Cvp:Çift Katlı Otobüs Raporu
Ne yorum yapayım ki,, çok eğlenceli :)
Ben bu raporda sınırları zorlamanı sevdim, bir de \"yol arkadaşım olur musun\" kısmı da çok hoşuma gitti, kullanabilirim :D (+1)
Alıntı:
B: Yol arkadaşım olur musun?
H: Evet, tabi ki (diyip buyur etti)
bu açılış otobüste yan koltuğu boş olan hatunlar için kullanılabilecek en iyi rutin olarak BERKİANO imzası ile girer artık
;)
Eline sağlık +1
gerçekten süper rapor olmus böyle raporlar beni gaza getiriyo tebrikler :) ;) +1
rapor o kadar güzel ki aklıma söylenebilecek bir şey gelmiyor :)
tebrik ediyorum, çok beğendim. :)
Şimciii Adanalı ve ilk yılı diyince tanıma olabiletim olma olasılığı amma velakin bana göre kaşar ve beceriksiz bir hatunun kendine göre kendini geliştirme çabası olma olasılığınıda düşündüm .Sonra fark etmez hatun uğraşıyorsa uğraşıyor dedim .Sonra mı ? Ne dediğimi unuttum ve devam ettim ki bu berkiano bu işi biliyor diye.
Raporlarının devamını bekliyorum en iyi raporlardan birisi :) Karmanı eksik etmiyorum
Bu arada çapalama olayınıda gayet hoş buldum :)
Berkiano,
farklı bir stili var. cüretkar buluyorum. ama kendisine yakıştırıyor. yol arkadaşı çok yere çekilebilecek bir cümle. psikolojik alt metni olan bir soru ki Berkiano bu tür konularda oldukça iyi!
kız \'rahat\' kızı oyunuyor mu yoksa kız rahat mı bunu zaman gösterir..
sosyal olması önemli bir artı. oyuna eşlik etmiş, ben beğendim halini tavrını genel olarak...
bir kadın için analizinin doğru olmasından ziyade kendisi hakkında analiz yapılması kıymetlidir. girdiğin yer riskli gibi gözükse de kızdaki değeri daha yüksek bir yer. aslında onu övüyorsun!! çünkü onun kafasındaki ideal kadın orada bir yerde. o henüz öyle olmasa da, bu şekilde bir yaşamı tercih ediyor!
onun ideal kadın tanımı bu!
muhakkak telefonunu ver. bu kız sana mesaj atacak .. seninle dışarı çıkacak bir kız. hafif baskın bir havası var..
kişisel tavsiyem; oyunu oynarken bu kıza karizmatik piç daha çok gider. arada baskın tarafın sen olduğunu belli etmelisin.. onun dışında sınırını çizdğin alanda \'dilediği gibi oynasın\' ..
Berkia No\' dan Kozmik dosyama :) gidecek bir yazı daha.
özgüveni bu kadar tavan yapmış bir kıza az rastlanır.Böylesini buldun mu 90 dakka oynayacaksın.
Yalnız Kadınlar iyi rol yapar. Temel de kendilerini beğendirme güdüleri her zaman vardır.Berkia kalibresinde bir adam bunu hemen anlar.
Çok fazla özgüvenli ve pervasız kadın davranışlarına ben daha çok Cinsellikten emekli olmuş :woohoo: kişilerde rastladım.
Dün gece hedefe mesaj attım enteresan bir dialog yaşandı işte attığım mesaj:
B: Gökyüzüne bakıyodum, aklıma sen geldin sanırım boyun uzun olduğu için, dun numaramı vermeyi unutmuşum ben berkiano, çapkın çocuk :)
--
H: :) çapkın çocuk :) güldürdün beni gece gece! Gokyuzunde cezbeden hicbisi yok malesef :S ne yıldız ne hilal var
--
İçimden dedim madem öyle neg\'i sen hak ettin :)
B: Belki de ondan aklıma gelmişsindir :)) hhehe sen de beni guldurdun gece gece :)
--
H: :)
--
saat 1 gibi bu mesajları attım, saat 4 gibi bir mesaj daha gelmiş onu da sabah gördüm
H: Uyuyamıyorum çapkın çocuk :( ufffff!!!
son durum budur, bir gelişme olursa haber veririm.
Durumsal neglemelerin bitiriyor beni :)