Cvp:Yeter artık bunaldım aq
BLACK yazan:
Alıntı:
Muhtar yazan:
Alıntı:
sen bu kıza aşık felanmısın ben anlamadım.
wonder haklı senin için emek vermiş. sırf senin iyiliğin için bi çıkarı yok.
buna rağmen böle bariz apaçık hatalar yapabiliyorsan kıza kör kütük aşık felan olman lazım.
yok değilsen sen ne yaptığını bilmiyorsun. git kızlarla konuş her kızla konuş ufkun açılsın kontrollü olmayı ne yaptığını bilerek yapmayı öğren.
öğrenmeye çalışıyorum demişsin. öğrenmeye çalışma öğren kardeşim. mesela artık teklif açma diye boktan bi terimin olmadığını öğrenmiş oldun. teklif etmenin hiç bi boka yarar bişey olmadığını öğrenmiş oldun.
sen gelip burda problemim var çözelim demişsin wonder ve diğer arkadaşlar çözümünü söylemiş. sonra sen o çözümü uygulamamışsın. eeee bize neden sordun ki o zaman. sormasan da aynı şeyi yapıcaktın ki zaten. sordun da ne kazandın.
tabiki her söyleneni başaramayabilirsin ama bu kadar açık hatalar yapma. teklif denen boktan şeyi sik at hayatından.
bunlara ek olarak kıza \"bu ciddi bi teklif değildi. sadece bi şeyi merak ettim. merak etme sen benim tipim değilsin :D\" deyip geyiğe vurup durumu lehine çevirebilirsin.
http://puacemiyeti.com/index.php/pua...lan-felan.html
öğrenmeye çalışıyorum demişsin. öğrenmeye çalışma öğren kardeşim. mesela artık
felan diye boktan bi terimin olmadığını öğrenmiş oldun.
tabiki her söyleneni başaramayabilirsin ama bu kadar açık hatalar yapma.
felan denen boktan şeyi sik at hayatından.
;)
:)
;)
Wonder Women yazan:
Alıntı:
Not: Öfke kontrolündeki gücünü sevdim!
Ben de :woohoo:
Hivron yazan:
Alıntı:
Hozemaria senin ananı sikerim lan oruspu çocuğu. Sen kimsin olum ?
2 sene olacak nerdeyse ben bu siteyle tanışalı. Senin avatarında yeni üye yazıyor. Senden 10 kat daha çok okudum ben bu sitedeki yazıları aq. Senden yardım bekleyen kim olum benim bildiklerimin yarısını bilemezsin sen.
Yeni gelmişsin hiç bi boktan çaktığın yok. Uygulamanın okumanın farkı şeyler olduğunu daha kavrayamamışsın idiot kafalı.
Bütün güneydoğulular senin ananı avradını bacını siksin.
Yazık kendi kendini attırcaksın.
Dediğin gibi ne kadar okuduğun önemli değil ne kadarını uyguluyorsun ona bakman lazım
Küfür karşı tarafın söylediğine mantıklı bir cevap bulamadığın durumlarda kullanılır.
Hivron yazan:
Alıntı:
2 sene olacak nerdeyse ben bu siteyle tanışalı. Senin avatarında yeni üye yazıyor. Senden 10 kat daha çok okudum ben bu sitedeki yazıları aq. Senden yardım bekleyen kim olum benim bildiklerimin yarısını bilemezsin sen.
Yeni gelmişsin hiç bi boktan çaktığın yok. Uygulamanın okumanın farkı şeyler olduğunu daha kavrayamamışsın idiot kafalı.
Yazık etme kendine dostum editle mesajını boşver bak Wonder ne demiş önceki sayfada, Öfke Kontrolünü beğendim demiş değil mi bu iyi özelliğini bir daha kanıtla işte hiç gerek yok böyle şeylere farkındayım kızdan öyle bir cevap almak üstüne geliyor şu anki psikolojin üstüne geliyor ama değmezz hivronum değmezz...
Şimdi 8 sayfa yorum yapan yardımsever dostlar,Bukadar makale,bukadar insanlara bişey anlatmaya calışanlar,senin iyi olman için bişeyleri anlatan wonder ve diğer arkadaşlar.karşılık bu olmamalı olamazda.
Hivron yazan:
Alıntı:
Konunun benimle hiç bir alakası yok deminden beri sadece yorumları okuyorum ama bu tarz konuşman beni bile acayip rahatsız etti!
Buradaki herkes sana fazlasıyla anlayışlı davranıyor,
hadi adama kızdın küfrediceksin diyelim ( bu da yanlış ya neyse ) niye anasını bacısını karıştırıyorsun.. çok fazla ileri gitmişsin uzatma bence..
konu kilit
kimin ne yapıp yapmadığının screenshotları alındı
boşa mesajlarınızı editlemeye kasmayın yani
fazla uzadı.
joker reüz ayarlayacak bişeyler.
Hivron yazan:
Alıntı:
Çok çok çok ağır olmuş..
Alıntı:
4-Karşılıklı tartışmanın nasıl yapılacağını bildiğiniz varsayılır. Öfke kontrolü zayıf olan, birbirine hakaret ve küfür edenler siteden uzaklaştırılır.
Önce o başlattı geçerli bir mazeret değildir. Şahsiyetinize yöneltilmiş hakaret ve küfürleri yönetime bildiriniz, kendi kendinize çözmeye çalışmayınız.
küfür ile ağzı bozukluğun farkını öğreniniz..
\" way amına kyim arkadaş, götümüzden kan geldi, ipnlere bak yaa neler ettiler bana\" bir ağzı bozuklukken..
diğer bir forum üyesine..
\"beyinsiz salak, hiç mi öğrenmedin, kafana sıçayım\" demek küfürdür.
FORUM İÇİNDE ÜYELERİN BİRBİRİNE KÜFÜR ETMESİ YASAK OLUP FORUMDAN UZAKLAŞTIRMA SEBEBİDİR.
Uzaklaştırma alacağı kesin.
Uzaklaştırmanın süreli mi süresiz mi olacağı hosemaria ile görüşemem neticesinde belli olacak