Cvp:Kızlar hangi biri idare edeceğiz?
cody yazan:
Alıntı:
Nalet olsun içimdeki psikoloji sevgisine. Bi saattir attığın eski mesajlara bakıyorum, verilen cevaplar, senin cevaplar.. Çözümleme isteği, araştırmacı gazetecilik dürtüleri :)
Neyse hacı, ben arka plana geçiyim müsadenle şimdilik, sahne senin. Zamanla durum netleşebilir. Bi yerde plak durmadan başa sarıyor sanki. Yada kafa yapın aşırı sabit.
Sonuçta uzunvadeli ve doyurucu bi ilişki istediğini söylüyosun. Umarım olur, bol şans.
Eyvallah be güzel kardeşim.
Güzel dileklerim seninle.
AYAZ doğru söylüyor olabilirsin yalan söylüyor olabilirsin ama bana göre bu site sana hiçbirşey katmamış çünkü bu sitenin ana hedefi kızlar olabilir ama ara hedeflerin hepsi kişisel gelişim ile ilgilidir.
Eğer sanalın dışında gerçekte de bu şekilde davranıyorsan (öfke kontrolü 0, özgüven eksik(eleştri kaldıramıyorsun vs ) cidden istersen 30 sette 30 fuck close yap pek birşey değişmez çünkü alfa olamamışsındır ve kalitesiz bir adamsındır.
Bu benim görüşüm yani ama cemiyetteki huzuru kaçırdığın su götürmez gerçek eleştirilere biraz daha ılımlı yaklaşsan daha iyi olacak.
Parayı verip küfür etmek serbest mi ?
Ayrıca hope kardeşim,tek başına gidip canını tehlikeye atma bencede,çok sağlıklı durmuyor karşındaki kişi.
AYAZ siteye lazım kişileride ilk 5 e girer o çoğumuzdan farklı yakışıklı boylu falan bi adam yani hanidiyoruz ya tip mip önemli değil diye tamam minimum seviyede olduğunu bende biliyorum önemli olan alfalık ama bu adamda tip de var bakalım hem tip hem alfalık nasıl bi sonuç veriyor kızlarda yani Ayazdan öğrenmemiz gereken şey bu tabi kendiside alfalığını ilerleyen zamanlarda arttıracaktır işte o zaman kesin bi sonuç alacağız..
İşyerinde bi eleman var, bu kadar tipsiz bi adam olamaz dersin: kısa boylu,sıska, kafa kocaman ampül gibi, tip kayık ötesi. Hiç abartmıyorum hatta az bile söyledim, zira biraz daha zorlasa sirk ucubesi olabilecek bi tip var herifte,yeminlen. Ama kızlarla nasıl konuştuğunu görseniz aklınız şaşar. Ve sırf özgüveni etkiliyo işte kızları.
BErkiano yazılarını severek okuyoruz dostum..
Alıntı:
Hepsine aynı taktik de uygulanmaz tabi, karşı taraf belki özgüveni düşük birisidir, onu cesaretlendirmen gerekebilir. Ya da kararsızdır, üstüne gitmen gerekebilir.
Diğeri fazla özgüven sahibidir, ona neg atarsın, sevimli piç olursun, ona ihtiyacının olup olmadığını asla hissettirmezsin, sürekli geyik yaparsın, kendi gerçek karakterini göstermezsin o sana yaklaşmaya başlar.
Bir başkası, iş hayatından sıkılmış ve eğlenmek istiyordur, ona lunaparka gitmek fikri ile gidersin.
Bir tanesi nazlı bir hatundur, sürekli ilgi gösterirsin, mesajına cevap vermedi diye muhabbeti kesmek olmaz çünkü ona, ilgi ile alışkanlık kazandırmak işler onda,
Diğeri senden daha piçtir, illa olacak diye bi şey yok ya, buradan tavsiye alırsın, o da seni geliştirmiş olur.
Ve daha da önemlisi ikinci aşamada hepsiyle sevgili olacaksın diye bir mevzu yok, arkadaş olup onunla dertleşebilirsin de aynı zamanda ki o hatun bir kişi iken çevresinde onlarca hatun var, biraz uzun vadeli düşünmektir aslında ikinci aşama :))
cody yazan:
Alıntı:
İşyerinde bi eleman var, bu kadar tipsiz bi adam olamaz dersin: kısa boylu,sıska, kafa kocaman ampül gibi, tip kayık ötesi. Hiç abartmıyorum hatta az bile söyledim, zira biraz daha zorlasa sirk ucubesi olabilecek bi tip var herifte,yeminlen. Ama kızlarla nasıl konuştuğunu görseniz aklınız şaşar. Ve sırf özgüveni etkiliyo işte kızları.
Ona bakan kızlar kaçlık acaba onuda düşünmek lazım. :)
Senin derecelendirme skalana göre (tahminen), 5 in üstüne çıkabileceğini sanmam. Sosyal statü bariyerine toslar herşeyden önce. Ama kasabada yetişmiş bu kadar tipsiz bi adam için, kadınlarla böyle rahat ve özgüvenli konuşabilmesi kesinlikle takdire şayan. Ha ne götürür ne eder onu tam bilmiyorum, zaten evli. Rivayete göre 2. karıyı kaçırmış diyolar, biri anlatmıştı :)
Mr.MaRvin yazan:
Alıntı:
AYAZ siteye lazım kişileride ilk 5 e girer o çoğumuzdan farklı yakışıklı boylu falan bi adam yani hanidiyoruz ya tip mip önemli değil diye tamam minimum seviyede olduğunu bende biliyorum önemli olan alfalık ama bu adamda tip de var bakalım hem tip hem alfalık nasıl bi sonuç veriyor kızlarda yani Ayazdan öğrenmemiz gereken şey bu tabi kendiside alfalığını ilerleyen zamanlarda arttıracaktır işte o zaman kesin bi sonuç alacağız..
Marvin her şeyi birden beklemek olmaz. En kısa sürede en iyisi olmak için her şey.
Sağ ol.