Sevgili Dostlar,
Yaklaşık bir aydır aranızdayım. Fırsat buldukça forumu ve makaleleri inceliyor ve kendim için dersler çıkartıyorum. Bir konuda yardımınıza ihtiyacım var.
takıldığım bir hanım kızımız vardı. Aptal gibi kendisine aşık oldum, bir beta gibi davrandım (testosteron beyni marine eder:P).
Aradan zaman geçti, ben spora falan daha fazla önem vermeye başladım, vücudu topladım. Cemiyete üye olduktan sonra spor salonu dahil giyim kuşama daha fazla dikkat ediyorum. Tesadüf karşılaştık.
Mevcut durumda kızla ilk konuştuğumuz günden bu yana samimiyetimiz artmaya başladı. Öpmek hariç dokunma meselesi de halloldu. Dokunmamdan rahatsız olmuyorr. Eliini tutmak ve öpmeyi denemedim.
Baştan açıkçası hiçbir şekilde birlikte olmak gibi bir niyetim yoktu. Daha ziyade cemiyette öğrendiklerimi test etmeye niyetliydim ancak birlikte gitgide daha fazla zaman geçirdikçe ben bu hanım kızımızdan tekrar hoşlanmaya başladım.
Bir miktar friendzone a girmiş olabilirim. orada farklı birşey demem uygun olmazdı. üstünden çok vakit geçti, yeniden hoşlanmaya başladığımı anlamış olmalı.
Geçenlerde teste tabi tutuldum.
Şu durumda bir beta gibi davranıp başarısız olmak istemiyorum. Forumu incelediğimde üç farklı yaklaşım gördüm:
1- İlgiyi arttırmak. Öpmek ya da bir anda elini tutmak. (bu şu an bana daha makul gelen seçenek)
2- Geri çekilmek. Bir anda iletişimi minimuma indirip bir iki hafta olabildiğince az iletişim kurmak.
3- Açık açık konuşup ondan sonra geri çekilmek.
Sıçmamak için nasıl davranmalıyım?
Teşekkürler