Barda-Cafede Hatunu Yanına Oturtmak / Kalkan Rutini
Jokerin sinema hilesini okuyunca fark ettim milletin böyle ufak ama hayat kurtaran tricklere ihtiyacı var. Ben de kendi tricklerimden birini paylaşayım dedim.
Cafelere ya da barlara gittiğimizde hatunlar genelde karşımıza otururlar.(grup olarak değil baş başa gittiğinizi varsayıyorum) Peki ama bizim mutlaka kino yapmamız üstelik bunu sürekli artırmamız lazım. Ancak bu pozisyonda sadece masanın üstünden elini tutabiliriz ki bu hem zor hem de liseli aşık görünümünde bir harekettir. Ha bide ayağınızla kızın bacağını okşayabilirsiniz. Ama onu yapacak kıvamdaysanız zaten bu yazı size hitap etmiyor. :D
Peki, kızla kino için yan yana oturmamız gerektiğini anladık. Peki bunu nasıl yapacağız. İlk seçenek direk kızın yanına oturmak. ;) Ancak bunu pek tavsiye etmiyorum. Çünkü hem kızımız direnç gösterebilir, hem de kızın alıcılarına; \"Dikkat!!! Dikkat!!! Bu oğlan sana yavşıyo...\" sinyalini alenen veririz. Ki bu da kızın kalkanlarını kaldırmasına sebebiyet verebilir.
İkinci seçeneğe gelirsek - ki trick burada - kızı kendi isteğiyle yanımıza oturtmalıyız. Peki bunu nasıl yapacağız derseniz cevabım kalıtımsal bilgi aktarımı(fare-sıtma, ağaçta yaşama-düşme korkusu gibi) ile alakalı bir rutin yardımı ile yapacağız olacak. Rutin Şöyle;
- Bilirsin, insanın en temel içgüdülerinden biri korkudur. Ve insanlar genelde birbirlerinden korkarlar. Bu yüzden teknik gelişmeler yüzyıllar boyunca hep korunma güdüsüyle oluşmuştur.
- Korunmak için ateşi keşfetmişler, kaleler kurmuş, zırh örmüşler. Ancak en başarılı icatları kalkan olmuş. Hafif, taşınabilir ve kesinlikle efektif...
- Kendisiyle korktuğu kişinin bedeni arasına koyarak kendisine dokunulmasını engellemişlerdir.(Görselleştirmek önemlidir. Kolunuzu kalkan taşır gibi tutmak, kalkanın arkasına saklanmak, kalkanla kızı ittirmek :))
- Ancak devir değişti tabi. Artık kalkan ve kılıç taşıyamıyoruz. :D Ancak halen daha birilerinden korkuyoruz. Ve onlardan sakınmaya ihtiyaç duyuyoruz. Ah, tabi artık daha modern araçlardan faydalanıyoruz.
- Mesela.... mesela... Masa!!! :woohoo: (burada masayı tutuyoruz. Kalkandan bahsederken yaptığımız jestleri burada masayı kullanarak tekrarlıyoruz. Masanın arkasına saklanıyoruz, masanın üzerinden kızın bedenine dokunmaya çalışıyoruz ama kasten masaya takılıp yetişemiyoruz. :D)
- Ya gerçekten benden bu kadar mı korkuyorsun, ürkek tavşancık? ;)
Bunu söyledikten sonra kıçımızı hafifçe yana atıyoruz ve elimizle yanımızda oturmasını istediğimiz yere pat pat diye vuruyoruz. Eğer kanepe tarzı bir yerde değilde sandalyede oturuyorsak yanımızdaki sandalyeyi tutup hafifçe yanımıza çekiyoruz. :evil:
Genelde işe yarar. Ama oldu da kızımız yanımıza gelmedi.(bende sadece bir kere oldu bu) Hemen iğnelemeye başlıyoruz ve isim takıyoruz: \"Ürkek Tavşancık\" :D
- Seni bu kadar korkuttuğum için özür dilerim Ürkek Tavşancık. :(
Artık Ürkek Tavşancık aşağı, Ürkek Tavşancık yukarı... Emin olun kızımız kendini kanıtlamak için yanımıza gelecek. Zaten olayın özü de bu. Kızı kendini kanıtlamaya mecbur bırakmak. Egosunu korumak adına isteğimizi yapacaktır.
Ancak ikinci denemede yanınıza gelirse heme ürkek tavşancık demeyi kesmeyin.
-Ürkek tavşancıkta gelişme var. :D falan diyip ilk seferde dediğinizi yapmadığı için cezalandırın. Ta ki ilk seferkinden daha fazla bir şey elde edene kadar. Tabi bu iğnelemenin cılkını da çıkarmayın.
Deneyin, yararını göreceksiniz...
Cvp:Barda-Cafede Hatunu Yanına Oturtmak / Kalkan Rutini
kabam ben kullanmaktayım bunu :)
ürkek tavşancık gibi yavşak ve sulu,yılışık gelimeleri oldum olası kullanmayı sevmedim.belki de başarının sırrı budur.
turquoise yazan:
Alıntı:
Genelde işe yarar. Ama oldu da kızımız yanımıza gelmedi.(bende sadece bir kere oldu bu)
O birkerede kız ne tepki verdi?
Alıntı:
ıçımızı hafifçe yana atıyoruz ve elimizle yanımızda oturmasını istediğimiz yere pat pat diye vuruyoruz. Eğer kanepe tarzı bir yerde değilde sandalyede oturuyorsak yanımızdaki sandalyeyi tutup hafifçe yanımıza çekiyoruz.
İşte Burası çok önemli.. o pat pat uok mu o pat pat..
beden dilinin zirve noktalarından birisi.
el pat pat ederken gözlerde delici bir şahin bakış..
arkana tam yaslanmışsın inanılmaz bir güven...
dudak kenarında milimsel bir piç gülümsemesi....
oyle şirim uysal minik kedi gibi sokulur ki yanına...
ayırca kızın yanına oturmak.
kıza sarılmak
kızı öpmek yerinee....
kızını yanınıza oturmasını , size sarılmasını ve sizi öpmesini sağlamak her zaman çok daha çekicidir.
Alıntı:
Büyük ihtimalle kendinie güveni olduğunu korkmadığını..
özellklede.. orda rahat olduğunu belirtmiştirçç
\"ben burda rahatım\" demiştir..
çok çakal bi kızsa.. \"yanıma oturmak istiyorsan kasma\" bile demiş olabilir.
:lol: :lol: :lol:
iyi bir değer katma hikayesinden sonra ürkek tavşançık aşağı ürkek tavşancık yükarı diyerek hedef çapalanmış bilinç altında sihirli sözçükler gibi hipnotize olmuş olta modeli uygulanıp iğnelemeyle amaca ulaşılmaya çalışılmış ...:)
güzel bir uygulama
secret yazan:
Alıntı:
ürkek tavşancık gibi yavşak ve sulu,yılışık gelimeleri oldum olası kullanmayı sevmedim.belki de başarının sırrı budur.
Bilemem, başarılı olmanın birden çok sırrı var demek ki. Ama çok da ciddi konuşmamak lazım. Tabi evlenip yuva kurma gibi bir gayen yoksa.
BLACK yazan:
Alıntı:
Gülüp, \"Ben burada rahatım.\" dedi. Joker doğru tahmin etti yani. Ha, ikinci aşamada çözüldü tabi. :D
BaRuT yazan:
Alıntı:
iyi bir değer katma hikayesinden sonra ürkek tavşançık aşağı ürkek tavşancık yükarı diyerek hedef çapalanmış bilinç altında sihirli sözçükler gibi hipnotize olmuş olta modeli uygulanıp iğnelemeyle amaca ulaşılmaya çalışılmış ...:)
Bilinç altına işlenme sayesinde daha sonraki buluşmalarda da işe yarayabiliyor aynı kelimeler. Yanına sokulmaktan çekindiğinde ya da bir şey yapmak istemediğinde ürkek tavşancık, ürkek tavşancık söylemine girebilirsiniz. İşe yarar. Ama her zaman değil tabi ki. :D
Alıntı:
Gülüp, \"Ben burada rahatım.\" dedi. Joker doğru tahmin etti yani. Ha, ikinci aşamada çözüldü tabi.
hehehe
BJKY OLİM BJKY B) B) B) B)
JoKeR yazan:
Alıntı:
ay ama bunu demesin, çok ayıp olur! :woohoo:
Wonder Women yazan:
Alıntı:
JoKeR yazan:
Alıntı:
ay ama bunu demesin, çok ayıp olur! :woohoo:
Bırak oğlum bu ayakları çok gördük diyor işte kız..
o saatten sonra zaten bırak oyunu moyunu..
neyse derdin söyle
seviyosan seviyorum de
istiyorsan veriyon mu de ?
:silly: :laugh: :silly: :laugh: