-
Aldatılma şüphesi
Öncelikle hepinize iyi günler sevgili dostlar.
Cuma akşamı itibariyle ilişkim bitti. Sebep olarak bunu 1 aydır düşündüğünü onu kısıtladığını onun arkadaşlarıyla arkadaş olup(özellikle erkek) onu yönetmeye çalıştığımı söyledi.
Neyse biraz konuştuktan sonra ayrıldık bana yine bize gel yine benle yat diyordu fuckboddy diyeceğim ama kız bakire.
Ben ayrıldığımız akşam tekrar evine gittim bu onu çok sinirlendirdi ve saygısının kalmadığını söyledi. Sonra hemen kalktım ben de. Eve gitmeyecektim birazcık kafa dağıtacağım dolaşacağım dedi ama kuzenimden annemin numarasını aldı bu gece eve gitmezsen tüm saygım bitecek sana dedi. Ben de eve gittim. Arayıp haber verdim.
Ben sen onun instagram şifresi vardı ordan ev arkadaşıyla konuşmuş ev arkadaşı A benim kız B
A: kanka keşke ayrılmasaydınız ya
B: Neden kanka
A: dün kuzenini aradı kaç defa gecemizi böldü. (Kızın ev arkadaşıyla benim kuzen sevgili)
B: Anladım kanka
A: efekanla konuştunuz mu? ( Okulda her gün beraber olduğu ve benim sevmediğim bir çocuk)
B: evet konuştuk yarım saat falan ama normal şeylerden. (Benimle 10 dakikadan fazla konuşmazdı hep aynı evdeydik haftada 2-3 gün ama telefon olayını sevmem diyordu.)
A: ne diyecekti aç koyunun giricem mi kdkdkdk
B: evet öyle demesi lazımdı dkdkkdd
A:kanka kahvaltıya bize gelsene
B: yok kanka toplantım var iş yerinde
A: taman kanka
Sonra toplantıya gitmemiş ben de eve çocuğu çağıracağımız düşündüm ve bu mesajları görünce eve gittim. Çünkü yıllık izindeydi toplantıya neden gitsin.
Toplantıya gitmemiş bana mesajı göstermeye kalktı bak valla toplantı vardı ben gitmedim dedi.
Bakmadım inanıyorum sana dedim.
O Mesajlar neydi dedim böyle deyince instagramına girdiğimi anladı
Çocuğu bugün çağırmayacağım ve evet öyle demesi lazımdı demişsin.
Baba şakasına söyledik falan dedi ama böyle şaka mı olur daha ayrılalı bir gün olmuş.
Benim kuzen çok laf taşır bana dedi ki ev arkadaşıma olursa efekanla olur dedim sana bu laf gelirse yanlış anlama ne kadar sürede bana laf geldiğini anlamaya çalışıyorum dedi. Bana bunu açıkça söylediği için bit şey dememiştim. Ama tüm bu örnekler ve olaylar bu çocukla ilgili. Hayatta evde tek kalamayan bir kız ilk gün çocuk geleyim de iş benim ki yok demiş ama başka gün çağırır mı bilmiyorum.
Beni onun için mi bıraktın dediğimde hayır istediğine inanabilirsin dedi.
Sizce aldatılmış mıyım sevgili cemiyet üyeleri?
Ve kızın bana borcu var kredi kartını kapatmıştım o ise elden ödüyordu düzenli faiz binmesin diye, bunları nasıl istemeliyim ?
Ayrılalım demeden bir iki gün önce kucağıma oturup öyle ders çalışıyordu be hiç soğuk yapmıyordu ama bazen aramalarımı açmadığı oluyordu. Hatta bir hafta önce neden beni annenle tanıştırıyorsun dedi ve son gittiğimde düşman değişiz ama kin ve nefret var şuan ama haftaya nötr olur belki dedi.
Benim instagram şifresini bildiğimi bilince hemen değiştirdi ve yaklaşık 24 saattir hiç çıkmadı büyük ihtimalle bilgisayardan açtı ve ben onu hep online görüp onu düşüneyim diye uğraşıyor. Sizce ne yapmaya çalışıyor?
-
fiziksel olarak aldatmış olsa ne olur olmasa ne olur, zihinsel olarak aldatmış sayabilirsin. çünkü o potansiyel var kızda. kız anasının gözü, masum birşey değil. seni ilişki boyunca sikmiş önceki yazdıklarına denk geldim zaten. sen kendini düzeltmeye bak bu saatten sonra. hala bu saçma insanlara ve seni alaya almalarına neden katlanıyorsun çık git hayatlarından, seni ayakta götürüyorlar görmüyor musun
-
ayrıca senin bu arada yedekte başka kızlar tutman gerekiyordu senin kızın sana caz yapınca onlara yönelicektin böylece bir çok şey kendiliğinden düzelecekti fakat her zaman ki bizim delikanlı Türk erkeğimiz kendi rolünü oynamış
başka kızlar varsa onlarla takıl kız kendiliğinden tekrar sana düşer , yoksa acı çekeceğe benziyorsun ..
-
Valla borç isteme olayını söyledim o da şuan kuzenim ve sevgilisiyle beraber. Kuzenimin sevgilisi yani ev arkadaşı Aslan’la yengeç en iyi anlaşan burç falan yazıp ortak gruba atmış. Zaten onlar kafasında çözmüşler bu olayı. Bana o da bizde kaldığı zamanın parasını ödesin demiş ilişki esnasında bu kadar iyiysen bir insan nasıl bu kadar değişir anlayamadım.
Bana yük oluyordu hep demiş ki ben ona o odasını temizlerken bile yardım ediyordum demek ki hiçbir türlü yardım etmemek gerekiyormuş.
Bana daha yazmadı ama benim yazdığım mesajın sonuna arkadaşım benim telefonumdan çocuk arkasını kollasın bundan sonra demiş. Bu biraz saçma oldu parayı vermezse ne diyeyim yaklaşık 400-500₺ bi paraydı. Ve o çocukla olduğunu hala söylemiyor konusunu açmıyor.
-
Wpde bi o aktif bi o çocuk, şuan kuzen ve kuzenimin sevgilisiyle beraber oturuyor artık ispat arayacak bir şey kalmadı ve aldattığını düşünmüyormuş ben aldatmadım diyormuş. Şimdi de kuzenlerimle onların evdeler odada ders yapıyormuş hiç üzgün değil gayet mutlu diyor. İnsan 6 aylık ilişkşden çıkıyorsa üzülür üzülmemesini bile başkasıyla mutlu olduğunun kanıtı.
-
Ah be kardeşim çok duygusalsın.. "konuştuk ama normal şeylerden" demesini başta sana yapılan bir oyun olarak değerlendirdim(kıskandırma vs.) ancak olayın bütününe baktığımda şuan bir bataklıkta gibisin. Çırpındıkça batıyosun. Başka kızlara odaklan desekte aklın hep orda kalıcak . Bizler de zamanında böyle durumlar yaşadık. Seni anlıyorum, başka kızlara yönelmek anlık rahatlama getirse de bir süre sonra yine oraya gidiyorsun. Ve 6 ay demişsin, kuzen vs durumları sürekli sana onu hatırlatacak bağlantılar var yani. Kafa olarak ordan çıkman, uzaklaşman lazım. Biz sana uzaktan baktığımız için resmin tüm parçalarını görebiliyoruz. Dediğimiz gibi farklı kızlara yönelmen lazım acilen. Hatta bunu görüp onun kafasında soru işaretleri uyanmalı. Daha düne kadar sevdiğini söylüyodu şimdi başka kızla sarmaş dolaş bunu dedirtmen lazım. Bir insanı harekete geçiren şey nedir? Kaybetme korkusu. Ondan bir süre uzaklaşıp kafanı toparlaman lazım. Aldatma konusuna gelirsek olabilir yada olmayabilir. Burda hatayı onda değil kendimde ararım ben gelişim odaklı düşündüğüm için. Kız kaşarsa zaten duygusal bir ilişki içine girmem. Gittiği yere kadar FB modunda takılırım. Şuan kıza bir sürü yatırım yapmışsın. Karşılığını almak istiyorsun. Bankaya para yatırmak gibi düşün olayı. Onun için yaptığın maddi manevi her şey yatırım. Örneğin İG konuşmalarını takip ediyorsun (100 lira)(burda konuşmalarını yakladım demen en kötü hatan, ben olsam biraz daha takip eder, umursamuyor gibi yapar varsa daha büyük açığını yakalardım) kredi kartını ödemen 500 ₺ yatırım, kıza yardım etmen 50 ₺ yatırım vs. bu yatırımlar kızda birikiyor birikiyor, ve geri istediğinde çok küçük bir kısmını alıyorsun. Sana cevap vermesi falan. Senin o yatırımların tam karşılığını alman lazım. Bunun için de tabak çevirme teorisinde olduğu gibi hemen yeni tabaklara geçiceksin. O kızda kalmaya devam edersen burda kimse sana yardımcı olamaz. Yarın öbür gün daha kötü sonuçlarla gelirsin buraya.
-
Kardeşim affet okumadım. Olay çoktan belliydi. Makasa gelme dedim ama demek istediğim biran önce yol vermelisindi. Ama yapmacaktin. Tecrübe oldu yoluna bak.
He egondan dolayı mutsuz olduysan egonu tatmin edebileceğin tek yol daha güzelini bulman. Boşuna arama ben de denedim bir suru insan da denedi bulamadı.
-
Dün gece bana hatırlatan şeyleri yok ettim numarasını sildim instayı unutmuşum bozarken engellemiş sağolsun. Gel konuşalım diyen arkadaslarıma da artık bir şeyi değiştirmeyecek konuyu açmayalım diyorum sonuçta bundan sonra onunla veya değil bana katacağı artı bir şey yok. Mesajlarınız gerçekten yardımcı oldu üzüldüm evet ama daha çok üzülmeyi beklerdim hiç ağlayamadım bile neden bilmiyorum.
-
Heh şöyle. Değmez. Değse söylerdik. Boşver o engellesin,engelli listende gözükmez.
https://youtu.be/Skus894Lh_c
-
Şarkı için teşekkürler. Sadece onun mutlu olduğunu düşünürsem üzülürüm ama düşünmemek için elimden geleni yapıyorum sağolun ailem â¤ï¸