Cvp:Mesafe Koyma İhtiyacı
Black bazı şeyleri tekrar hatırlattığın için teşekkürler
Süper bir yazı..
Ben bunu anasayfaya makale olarak taşırım
bundan daha iyi anlatılamazdı!
budur! ;)
jean yazan:
Alıntı:
Black bazı şeyleri tekrar hatırlattığın için teşekkürler
JoKeR yazan:
Alıntı:
Süper bir yazı..
Ben bunu anasayfaya makale olarak taşırım
Wonder Women yazan:
Alıntı:
bundan daha iyi anlatılamazdı!
budur! ;)
teşekkürler :blush:
güzel yazı teşekkürler, zamanında o çizginin hem sağında hem solundaydım :S
Bu konuyla ilgili zamanında bir makale okumuştum:
\"Bir kızla arkadaş oluruz ve bu arkadaşlığı abartırsak kız bizim bir süre sonra erkek olduğumuzu unutur ve sanki bir kız arkadaşıyla konuşuyormuş gibi davranır.Bunun çözümü için başka bir kızla yakınlaşmak ve o kıza olan ilgimizi azaltmaktır.Kız bizi kaybetmemek için bize daha çok ilgi gösterecek ve bizim bir erkek olduğumuzu hatırlayacaktır.\"
Kendimce bir özet halinde sundum.
3ye yazan:
Alıntı:
Bu konuyla ilgili zamanında bir makale okumuştum:
\"Bir kızla arkadaş oluruz ve bu arkadaşlığı abartırsak kız bizim bir süre sonra erkek olduğumuzu unutur ve sanki bir kız arkadaşıyla konuşuyormuş gibi davranır.Bunun çözümü için başka bir kızla yakınlaşmak ve o kıza olan ilgimizi azaltmaktır.Kız bizi kaybetmemek için bize daha çok ilgi gösterecek ve bizim bir erkek olduğumuzu hatırlayacaktır.\"
Kendimce bir özet halinde sundum.
evet buda özetidir olayın, erkeklerin yaptığı bu hatada sosyal programlanmadan kaynaklanıyor ne yazık ki :(
black harika bi makale olmuş sağolasın keşke siteyi önceden keşfedebilseydim.eski kız arkadaşımla meğer biz kankaymışıkta benim haberim yokmuş kız bana adet dönemini falan söylüyodu bende ne geniş bi kız diyodum.bundan sonra demekki daha dikkatli olmak gerek 2 ileri bi geri hatta 1 ileri 2 geri....
Adet dönemlerini söylemesinin bi sakıncası olduğunu düşünmüyorum. Arkadaşlıkla sevgili olmak arasındaki ince çizgi bu değil.
adet dönemi konusunda hem katılıyorum, hem katılmıyorum.
airaman yazan:
Alıntı:
black harika bi makale olmuş sağolasın keşke siteyi önceden keşfedebilseydim.eski kız arkadaşımla meğer biz kankaymışıkta benim haberim yokmuş kız bana adet dönemini falan söylüyodu bende ne geniş bi kız diyodum.bundan sonra demekki daha dikkatli olmak gerek 2 ileri bi geri hatta 1 ileri 2 geri....
bak burada bir dakka duracaksın işte!!!
yanlış yanlış yanlış
komple yanlış!
kadının neyi söylediği değil, nasıl söylediği önemlidir
black\'in anlatmak istediği noktayı kaçırmadan bunu söylüyorum. yada jokerin kadının yanınızda makyaj yapmasına ilişkin eleştirisini bilerek söylüyorum!
black çok net bir mesafe koyuyor. kadın kadın, adam adam oluyor. yada benim deyimimle kadın güzel erkek güçlü oluyor. kadın kadınca davranıcak, beğendirmeye çalışacak kendini, nazlanacak, heveslenecek, şirinleşecek, omzunu silkecek, dudağını büzecek,
gözlerini kocaman kocaman açıp seni dinleyecek arkadaşım! adam dediğin kadına bunu yaptırır!!!!
kadın adet dönemini söyleyebilir, bunda ne var? hiç! bunu nasıl söylediği, niye söylediği, hangi amaçla söylediği önemlidir. unutmayın beyler! kadınlar bu dünyaya ima etmek için gelmişlerdir. genlerindee vardır. karnı ağrıyordur. yüzü asıktır, sivilcesi çıkmıştır, beli ağrıyordur, yürümek istemiyordur, oturduğu yerden kalmak istemiyordur, canı çikolata ve sıcak kahve çekmiştir de kantine inip alacak mecali de yoktur.
daha sinirlidir, alıngandır, kırılgandır, zarttır zurttur.. hepsini yiyin demiyorum bu hikayelerin ama kadınların adet dönemlerini bilin! takip edin. inanılmaz bir ritmi vardır kadınların.
e ben kadına göre mi davrancam? diyen arkadaşlar! yooooo.. siz gidin ahmetle pişpirik oynayın! biz size mani olmayalım.
kadın alanını daima erkeğe göre çizer.
hani demiştik ya, kadın çiti çektirendir diye. yerleşik hayatı başlatandır diye. çiti çeken sizsiniz. alanı belirleyen sizsiniz.
kısaca limit sizsiniz!!!!
aman diyim! :side:
ha unutmadan şunu da söyleyeyim.
bütün kadınlar o limitleri zorlar, en azından dener. muhakkak dener...
Vampire yazan:
Alıntı:
Adet dönemlerini söylemesinin bi sakıncası olduğunu düşünmüyorum. Arkadaşlıkla sevgili olmak arasındaki ince çizgi bu değil.
Bir kızla adet gününü söyledi, eski erkek arkadaşından bahsetti diye yada jokerin dediği gibi yanınızda makyaj yapıyorsa arkadaş olmazsınız tabiki ama bunlar görmesini bilene birer işarettir.
Kendinizi hedefin yerine koyun karşınızdaki erkekten hoşlansanız neyi söylemezdiniz? ve size ne söylendi?
Adet sadece kafanızda bir resim oluşması için verilmiş bir örnekti, küçük resme bakmayın büyük resmi görün ;)
ve wonder a teşekkürler bakmasını değil görmesini bildiği için :cheer:
Wonder Women yazan:
Alıntı:
ha unutmadan şunu da söyleyeyim.
bütün kadınlar o limitleri zorlar, en azından dener. muhakkak dener...
Hemde öyle bir zorlarlar ki çiğneyip üstünüzden geçinceye kadar zorlarlar.
Limitin arkasında durmak lazım.
Mesafe olmazsa bir süre sonra ilişkilerde kardeş olma durumu ortaya çıkar ve ben kendi adıma söyleyeyim kardeşimle uyumaktansa yalnız yatmayı tercih ederim.
pekiiii
kız arakadaş dediğinde nasıl bi cvp vermeliyiz
yani bizde mi arkadaş diye hitap etcez?
araya mesafe koyarken neler yapılmalı
atılan mesajlar mı kesilmeli
ilgisi nasıl canlı tutulabilir örneklendirirsek ?
karahisarlı yazan:
Alıntı:
pekiiii
kız arakadaş dediğinde nasıl bi cvp vermeliyiz
yani bizde mi arkadaş diye hitap etcez?
araya mesafe koyarken neler yapılmalı
ilgisi nasıl canlı tutulabilir örneklendirirsek ?
aslında işin o kısmı teferruatlı ve yorucu eğer oyunu doğru oynarsan sen istemediğin sürece kimse seni arkadaş olarak görmez.
Kız sana arkadaş diyorsa bu seni gerçekten arkadaşı olarak gördüğünden de olabilir senin tepkini ölçmek istediğindende.
Adet gününü söyleyebilir. Bunu normalde söylemezler. Ama mesela ilgiye şefkete ihtiyacı vardır ondan söylemiştir. Ya da deniz havuz tarzı biryere gidilecektir senle gitmek istediğinden başka gün olmasını ister
Sana erkek arkadaşlarından bahsedebilir. Bunu seni kıskandırmak içinde yapıyo olabilir arkadaş olarak gördüğündende. En doğru hareket “erkekler benim ilgimi çekmiyor†benzeri bişey söyleyip konuyu kapatmaktır.
Ne dedikleri önemli değil, nasıl ve neden söylediklerine bakman lazım.
Eğer arkadaş olmaya başladığını hissedersen mesafe koy, arayı soğut ama bunun öncesinde belli bir çekim yaratabilmiş olman gerekli. Bir çekim yaratamadıysan oda aynı şekilde sana mesafe koyar kızı kaybedersin.
Alıntı:
bunun doğrusu atılan cevaplar olması gerekirdi mesela
Aradaki farkı görebiliyo musun?
Bir kıza mesaj atmak onla açık bir şekilde ilgilendiğini gösterir.
Senin mesaj atan taraf değil mesajlara cevap atan taraf olman lazım.
İlgisini canlı tutman içinde çekici, eğlenceli biri olman gerekli, en önemlisi ondan hoşlandığını onun duygularından emin olana kadar belli etmemelisin.
orası öyle de
şimdi araya mesafe koyduk kızla daha doğrusu başlayamadan bitirdik
çünkü 1 haftada 2 kez kavga ettik bundan sonra nasıl bi yol izlemeliyim
kavganın sebebide yanlış anlama yüzünden
kız anlaşamıyoruz seninle uzatmayalım dedi
bende tmm dedim ve bitirdik ama daha başlayamadık bile
hep yanlış anlamalar oldu ve bu yanlış anlamalar
başka birilerinin bize karışması yüzündendi
black\'in dediklerini tam randımanda anlayabilmek için, sitedeki makalelerin hepsini okumak, çoğunu da güzel bir biçimde özümsemek lazım diye düşünüyorum.
ve üzerine güzelce pratik yapmak lazım diye düşünüyorum hatta ve hatta
bir örnek vereyim bakınız
Alıntı:
Eğer arkadaş olmaya başladığını hissedersen mesafe koy
bu mesafenin ne boyutta nasıl olacağı pratikle olur, kalibre edilerek öğrenilir, sen direkt aramayı kesersin tüm platformlardan iletişimi kesersin, bu da bir mesafedir, ama aramazsın etmezsin, kız arayınca samimi davranırsın bu da bir mesafedir.
Alıntı:
arayı soğut ama bunun öncesinde belli bir çekim yaratabilmiş olman gerekli.
bir kere çekim nasıl yaratılır, bunun farkında olman lazım karahisarlı, bunun üzerine burada baya bir makale var, bence okumalısın.
Alıntı:
Bir çekim yaratamadıysan oda aynı şekilde sana mesafe koyar kızı kaybedersin.
hah işte, makale okumadan anlanabilecek en güzel yer bu cümle işte.
tabii makale okuduktan sonra bu cümleyi zaten kafanda tutuyor olman lazım.
Alıntı:
orası öyle de
şimdi araya mesafe koyduk kızla daha doğrusu başlayamadan bitirdik
çünkü 1 haftada 2 kez kavga ettik bundan sonra nasıl bi yol izlemeliyim
kavganın sebebide yanlış anlama yüzünden
kız anlaşamıyoruz seninle uzatmayalım dedi
bende tmm dedim ve bitirdik ama daha başlayamadık bile
hep yanlış anlamalar oldu ve bu yanlış anlamalar
başka birilerinin bize karışması yüzündendi
oradaki \"orası öyle de\" dediğin yer;
öyle kolay değil :)
buradaki bilgileri özümseyip tekrar kızlarla iletişime geçtiğinde, buraya yazacağın şeyler böyle olmayacak
okuman ve pratik yapman dileğiyle :)
rp
Kıza bir pipin oldugunu ve imkan olursa onun içine girmeye hazır olduğunu hissettirirsen seni arkadaşı olarak goremez.
Pipi sahibi olduğunuzu kızlara unutturmayin
şindi makaleleri okudum da pratik eksikliğim var
karahisarlı yazan:
Alıntı:
şindi makaleleri okudum da pratik eksikliğim var
Hemen pratige baslayalim
Şindi degil
Şimdi :)