-
Çift Katlı Otobüs Raporu
Taksimdeyim otobüs bekliyorum, daha doğrusu sigaramı içerken otobüsün kalkması için dışarda muavin ve şoförle konuşuyorum.
b- ben
h- hedef
ş- şoför
B: kaçta kalkıyor bu?
Ş: Bilmem birazdan kalkar.
B: Şoför siz değilmisiniz?
Ş: evet şoför benim.
B: Kaçta kalkacağını bilmiyomusun şimdi arabanın.
H: :) arkamda sigara içerken kahkaha atar.
Ş: 22.50 de.
B: Hedefe baktım, C şeklinde gülümsedim :)
Otobüse bindim o sıra hedefle ufak bişeyler konuştuk mu konuşmadık mı tam hatırlamıyorum.
üst kata çıktım, oturdum, paranın üstünü almaya indim.
Hedef oradaydı ve ardından hemen sordum:
B: Yol arkadaşım olur musun? :)
H: Evet, tabi ki (diyip buyur etti)ü
B: (karşısındaki koltuğua geçtim, alışveriş yaptığını bişeyler aldığını farkettim poşetlerden ardından) Neler aldım kendine bakalım :)
H: Ayakkabı aldım, şurda dedi kutuyu gösterdi
B: babet mi? topuklu mu?
H: 1.82 boyum var, topuklu o nedenle giyemiyorum.
B: Öyle deme, topuklu kadını daha seksi gösteriyor, kadınsı olmak lazım ;)
H: Evet dedi, kafasını salladı.
B: Başka ne aldın?(Rahat bir şekilde sorguya çektim diyebilrim :) )
H: Elbise aldım, bla bla aldım :) alışveriş yapmayı seviyorum.
B: Ne güzel, kadınlar alışveriş yapınca anlamsız bir şekilde rahatlıyorlar :)
H: bla bla bla, senin de şapkan orjinal bişeymiş.
B: Teşekkür ederim (nevizadede otururken, seyyar satıcının birinden kowboy şapkası almıştım 15 lira demişti 5 liraya veriyosan alırım dedim aldım bilginiz olsun, alfa adam pazarlık yapar :P :)
H: İstanbul bana çok karışık geliyor, ben adanadan buraya geldim okumak için, henüz burda ilk yılım.
B: Ne okuyorsun?
H: İşletme, mesleğimi seviyorum. Seminerlere gidiyorum.
B: Öyleyse meslektaş çıktık seninle, ben de işletme okudum, şimdi bir firmada satış temsilcisi olarak çalışıyorum.
konu bu şekilde devam etti, insanın kendini geliştirmesinin öneminden konuştuk. Sonra hevesli olmasının iyi olduğunu, kendisinden üst sınıflarda okuyanların kendisinden daha az şey bildiklerine emin olduğumu söyledim.
O da onayladı.
Ama kızı görmeniz lazım, aşırı sosyal, girişken ve çakal bir kız.
Bacaklarını değdirmeye başladı benim bacaklarıma,
derken konu kadın erkek ilişkilerine geldi, ben twashtri rutini yaptım.
Hoşuna gitti, ardından kadının, kendi ihtiyaçlarını karşılayabilecek erkeğe ihtiyaç duyduğundan bahsettim, erkeğini neye göre seçtiğini anlattım.
Sonra kız bir arkadaşına telefon açtı ve konuştu.
Size gelicem çay demleyin fln dedi, ki saat 11i geçmişti.
Telefonu kapattı, kusura bakma dedi,
Ben de ne için? :S dedim.
Telefonla konuştum seni ihmal ettim gibi bişey dedi.
Gülümsedim.
Ardından açıklama yaptı, bu gideceğim yer, iki kişi yaşıyolar ve gay\'ler ama çok sevimliler vs. dedi,
Kendisinden açıklama beklemiyodum ama rahat bir kadın olduğunu belirtmek ister gibiydi.
Ardından, konu yine döndü dolaştı, gittiği seminerlere geldi, ben de ona aklımadki projelerden bahsettim, kendimi geliştirmek için sence ne yapabilirim dedim?
o da bir kaç kurs önerdi.
Şimdiki gittiği kursun katalogunu çıkarttı çantasından,
H: Ben liderlik ve yneticilik kursuna gidiyorum.
B: Peki sence lider kimdir?
H: 10 kişi futbol oynamak istiyorum derken bir grupta, sinemaya gidelim dediğinde herkesin sinemaya gitmek istediği kişidir. (bunun gibi saçma bişey söyledi aslında haklı lider bi anlamda böyledir ama onu sağlamasının altında yatan nedeni bilmektir asıl önemli olan)
B: Peki bunu lider nasıl sağlar?
H: (Kafası karıştı)
B: İşte o 10 kişiye onu istetebilecek karizmaya ve açıklamaya sahip olmak sinemaya gitmeyi güzel bir şekilde sunabilmek önemldir -lideri diler yapandır-
Bu arada kız çok rahat bacaklarını bana sürtüyor vs. çok güzel bir kız değil ama, göz teması yüksek olan, göğüs dekoltesini gösteren, bir tip.
H: Çıkarttı, kağıt kalem ismini yazdı, altına numarasını yazdı.
B: Şaşkın bir şekilde baktım, ama ben senden istememiştim dedim. Piç bir gülümseme ile :)
H: Gitmek istersen kurslara ben sana yardımcı olurum dedi.
Sonra hayattan vs. konuşmaya devam ettik.
B: Kadınsılığını iyi kullanıyorsun.
H: Şaşkın bir şekilde, baktı ama gözlerindeki o kocaman \"evet\" ifadesini yakaladım.
B: Tabi olduğu kadarını (Piç bir gülümseme ile güzel neg oldu :) )
devamında
Senin işin zor (kadın erkek ilişkilerinde), çünkü tuttuğunu koparan bir yapın var ve aslında en başta anlattığım gibi, bir kadının kimi ihtiyaçlarına istinaden (koruma, kollama, ona bakabilme) birini seçmen gerekiyor.
Ama sende bu özellikler zaten var (erkeğe ait özellikler) ve sen , çevrendeki erkekleri eve götürüp onları kullanıp güzel bir şekilde hayatından atabiliyorsun.
:))
Büyük bir zarf attım çünkü kızdan edindiğim izlenim buydu. Aslında ona onaylatacak çok şey verdikten sonra, zarf atınca, psikolojik olarak eğer doğru ise kabul etmek zorunda kalıyor.
Herneyse kız da biraz utandı, onu çözdüğüm için biraz kızdı ama haklı olduğumu da onayladı.
Bende elimde kolunu sıvazladım.
Sonra, seminerlerden konuştuk, bana işte teknosa\'nın genel müdürüyle tanıştığını vs. söyledi ben de ona aktif biri olmanın iyi olduğunu,
aradan sıyrılmayı sevdiğini söyledim.
Ama hırslı olduğunu her ne kadar, kendini geliştirmeyi sevse de, kendinden üstte olan kişileri sevmediğini söyledim, hatta gıcık oluyorsundur onlara dedim.
Sonra yine gülümsedim, sonra yine, kolunu sıvazladım :)
Ardından biraz daha konuştuk ve onun durağına geldik, görüşmek üzere diyip vedalaştık :)
Açıkçası raporu ayrıca bir yorumlamak gerekirse, kız aslında kendisini geliştirmeye yatkın, aşırı istekli, aşırı ortam görmüş ve girişken bir kız.
Böyleleriyle konuşmak kolaydır, yalnız eğer beceremezseniz sıçma ihtimaliniz yüksek olur, böyle tiplerle haspel kader çıkarsanız sizi çok geliştirecektir, ama aynı zamanda yoracaktır.
Alt metni güzel bir konuşma yaptım, erkeğe ihtiyacı olduğu zaman mutlaka arayacaktır. ki ben daha onu aramadım, numarası bende var ama benim numaram onda yok, bugün yarın arayıp, numaramı kaydettiririm, arasıra arar geyik yaparım.
Duruma göre olursa olur, olmazsa olmaz :)
Doğru oynamak önemlidir.
Ama kızı kıskandım, bu kadar kendini geliştirmiş kız, istanbulda nadir ve aslında bu tarz kızlar daha çok olsa keşke dedim kendi kendime,
daha rahat açılşış yapılır, özgüveni yüksek olan kız, kolay kolay terslemez,
ama ne yapacağını bilmeyen ve korkak olan kız, susar, konuyu devam ettiremez, sıkıcı olur.
Herneyse bir de bu pencereden bakmak lazım, ufuklarımızı biraz daha genişletelim.
Best regards,
BerkiaNo
-
Cvp:Çift Katlı Otobüs Raporu
Ne yorum yapayım ki,, çok eğlenceli :)
Ben bu raporda sınırları zorlamanı sevdim, bir de \"yol arkadaşım olur musun\" kısmı da çok hoşuma gitti, kullanabilirim :D (+1)
-
Alıntı:
B: Yol arkadaşım olur musun?
H: Evet, tabi ki (diyip buyur etti)
bu açılış otobüste yan koltuğu boş olan hatunlar için kullanılabilecek en iyi rutin olarak BERKİANO imzası ile girer artık
;)
Eline sağlık +1
-
gerçekten süper rapor olmus böyle raporlar beni gaza getiriyo tebrikler :) ;) +1
-
rapor o kadar güzel ki aklıma söylenebilecek bir şey gelmiyor :)
tebrik ediyorum, çok beğendim. :)
-
Şimciii Adanalı ve ilk yılı diyince tanıma olabiletim olma olasılığı amma velakin bana göre kaşar ve beceriksiz bir hatunun kendine göre kendini geliştirme çabası olma olasılığınıda düşündüm .Sonra fark etmez hatun uğraşıyorsa uğraşıyor dedim .Sonra mı ? Ne dediğimi unuttum ve devam ettim ki bu berkiano bu işi biliyor diye.
Raporlarının devamını bekliyorum en iyi raporlardan birisi :) Karmanı eksik etmiyorum
Bu arada çapalama olayınıda gayet hoş buldum :)
-
Berkiano,
farklı bir stili var. cüretkar buluyorum. ama kendisine yakıştırıyor. yol arkadaşı çok yere çekilebilecek bir cümle. psikolojik alt metni olan bir soru ki Berkiano bu tür konularda oldukça iyi!
kız \'rahat\' kızı oyunuyor mu yoksa kız rahat mı bunu zaman gösterir..
sosyal olması önemli bir artı. oyuna eşlik etmiş, ben beğendim halini tavrını genel olarak...
bir kadın için analizinin doğru olmasından ziyade kendisi hakkında analiz yapılması kıymetlidir. girdiğin yer riskli gibi gözükse de kızdaki değeri daha yüksek bir yer. aslında onu övüyorsun!! çünkü onun kafasındaki ideal kadın orada bir yerde. o henüz öyle olmasa da, bu şekilde bir yaşamı tercih ediyor!
onun ideal kadın tanımı bu!
muhakkak telefonunu ver. bu kız sana mesaj atacak .. seninle dışarı çıkacak bir kız. hafif baskın bir havası var..
kişisel tavsiyem; oyunu oynarken bu kıza karizmatik piç daha çok gider. arada baskın tarafın sen olduğunu belli etmelisin.. onun dışında sınırını çizdğin alanda \'dilediği gibi oynasın\' ..
-
Berkia No\' dan Kozmik dosyama :) gidecek bir yazı daha.
özgüveni bu kadar tavan yapmış bir kıza az rastlanır.Böylesini buldun mu 90 dakka oynayacaksın.
Yalnız Kadınlar iyi rol yapar. Temel de kendilerini beğendirme güdüleri her zaman vardır.Berkia kalibresinde bir adam bunu hemen anlar.
Çok fazla özgüvenli ve pervasız kadın davranışlarına ben daha çok Cinsellikten emekli olmuş :woohoo: kişilerde rastladım.
-
Dün gece hedefe mesaj attım enteresan bir dialog yaşandı işte attığım mesaj:
B: Gökyüzüne bakıyodum, aklıma sen geldin sanırım boyun uzun olduğu için, dun numaramı vermeyi unutmuşum ben berkiano, çapkın çocuk :)
--
H: :) çapkın çocuk :) güldürdün beni gece gece! Gokyuzunde cezbeden hicbisi yok malesef :S ne yıldız ne hilal var
--
İçimden dedim madem öyle neg\'i sen hak ettin :)
B: Belki de ondan aklıma gelmişsindir :)) hhehe sen de beni guldurdun gece gece :)
--
H: :)
--
saat 1 gibi bu mesajları attım, saat 4 gibi bir mesaj daha gelmiş onu da sabah gördüm
H: Uyuyamıyorum çapkın çocuk :( ufffff!!!
son durum budur, bir gelişme olursa haber veririm.
-
Durumsal neglemelerin bitiriyor beni :)
-
rapor 1 numara diyecek söz yok. Çok keyifli..
Alıntı:
Bende elimle kolunu sıvazladım.
aaah aah keşke şunun makalesi yazılabilse.
nerede ne zaman nasıl bir beden dili ile aah aaah
ben senin ne yaptığını çok iyi anladım. o zaten mükemmel bir şey.
*-*-*-*
kıza attığın ilk mesaj süper.
işte mesele bu. biraz kelimlerle sevişmek kadınlar buna bayılır.
*-*-*-*
Hakkı devrim mod on: haspel kader yanlış /// hasbel kader olacak ;)
*-*-*-*-*-
dombili kızlar makalesini oku. kız çok uzun boylu olduğu için kankaya bağlayıp dombili kız etkisi yaşanabilir.
çevresinden ekmek yiyebilirisin. B)
-
B: kaçta kalkıyor bu?
Ş: Bilmem birazdan kalkar.
B: Şoför siz değilmisiniz?
Ş: evet şoför benim.
B: Kaçta kalkacağını bilmiyomusun şimdi arabanın.
H: :) arkamda sigara içerken kahkaha atar.
çok çok iyi bir anekdot
Anladım. hedefin dikkatini burda çekmişsin..hedefinin, senin hakkında şakacı, nuktedan biri olduğunu düşünmeye başladığını anladın ve devam ettin cesaretle. şoförle konuşarak hedefini, hedef olduğunu anlamadan ta burda avladın. tebrik ederim.
-
Cvp:Çift Katlı Otobüs Raporu -Fuck Close-
Devamında, kıza olta modeli uyguladım, otobüste numarasını aldıktan sonra ara sıra konuştuk, hep görüşelim muhabbeti oldu ama bir türlü görüşemedik :)
Neyse olta modeli takılmaya devam ettim, kendimi hatırlattım, her telefonda deli gibi hatunu güldürüyorum bir keresinde gülme krizi geçirdi :)
Dün akşam bir arayım dedim, konuşma şöyle geçti:
Ben: Bebeğimmmmm, nasılsın :)
Hedef: İyiyim hayatım sen nasılsın?
Ben: İyiyim evdeyim oturuyorum, daha doğrusu uzanıyorum :) sen ne yapıyosun?
H: Ben de evdeyim :)
B: Sesin pek iyi gelmiyor ama hayırdır?
(Normalde kızın sesi aşırı enerjik gelirdi)
H: Biraz içtim kafam güzel, ondan sanırım.. Neyse sen neler yapıyosun?
-Bu şekilde konuşmaya devam ettik-
B: Ben de babannemi köye gönderdim evdeyim yalnızım,
H: Müsait misin geliyim mi? Ama sen alkol içermisin ki ???
B: Oradan bakınca muhafazakar mı gözüküyorum :)
H: Tamam o zaman ben hazırlanıp çıkıyorum, sen bana adresini ver
B: x semti, y mahallesi, minibüse binince dedim
H: Ben taksiye biner gelirim dedi :)
-İçimden dedim insan zengin olmaya dursun- :)
H: Şimdi hazırlanayım çıkıp taksiye binince seni ararım tam adresini alırım
B: Tamam bebeğim :)
----
Telefonu kapattım, durum analizi yapıyorum,
Dedim ki ulan berkiano, kızı 1 kere görmüşsün, ara sıra telefonda konuşmuşsun ve kız senin evine geliyor.
Kızı ilk gördüğümde onun hakkında yaptığım yukarıya yazdığım tespitler doğru çıktı :) -İlk gönderidekiler-
Demek ki kafam çalışıyor aga,
Demek ki oyun işliyor aga,
Demek ki ben işi biliyorum :)
Bu gece fuck close yaparsam artık oldum ya daha da kendime kendimi ispat etmeme gerek yok diyorum,
Bir yandan da şansımı sikiyim diyorum, gülüyorum :D
Konuştuktan 45 dk 1 saat sonra kız mesaj attı, tam olarak neresiydi diye ben tarif ettim, arkadaşı getiriyormuş neyse arkadaşına verdi telefonu çouğa anlattım, buarada ben de dışarı çıktım, eve çok yakın bir yeri tarif etmedim ana caddeyi söyledim,
sonra çıktım dışarı, ışıkların oraya geldi ordan aldım eve geçiyoruz.
Yalnız kız duş almış, buram buram şampuan kokusu var :)
Dedim ki içimden kız duşunu almış, sevişmeye gelmiş :)
şanslı piç seni diyorum kendime :)
Bu arada kızla telefonda otururuz içeriz demiştim kız gelirken yanında bir 70\'lik tequila getirmiş.
Markete gittik, bir cola bir tane de schweppes aldık, kız 100lüğü çıkardı çantadan ben öderim dedi.
Ben de zaten cüzdanımı evde unutmuşum dedim :)
Herneyse eve geçtik, bu arada tam dış kapıda 2 üstümüzde oturan çocukluk arkadaşımın annesi Lütfiye teyze gördü, sonra kız dedi ahhaa yakalandık :)
Ben sadece güldüm :)
Sorma ya basıldık dedim :)
Eve geçtik,
Kül tablası bir de bardak istedi direk kız,
Neyse getirdim içmeye başladık :)
K: Ben bugün bayağı içtim, kafam çok güzel dedi :)
B: Havadan sudan konuşuyorum.
Seks meselesini hiç açmıyorum, kino bile yapmıyorum :)
yarım saat geyik yaptık, sonra kız ben buraya içmeye eğlenmeye bir de sevişmeye geldim dedi :)
Sen amma romantik çıktın dedi :)
Aga şimdi tamam pua olmasına pua\'yız,
Filhakika bu kadar kolay lokma da görmedim, ezberimi bozdun sen dedim :9
Normalde işte aramıza bir şey koymam sana dokunurum, yaklaşırım ama yani bu kadar aleni olunca ben de şaşırdım dedim :)
-Sonunda sex olacağını bildiğim için topu ona attım, kendisine hakim erkeği oynadım-
Bir de gerçekten birisini az çok tanımak isterim sex yaparken,
Öyle garip bir huyum var.
Onu da geçtim kızı çözmeye çalışıyorum, hani kız sürekli oynuyor gerçek yüzünü göstermiyor,
Ben de anlıyorum sonuçta empati yeteneğim yüksek, sordum kıza:
B: Sen oynuyorsun, sakladığın bir şey var
K: Hayır, canım ne alakası var
B: Ben kendimi senin yerine koyuyuyorum ve bu kızın sakladığı derinlerinde birşey var diyorum.
Sürekli oyunlar içerisindeyiz kızla, ama o da ben nasıl empati kuruyorsam aynı şekilde beni çok iyi tanıyor attığım zarfları yemiyor :)
-Garip saçma bir durum açıkçası ilk defa başıma geliyor, o da aynı benim kız versiyonum çözemedim bir türlü kızı ama nasıl espiri yapıyoum- :D
B: Sen de başak burcusun bari biraz yükseleneninin kadını ol,
H: -Deli gibi gülüyor ve - Benim yükselenim de başak
B: Allah allah, benim yükselenim de başak
-İçimden dedim sıçtık bu oyun bitmez, çünkü kız benden hamle bekliyor ben de onun benden hamle beklediğini biliyorum ve hamle yaptığımda yapay olacağını düşünecek onu biliyorum-
Kısacası kardaşlarım kilitlendim,
Kızla o kadar ortak noktamız çıktı ki,
ama karakterimde bütün renkleri 1,5 saat içerisinde gösterdim,
-Kendimle dalga geçiyorum
Baktım olmuyor,
-Kızla dalga geçiyorum
Baktım olmuyor
-Duygusala bağlıyorum,
Ezik oluyorum, gerçek oluyorum, yalan oluyorum, herşey oluyorum.
Ve içimden diyorum ki, ben de bu ego kız da bu ego varken bu gece seks olmaz,
Ki kız da hiç belli etmiyor,
Neyse dedim böyle olmayacak bir seriye bağlayalım bunu,
Hadi dedim yeter bu kadar oyun maskelerimizi çıkartalım,
Sonra nekonuştum hatırlamıyorum ama, kafam güzeldi ve güzel konuşmuştum,
Kız sonra 1997 yılından beri babasını görmediğini söyledi,
Kendi gerçeğini gösterdi,
Hayatımızda bir dolu benzerlik çıktı,
Hani dedim ki kız ruh ikizim falan heralde ama, manyak da kafası çalışıyor.
Erkeklere güvenmediğinden bahsetti,
Ben de keşke, düz, kafası çükünde olan, uzan boylu, uzun burunlu bir tip olsaydım dedim, seni daha mutlu ederdim, bu kadar düşünmezdim dedim,
Kız saçmalama dedi,
Yalnız bu dönemler aşırı keyiflerim kaçık, morallerim dipte,
Sen otobüste gördüğüm berkiano değilsin dedi, gözlerinde keder var
Haklısın dedim o zaman oynuyordum,
Laptop\'tan müzik açarken bizim siteyi gördü
o ne dedi? Şu kadınlarla ilişkiler
Orası özel böle bebeğimmm dedim :)
Anasayfayı sadece gösterdim,
Bizim \"kadınlar sahte orgazm taklidi muhabbetiş vardı\"
Evet bir kadınlar güzel sahte orgazm taklidi yaparız :)
Sonra her kadının bir fuckbody\'si vardır, siz erkekler çok aptalsınız dedi
Ben de her kadının yoktur dedim, ama çoğu kadının vardır.
Ama avrupa için dediğin doğru burası türkiye dedim.
Ardından ışıkları kapattım, onu ayağa kaldırdım, bir döndürdüm,
Yok, yok sen iyisinde kıymetini bilmiyorum dedim güldüm
O da güldü :)
Sonra çekyatı açtım, uzandık kaşık pozisyonunda arkasındayım,
Sonra tabi bana döndü öpüşmeye başladık, ön sevişmeyi uzun tuttum,
Üzerine çıktım, elbiselerimiz üstümüzde, hadi artık içime gir, seni içimde hisstmek istiyorum diyor,
Ben içimden sen beni o kadar uğraştırdın, ben de seni uğraştırıcam diyorum,
daha da fena oluyor, içime gir diyor şöyle 4-5 dakika sevişmeye devam ettim,
kız dayanamadı, üstünü komple soydu, hadi artık çıkar dedi üstünü,
ama o hafiften kızgın ve istekli ses tonunu tahmin edersiniz,
:D
Kızı boşlattım, sonra sen 2 dakika dinlen dedim, bir sigara yaktım, muhabbete devam ettim.
Bana, ya beni bu kadar beklettiğin için ya da gerçekten iyi olduğun için beni boşlattın dedi.
Gülümsedim :)
Böylece bir oyun daha mutlu sonla bitti,
Sonra kızın arkadaşı geldi, Aldığım yere kızı götürüyorum,
Dedim ki ben sana telefonda demiştim, beni geliştir bana birşeyler kat diye :)
Yok ben hatırlamıyorum, sen başkasına demişsindir dedi,
Ben de dedim aaa doğru yarın görüşeceğim kıza söylemiştim,
Başka birisiyle görüşebilirsin dedi,
Ama biraz üzülerek dedi, ben de anlamadım.
Ama şuna eminim ki hatun, yaşadıklarını yattığı veya arkadaş olduğu kimseye bu kadar içten anlatmamıştır.
Romantik piçiniz, BerkiaNo :)
Raporu yazmamın amacı, çok farklı bir kızdı ve üşenmeden mutlaka yazmalıyım dedim.
Best Regards,
-
Şu oyunu benimde öğrenmem lazım acilen
-
Ow yea hocam bu ne ya. Azcık seks hikayesi tadında olmuş :D Ama azcık . Cemiyetimize katılıcakmı arkadaş :D
-
djoy yazan:
Alıntı:
Şu oyunu benimde öğrenmem lazım acilen
oyunu öğrenmek bir sonuç değil bir süreç dostum.
dediğin cümlenin eylemi oturup makaleleri okumaya başlamak, kızlara dhv anlatmak, gerektiği zaman neglemek, gözlemlemek kalibre etmekle olur.
mükemmel olmuş hocam özellikle sizin paylaştığınız raporlar çok önemli bizim için.
-
Adamın saksı çalışıyor durumsal negler ordan atıyor
adam amono koymus aga tebrik ederim +1 karma
-
şu cümlen çok hoşuma gitti spie
Spie yazan:
Alıntı:
oyunu öğrenmek bir sonuç değil bir süreç
berkiano hocam ellerine sağlık gerçekten çok hoş bir rapor..
ben nedense bu tarz kadınlardan hiç hoşlanmıyorum hatta nefret ediyorum hep kendilerini farklı kalıplara sokuyorlar bilgiççe laflar ve hareketler sergiliyorlar.Kadın dediğin cilve yapçak,kızdırcak sevdircek :D kısacası doğal olacak :)
-
Yaşadığını hissettiren anlardan birisi olmuş, yapaylıktan çıkmış tamamen doğal akışta bulmuşsunuz oyunu hocam. Saygıdeğer bir rapordu, teşekkür ederiz :)
-
Emek verip yazmışsın dostum bize de zevkle okuması kalmış ;)
Cırcıra 31 close malzemesi çıktı (Cırcıra da ayrıca selamlar adam yatak raporlarını 31 close olarak çapaladı ) :P
Nedense bu kızda potansiyel bir Fuckbody\'lik sezdim önümüzdeki günlerde anlarız artık.
-
10 numero rapor. Neden mi? Aradan tanışalı 6 ay geçmiş ve bu 6 ay boyunca
kızdaki izlenim hep olumlu olmuş işte bunu başarmak mesele....
rapordaki en güzel kısım ve berkiano nunda en çok zevk ve keyif aldığını
düşündüğüm kısım. yatakta ilk birleşmeden önce berkiano hocamızın ipleri eline
alışı ve hatunu uygun kıvama getirene kadar bekletmesi kendini arzulatması ,
eminimki bu kurukurya bir seksten onbin kat daha iyidir. ve yarın öbürgün
berkiano hocam bu hatun katıldıgı liderlik ve yöneticilik kursu tarzında bir
kursta seni hatırlayacak dersi dinlemek yerine o anın hayalini kuracak...
NEDEN Mİ? Sen dersi vermişsin lider kimdir nedir nasıl davranır uygumalı
koymuşun ortaya. :woohoo:
-
-
çok iyi oyun @BerkiaNo hocam..
ahh ahh nezaman gelcek bızım karsımıza oyle alfa bı hatun.. :D
-
Altarın Oğlu Tarkan. yazan:
Alıntı:
çok iyi oyun @BerkiaNo hocam..
ahh ahh nezaman gelcek bızım karsımıza oyle alfa bı hatun.. :D
işte okuyunca aynısını dedim kendime
-
Alıntı:
Anasayfayı sadece gösterdim,
Bizim \"kadınlar sahte orgazm taklidi muhabbetiş vardı\"
Evet bir kadınlar güzel sahte orgazm taklidi yaparız
Sonra her kadının bir fuckbody\'si vardır, siz erkekler çok aptalsınız dedi
Buraya takıldım ben. Fena takıldım ama orada olamadığım ve muhabbeti başından sonuna kadar izleyemediğim için ne demeye çalıştığına bir türlü emin olamıyorum.
-ben senin fuck buddy\'in olmak istiyorum mu demek istedi
- beni fuck buddy yapma sevgilim ol mu demek istedi..
- yoksa sadece cemiyite karşı anlık bir karşı tepki miydi?
neydi.. Bilemedim..
bunu bilecek olan sensin buraya dikkat et..
önemli bi cümle boş geçme..
vezir de eder ,rezil de..
dikkat et...