Cemiyet İngilizce Kursu Açılmıştır - %100 Bedava -
Evet sevgili dostlar. Alfa erkeği olmak kolay değil. Kendimize eklememiz gereken bir çok özellik var.
Ybancı dil özellikle de ingilizce bu zamanda olmazsa olmazlardan biri.
DUOlingo diye bir şey var. hem app hem de interner sitesi var.
şimdi bunun internet sitesinde okullar için de bi olay yapmış. öğretmen olarak sınıf falan açabiliyorsun şimdi ben CEMİYET diye bi sınıf açtım.
linki de bu https://www.duolingo.com/o$o=jokerefendi@hotmail.com&s=Cemiyet
girin kardeşler ingilizce öğrenelim - geliştirelim. sınıf içine daha iyiye giden bir biri ile şekillensin vs.
3 ay içinde ingilizceyi kapıyourz..
ondan sonra da ispanyolcaya geçiyoruz. günde ortalama 10 dakika ayırıyorsunuz. Eğer istikrarlı bir biçinde günde 10 dakika ayırırsanız.
cemiyete gelen makaleler ve ilişkiler ile bi çok şey öğrenen bir erkek olmanın yanında 1 yıl sonunda orta seviyede 4 dil bilen bi erkek oluyorsunuz.
ŞÖYle bir düşünün sadece 1 yıl sonra. yani bir daha ki yaz. bi kızla tanılıyorsunuz ve sohbet ederken. ingilizce yanında ispanyolca fransızca ve italyanca da bildiğinizi söylüyorsunuz.
bence bi erkeği gerçekten çekici yapacak bir şey.
haydi bekliuyorum hepinizi.
Bu adam Allah'ın bi lütfuu
Edit: Saahi konusu açılmışken çoğu kişinin bildiğini düşünüyorum lakin bilmeyenler olabilir diye www.ozkancelen.com 'i veriyim. Sağlam güzel bir site. Dil öğrenmenin püf noktalarını, neler yapılması gerektiğini açıklıyor adam. Faydası olacaktır.
Çok güzel, ben başladım buna ::joker::
Evvet dostlar cemiyet sınıfımız şu an 34 kişi ver KEMAL king durumda. Nicki nedir bilmiyorum ama kemal kazanır.
daha güzel etkinlikler ve takipler de olacak.
yabancı dil iyiidir.
Eğitimler hangi saat arası oluyor.yani olay canlı birşekilde mi birliktemi çalışıyoruz
Joker çok iyi düşünmüş bence, İngilizce
öğrenmek bir erkeğin kendine yapabileceği
en iyi yatırımlardan biridir.
Eyvallah ben de geçmişteki eksikleri kaparım madem :)
Alıntı:
"JoKeR" post=50216 Nickli Üyeden Alıntı
Evet sevgili dostlar. Alfa erkeği olmak kolay değil. Kendimize eklememiz gereken bir çok özellik var.
Ybancı dil özellikle de ingilizce bu zamanda olmazsa olmazlardan biri.
DUOlingo diye bir şey var. hem app hem de interner sitesi var.
şimdi bunun internet sitesinde okullar için de bi olay yapmış. öğretmen olarak sınıf falan açabiliyorsun şimdi ben CEMİYET diye bi sınıf açtım.
linki de bu https://www.duolingo.com/o$o=jokerefendi@hotmail.com&s=Cemiyet
girin kardeşler ingilizce öğrenelim - geliştirelim. sınıf içine daha iyiye giden bir biri ile şekillensin vs.
3 ay içinde ingilizceyi kapıyourz..
ondan sonra da ispanyolcaya geçiyoruz. günde ortalama 10 dakika ayırıyorsunuz. Eğer istikrarlı bir biçinde günde 10 dakika ayırırsanız.
cemiyete gelen makaleler ve ilişkiler ile bi çok şey öğrenen bir erkek olmanın yanında 1 yıl sonunda orta seviyede 4 dil bilen bi erkek oluyorsunuz.
ŞÖYle bir düşünün sadece 1 yıl sonra. yani bir daha ki yaz. bi kızla tanılıyorsunuz ve sohbet ederken. ingilizce yanında ispanyolca fransızca ve italyanca da bildiğinizi söylüyorsunuz.
bence bi erkeği gerçekten çekici yapacak bir şey.
haydi bekliuyorum hepinizi.
1 yıl içinde 4 dil mi :woohoo:
Sen yapma bari Jokerim :lol: cidden inanıyor musun 1 yıl içinde günde 10 dakika ayırarak orta derecede 4 dil öğrenebileceğine.
Dediğin siteyi uzun zaman önce keşfetmiştim, baya da zaman ayırmıştım hatta amma velakin öyle dediğin gibi kolay değil bu işler.
Yabancı dil konuşmadan öğrenilmez
Bunun yerine cemiyet dostlarına çok daha yii tavsiyelerim var.
Öncelikle ingilizceyi halledin. Baya baya konuşur seviyeye, ingilizce forumlarda, sitelerde takılabilecek seviye de ingilizce bilin.
Sadece biraz çaba sarf etmeniz lazım.
Bunun için öncelikle altyapınız olmalı, bak bunu Jokerin dediği siteden az-çok sağlayabilirsiniz. grammari halledin öncelikle.
Grammari hallettikten sonra kelime hazinenizi geliştirin, bunu da ancak kelime çalışarak yapabilirsiniz. Melik Duyar'ın ingilizce seti vardı, onu bir araştırın çok güzel bir teknikle rahatlıkla 1-2 ay içerisinde yüzlerce kelime katabilirsiniz kendinize.
Kelime ve grammarden sonra sıra dinlemeye gelir. Bol bol ingilizce film, dizi, haber, spor, sanat programları izleyin amaaaaaaaaa ince bir nüans var burada bunu yaparken türkçe altyazı ile değil ingilizce altyazı ile izleyeceksiniz. Sadece şunu yapın 2 ayda ne kadar seviye kat ettiğinize kendiniz bile şaşıracaksınız.
Son olarak sesli okuma yapmalısınız bu da seslendirme için önemli, Fatih Terim ingilizcesi istemiyorsanız bunu kesinlikle yapmalısınız. Aç internetten ingilizce oku bir şeyler, kısaca konuş sağda solda ingilizce konuşmaya çalışan birileri varsa mutlaka ingilizce konuşmaya çalışın.
Saçmala ama konuş, siktir et sadece konuş, sadece kelimeleri bir araya getir.
Zamanla öyle bir açılacaksın ki, hiç düşünmeden konuşmaya başlayaqcaksın.
Onun dışında çoğunuz üni öğrencisi, erasmustan, yabancı ülkelerden gelen bir sürü yabancı var yakalayın onları. İngilizce konuşun.
Baştada söylediğim gibi Yabancı dil konuşmadan öğrenilmez
Bir arkadaşım şu siteden söz etmişti:
http://www.italki.com/
Uygun fiyata İngilizce konuşacak
öğretmen bulabiliyorsunuz görüntülü
olarak falan.