Yazdırılabilir Görünüm
İlişki yürütmeyle ilgili güzel bilgiler vermişsin. Bence bu konu set açan adamların en çok sıkıntı yaşadığı nokta. Ve öğrenmesi gerçekten zaman alıyo.
Onu koruyun,sarılın ve iyi sevişin
ben bundan baska yol bilmem
aksi takdirde manasi yok!
4 ve 5 cok iyi okurken beni baya guldurdunuz!
ama 4 ve 5 harbiden cok iyi ya!
hahahahah
Anlattiklarin gayet basit ve net.. \"naked truth\"
Cok guzel yazmissin HBA.. Eline saglik..
Burdan makale gibi duruyor :kiss:
1. maddeye her zaman katılmasamda, yazının %90 ı harika :)
uzun aradan sonra postlarını okumak güzel..
genel olarak hoşuma gitti ama
birinci madde ye katılmıyorum.
nitekim \"büyük bir hatim (konuşmacı) olun ,böylece karşınızdaki siz ne derseniz yapsın\" gibi bir şey söylemişsin.
zaten insanları laflarıyla o şekilde etkileyebilen biri hiç bir şey yapmasa da olur.
Dönüşün muhteşem mi oldu ne ? :woohoo:
Güzel makale eline sağlık HBA
Dostum paylaşımın çok güzel....bir şey dışında hepsine katılıyorum.....ilişki yönetimi bu maddeler değil....bu kizla belli bir duzeye gelmeye ve o düzeyde kalmayı sağlar...bu konuda güzel fikirler sunar..
Is gerçekten ilişkiyi elde tutmaya geldiginde...olay kızın nitelik ve niceliklerine göre farklılık gösterecek...olay belki 100 maddeye çıkacaktır....
Ben maddeler yerine...işin felsefesini...ve kadın psikolojisini azda olsa bilip davranmalıyız diyorum...kendimiz olmaktan çıktığımız bir kural ve rutin izleyerek elde tuttuğumuz ilişkiyi kural ve maddeler ayakta tutar biz değil.....
Kendimiz olalım ama ezik değil...kadınları anlayalım ama fazla çaktırmadan...akıllı olalım kurnaz...ama arada salak durumuna düşmek gerek gülsün egoyu tatmin etsin....biz sevgiliyiz olur böyle şeyler gurur olmaz....capkinda olucan.....ama dozu kacirdinmi bittin....en önemli olanlardan biri geçmişin olucak....hikaye komik macera fark etmez geçmiş olucak....bunlar say say bitmez dedim ya kendimiz olup ve kendimizin iyi kötü ezik yanlarına rağmen bir ilişkiyi elde tutabildigimiz zaman...iş bitmiş ve doğallık başlamıştır....ozaman korksun kızlar...