Erkeği Kasa Olarak Gören Rezil Kadinlar
Hastayım ey cemiyet dostları. Hasta olduğum içinde evde salya sümük yatıyorum. Bu sayede de gün içerisinde yayınlanan abuk subuk programları seyretme ve analiz etme fırsatı buldum.
Şu anda Star TV\'de bir evlilik programı yayınlanmakta. Bir kadın var ki beni delirtti.
Maşşım benim maaşım vıdı vıdı.
Diyorki erkek eve bakar kadının parası kendinedir. Benim param şöye böyle.
İlişkide paylaşmak esastır dostlar. Sağlıklı ve sıcak ilişkiler dostluk ve paylaşım üzerine kurulmuştur.
yani bir sevgiliniz ya da eşimiz olduğunuzda sadece sertlerinizi ve yatağınızı değl paranızı da paylaşmanız gerekmektedir.
bu demek değildir ki kendinizi kullandıracaksınız.
paylaşmak ne demektir burada tekrar tanımlamama gerek yok sanırım.
destek olmak vs..
bu kadın modeli çekilme erkeği kullanmaya odaklı.
hizmeti ve bedenini erkeğe satan kadın modelidir.
algı derimya hep,
zihniyet..
çok önemli...
yoksa ev hanımları da çalışmaz ve eşinin geliri ile geçinir ama kadının hası dar gün geldiğinde çıkarır bileziklerini altınlarını erkeğine verir ve ihtiyacını gör der.
mesele burada yatmaktadır.
zihniyet nedir?
paylaşımcı dostluk üzerine mi ilişki kurmak istiyor kadın yoksa sizi sömürmeye mi niyetli.
buna dikkat ediniz.
basit bir forum yazısı diye arada kaynatmayın..
ÇOK ÖNEMLİDİR BU YAZDIKLARIM.
Cvp:Erkeği Kasa Olarak Gören Rezil Kadinlar
Böyle kadınların ben mk :)
Cvp: Erkeği Kasa Olarak Gören Rezil Kadinlar
dostum, öncelikle geçmiş olsn.seni yataağa attığına göre hastalık fena imiş. çorba yapanların bol olsun;) bu bir.
amma yazı kıymetli.
ben buna kısaca kurumsal orospuluk diyorum. evlilik adı altında para karşılığı seks. tek adama veriyorsun. o da sana para veriyor. ama senin kafan o kadar orospu ki kurum da o kadar boktan ki,
kurallar arasında sonuca bakarsak, sen evli namuslu karı oluyorsun. hatta hatta sonra başkaları hakkında namussuz ahlaksız filan diye dedikodu yapıyorsun.
üstünde namus zırhı kıçın açık dolanıyorsun.
bende ruhu orospu diyorum
Gecen bende bir 10 dk takıldım ne lan bu die......... görmez olaydım.:ohmy:
Akıllı bir adam fazla TV izlememelidir :lol:
Olaya farklı bir noktadan bakıverdim ben;
Yaşadığımız dünya hakkında bilgi sahibi olmak istiyoruz ve böylece daha rahat kararlar alabileceğimizi daha olgun bir insan olabileceğimizi düşünüp kabul ediyoruz.
Ama bizlerin bilgili ve şuurlu bir insan olmak için yeterli imkanlara sahip olup olmadığımızı tartık mı?
İletişim önemli bir şeydir bu çerçevede televizyon basın yayın organları önemlidir.
Ama izlediğimiz programların örnek olarak bilgi almak için izlediğimiz ve dinlediğimiz haberin yüzde kaçı objektif ve bizi güdülemek ve bilginin yanında bize birtakım niyetler sunup sunmadıgını bilemiyormuyuz.?
Yayın akısının yarısını oluşturan reklamlar peki?
Eğlenmek için izlediğimiz filmlerin programlarının biliçaltımıza etkileri +verdikleri subliminal mesajları anlayabiliyor muyuz?
Çoğu reyting alma manyaklığına dönüşen bu programlar bilerek veya bilmeyerek sosyolojik ve psikolojik olarak insanları yasayan zombilere dönüştürüyor.
Özetle:
Sosyolojik ve psikolojik olarak bu yayınlar insanı uyusturmak arkaplanda neler dönüyor bitiyor sorgulamasınlar görmesinler patates gibi oturup tv izlesinler die yapiliyor.
İyi bir pua onu kalıplara sokmak isteyenlere izin vermez.İzlediğini tartar yorumlar önyargılarını bir kenara bırakır öyle düşünür Misal;joker programı izlerken gülüp eglenebilirdi :silly: ama oturmus hasta hasta adam makale yazmış öpücüklerimi sunuyorum :kiss: . http://www.puacemiyeti.com/images/fb..._3268247_n.jpg
hah işte ben de onu diyorum. arka plandaki ipnelikleri fark edelim
kek gibi düşmeyeleim
düşünelim diyorum. olmadı ben düşündüm sizlere aktarayım diyorum..
hastayım evdeyim. bu bilgisayarda word yok. ondan makale yazamıyorum.
yoksa yazacam makale
cırcır yazan:
Alıntı:
Gecen bende bir 10 dk takıldım ne lan bu die......... görmez olaydım.:ohmy:
Akıllı bir adam fazla TV izlememelidir :lol:
Olaya farklı bir noktadan bakıverdim ben;
Yaşadığımız dünya hakkında bilgi sahibi olmak istiyoruz ve böylece daha rahat kararlar alabileceğimizi daha olgun bir insan olabileceğimizi düşünüp kabul ediyoruz.
Ama bizlerin bilgili ve şuurlu bir insan olmak için yeterli imkanlara sahip olup olmadığımızı tartık mı?
İletişim önemli bir şeydir bu çerçevede televizyon basın yayın organları önemlidir.
Ama izlediğimiz programların örnek olarak bilgi almak için izlediğimiz ve dinlediğimiz haberin yüzde kaçı objektif ve bizi güdülemek ve bilginin yanında bize birtakım niyetler sunup sunmadıgını bilemiyormuyuz.?
Yayın akısının yarısını oluşturan reklamlar peki?
Eğlenmek için izlediğimiz filmlerin programlarının biliçaltımıza etkileri +verdikleri subliminal mesajları anlayabiliyor muyuz?
Çoğu reyting alma manyaklığına dönüşen bu programlar bilerek veya bilmeyerek sosyolojik ve psikolojik olarak insanları yasayan zombilere dönüştürüyor.
Özetle:
Sosyolojik ve psikolojik olarak bu yayınlar insanı uyusturmak arkaplanda neler dönüyor bitiyor sorgulamasınlar görmesinler patates gibi oturup tv izlesinler die yapiliyor.
İyi bir pua onu kalıplara sokmak isteyenlere izin vermez.İzlediğini tartar yorumlar önyargılarını bir kenara bırakır öyle düşünür Misal;joker programı izlerken gülüp eglenebilirdi :silly: ama oturmus hasta hasta adam makale yazmış öpücüklerimi sunuyorum :kiss: .
http://www.puacemiyeti.com/images/fb..._3268247_n.jpg
Her kelimesine katılıyorum.
Bu Konuda Gerçekten Problemlerim var.
Hani Kızlar İlla Sen Öde Diyip Elini Cebine Atmıyor Değiller. Ama Ben Yapım Gereği Bunu Asla ve Asla Kabul Etmiyorum Yani. Hesabı Ben Ödüyorum Kız Diretiyor ben de Vereyim Diyede Yok. Olmuyo Tamam Sen ver Diyemedim Bugüne Kadar.
Bunu Bi Şekil Çözmem Lazım. Zaman Zaman Dara Düştüğüm Oluyo Çünkü :)
MrCavalli yazan:
Alıntı:
Hani Kızlar İlla Sen Öde Diyip Elini Cebine Atmıyor Değiller. Ama Ben Yapım Gereği Bunu Asla ve Asla Kabul Etmiyorum Yani. Hesabı Ben Ödüyorum Kız Diretiyor ben de Vereyim Diyede Yok. Olmuyo Tamam Sen ver Diyemedim Bugüne Kadar.
Yemek yediyseniz, \"Bunu ben vereyim içkileri sen verirsin\" ya da \"Bunu ben vereyim, tatlıları sen ısmarlarsın\" dersin.
Yani bir hesabı bölüşmek şeklinde değil. Bunu ben vereyim sonrakini sen ver şeklinde. Ayrıca en baştan nasıl başlarsan sonra hep öyle gider bir kızla. O yüzden en baştan böyle ayarlayacaksın.
bok yazan:
Alıntı:
MrCavalli yazan:
Alıntı:
Yemek yediyseniz, \"Bunu ben vereyim içkileri sen verirsin\" ya da \"Bunu ben vereyim, tatlıları sen ısmarlarsın\" dersin.
Yani bir hesabı bölüşmek şeklinde değil. Bunu ben vereyim sonrakini sen ver şeklinde. Ayrıca en baştan nasıl başlarsan sonra hep öyle gider bir kızla. O yüzden en baştan böyle ayarlayacaksın.
Hoop Aklını Seviyim Attım Belleğe Teşekkürler