim :)
Kartpostallar bir kutunun içinde arka rafta
B: kartpostal alacağım ama durun ben alırım kutuyu şecerim parasını öderim ve geri yerine koyarım :) (ikiside güldü)
K: Bişey sorcam neden 10 tane almak yerine tek tek alıyorsun ne yapıyorsun bunlarla?
B: Gündelik yapmak istediklerimi yaptıklarım ve yapamadıklarım olarak ayırıp bunlara yazıyorum ve sonra yapamadıklarımı tekrar gözden geçirip yapmak için sıraya koyuyorum.
K: Hmm anladım.
B: Aaaa bak bu çok güzel ilkbahar yeni gelmiş çiçekler açmış sular pırıl pırıl duyuyormusun sende su sesini
K: Hmm :)
B: Bişey sorcam tırnaklarım kırılıyor gitar çaldığım için sende bir bayan olarak ne yapmam gerektiğini bilirsin.
K: Benim pek kırılmaz ablaya soralım oda aynı cevabı verdi
K: bende oje var veya vitamin sürersin
Sonra avonun katoloğunu çıkarıp ikiside incelemeye başladırlar ve e vitaminini önerdiler.
B: Peki teşekkür ediyorum fazla vaktinizi almayayım gülerek kıza baktım hafif gülümsedi ve çıktım.
Ve bugün tam dışarı çıktım telefoncuya doğru döndüm anammmm karşıdan geliyor aramızda 2 mt mesafe varken.
B: XXX nbr
K: İyilik senden naber
B: İyilik tanışıyoruz biz (şaşırma der gibisinden)
K: Yok tabiki tanışıyoruz
B: nereye gidiyorsun?
K: işe gidiyorum biraz acelem var :)
B: hmm peki ben seni tutmamayım o zman sonra görüşürüz :)
B: Merve dedim 3 adım sonra arkasına baktı hafif gülümsedi ve gitti :D
Biraz daha muhabbet etsek daha iyi olur dediğin gibi neyse artık daha bir samimiyiz eskisine göre :D
B:
-
Ben sana dedim soracak diye :laugh:
Hayatı renkleniyor ve aslında ona yazıldığını anladı. Çünkü neden 10 tane almıyorsun hergün geliyorsun demek istedi. Doğru yoldasın . Bir yerlerde sicmazsan bu is olacak