Cvp:EN GÜVENDİĞİM OLAY GÖRÜNTÜM
Rüzgâr yazan:
Alıntı:
Karakter kişinin içine işleyen bir şeydir... Öyle aha buda benim karakterim diye milletin gözüne sokarsan \" Bende bir yarrak var tam 30 cm \" diyen sik kafalı japon askeriyle aynı kategoriye girersin.
Kafan rahat olsun.. An\'ın tadını çıkarmaya bak..
Karakterimle öyle bir etki yapmak istiyorum ki ama kızla tanıştığımdan sonraki gece \" tipini unutmuştum nasıl biriydin\" demeli. O derece yani.. Ama sabırlı olmak gerekir, bununda bilincindeyim.
BJKY ispatı \"Yakışıklı adamlar mal olur.\"
Minörün saydığı özellikli bir adamı incele bakalım öyle adam nasıl
olunur,çoğunda para olmazsa olmaz ,iyi eğitim oda para burada ki
adamlar paranın açtığı farkı kapamaya çalışanlar..
hint:cırcırın paylaştığı resimdeki adam benim 3 yıl sonraki halim :)
dOnnjuan yazan:
Alıntı:
BJKY ispatı \"Yakışıklı adamlar mal olur.\"
Minörün saydığı özellikli bir adamı incele bakalım öyle adam nasıl
olunur,çoğunda para olmazsa olmaz ,iyi eğitim oda para burada ki
adamlar paranın açtığı farkı kapamaya çalışanlar..
hint:cırcırın paylaştığı resimdeki adam benim 3 yıl sonraki halim :)
Yani ben yakışıklı olarak kalırım, teknik olarak gelişemem. Böyle bir şey olabilir mi ? 4/4 lük bir erkek olamaz diyorsunuz siz, neden olmasın ?
AYAZ yazan:
Alıntı:
herşeyibilenadam yazan:
Alıntı:
Kardeşim senin sorunun felan yok
Bizde bir deli kuyuya taş atar arkasından 40 deli atlar o hesap olmuş
Kızlar tipime geliyor ne demek
Nerene gelecekler,Aa bunun beyni çok seksi diye mi gelecekler
Hayattaki tek özelliğin tipinse hatun gelir sevişir gider
Bu kadar basit
Yok ben sevilecek adamım diğer yönlerimde var diyorsan
Ya yanlış biliyorsun,ya yalancısın
Bence yanlış biliyorsun.
Senin bu sitede bulunma amacını ben söylim mi
Bu güne kadar çok kız geldi geçti sana
Ama sürekli terk ediliyosun
Kız seni beğeniyor 2-3 takılıyorsun
Kız terk ediyor
Hep aynısını yaşadın
Sonra lan ben yakışıklı adamım beni neden terk ediyolar hep diye araştırırken bu siteyi buldun
Tüm olayın bu senin
Sitede takıl kendini geliştir
Buda reçeten
Aslında onlarında beni terk ettiği oldu benimde onların.. Benim sebebim sırf benim tipim için geldiklerinden dolayıydı. Onların sebebi sadece benimle 2-3 gün takılmaktı.
Zaten bu siteyi kolay kolay bırakmam.. Burada görüntünün nasıl 3. ve 4. plana atıldığını öğrenmem gerekiyor. Her şeyi biliyorum teori olarak ama şu görüntümü arka planlara atmayı bir türlü beceremedim..
Sende diyorsun ya tipin için gelecek tabi diye. Benim yaşım 24. Ve 20 yaş üstü kadınların bir erkeğe hoşlanarak gelmeleri lazım. Ama nalet olsun ki şu ana kadar hiç böyle olmadı. Bıktım sıradan kadınlardan. Birlikte olduğum kadınların haddi hesabı yok. Adam akıllı birini bulmak istiyorum artık.
1)Seni tanımayan biri seni sevmez(Hoşlanarak gelme tiple ilgili birşey onu kastetmediğini umuyorum)
2)Hatun tipini beğenir gelir,Bakar ki adam sadece bu değil neler neler var kalır yanında
3)Sen gitmeyipte hep kızlar geliyorsa,O ayarda kızlar gelecek tabi.doğru düzgün kaliteli hatunun yakışıklı adam gördü diye amını açtığını görmedim ben
Multikaşar seviyesinde mevcuttur.
4)Sorun kızlarda değil sende,ne olduğunu bul.
Bununda tipinle alakası yok.Tipin olmasaydı bakir,elizabet bir adamdın.şükret tipin iyide kızlar bitirmişler işi sana bırakmamışlar
O da olmasa aynı içsel karakter ve bilginle açacağın başlık söyle olurdu
24 yaşındayım hiç kız arkadaşım olmadı,elime kız eli değmedi ne yapmalıyım
O nedenle oku,sıkıntı nerede bul
Neden olmasın senin burada yakınman saçma hemde çok saçma sadece
sen hem güzel hem de bilgili karı istiyosun içinde yatan amaç o
bence ,sana gelen karılar güzel lakin içi boş olduklarını
düşünüyorum
Memesi kafasından büyük olanlar hehehe
AYAZ yazan:
Alıntı:
Cooler yazan:
Alıntı:
İyiki renkli gözlü değilim.:)
Tipim zaten iyi ama renkli göz verelim sana deseler, yok abi sağol derim. :laugh:
Benimde bu yeşil gözlerden kurtulmam lazım. Lens düşünüyorum kahverengi ama çok uğraştırıcı diyorlar.
Yav kardeşim tipin kıvanç tatlıtuğ gibiyse daha ne istiyorsun ?
Lens takmana gerek yok bence.
Ayaz bak canım.
İşi lense kadar götürüyorsan cidden bir sorun var demektir.
Burada birçok insan sevgi sorunu yaşıyor zaten çoğu belli etmese de bu kadar çabanın sebebi sevgiye duyulan ihtiyaç.
Şimdi ben kadın halimle duygusal(!) halimle demiyorum şöyle:
\"Güzelim, boylu posluyum, iyi de huyluyum ama bana da hep mallar geliyor !!!!\"
Bak bu bir örnek, senin diyaloglar artık bu noktaya gelmiş. Bu alfa işi değil. Bak burası forum ama nihayetinde senin yorumların yakındığın şeyler de karakterinin göstergesidir.
Hani cidden biraz sopalıksın gibi gelmeye başladı bana :)
Şikayet eden adamı kızlar uzun süre yanında tutmaz. Seni seveceklerse de \" Yahu karı gibi yakınıyor \" der giderler.
Sana sevgi gösterme ihtiyacı duymazlar. Şikayet zayıflık göstergesidir. Bas bas bağırıyor burada herkes ALFA adam şöyle olur böyle olur diye. Yahu ben zayıf olan adamı ne yapayım der kadın.Seni mi büyüteceğim, çoluk çocukla mı uğraşacağım, der.
Not: Bunları son yazdıklarının üzerine söylüyorum. Amaç sana yol göstermekse tanımıyoruz, yazım tarzından yola çıkıyoruz.
Elinde güzel bir artı var sen bunun üzerine bir şeyler katacak ve ona göre hareket edeceksin.
Madem işler senin seçiciliğine kalmış, madem kızlar sana geliyor ve seninle yatmak istiyorlar, bunu ya yaparsın ya reddedersin.
Bu kadar basit !!!
Olayı Türk filmlerindeki repliklere çevirmişsin:
Beni param için seviyorlar, hepsinin derdi malım mülküm ! hesabı
seninki de beni kullanıyorlar seksiliğim için geliyorlar olmuş.
Şimdi sen dediğin gibi bu kadar kızı elde ettiysen, sana ne için geldiklerini de artık anlayabilmen gerekiyor.
Yok anlamıyosan gözlem sıfır demektir.
Anlıyorsan da şikayet ediyorsan sopalıksın!!!!
Anlıyor ve farklı kadınlar istiyor diğerlerine yaklaşmıyorsan o zaman kulvarını,çevreni,diyaloglarını değiştir.
Seçenek çok,kaliteli sana aşık olacak,sana sevgisini gösterecek kız mı arıyorsun, kendine bir sor bakalım.
\"Ben kızlara ne veriyorum da aldığım karşılık bu oluyor ?\"
dedim yine diyorum belki çizdiğin imaj sadece yakışıklı veya seksi oluşundur. Sırf bunu gösteren bir adamla yatarsın, sonra gidersin.
Kadın bunu yapar. Ya kendinden pay biç.Çok seksi ve sadece seksi olduğunu gösteren bir kadınla yatmaktan başka ne istersin ki ?
Dolu dolu bir kadınla ise hem seks hem de doyum istersin duygusal.
Aslında sizden o kadar da farklı değiliz. Mesele doğru yerden bakmak...
Ve sen yanlış yerden bakıyormuşsun gibi görünüyor...
Ayrıca niyeyse sanki bir kadının yazısı bunlar. Hani hatunun biri foruma girmiş de bizi kekliyor gibi hissettim bir an :P
Neyse Ayaz hocam, bana bu işi gereğinden fazla ciddiye alıyosun gibi geliyo hala ama karar senin kararın tabii :)Yani kafanda bi mesele haline getirmişsin sanki bunu, bana öyle geldi.
Yüzeysel ilişkiler insanı yıpratıcı etki yapacaktır, sürekli farklı kadınlar kafayı biraz sersemleştirebilir. Hem kafayı hemde ruhsal/duygusal durumu.
Şu aşamada sana tavsiyem hoşlandığın kızı bağlayabileceğin kişilik özellikleri geliştirmen, bu arada bu tarz yüzeysel ilişkilerden uzak durman derim ben. Gün gelir gerçekten beğendiğin bi kız bulursan, performansını sergilersin. Ama böyle daldan dala yapmak durumunu iyileştirmez.
Jokerin o yazdığınız teorisine katılmıyordum ama şuandan itibaren katılıyorum :woohoo: