Frekanslarla alfa erkeği olabilmek
Beyler internette dolanırken alfa erkeği olma hususunda birşey yakaladım.
Bana biraz palavra gibi geldi sizinlede paylaşmak istedim. Bu şöyle bir olay ki zaten detayları aşağıda vericem , kulağın duymadığı sesleri beyin algılıyormuş ve bu seslerle dinleyenlerin bilinç altına alfa erkeği olma mesajını veriyomuş. Kulağınız ise sadece okyanus sesi falan duyuyormuş.
Şimdi daha detaylı olarak sitesinde yazılanı kopyalayıp yapıştırıyorum.
Subliminal mp3 albümümüzün yardımıyla bir alfa erkeği olun, güveninizi, sosyal becerinizi, sosyal çekiciliğinizi artırın ve güzel kadınları çekim!
Sosyal ortamlarda başkalarının sizin hakkınızda ne düşündüğünden endişe duyuyor musunuz?
Daha çok kendine güvenen arkadaşlarınız liderliği ele alırken siz kendinizi kenarda otururken mi buluyorsunuz?
Daha baskın erkeklerin yanında gölgede kalmaktan yoruldunuz mu? İlişkilerde kendinizi, daha kendine güvenli ve alfa (lider) adamların çevresinde güvensiz mi hissediyorsunuz?
Kadınlarla buluştuğunuzda ya da konuşurken daha güvenli ve sosyal beceriye sahip mi olmak istiyorsunuz?
Sık sık kafanızda sohbetin devamını düşünüp an’ı yaşayamıyor musunuz?
Endişeleriniz, negatif inançlarınız ve güven eksikliğiniz hayatınızın anahtar alanlarından geri kalmanıza sebep oluyor mu?
Alfa erkeği, grubun baskın lideridir, o her zaman ne isterse elde eder! Onan kendine güven akar, her gruba hakim olur ve her zaman kadınlar arasında seçme hakkı vardır. Bu subliminal mp3 albümü kullanarak siz de Alfa erkeğinin karakteristik özelliklerini, davranış tarzını edinebilirsiniz. Aşağıda nasıl çalıştığını okuyabilirsiniz:
Zihninizi, sosyal ortamlarda size yardımcı olması amacıyla, kendinize güveninizi, özsaygınızı, etkinliğinizi, hakimiyetinizi, etkinliğinizi ve çekiciliğinizi artırmak için yeniden programlar.
Kadınları çekmeyi kolaylaştırır – gereksiz sözleri ezberlemeden, sadece Alfa erkeğinin çekiciliğini kullanarak.
Sosyal ortamlarda ve sohbetlerde kontrolü elinize alır ve liderlik edersiniz. Kadınlarla ya da erkeklerle her zaman kolayca sohbete başlarsınız.
“Kendiniz olmak†için güven kazanırsınız – An’da yaşar, aklınızdakini söyler, endişe etmeye ve uzun uzun düşünmeye son verirsiniz.
Alfa-Tepkisiz davranış tarzını edinirsiniz – yapmacıksız insanlarla olur, diğer insanların size zorbalık yapma / sizi aşağı çekme denemelerinde alfa erkeği karakterinizi ve davranış tarzını gösterirsiniz.
İlişkilerin daha sağlıklı olması ve daha iyi seks hayatı için güç dengenizi artırır.
Hep ikinci olmaya son verin! Bir Alfa erkeği olun ve sizin olması gerekene sahip çıkın! Bu subliminal mp3 albümü sizin zihin kalıbınızı ve doğal olarak nasıl Alfa erkeği olacağınıza dair inancınızı, kadınları doğallıkla çekmeyi ve yaşamınızı daha iyiye doğru geliştirmenize yardım eder.
Geleneksel CD veya MP3 albümleri arasında seçim yapın
Her iki albümde aynı muhteşem hayat değiştiren, üçe bölünmüş, dinlenmesi kolay, 10 dakikalık subliminal telkinleri içerir. Subliminal mesajlar insan kulağının duyamayacağı frekanstadır. Bu demek oluyor ki siz herhangi bir ses, konuşma duymayacaksınız, tüm duyacağınız rahatlatıcı bir okyanus sesi, buna rağmen gizlenmiş subliminal mesajlar doğruca bilinçaltınıza gidecek.
----------------------------------------------------
Sizce ne kadar doğru ne kadar yanlış ?
Eğer isteyen olursa sitenin linkini yazabilrim. Aynı zamanda elemanlar 21 günde iş hayatında başarı , 21 günde okul hayatında başarı tarzında şeylerde verebiliyolarmış.
Bana para tuzağı gibi geldi ? Bilen biri varsa aydınlatabilirmi ?
Cvp:Frekanslarla alfa erkeği olabilmek
Bilinç altı mesajlarıyla beyni şartlayabildiğimiz doğru bunu biliyoruz, ama sanırım insanın içinde yeterli bilgi ve tecrübe olmadan bir karşılık vererek grubun alfası olmak ve ya gaerlere karşı gelmek zor gibi. Benim düşüncem bu müziklerin yapabilecekleri şey insana özgüven vermek falandır. Size konuşabilecek özgüveni verir sizde bildiklerinizi söyler gaerlere karşı gelirsiniz ama bu cd\'li ya da cd\'siz illa okumak ve öğrenmek gerekli...
Sizin duyamadığınız sesleri beyniniz duyup algılayabiliyor bunun uygulamasıda var.
Ama böyle şeyler genelde daha basit durumlar için kullanılıyor. Strese, iştahsızlığa uykusuzluğa vb. karşı bu kasetler dinlenilebiliyor. Ne kadar işe yarar bilmem.
Tam emin olamakla birlikte büyük kumarhaelerde çalınan müziklerin alt frekanslarında insanları kaybetmeye ve daha çok harcamaya yönlendirdiğini duymuştum.
Alfalıkla ilgili bu kadar çok şey vadeden bir kaydın para tuzağından başka birşey olmadığına garanti veririm.
Ayrıca bırak bilinçaltı mesajı bilinç üstünden senelerdir cemiyette bağırıyoruz ama olmayınca olmuyo. Ne dediğinden çok neye-kime dediğinde önemli diye düşünüyorum.
Ayrıca niye 21 gün lan? :blink:
Peki neden 21 gün? Çünkü Kuantum felsefesine göre, hücrelerimiz 21 günde bir kardeş hücrelere bölünüyor. Üç periyotta hücreler arasında yeni geçiş yolları, yani yeni bakış açıları oluşturulmuş oluyor. Böylece yeni bir düşünce doğuyor. Yeni düşüncenin yaydığı frekans, evrende kendisine eş frekansı arıyor ve yeni düşünce \'\'yaşamın akışına güvenmek\'\' ise, evrendeki eşleşme yasasına göre \'\'yaşamın güven dolu ilerlediği\'\' bir hayatın frekansıyla eşleşiyor.
---alıntıdır---
Nlp tekniklerinde de hep 21 gündür zaten.
oh ne güzel yattığın yerden sosyal ve alfa olmayı öğren..
bence doğal yoldan deneyimleyerek öğrenmeye eğilin.
Sevilesi yazan:
Alıntı:
Peki neden 21 gün? Çünkü Kuantum felsefesine göre, hücrelerimiz 21 günde bir kardeş hücrelere bölünüyor. Üç periyotta hücreler arasında yeni geçiş yolları, yani yeni bakış açıları oluşturulmuş oluyor. Böylece yeni bir düşünce doğuyor. Yeni düşüncenin yaydığı frekans, evrende kendisine eş frekansı arıyor ve yeni düşünce \'\'yaşamın akışına güvenmek\'\' ise, evrendeki eşleşme yasasına göre \'\'yaşamın güven dolu ilerlediği\'\' bir hayatın frekansıyla eşleşiyor.
---alıntıdır---
Nlp tekniklerinde de hep 21 gündür zaten.
Kardeş hücre nedir arkadaş :)
Nlp bana hep sıkıcı gelmiştir. Bu paragrafı okurken bile sıkıldım. Mitoz 21 günde bir oluyomuş adam bunu bir paragrafta anlatmış.
Bilgilendirdiğin için saol Sevilesi
ALTIN KURAL: Eğer bir mal/hizmet çok fazla şey vaat ediyor; ancak vaadine nispeten düşük bir ücret talep ediyorsa sonuç fiyasko olmaya mahkumdur.
Bence vaktiniz ve paranız böyle şeylere harcanamayacak kıymetli olmalı.
Barfly yazan:
Alıntı:
oh ne güzel yattığın yerden sosyal ve alfa olmayı öğren..
bence doğal yoldan deneyimleyerek öğrenmeye eğilin.
Yattığım yerden böyle bişeyle uğraşmıyorum ki sadece eğer doğruysa bununda yararı olucaktır :)
Beni takip et kardeşim :)
turquoise yazan:
Alıntı:
ALTIN KURAL: Eğer bir mal/hizmet çok fazla şey vaat ediyor; ancak vaadine nispeten düşük bir ücret talep ediyorsa sonuç fiyasko olmaya mahkumdur.
Bence vaktiniz ve paranız böyle şeylere harcanamayacak kıymetli olmalı.
Haklısın fakat bu beyine iletilen frekanslar hakkında bi araştırma yapmıştım. Örneğin Amerika ırağa girerken ırak radyolarında çalınan şarkılarda kulağın duymayacağı ama beynin anlayabileceği mesajlar iletilmiş. Mesajlar direnmeyin boşuna içerikliymiş.
Bu ne kadar doğru bilemem ama böyle bi duyum almıştım . Aynı zamanda gözle göremediğimiz ama beynimizin algıladığı 25. kare muhabbetide var.
Bunları yan yana koyup düşününce belki doğrudur diye düşünmüştüm. Ama dediğiniz gibi para tuzağı olabilir. Ayrıca Barfly\'ın dediği ve bizimde üstünde çalıştığımız gibi çabalamadan kapılan şeyin bi değeri yok :)
Alıntı:
Örneğin Amerika ırağa girerken ırak radyolarında çalınan şarkılarda kulağın duymayacağı ama beynin anlayabileceği mesajlar iletilmiş. Mesajlar direnmeyin boşuna içerikliymiş.
çok kısa politika.
Bu direnmemiş halleriyse.. vay haline :)
Arkadaşlar konudan tamamen alakasız bir şeyi araştırırken karşıma bu site çıktı paylaşmam iyi olur diye düşündüm yoksa inanıyorum diye değil. Sadece konuda ki şeyin ücretsizi ve kapsamlısı.
http://www.hayatimdegisti.com/
dediğim gibi işe yarar mı bilmiyorum ama isteyen dinleyebilir :)
beğenirseniz buton orda :laugh: