202 mesaj olmuş ayaz paşanın hepsini de okudum alt alt toplayınca bu adam da hala kayda değer bir şey yok....
bu kadar kişi bu adamın uzaklaştırılmasını istemesine rağmen hala buralarda olup kirlilik yaratması da ayrı bir konu....
Yazdırılabilir Görünüm
202 mesaj olmuş ayaz paşanın hepsini de okudum alt alt toplayınca bu adam da hala kayda değer bir şey yok....
bu kadar kişi bu adamın uzaklaştırılmasını istemesine rağmen hala buralarda olup kirlilik yaratması da ayrı bir konu....
dun birkac kisi (ben de dahil) joker\'e pmden yazdik, anlattik herseyi. Umuyorum ki en kisa zamanda gereken yapilacaktir.
%80 Tip
%10 Giyim
%10 Konuşma
%0 Öfke Kontrolü
Poyraz yazan:
\"SÖYLEYECEKLERİM BU KADAR\"Alıntı:
Bunu banlamadılarmı daha.
Bahse konu kişi sayısız defa bana da hakaret etmiştir.
Ona onun üslubuyla cevap vermedim ama söylediklerinin yanına kar kalması üzücü.
Forum kurallarında küfür-argo ayrımı anlatılmış ve küfür,hakaret yasaklanmış.Bu çok güzel ama yasakları delenlere neden hiçbir yaptırım uygulanmıyor ?
Birşeyler öğrenmek için para verip üye oluyor insanlar.
Bu şahıs ise millete hakaret edip rahatlamak ve şöyle yakışıklıyım böyle süperim diye ego tatmini yapmak için vermiş sigara parasını.
Hakaret serbestse hepimiz sövelim deşarj olalım ya da kural tanımayan,saygı bilmeyen şahıslara cezası verilsin.
Söyleyeceklerim bukadar.
Sen kimsin lan amk. Buraya sırf raporları okumak için giriyorsun başka bir bok yaptığın yok.
Sana hala gıcığım benim konularımı yaza yazma. Siktir git yetkiliye yazı yazarsın at bunu diye anladın mı lan poyraz?
Ayazın altında kalmadan siktir ol git
azraelstear16 yazan:
Alıntı:
Ulan azrael sülalen toplansa kayda değer sende de bir şey olmaz.
Emin ol aslanım senin hayatında kat edemeyeceğin kadar yol kaydettim.
Sen burada ancak gezersin, yorumda bulunursun.
Ben icraat yaparım.
Ki emin ol şu ana kadar birlikte kızlar senin 60 yasına kadar birlikte olacağın kızların sayısına eşit.
Anladın mı? \"AZRALESTEAR\"
BANA BAK AYAZ BURADA HERKESE KÜFÜRÜ ETMEYİ BIRAK. YETER ARTIK.
EĞER BULUŞMAYA GERÇEKTEN GELECEĞİNİ BİLSEM ANKARAYA GELİR SENİN HADİNİ BİLDİRMEZSEM ŞU RAMAZAN AYINDA ANNEMİN BABAMIN KARDEŞLERİMİN TABUTU ÇIKSIN EVİMDEN. BU KADAR NET VE AĞIR KONUŞUYORUM.
AMA ADIM GİBİ EMİNİM Kİ SEN KORKUP BULUŞMAYA GELMEYECEKSİN.
HERKES OKUSUN, DELİKANLIYSAN NUMARANI VER DEDİM KORKUDAN SAÇMA SAPAN BAHANELER UYDURUP NUMARASINI VERMEDİ.
hkaya yazan:
Gelelim sana hakanım.Alıntı:
dun birkac kisi (ben de dahil) joker\'e pmden yazdik, anlattik herseyi. Umuyorum ki en kisa zamanda gereken yapilacaktir.
Koçum, aslanım, canım; Bak gülüm.
Senin gibi kıt beyinli adamlar gelir buraya rapor yazar sonra siktir olur gider anladın mı tipini öptüğüm :)
Sonra da \"AYAZ\" adlı bir üye gelir, bir konu açar. Sen o konu hakkında hadsizce yorumda bulunursun adamın sinirini attırırsın. ( Zaten biliyorsun ki bu adam çok çabuk sinirleniyor, agresif biri. Çabuk gaza getirirsi) Sonra da Joker Efendiye Pm\'den arkadaş grupuyla \"Hoca at şunu sahadan dersin\"
Ulan şerefsiz benden o kadar rahatsız oluyorsan siktir git başkalarının konularına yorum yap. Ya da git o bokum raporlarını yazmaya devam et. Benle ne uğraşıyorsun lan? Görmezden gelemezsin misin oğluuumm?
Başkalarının gelişimine engel olmaya sikim kadar engeliniz yok. Ya onun görmezden gelip cemiyete devam edersin.
Yada;
Benim de gelişimime engel olmayıp sessiz sakin oturursun
Caktı mı o beynin hakanım
Hade raporuna, tıpış tıpış....
hope yazan:
Alıntı:
BANA BAK AYAZ BURADA HERKESE KÜFÜRÜ ETMEYİ BIRAK. YETER ARTIK.
EĞER BULUŞMAYA GERÇEKTEN GELECEĞİNİ BİLSEM ANKARAYA GELİR SENİN HADİNİ BİLDİRMEZSEM ŞU RAMAZAN AYINDA ANNEMİN BABAMIN KARDEŞLERİMİN TABUTU ÇIKSIN EVİMDEN. BU KADAR NET VE AĞIR KONUŞUYORUM.
AMA ADIM GİBİ EMİNİM Kİ SEN KORKUP BULUŞMAYA GELMEYECEKSİN.
HERKES OKUSUN, DELİKANLIYSAN NUMARANI VER DEDİM KORKUDAN SAÇMA SAPAN BAHANELER UYDURUP NUMARASINI VERMEDİ.
Ricy efendi.. Heyy bakın Pm yi açıklıyor adam, hani gizlilik? Hani özellik?
Gel gelelim sana Hope piçi.
Ulan şerefsiz ne bok olduğunu bilmiyorum. Kim olduğun hakkında en ufak bilgim yok..? Benim gibi bir adamın bırak telefonunu sen bokunu bile alamazsın.
Ben sana ancak buluşma yerini söyledim. Gelirsin dedim. 3 gün sonra \"BAHÇELİEVLER BROTHERS AKŞAM 8\" Ben her zaman ordayım..
Bak her zaman ordayım, gelirsin seni sikerim orada. Sonrada yaylanırsın....
Eee tabi sen niye telefonu istersin... Bana telefondan küfür etmek için.. ( Erkeklik kolay :) ) Amaa... İş buluşmaya gelinceee
Koca bir \"TIRISSS\" ..
Koçum anladın mı bakıyım :)
Ben her zaman akşam 8 de Brothers Bahçelievlerdeyim...
Oraya gelirsin ;
Ayaz Sezgin varmış dersin sikimin önüne getirirler seni
Okey?
FORUMDAN UZAKLAŞTIRILMAYACAĞIMI BİLSEM BEN DE KÜFÜR ETMESİNİ BİLİRİM DE...
HERKES DUYSUN, NUMARASINI VERMEMEYE BAHANE OLARAK \"BEN İŞADAMIYIM VEREMEM\" DEDİ.
\"O ZAMAN BEN NUMARAMI VEREYİM SEN BENİ ÖZELDEN ARA, İŞADAMIYSAN HATTINDA TL VARDIR HERALDE\" DEDİM; KIVIRIP \"İŞADAMI DERKEN, BABAM İŞADAMI DEMEK İSTEDİM\" DEDİ.
ŞÜPHE DUYAN VARSA, MESAJLARI OLDUĞU GİBİ KOPYALAYABİLİRİM.
hope yazan:
Ulan şerefsiz :D Ne göt korkun var be :D Cemiyete acıyorum :DAlıntı:
FORUMDA UZAKLAŞTIRILMAYACAĞIMI BİLSEM BEN DE KÜFÜR ETMESİNİ BİLİRİM DE...
HERKES DUYSUN, NUMARASINI VERMEMEYE BAHANE OLARAK \"BEN İŞADAMIYIM VEREMEM\" DEDİ.
\"O ZAMAN BEN NUMARAMI VEREYİM SEN BENİ ÖZELDEN ARA, İŞADAMIYSAN HATTINDA TL VARDIR HERALDE\" DEDİM; KIVIRIP \"İŞADAMI DERKEN, BABAM İŞADAMI DEMEK İSTEDİM\" DEDİ.
ŞÜPHE DUYAN VARSA, MESAJLARI OLDUĞU GİBİ KOPYALAYABİLİRİM.
Ulan piços ben mütavazi bir değilim. Her şeyim 4/4lük.
Ben sana her şeyi dediğim şerefsiz.
Ben seni neden seni arayım beynini siktiğim :) Numara belli olmuyor mu o zaman :D
Bak unutma; \"BENİM GİBİ ADAMLAR SENİN ADAMLARA HİÇBİR ŞEY VERMEZLER.\"
O yüzden buluşalım diyorum ama senin dünyan kadar GÖT KORKUN var.
NOT: HER AKŞAM BAHÇELİEVLER 7.CADDE VE BROTHERS GİT AYAZ SEZGİNİ SÖYLE HERKES GÖSTERİR.
:)))
Göt korkucu şaban :)