ulan ayaz abi yakışıklıyım diye dert yakınıyosun.. abi hatunlar senin işte, daha ne istiyorsun ? her gece biriyle yat kardeşim uzatma :D
Yazdırılabilir Görünüm
ulan ayaz abi yakışıklıyım diye dert yakınıyosun.. abi hatunlar senin işte, daha ne istiyorsun ? her gece biriyle yat kardeşim uzatma :D
oceanfx yazan:
O dediğin kadar kolay değil işAlıntı:
Ayaz kardeşimizde o yüzden burada :)
minnör yazan:
Bunu söylemende ki amaç nedir? Bu benim hayatımdaki en büyük sorun, bununla dalga geçme.Alıntı:
Ayrıca niyeyse sanki bir kadının yazısı bunlar. Hani hatunun biri foruma girmiş de bizi kekliyor gibi hissettim bir an :P
O da güzel tabii.Alıntı:
(minnör dedi)Burada birçok insan sevgi sorunu yaşıyor zaten çoğu belli etmese de bu kadar çabanın sebebi sevgiye duyulan ihtiyaç.
\"duygusal boşluk doldurma\" dalgasından bahsediyosan, bak o bende yok.
Bendeki duygular daha bi \"basic instict\" modunda, heheh :lol:
abi ne diosun sen yaa , taşak mı geçiosun nedir olayın senin yani . hayatımda hiç bunun kadar mal bi\'şey duymadım . eger karıyı içerden de etkileyemiosan ve buna ragmen karılar sna geliyorsa ve sen mız mız vitrinime değil iklimimee gelsinler yapıosan ya malsındır ya da bi defekt vardır yani . zengin adamlar da karıların paralarına geldiklerini bilirler ama ne hikmetse bunda hiç sorun olmaz .
biri bizi çok pis zikiyo gibi
diyemedim ya la ..
hülasaaa ;
takma karşim , düzelir yaa... <3
minnör yazan:
Alıntı:
Ayaz bak canım.
İşi lense kadar götürüyorsan cidden bir sorun var demektir.
Burada birçok insan sevgi sorunu yaşıyor zaten çoğu belli etmese de bu kadar çabanın sebebi sevgiye duyulan ihtiyaç.
Şimdi ben kadın halimle duygusal(!) halimle demiyorum şöyle:
\"Güzelim, boylu posluyum, iyi de huyluyum ama bana da hep mallar geliyor !!!!\"
Bak bu bir örnek, senin diyaloglar artık bu noktaya gelmiş. Bu alfa işi değil. Bak burası forum ama nihayetinde senin yorumların yakındığın şeyler de karakterinin göstergesidir.
Hani cidden biraz sopalıksın gibi gelmeye başladı bana :)
Şikayet eden adamı kızlar uzun süre yanında tutmaz. Seni seveceklerse de \" Yahu karı gibi yakınıyor \" der giderler.
Sana sevgi gösterme ihtiyacı duymazlar. Şikayet zayıflık göstergesidir. Bas bas bağırıyor burada herkes ALFA adam şöyle olur böyle olur diye. Yahu ben zayıf olan adamı ne yapayım der kadın.Seni mi büyüteceğim, çoluk çocukla mı uğraşacağım, der.
Not: Bunları son yazdıklarının üzerine söylüyorum. Amaç sana yol göstermekse tanımıyoruz, yazım tarzından yola çıkıyoruz.
Elinde güzel bir artı var sen bunun üzerine bir şeyler katacak ve ona göre hareket edeceksin.
Madem işler senin seçiciliğine kalmış, madem kızlar sana geliyor ve seninle yatmak istiyorlar, bunu ya yaparsın ya reddedersin.
Bu kadar basit !!!
Olayı Türk filmlerindeki repliklere çevirmişsin:
Beni param için seviyorlar, hepsinin derdi malım mülküm ! hesabı
seninki de beni kullanıyorlar seksiliğim için geliyorlar olmuş.
Şimdi sen dediğin gibi bu kadar kızı elde ettiysen, sana ne için geldiklerini de artık anlayabilmen gerekiyor.
Yok anlamıyosan gözlem sıfır demektir.
Anlıyorsan da şikayet ediyorsan sopalıksın!!!!
Anlıyor ve farklı kadınlar istiyor diğerlerine yaklaşmıyorsan o zaman kulvarını,çevreni,diyaloglarını değiştir.
Seçenek çok,kaliteli sana aşık olacak,sana sevgisini gösterecek kız mı arıyorsun, kendine bir sor bakalım.
\"Ben kızlara ne veriyorum da aldığım karşılık bu oluyor ?\"
dedim yine diyorum belki çizdiğin imaj sadece yakışıklı veya seksi oluşundur. Sırf bunu gösteren bir adamla yatarsın, sonra gidersin.
Kadın bunu yapar. Ya kendinden pay biç.Çok seksi ve sadece seksi olduğunu gösteren bir kadınla yatmaktan başka ne istersin ki ?
Dolu dolu bir kadınla ise hem seks hem de doyum istersin duygusal.
Aslında sizden o kadar da farklı değiliz. Mesele doğru yerden bakmak...
Ve sen yanlış yerden bakıyormuşsun gibi görünüyor...
Yakın bir zamana kadar bana gelen kızlarla birlikte olmaktan başka bir şey düşünmüyordum zaten, ama gün geçtikçe seçici olmaya başladım ve kendimi değersiz gördüm. Neden? Çünkü \" önüme gelen her kızla beraberdim\" bu da beni değersiz yapıyordu, sonradan sonradan anladım.
AYAZ yazan:
Dalga geçmiyorum cidden şüphelendim bir an , dalga geçecek olsam b kadar yazmam ayrıca.Alıntı:
minnör yazan:
Bunu söylemende ki amaç nedir? Bu benim hayatımdaki en büyük sorun, bununla dalga geçme.Alıntı:
Ayrıca niyeyse sanki bir kadının yazısı bunlar. Hani hatunun biri foruma girmiş de bizi kekliyor gibi hissettim bir an :P
minerva yazan:
Çok yanlış.. O zengin insanlar olarak adlandırdıklarımız da inan bunu düşünüyordur, \" ah ulan şöyle doğru dürüst bir yok\" cümlesini. Aslında bu tipi ve parası olan bütün erkeklerde oluşur ve ya kadınlarla arası iyi olan erkeklerde bu sıkıntıyı yaşar, belli etmese de.. Ve ben bir zamanlar bu olaydan müthiş derecede hoşnutluk duyuyordum, ama dediğim gibi bir zaman sonra değersiz görmeye başladım kendimi, beni hak eden bir kızla beraber olmalıydım. Ama be ne yaptım, görselliğim için gelen kızlarla beraber oldum.Alıntı:
abi ne diosun sen yaa , taşak mı geçiosun nedir olayın senin yani . hayatımda hiç bunun kadar mal bi\'şey duymadım . eger karıyı içerden de etkileyemiosan ve buna ragmen karılar sna geliyorsa ve sen mız mız vitrinime değil iklimimee gelsinler yapıosan ya malsındır ya da bi defekt vardır yani . zengin adamlar da karıların paralarına geldiklerini bilirler ama ne hikmetse bunda hiç sorun olmaz .
biri bizi çok pis zikiyo gibi
diyemedim ya la ..
hülasaaa ;
takma karşim , düzelir yaa... <3
Böyle bir sıkıntılı bir durum işte.
Belki post trafiğinde dikkatini çekmemiştir:
Sürekli ve hızlı partner değiştirmek insanı mental/duygusal/ruhsal olarak YIPRATIR.
Bunun kaçarı kurtuluşu yok. Senin sorunun bu olmalı. Reçeten de hakkaten belli bi süre ortamlardan uzak durmak biraderim. Zaman sorununu çözer.
Ha kızsan ve bizi kekliyosan da başarılısın yani :P
cody yazan:
Arkadaş bak bu kız muhabbetleri nereden çıktı anlamış değili fakat bu forumda insanların birbirleriyle olan uyumu ve paylaşımcı özellikli yazıları dikkatimi çektiği için buraya geldim. Benim bu sorunumu acilen halletmem gerekiyor, lütfen hafife alacak veya konuyu saptıracak söylemlerden bulunmayın, rica ediyorum.Alıntı:
Belki post trafiğinde dikkatini çekmemiştir:
Sürekli ve hızlı partner değiştirmek insanı mental/duygusal/ruhsal olarak YIPRATIR.
Bunun kaçarı kurtuluşu yok. Senin sorunun bu olmalı. Reçeten de hakkaten belli bi süre ortamlardan uzak durmak biraderim. Zaman sorununu çözer.
Ha kızsan ve bizi kekliyosan da başarılısın yani :P