Cvp:yeni gelenlere ödevler
sert olmuş..
aynı şeyleri biraz daha teşvik edici sölesen daha iyi olmazmıydı :)
hani taşı sıkıp suyunu çıkarıyorsa zaten adam :laugh: :laugh: :laugh:
Ya Wonder,
sahra talimatnamesi gibi olmuş biraz ama :lol
bunların hepsini uyguladığımı ve uyguladıkça geliştiğimi hissediyorum.
Teşekkürler.
JoKeR yazan:
Alıntı:
sert olmuş..
aynı şeyleri biraz daha teşvik edici sölesen daha iyi olmazmıydı :)
hani taşı sıkıp suyunu çıkarıyorsa zaten adam :laugh: :laugh: :laugh:
biliyorum.
ama bunu ben yazdığım için o kadar da sert gelmez belki:):
bir umut!
ama bir daha yazacağım.
çünkü sözü pek sevdim.
ne kadar ileri gideceğine sen karar vereceksin.
nerede duracağına ise hayat!
Wonder\'ın sertliği hoşuma gidiyor.
Sanki gerçek hayatta gerektiğinda çat çut diye lafı koyan bir tipe benziyor :)
Sıkıntı yok. Wonder kitlerken dinleyene sanki iltifat ediyormuş gibi geliyor. Ha, anlayanı daha çok acıtıyor orası ayrı.
Benim tavsiyem ise \"Belgesel izle!\" olacak. Kurtların hayatlarını anlatan belgeselleri izleyin. Alfa kavramı kurt sürülerinin liderlerine sürünün \"Alfa\"sı denmesinden gelir. Sürübaşının davranışlarını izleyin, analiz edin, insan ilişkilerindeki yansımalarını çıkarımsayın ve kendi karakterinize adapte etmenin yollarını düşünün.
Tam da bununla ilgili bir konu açacaktım imdadıma yetişti wonder women :)
Buradan bakınca basit gibi görünüyor asla diyemem, kendi adıma söylemem gerekirse alacağım çoook yol var. Boynum ağrıyana kadar forumda vakit geçiriyorum okuyorum okuyorum bir okuduğumu bir daha okuyorum... neg mi o ne bi daha bakayım... seri neydi ya... ili\'ye bi daha bakayım... offf... bunu okumuş muydum okumuştum heralde, neyse bi daha bakayım... yine unuttum bak terimi... benden alfa falan olmaz ya... hangi kitabı demişler, nerden alsam... (gülümseyerek) piçlerde ne cesaret var vay be...
Yazıları okuyalı yaklaşık 4-5 gün olmuştur ve gerçekten kıvrak bir zekaya sahip olmak gerektiğini anladım. Alfalıkta Laf cambazlığı\'nın ne kadar önemli olduğunu gördüm. Ben ki bazen iki lafı bir araya getirmekte bile zorlanırım :dry: ,sohbet tıkanır siyasete girerim tıkanan sohbetlerin baş kahramanı olmaktan sıkıldım. Tam olarak elbette bommboş değilim ama eksiğim çok ...
Bu yolda rehberlik edenlerin ve bana göre altın değerinde olan bilgileri verenlerin sözlerinden dışarı çıkmaya hiç niyetim yok :)
Lynx yazan:
Alıntı:
,sohbet tıkanır siyasete girerim
Ne olurla olsun siyaset ve din konularına girme. (Kızla bir kaç kere seks yaptıktan sonra girebilirsin)
Dünyanın en aptal en boş muhabbeti yap ama siyasete girme dostum :)
Yakın zamanda yaşadığım bir örnek. Bir iki saniyeliğine bir sessizlik oldu ve ben \"Var ya şu an canım accayipp erik çektii...off böle yeşil sert sert ekşi olacakkk onu hışır hışır ısıracaksın böyle offff-\" ve konu erik ve sonrasında çiğ köfte hakkında dönmeye başlar.
Bir de aklında olsun konuşurken, bir şeyler anlatırken beş duyu organından aldığın verileri kullan. Yani dokunduğunda hissettiğin hissi, aldığın kokuyu, duyduğun sesin detayını, tattığın bir şeyin tadını vs anlat.
Sayısal ayrıntılardan kaçın.
Başına gelen bir olayı anlatırken erkeklere farklı, kızlara farklı bir biçimde anlatman gerekiyor. Erkeklere anlatırken ne olup bittiğini anlatırsın, sayısal detaylar verebilirsin, kızlara anlatırken 5 duyu organına hitap ederek anlatırsan en dandik konu hakkında konuşurken bile bayılırlar.
Şimdi yukarıdaki erik örneğini bir daha oku, ne demek istediğimi çok iyi anlayacaksın :)
bok yazan:
Alıntı:
Lynx yazan:
Alıntı:
,sohbet tıkanır siyasete girerim
Ne olurla olsun siyaset ve din konularına girme.
Ben de bunu yeni anladım. Aslında 5 duyu organını kullanmayı biliyorum. tasvir yeteneğim biraz var ama erkeklerle kadınların bu yönden farklı olduklarını bilmiyordum
Teşekkürler :)
TEsadüfe inanmayan biri olarak;
Bugün bi hatuna gıcıklık yapıp takılıyorum arkadaş ortamında 8lik bi hatunnn :P neyse yaaa dedim seni götürmek için ne yapmam lazım :woohoo:
Ciddiye aldı vee
VALLAHİ taşaklı Wonderin söylediklerinin aynısını süledi..++sıda var;Azıcık maço olacan dedi.Tuttunmu kopartacan dedi.Sert olceksin dedi.Her karıya bakmican öle dedi.Ben böle :unsure: aşkııımm die miyavlayan adamlardan nefret ediyorum dedi.
tabii GAZa geldim aq bunun üzerine kollundan tuttup sert bi şekilde çekince maymunumsu reflekslerim olmasa az kalsın tokat yiyoduk.hehehe ama sonucta kollarımın arasına düştü 1 kere :lol: :blink:
Dipnot;Bu sertlik bağlamında;Mahalle pazarının önünden geçerken Küfürlerle dolu duvarda anlayamadıgım kocaman harflerle yazılan bir aforizma nakletmek isterim efendim; Her Türk Kadın Biraz Budisttir...Çünkü Mutlaka Bir Öküze Tapmışlığı Vardır.imza;Anarşist KAdınlar(Amazon gibi bişeyler galiba :huh: )