sevgilimden ayrıldım ilişkide yenilere tavsiyeler
arkadaşlar sevgilimden ayrıldım bir sürü olay yaşadık 5 ay sürdü bende oda haksız olduğumuz zamanlar oldu.
yılbaşında ayrıldık ve beni engelledi ama ben unutamıyorum çok acı çekiyorum
nasıl kendimi düzeltebilirim başka kimseyide istemiyorum şuan hayatımda !
TAVSİYELER EN ALTTA OKUMAK İSTERSEN
Yanıma kolamı mısırı mı alıp tv karşısına oturup popüler bir günümüz türk dizisi izlemiş gibi oldum kardeşim yazını okurken.Yani bir ilişkide yaşanabilecek(soğumalar,kavgalar,atışmalar,ak� �l oyunları)olayların bir çoğu yaşanmış neredeyse.
Keşke sana oktay ustadan sihirli bir yiyecek,içecek tarifi versem de tüm bunların acısı geçse :cheer:
Bunların dışında yazını okurken şunu fark ettim:Hangi yazı,makale olduğunu bilmemekle beraber sanki tüm bunları cevabı makalelerin satırları arasında gizli gibi hissettim.Sanki daha önce okumuşum da heh bak bu aşkadamına göre diyecekmişim gibi.Takdiri sana kalmış.
Ayrıca birkaç çocuğa tehdit mesajları ipleri onun ellerine verme vb kural dışı hatalar olmuş sanırım -ki sende bunların farkındasın senin için tecrübe olduğuna inanıyorum.
NOT:Yazımı tamamen yanında olduğumu bilmen için yazıyorum.Benden çok büyük tavsiyeler bekleme şu an için.Acın acımızdır kardeşim (değil mi cemiyet ?).Bu işten çok büyük tecrübelerle sıyrılacağını düşünüyorum.
Arkana bakma.Kim bilir seni daha ne kızlar bekliyor ;)
eyvallah kardeşim :) biraz uzun soluklu oldu.